ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ μάλλον δεν έχεις καταλάβει. Εγώ ποτέ δεν προκάλεσα πρώτος τα λαμόγια. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ μπαίνουν στο νόμο του Picker και χλευάζουν τον φιλελεύθερο και ειλικρινή τρόπο ζωής μου. Όταν το κάθε λαμόγιο έρχεται και μου λέει ότι μου γαμάει τις πουτάνες και παράλληλα έχει σχέση ενώ εγώ όχι, είναι επόμενο να τον χτυπήσω στο αδύνατό του σημείο.
Άρα το πρόβλημα σου είναι ότι δεν έχεις σχέση (το ξέραμε βέβαια αλλά καλό που το παραδέχεσαι). Ότι εσύ επειδή είσαι ειλικρινής και τίμιος δεν εκτιμάται από τις γυναίκες οι οποίες έχουν συνηθίσει να τις κοροϊδεύουν. Εγώ πάλι νομίζω ότι υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλές γυναίκες ελεύθερες οι οποίες εκτιμούν την ειλικρίνεια. Αρκεί βέβαια να μην έχεις μεγάλα άλλα μειονεκτήματα.
Γιατί ρε πίκερ δεν κοιτάς το καλό σου, να κάνεις πράγματα για την πάρτη σου, να βελτιώσεις την ζωή σου και χάνεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να μεταφέρεις την λογική σου σε άλλους; Η ζωή προχωράει κοίτα να την ευχαριστηθείς, μην περιμένεις από τους άλλους. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πατάνε τον "νόμο" σου και ικανοποίηση δεν θα βρεις.
Κοίτα να βρεις καμμιά πιό καλή δουλίτσα (δεν ξέρω τί κάνεις), σταμάτα να ασχολείσαι με μαλ*κίες, γνωρίσου μέσω κοινών γνωστών με μία κοπέλα χωρίς να της πεις ότι 10 χρόνια γαμάς Μετάξι.. Πες για χ ψ λόγο δεν είχες βρει την κατάλληλη, ότι ήθελες να ανελιχθείς οικονομικά πριν σκεφτείς σοβαρή σχέση.
Ούτε άσχημος είσαι, ούτε γέρος.. Άσε τους "νόμου" και τις χαζομάρες για 12χρονα. Εδώ όλοι κάνουν την πλάκα τους με αυτά που γράφεις, σε τσιγκλάνε για να περάσει η ώρα τους όσο κάθονται με το τάμπλετ και εσύ χάνεις χρόνο από την ζωή σου. Δεν είναι αργά, άλλαξε τροπάρι.