You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sant7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 65
- Πόντοι
- 1
αμα ποινικοποίησουν τη μαλακια σε βλέπω δις ισόβια πικερ.αμα υπηρχε μαλακιομετρο θα βαραγε κοκκινα με εσεναΒλάκα stekas72 να σου θυμίσω ότι η μοιχεία επί Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν ποινικό αδίκημα και τη νομιμοποίησε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1982. Άρα εσύ ΑΡΧΙΔΙΑ δεξιός είσαι. Δεξιά σημαίνει ήθος βλάκα και αν δεν το ξέρεις θα σου το μάθω εγώ.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
πηγα να γαμησω σημερα και με σταματησαν και μου ζητουσαν ταυτοτητα και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης να δουν αν ειμαι παντρεμενος .δεν ειχα πιστοποιητικο και δεν με αφησαν να γαμησω :- :S :S :S
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν μας πιανει δεν ειμαστε ουτε χριστιανοι ουτε εβραιοι.Λαμόγιο θυμήσου την 7η εντολή:
[size=70pt]ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ.[/size]
για σενα που σεβεσαι και επικαλεισαι τις δεκα εντολες σε πιανει γιατι στην βιβλο μοιχεια ειναι οποιαδη΄ποτε σεξουαλικη επαφη εκτος του ευλογημενου γαμου.
ου μοιχευσεις λαμογιο πισωγλεντη , παππουδογλεντη που ονειρευεσαι μαυρους.
Συνημμένα
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
πικερ γιατι πιστευεις ο νομος προσελκυειΓελοίο παντρεμένο σίχαμα sant7 πρόσεχε μην ξεχνάς να φοράς το καπέλο και τα μαύρα γυαλιά.
προκλητικους πουθεναδες με 15 μνματα?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
και ομοφυλοφιλια ειναι η λιγουρα για τραβελους... ;)δεν μας πιανει δεν ειμαστε ουτε χριστιανοι ουτε εβραιοι.
για σενα που σεβεσαι και επικαλεισαι τις δεκα εντολες σε πιανει γιατι στην βιβλο μοιχεια ειναι οποιαδη΄ποτε σεξουαλικη επαφη εκτος του ευλογημενου γαμου.
ου μοιχευσεις λαμογιο πισωγλεντη , παππουδογλεντη που ονειρευεσαι μαυρους.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οχι ομοφυλοφιλια ειναι η λιγουρα για αντρες.και ομοφυλοφιλια ειναι η λιγουρα για τραβελους... ;)
η λιγουρα για γυναικειο κορμι ειναι ετεροφυλοφιλια ειτε το λιγουρευεσαι στην τηλεοραση ειτε σε πορνοπεριοδικο ειτε στο δρομο
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
γυναικειο κορμι αλλα με τσουτσουνι ρε τυπεοχι ομοφυλοφιλια ειναι η λιγουρα για αντρες.
η λιγουρα για γυναικειο κορμι ειναι ετεροφυλοφιλια ειτε το λιγουρευεσαι στην τηλεοραση ειτε σε πορνοπεριοδικο ειτε στο δρομο
πως να το κανουμε
φιονας και νινας γεννηθηκαν μετα εγιναν τρανφορμερς
sant7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 65
- Πόντοι
- 1
ρε συ πικερ αληθεια εχεις παει με 6 γκομενες τσαμπα?εγω με 6 ειχα παει μεχρι που τελειωσα το σχολειό κατα τα αλλα σου φταίνε οι παντρεμενοι.πάντως αμα σου ξανα τυχει καμια να ρις κανεις 7 μη ξεχαστείς και αφησεις κανα εικοσαρικακι στο κομοδίνοΓελοίο παντρεμένο σίχαμα sant7 πρόσεχε μην ξεχνάς να φοράς το καπέλο και τα μαύρα γυαλιά.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και το υπολοιπο εκτος το τσουτσουνι το εκαναν γυναικειο,γυναικειο κορμι αλλα με τσουτσουνι ρε τυπε
πως να το κανουμε
φιονας και νινας γεννηθηκαν μετα εγιναν τρανφορμερς
για να γυρνανε και να τις κοιτανε αντρες και όχι πουστιδες και ομοφυλοφιλοι που γουσταρουν ανδρικα κορμια.
sant7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 65
- Πόντοι
- 1
αρκετά σε πειραξα σήμερα ελπιζω να μη μου κρατας κακια.συγνώμη και αν σε προσεβαλα.ρε συ πικερ αληθεια εχεις παει με 6 γκομενες τσαμπα?εγω με 6 ειχα παει μεχρι που τελειωσα το σχολειό κατα τα αλλα σου φταίνε οι παντρεμενοι.πάντως αμα σου ξανα τυχει καμια να ρις κανεις 7 μη ξεχαστείς και αφησεις κανα εικοσαρικακι στο κομοδίνο
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
σκασε ρε βλακαστη πραγματικη ζωη ξέρεις καλητερα πιος ειναι πουθενας φιλεμου και πιος ειναι πραγματικος μαγγας.βρηκες βημα εδω να μας πεις πως εισαι καποις.γατακι
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εσυ παντως εισαι φανερη αδερφη γιατι το ομολογησες ότι γαμας το κωλο σου και γουστάρεις μαυρους και γερους.Reznov δεν σου κάνει εντύπωση που ο nik1410 σε κάθε ευκαιρία ψάχνει και βρίσκει φωτογραφίες με ξεκωλιάσματα αντρών, ενώ του έχω πει 1000 φορές να ρωτήσει αυτές που γαμάω αν με δαχτυλιάζουν ή όχι; Ο τύπος είναι απλά κρυφή αδερφή.
εγω μονο γκομενες και πουτανες γαμαω, δεν ειμαστε ιδιοι εμεις οι αντρες με σας τους bisexual ομοφυλοφιλους πως να το κανουμε.
Reznov δεν σου κάνει εντύπωση που ο nik1410 σε κάθε ευκαιρία ψάχνει και βρίσκει φωτογραφίες με ξεκωλιάσματα αντρών, ενώ του έχω πει 1000 φορές να ρωτήσει αυτές που γαμάω αν με δαχτυλιάζουν ή όχι; Ο τύπος είναι απλά κρυφή αδερφή.
sant7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 65
- Πόντοι
- 1
στη πραγματικη ζωη ξέρεις καλητερα πιος ειναι πουθενας φιλεμου και πιος ειναι πραγματικος μαγγας.βρηκες βημα εδω να μας πεις πως εισαι καποις.γατακιπικερ γιατι πιστευεις ο νομος προσελκυει
προκλητικους πουθεναδες με 15 μνματα?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
του το λεω και κανει το ασπρο μαυρο με τις κωλοτουμπες τουReznov δεν σου κάνει εντύπωση που ο nik1410 σε κάθε ευκαιρία ψάχνει και βρίσκει φωτογραφίες με ξεκωλιάσματα αντρών, ενώ του έχω πει 1000 φορές να ρωτήσει αυτές που γαμάω αν με δαχτυλιάζουν ή όχι; Ο τύπος είναι απλά κρυφή αδερφή.
αν το παραδεχτει θα νιωσει καλυτερα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
πως ενεργητικος ρε τρομπα αφου το ειπες ότι σου γαμαγαν το κωλο με το δακτυλοNik1410 θα σου το πω άλλη μια φορά. Ο Picker είναι 100% ενεργητικός, μόνο γαμάει και πάει μόνο με κανονικές γυναίκες. Άντε τώρα εσύ να μαλακιστείς με κανένα άγριο βουλγάρικο τραβέλι με χοντρή πούτσα και μεγάλα βυζιά.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
που εισαι?ειδες που εισαι πουστρακη απο κοντα ελα πες τα μου αυτα να γουστάρουμε και οι δυο.αλλα εδω στην ανωνιμια μαγγας στη ζωη γατακι
Nik1410 θα σου το πω άλλη μια φορά. Ο Picker είναι 100% ενεργητικός, μόνο γαμάει και πάει μόνο με κανονικές γυναίκες. Άντε τώρα εσύ να μαλακιστείς με κανένα άγριο βουλγάρικο τραβέλι με χοντρή πούτσα και μεγάλα βυζιά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις