Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
πίκερ δεξιό κοπρόσκυλο είσαι; δε μου κάνει εντύπωση...τέτοιο μαλάκα νόμο μόνο δεξιός θα μπορουσε να επινοήσει... περαστικά

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Βλάκα stekas72 να σου θυμίσω ότι η μοιχεία επί Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν ποινικό αδίκημα και τη νομιμοποίησε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1982. Άρα εσύ ΑΡΧΙΔΙΑ δεξιός είσαι. Δεξιά σημαίνει ήθος βλάκα και αν δεν το ξέρεις θα σου το μάθω εγώ.
αμα ποινικοποίησουν τη μαλακια σε βλέπω δις ισόβια πικερ.αμα υπηρχε μαλακιομετρο θα βαραγε κοκκινα με εσενα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Λαμόγιο θυμήσου την 7η εντολή:
[size=70pt]ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ.[/size]  :heavymetalbig:
δεν μας πιανει δεν ειμαστε ουτε χριστιανοι ουτε εβραιοι.
για σενα που σεβεσαι και επικαλεισαι τις δεκα εντολες σε πιανει γιατι στην βιβλο μοιχεια ειναι οποιαδη΄ποτε σεξουαλικη επαφη εκτος του ευλογημενου γαμου.

ου μοιχευσεις λαμογιο πισωγλεντη , παππουδογλεντη που ονειρευεσαι μαυρους.

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 70

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίο παντρεμένο σίχαμα sant7 πρόσεχε μην ξεχνάς να φοράς το καπέλο και τα μαύρα γυαλιά.  :birdman:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
Γελοίο παντρεμένο σίχαμα sant7 πρόσεχε μην ξεχνάς να φοράς το καπέλο και τα μαύρα γυαλιά.  :birdman:
πικερ γιατι πιστευεις ο νομος προσελκυει
προκλητικους πουθεναδες με 15 μνματα?
:think:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
δεν μας πιανει δεν ειμαστε ουτε χριστιανοι ουτε εβραιοι.
για σενα που σεβεσαι και επικαλεισαι τις δεκα εντολες σε πιανει γιατι στην βιβλο μοιχεια ειναι οποιαδη΄ποτε σεξουαλικη επαφη εκτος του ευλογημενου γαμου.

ου μοιχευσεις λαμογιο πισωγλεντη , παππουδογλεντη που ονειρευεσαι μαυρους.
και ομοφυλοφιλια ειναι η λιγουρα για τραβελους... ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και ομοφυλοφιλια ειναι η λιγουρα για τραβελους... ;)
οχι ομοφυλοφιλια ειναι η λιγουρα για αντρες.
η λιγουρα για γυναικειο κορμι ειναι ετεροφυλοφιλια ειτε το λιγουρευεσαι στην τηλεοραση ειτε σε πορνοπεριοδικο ειτε στο δρομο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
οχι ομοφυλοφιλια ειναι η λιγουρα για αντρες.
η λιγουρα για γυναικειο κορμι ειναι ετεροφυλοφιλια ειτε το λιγουρευεσαι στην τηλεοραση ειτε σε πορνοπεριοδικο ειτε στο δρομο
γυναικειο κορμι αλλα με τσουτσουνι ρε τυπε
πως να το κανουμε

φιονας και νινας γεννηθηκαν μετα εγιναν τρανφορμερς

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Γελοίο παντρεμένο σίχαμα sant7 πρόσεχε μην ξεχνάς να φοράς το καπέλο και τα μαύρα γυαλιά.  :birdman:
ρε συ πικερ αληθεια εχεις παει με 6 γκομενες τσαμπα?εγω με 6 ειχα παει μεχρι που τελειωσα το σχολειό κατα τα αλλα σου φταίνε οι παντρεμενοι.πάντως αμα σου ξανα τυχει καμια να ρις κανεις 7 μη ξεχαστείς και αφησεις κανα εικοσαρικακι στο κομοδίνο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γυναικειο κορμι αλλα με τσουτσουνι ρε τυπε
πως να το κανουμε

φιονας και νινας γεννηθηκαν μετα εγιναν τρανφορμερς
και το υπολοιπο εκτος το τσουτσουνι το εκαναν γυναικειο,
για να γυρνανε και να τις κοιτανε αντρες και όχι πουστιδες και ομοφυλοφιλοι που γουσταρουν ανδρικα κορμια.

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
ρε συ πικερ αληθεια εχεις παει με 6 γκομενες τσαμπα?εγω με 6 ειχα παει μεχρι που τελειωσα το σχολειό κατα τα αλλα σου φταίνε οι παντρεμενοι.πάντως αμα σου ξανα τυχει καμια να ρις κανεις 7 μη ξεχαστείς και αφησεις κανα εικοσαρικακι στο κομοδίνο
αρκετά σε πειραξα σήμερα ελπιζω να μη μου κρατας κακια.συγνώμη και αν σε προσεβαλα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
στη πραγματικη ζωη ξέρεις καλητερα πιος ειναι πουθενας φιλεμου και πιος ειναι πραγματικος μαγγας.βρηκες βημα εδω να μας πεις πως εισαι καποις.γατακι
σκασε ρε βλακα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Reznov δεν σου κάνει εντύπωση που ο nik1410 σε κάθε ευκαιρία ψάχνει και βρίσκει φωτογραφίες με ξεκωλιάσματα αντρών, ενώ του έχω πει 1000 φορές να ρωτήσει αυτές που γαμάω αν με δαχτυλιάζουν ή όχι; Ο τύπος είναι απλά κρυφή αδερφή.
εσυ παντως εισαι φανερη αδερφη γιατι το ομολογησες ότι γαμας το κωλο σου και γουστάρεις μαυρους και γερους.
εγω μονο γκομενες και πουτανες γαμαω, δεν ειμαστε ιδιοι εμεις οι αντρες με σας τους bisexual ομοφυλοφιλους πως να το κανουμε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Reznov δεν σου κάνει εντύπωση που ο nik1410 σε κάθε ευκαιρία ψάχνει και βρίσκει φωτογραφίες με ξεκωλιάσματα αντρών, ενώ του έχω πει 1000 φορές να ρωτήσει αυτές που γαμάω αν με δαχτυλιάζουν ή όχι; Ο τύπος είναι απλά κρυφή αδερφή.

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
πικερ γιατι πιστευεις ο νομος προσελκυει
προκλητικους πουθεναδες με 15 μνματα?
:think:
στη πραγματικη ζωη ξέρεις καλητερα πιος ειναι πουθενας φιλεμου και πιος ειναι πραγματικος μαγγας.βρηκες βημα εδω να μας πεις πως εισαι καποις.γατακι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
του το λεω και κανει το ασπρο μαυρο με τις κωλοτουμπες του
αν το παραδεχτει θα νιωσει καλυτερα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Nik1410 θα σου το πω άλλη μια φορά. Ο Picker είναι 100% ενεργητικός, μόνο γαμάει και πάει μόνο με κανονικές γυναίκες. Άντε τώρα εσύ να μαλακιστείς με κανένα άγριο βουλγάρικο τραβέλι με χοντρή πούτσα και μεγάλα βυζιά.
πως ενεργητικος ρε τρομπα αφου το ειπες ότι σου γαμαγαν το κωλο με το δακτυλο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nik1410 θα σου το πω άλλη μια φορά. Ο Picker είναι 100% ενεργητικός, μόνο γαμάει και πάει μόνο με κανονικές γυναίκες. Άντε τώρα εσύ να μαλακιστείς με κανένα άγριο βουλγάρικο τραβέλι με χοντρή πούτσα και μεγάλα βυζιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom