Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.071
Πόντοι
3.656
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ το θέμα είναι καθαρά μεταξύ μας. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ντόμπρος μπουρδελιάρης και μόνος, ενώ εσύ είσαι λαμόγιο μπουρδελιάρης και δεσμευμένος, απαιτώ να μοιράζεσαι και τη γυναίκα σου μαζί μου.

1ον. Δεν είσαι σε θέση να απαιτήσεις τίποτα και από κανένα. 2ον. Δεν είμαι νυμφευμένος, άρα δεν θα μοιραστώ τη γυναίκα που δεν έχω μαζί σου. 3ον. Αν είχες κάνει τον κόπο να ανοίξεις ένα λεξικό, θα γνώριζες ότι Λαμόγιο ήταν κυρίως ο αβανταδόρος, ο δήθεν παίκτης και συνεργάτης του παπατζή, που υποκρινόταν ότι παίζει για να προσελκύσει ευκολότερα τα θύματα... Η λέξη χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για να περιγράψει τον διεφθαρμένο πολιτικό, τον απατεώνα και τον υπόγειο τύπο, που μετέρχεται ύπουλα, παράνομα ή ανήθικα μέσα για αποκτήσει χρήματα ή εξουσία. Αν ήμουν λαμόγιο (εγώ ή οποιοδήποτε μέλος του Σάιτ) δεν θα είχαμε την ανάγκη να ενημερωνόμαστε από εδώ για τις τιμές της αγοράς, ώστε να βρούμε καλές τιμές στις σεξεργάτριες. Θα είχαμε λεφτά με ουρά και θα πηδάγαμε μόνο Call Girls πολυτελείας, σε ανάλογες γαμιστρώνες ή καλά ξενοδοχεία. Μάθε τι σημαίνουν οι λέξεις που λες, ώστε να γίνει μια πραγματική συζήτηση  

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Μοναχικέ μπουρδελιάρη οι γκόμενες των λαμόγιων μας ανήκουν. Τώρα ξέρεις καλά τι κάνουμε στα λαμόγια.  :rockon:

Στα 40 σου βρε αχρηστε, ποσες γυναικες λαμογιών εχεις γαμήσει?

[size=40pt]ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Αντε  βαλε τον νομο σου στον κώλο σου αρρωστε ρουφιάνε!!!!!!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Nik1410 είσαι τόσο χαζός που δεν έχει νόημα η κουβέντα. Εγώ που έχω δεχτεί 10 φορές δαχτυλάκι από γυναίκα σε όλη μου τη ζωή είμαι 100% straight. Εσύ που καυλώνεις με ανδρικές τραβελόφατσες είσαι κρυφή αδερφή του ελέους.
οταν δε σου κανει τιποτα πια το δαχτυλάκι μη μας ξεχασεις φιλε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.071
Πόντοι
3.656
Νομίζω πως ο πικερ αυτό θα παθει στο τέλος τυπε.

Ισως να πρεπει να αναλάβουμε πρωτοβουλία ενημερωσης στο μεταξι και να αναρτησουμε τις φωτος του.

Δεν είναι ανάγκη να αναλάβει κάποιος από εμάς πρωτοβουλία ενημέρωσης και να μετατραπεί σε ρουφιάνο, δηλ το ίδιο σιχαμένος με αυτόν που καταγγέλλει. Έχω την ακράδαντη πεποίθηση ότι όποιοι έχουν σοβαρή επαγγελματική σχέση με τα σπίτια διαβάζουν το σάιτ για να ενημερώνονται τι σκέφτονται οι πελάτες γι αυτούς, αν καταγγέλλουν κάποια εργαζόμενη ή κάποια χοντρή παράλειψη κλπ. Εγώ πάντως, αν είχα τέτοια επιχείρηση, είτε θα το έκανα ο ίδιος, είτε θα έδινα σε κάποιο πιτσιρικά ένα 20ρικο τη μέρα για να χτενίζει το σάιτ, ώστε να μάθω από πρώτο χέρι τι σκέφτεται η αγορά για μένα.  Απλούστατη ενέργεια αυτοπροστασίας. Αργά ή γρήγορα, η πιάτσα θα μάθει και τότε; κάποιοι νταβάδες έχουν πολύ αποτελεσματικούς τρόπους για να βγάζουν από το δρόμο τους τα εμπόδια. Τουλάχιστον, αυτά έχω δει στον Κινηματογράφο. Αλλά ίσως αυτά να γίνονται μόνο στις ταινίες και να μην συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. Ποιος ξέρει. Ο χρόνος είναι ο υπέρτατος κριτής κάθε κατάστασης. Το μέλλον, θα δείξει  

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Δεν είναι ανάγκη να αναλάβει κάποιος από εμάς πρωτοβουλία ενημέρωσης και να μετατραπεί σε ρουφιάνο, δηλ το ίδιο σιχαμένος με αυτόν που καταγγέλλει. Έχω την ακράδαντη πεποίθηση ότι όποιοι έχουν σοβαρή επαγγελματική σχέση με τα σπίτια διαβάζουν το σάιτ για να ενημερώνονται τι σκέφτονται οι πελάτες γι αυτούς, αν καταγγέλλουν κάποια εργαζόμενη ή κάποια χοντρή παράλειψη κλπ. Εγώ πάντως, αν είχα τέτοια επιχείρηση, είτε θα το έκανα ο ίδιος, είτε θα έδινα σε κάποιο πιτσιρικά ένα 20ρικο τη μέρα για να χτενίζει το σάιτ, ώστε να μάθω από πρώτο χέρι τι σκέφτεται η αγορά για μένα.  Απλούστατη ενέργεια αυτοπροστασίας. Αργά ή γρήγορα, η πιάτσα θα μάθει και τότε; κάποιοι νταβάδες έχουν πολύ αποτελεσματικούς τρόπους για να βγάζουν από το δρόμο τους τα εμπόδια. Τουλάχιστον, αυτά έχω δει στον Κινηματογράφο. Αλλά ίσως αυτά να γίνονται μόνο στις ταινίες και να μην συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. Ποιος ξέρει. Ο χρόνος είναι ο υπέρτατος κριτής κάθε κατάστασης. Το μέλλον, θα δείξει  

Συμφωνώ τύπε!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετσι ετσι , με μονο 10 φορες δεν γινεσαι πουστης που λεει και το ανεκδοτο

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 31

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
Έστω ότι σε προκάλεσαν. Μη συνεχίζεις αυτή την αντιπαράθεση με τους χαρακτηρισμούς. Είπες τη γνώμη σου, είπαν τη δική τους, τελείωσε. Εσύ χαλιέσαι, το ξαναγράφω. Ζήσε όπως θέλεις, κι άσε τους άλλους να ζουν όπως θέλουν. Ας υπάρξει αμοιβαία ανοχή, κι ας ανταλλάσουμε πληροφορίες για τις σεξεργάτριες, για το λόγο αυτό υπάρχει το σάιτ 
και θα πανε 7 χρονια επαναλαμβανομενων διαλογων χαμενα τυπε :new_shocked: :S :S :S

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Αντε τωρα δικιο εχει ο πικερ του φαγατε τις ελεύθερες και κοιτάτε τωρα να του φατε και τις πουτανες.αστους ρε πικερ να πηγενουν και αυτη στα μπουρδελα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.303
Πόντοι
1.686

Πίκερ , κάνε ενημέρωση για μεταξένιες κοπέλες !  :rockon:

Μη δίνεις σημασια στα επικριτικά σχόλια.

URL]]

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
καλα συγγνωμη.
να βαλω ποια είναι η σταση του ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ μπουρδελιαρη

μωρή ανώμαλη παλιόπουστρα σου είπε κανείς ότι μας αρέσει καθώς διαβάζουμε να ξεπηδάνε μπροστά στα μούτρα μας οι μαλακισμένες φωτογραφίες που ανεβάζεις;

το διάολό σου μέσα σκατοκέφαλε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ έλα με τον κώλο και κλάσε μου τα αρχίδια κι εσύ. Εγώ μαλάκα είμαι ο Νο1 πελάτης στο Μεταξουργείο. Λες να τα βάλουν μαζί μου ηλίθιε οι ιδιοκτήτες; Αυτά τα λαμόγια εδώ μέσα που μου την μπαίνουν δεν έχουν παρά ελάχιστη σχέση με τα μπουρδέλα. Στο Μετάξι δεν πατάνε ποτέ. Στο Μετάξι η μεγάλη πλειοψηφία των γαμιάδων είναι καυλιάρηδες νέοι και ξένοι, όχι πάντως παντρεμένοι. Άρα πάρε τις απειλές σου και βάλ' τες στον κώλο σου κι εσύ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nik1410 αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς, γιατί είσαι και τόσο ΠΟΥΣΤΗΣ; Όση ώρα εσύ έπαιζες το πουλί σου με τις φωτογραφίες των ξεκωλιάρηδων φίλων σου εγώ γαμούσα. ΒΛΑΚΑ, ΜΑΛΑΚΑ.  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom