ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.071
- Πόντοι
- 3.656
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ το θέμα είναι καθαρά μεταξύ μας. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ντόμπρος μπουρδελιάρης και μόνος, ενώ εσύ είσαι λαμόγιο μπουρδελιάρης και δεσμευμένος, απαιτώ να μοιράζεσαι και τη γυναίκα σου μαζί μου.
1ον. Δεν είσαι σε θέση να απαιτήσεις τίποτα και από κανένα. 2ον. Δεν είμαι νυμφευμένος, άρα δεν θα μοιραστώ τη γυναίκα που δεν έχω μαζί σου. 3ον. Αν είχες κάνει τον κόπο να ανοίξεις ένα λεξικό, θα γνώριζες ότι Λαμόγιο ήταν κυρίως ο αβανταδόρος, ο δήθεν παίκτης και συνεργάτης του παπατζή, που υποκρινόταν ότι παίζει για να προσελκύσει ευκολότερα τα θύματα... Η λέξη χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για να περιγράψει τον διεφθαρμένο πολιτικό, τον απατεώνα και τον υπόγειο τύπο, που μετέρχεται ύπουλα, παράνομα ή ανήθικα μέσα για αποκτήσει χρήματα ή εξουσία. Αν ήμουν λαμόγιο (εγώ ή οποιοδήποτε μέλος του Σάιτ) δεν θα είχαμε την ανάγκη να ενημερωνόμαστε από εδώ για τις τιμές της αγοράς, ώστε να βρούμε καλές τιμές στις σεξεργάτριες. Θα είχαμε λεφτά με ουρά και θα πηδάγαμε μόνο Call Girls πολυτελείας, σε ανάλογες γαμιστρώνες ή καλά ξενοδοχεία. Μάθε τι σημαίνουν οι λέξεις που λες, ώστε να γίνει μια πραγματική συζήτηση