Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ακαμάτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Κριτικές
7
Like
279
Πόντοι
280
Αν οι γυναίκες τους ήξεραν την αλήθεια δεν θα έμεναν μαζί τους. Πολλές από αυτές είναι αξιογάμητες και απλά χαραμίζονται με τα λαμόγια. Εμείς θα τις καταστήσουμε ξανά διαθέσιμες, εμείς θα μεγαλώσουμε την πίτα. Λαμόγια θα πονέσετε πολύ.  :rockon:

Με τέτοια φάτσα που έχεις λίγο δύσκολα τα πράγματα για σένα ακόμα και αν όλες οι γυναίκες ηταν ελεύθερες

Επισκέπτης
Αν οι γυναίκες τους ήξεραν την αλήθεια δεν θα έμεναν μαζί τους. Πολλές από αυτές είναι αξιογάμητες και απλά χαραμίζονται με τα λαμόγια. Εμείς θα τις καταστήσουμε ξανά διαθέσιμες, εμείς θα μεγαλώσουμε την πίτα. Λαμόγια θα πονέσετε πολύ.  :rockon:

Πικερ δεν φοβασαι αντιποινα απο τους κακοποιημενους σωματικα και ψυχικα παντρεμενους που θα ρουφιανευεις;Να σε δωσουν και αυτοι με τη σειρα τους στον μπαμπα και στη μαμα σου και να σε βαλουν τιμωρια στο δωματιο σου για τον επομενο μηνα;

Επισκέπτης
Κώστα Λαδάκη από πότε είναι ποινικό αδίκημα να δίνεις ένα γελοίο λαμόγιο στη γυναίκα του; Αυτός απειλεί με κάτι που είναι κακούργημα και κάθονται οι moderators και τον κοιτάνε. Μόνο στην Ελλάδα της απέραντης λαμογιάς γίνονται αυτά.
Στην Αμερικη και στην Αγγλια υπαρχει σοου cheaters στο οποιο ξεμπροσταζουν παντρεμενα λαμογια.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ τα λαμόγια το άρχισαν, εγώ δεν φταίω. Αντί να αποδεχτούν το έλλειμμα ηθικής τους μας το παίζουν και ανώτεροι από πάνω. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μια κουβέντα μας στη γυναίκα τους και είναι τελειωμένοι. Αντί να μας ευχαριστούν που τους αφήνουμε και γαμάνε τις ίδιες πουτάνες, καυχιόνται ότι εμείς δεν μπορούμε να γαμήσουμε τις γυναίκες τους. Αντί να το βουλώνουν, βγάζουν γλώσσα. Αφού δεν αντιλαμβάνονται τη μειονεκτική τους θέση, τους τη θυμίζουμε εμείς.

Δηλαδή οι ιερόδουλες σου ανήκουν; Από πού και ως πού; Επαγγελματίες είναι και έχουν επιλέξει να πηδιούνται με όλους όσους θέλουν είτε είναι παντρεμένοι είτε οτιδήποτε. Και επίσης μερικές επιλέγουν να ΜΗΝ γαμηθούν με κάποιους όπως έχεις διαπιστώσει. Πρέπει να τις σέβεσαι δεν είναι κτήμα σου και υποτίθεται είσαι και υπέρμαχος τους.
Η σύζυγος από την άλλη δεν είναι επάγγελμα. Και μπορεί και μερικές να μην έχουν τόσο πρόβλημα αν ξενοπηδάει ο άντρας τους. Αν νομίζεις ότι θα κέρδιζες κάτι αν (μπορούσες να) κάρφωνες τον μπουρδελιάρη σύζυγο τους κάνεις λάθος. Όλοι οι άνθρωποι είναι κατά κύριο λόγο πολυγαμικά όντα και αν κάποιος πάει σε στούντιο κτλπ είναι καλύτερα από το να συνάψει εξωσυζυγική σχέση και έτσι να σου καβατζώσει και άλλη μία (τουλάχιστον) ελεύθερη την οποία θα γεμίζει φούμαρα, μπορεί να την ερωτευθεί και να τινάξει τον γάμο του στον αέρα. Αν πηγαίνει σε μπουρδέλο τότε είναι καθαρά επαγγελματική συναλλαγή.
Το μόνο που θα κέρδιζες αν κάρφωνες κανέναν θα ήταν μία περίεργη δική σου ηθική ικανοποίηση και το λιγότερο ένα μαυρισμένο μάτι αν σε βρει ο σύζυγος.

Επισκέπτης
Ρε πίκερ, μπορείς να μας εξηγήσεις, γιατί έχεις τόσο μένος ενάντια σε νυμφευμένους που χρησιμοποιούν σεξεργάτριες; γιατί τραβάς τόσο ζόρι; Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΟΝ, τελείωσε. Κάποτε (για χιλιάδες χρόνια) υπήρχαν χαρέμια στην Ανατολή και παλλακίδες στην Ελλάδα. Για 1,6 δισεκατομμύρια Μουσουλμάνους ΣΗΜΕΡΑ επιτρέπεται η πολυγυνία. Σήμερα, σε αυτή τη μεριά του κόσμου, ο καθένας βρίσκει τις λύσεις που μπορεί. Άλλος κάνει εξωσυζυγική σχέση. Άλλος αυτοϊκανοποιείται βλέποντας πορνό. Άλλος χρησιμοποιεί σεξεργάτριες. Γιατί το έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να τους αποκαλύψεις; δεν έχει νόημα ΑΥΤΗ ειδικά η εμμονή σου, κάθε άνθρωπος πρέπει να νοιάζεται για τη δικιά του ηθική και αυτοβελτίωση, να μην ασχολείται με τους άλλους. Τροχονόμος στους πούτσους των νυμφευμένων θέλεις να γίνεις; Γιατί το κάνεις;    
Το βλεπει ταξικα το ζητημα. Αυτος και ο Κλεομενης ειναι συγχρονοι επαναστατες εκτος κοινωνιας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Το βλεπει ταξικα το ζητημα. Αυτος και ο Κλεομενης ειναι συγχρονοι επαναστατες εκτος κοινωνιας.

Ο Κλεομένης είναι ένας σαλεμένος καλόγερος που ΔΕΙΧΝΕΙ να νομίζει πως πρέπει να εφαρμοσθούν τα ιερά του βιβλία, αφού είναι θεϊκή αποκάλυψη. Είναι συνεπής ως προς αυτό. Ο Πίκερ τσαντίζεται επειδή κάποιοι νυμφευμένοι χρησιμοποιούν σεξεργάτριες και θεωρεί ότι έχει καθήκον να τους αποκαλύψει. Δεν ταιριάζει με την ανταλλαγή πληροφοριών που κάνουμε εδώ μέσα για το θέμα του σεξ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα όπου το να είναι κάποιος λαμόγιο θεωρείται προτέρημα ενώ το να είναι τίμιος θεωρείται αρρωστημένο. Όχι φίλε, το θέμα δεν είναι καθόλου ταξικό. Το ίδιο απεχθή μου είναι τα πλούσια και τα φτωχά λαμόγια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.928
Πόντοι
5.506
Ενταξει ρε Πικη, ειναι ομως και η μονη χωρα που μπορεις και κυκλοφορεις ελευθερος, ακομα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ μάλλον δεν έχεις καταλάβει. Εγώ ποτέ δεν προκάλεσα πρώτος τα λαμόγια. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ μπαίνουν στο νόμο του Picker και χλευάζουν τον φιλελεύθερο και ειλικρινή τρόπο ζωής μου. Όταν το κάθε λαμόγιο έρχεται και μου λέει ότι μου γαμάει τις πουτάνες και παράλληλα έχει σχέση ενώ εγώ όχι, είναι επόμενο να τον χτυπήσω στο αδύνατό του σημείο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το λαμόγιο πρέπει να καταλάβει ότι όταν κάνει τσάρκα μαζί μου ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΧΑΡΗ που δεν τον δίνω στη γκόμενά του, γιατί τον λυπάμαι. Αντίθετα εγώ είμαι ειλικρινής και άρα περήφανος, δεν έχω κάτι να φοβάμαι. Τα λαμόγια λοιπόν να μας προσκυνάνε.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ μάλλον δεν έχεις καταλάβει. Εγώ ποτέ δεν προκάλεσα πρώτος τα λαμόγια. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ μπαίνουν στο νόμο του Picker και χλευάζουν τον φιλελεύθερο και ειλικρινή τρόπο ζωής μου. Όταν το κάθε λαμόγιο έρχεται και μου λέει ότι μου γαμάει τις πουτάνες και παράλληλα έχει σχέση ενώ εγώ όχι, είναι επόμενο να τον χτυπήσω στο αδύνατό του σημείο.

Άρα το πρόβλημα σου είναι ότι δεν έχεις σχέση (το ξέραμε βέβαια αλλά καλό που το παραδέχεσαι). Ότι εσύ επειδή είσαι ειλικρινής και τίμιος δεν εκτιμάται από τις γυναίκες οι οποίες έχουν συνηθίσει να τις κοροϊδεύουν. Εγώ πάλι νομίζω ότι υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλές γυναίκες ελεύθερες οι οποίες εκτιμούν την ειλικρίνεια. Αρκεί βέβαια να μην έχεις μεγάλα άλλα μειονεκτήματα.
Γιατί ρε πίκερ δεν κοιτάς το καλό σου, να κάνεις πράγματα για την πάρτη σου, να βελτιώσεις την ζωή σου και χάνεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να μεταφέρεις την λογική σου σε άλλους; Η ζωή προχωράει κοίτα να την ευχαριστηθείς, μην περιμένεις από τους άλλους. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πατάνε τον "νόμο" σου και ικανοποίηση δεν θα βρεις.
Κοίτα να βρεις καμμιά πιό καλή δουλίτσα (δεν ξέρω τί κάνεις), σταμάτα να ασχολείσαι με μαλ*κίες, γνωρίσου μέσω κοινών γνωστών με μία κοπέλα χωρίς να της πεις ότι 10 χρόνια γαμάς Μετάξι.. Πες για χ ψ λόγο δεν είχες βρει την κατάλληλη, ότι ήθελες να ανελιχθείς οικονομικά πριν σκεφτείς σοβαρή σχέση.
Ούτε άσχημος είσαι, ούτε γέρος.. Άσε τους "νόμου" και τις χαζομάρες για 12χρονα. Εδώ όλοι κάνουν την πλάκα τους με αυτά που γράφεις, σε τσιγκλάνε για να περάσει η ώρα τους όσο κάθονται με το τάμπλετ και εσύ χάνεις χρόνο από την ζωή σου. Δεν είναι αργά, άλλαξε τροπάρι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
πηγα να γαμησω σημερα και με σταματησαν και μου ζητουσαν ταυτοτητα και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης να δουν αν ειμαι παντρεμενος .δεν ειχα πιστοποιητικο και δεν με αφησαν να γαμησω :- :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker θεωρεί κατάντια για τον άντρα να μη μπορεί να πει στις γκόμενες ότι ξενογαμάει. Χίλιες φορές να είμαι μόνος από το να μην έχω τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λέω στη γυναίκα μου την αλήθεια. Δεν θα γίνω γυναικούλα για τη σχεσούλα.  :sunglasses:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Ο νόμος του Picker θεωρεί κατάντια για τον άντρα να μη μπορεί να πει στις γκόμενες ότι ξενογαμάει. Χίλιες φορές να είμαι μόνος από το να μην έχω τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λέω στη γυναίκα μου την αλήθεια. Δεν θα γίνω γυναικούλα για τη σχεσούλα.  :sunglasses:

Και τί θα πεις, "γειά σου είμαι ο Πίκερ και γαμάω σε μπουρδέλα"; Γνωρίσου και μετά όταν είναι ώριμο ξεφούρνισε το αν θες τόσο πολύ. Πάντως η γυναίκα μπορεί να μην σε καταλάβει, δηλαδή σε ποσοστό 90%, εφόσον την έχουν πείσει ότι εκεί εκμεταλλεύονται τις ιερόδουλες και πάνε μόνο οι losers. Αυτό είναι λάθος όμως και δεν πρόκειται να σε κρίνει όπως πρέπει για αυτό που όντως είσαι. Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Ούτε η γυναίκα που θα βρεις θα σου πει σίγουρα όλη την αλήθεια και δεν χρειάζεται. Δείξε απλά ποιός είσαι και άσε τις λεπτομέρεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νικος Νταης το θέμα δεν είναι μόνο στην προσέγγιση αλλά και μέσα στη σχέση. Όποτε έκανα σχέση με κάποια, στις 2 πρώτες εβδομάδες είχα ήδη πάει σε μπουρδέλο και φυσικά της ΤΟ ΕΙΠΑ. Γιατί απλά απεχθάνομαι την υποκρισία και τα λαμόγια.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Νικος Νταης το θέμα δεν είναι μόνο στην προσέγγιση αλλά και μέσα στη σχέση. Όποτε έκανα σχέση με κάποια, στις 2 πρώτες εβδομάδες είχα ήδη πάει σε μπουρδέλο και φυσικά της ΤΟ ΕΙΠΑ. Γιατί απλά απεχθάνομαι την υποκρισία και τα λαμόγια.  :sunglasses:

Γιατί πήγες σε μπουρδέλο; Τότε ρε φίλε εσύ είσαι ο άπιστος και καλά σου έκανε εννοείται και σε χώρισε.. Είναι πολλές που λένε "ας με έχει κερατώσει καλύτερα να μην το ξέρω". Εσύ τί περίμενες ότι θα την πιάσεις μαλάκα, να αποδεχθεί ότι θα είναι μία από τις πολλές και την εκθέτεις σε αρρώστιες ίσως και να κάτσει; Ο stekas και ο κάθε στέκας "ξενογαμάνε" μετά από καιρό παντρεμένοι, όχι στις 2 εβδομάδες σχέσης, επειδή έχουν βαρεθεί και όχι στο μετάξι που γαμάνε και οι πακιστανοί. Τους την λες και είσαι 10 φορές χειρότερος..  :huh:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.928
Πόντοι
5.506
Γιατί πήγες σε μπουρδέλο; Τότε ρε φίλε εσύ είσαι ο άπιστος και καλά σου έκανε εννοείται και σε χώρισε.. Είναι πολλές που λένε "ας με έχει κερατώσει καλύτερα να μην το ξέρω". Εσύ τί περίμενες ότι θα την πιάσεις μαλάκα, να αποδεχθεί ότι θα είναι μία από τις πολλές και την εκθέτεις σε αρρώστιες ίσως και να κάτσει; Ο stekas και ο κάθε στέκας "ξενογαμάνε" μετά από καιρό παντρεμένοι, όχι στις 2 εβδομάδες σχέσης, επειδή έχουν βαρεθεί και όχι στο μετάξι που γαμάνε και οι πακιστανοί. Τους την λες και είσαι 10 φορές χειρότερος..  :huh:

Κανονισε να παθει κανενα κοκομπλοκο ο πικηποκος και να μην εχουμε με τι να παιζουμε.

Επισκέπτης
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα όπου το να είναι κάποιος λαμόγιο θεωρείται προτέρημα ενώ το να είναι τίμιος θεωρείται αρρωστημένο. Όχι φίλε, το θέμα δεν είναι καθόλου ταξικό. Το ίδιο απεχθή μου είναι τα πλούσια και τα φτωχά λαμόγια.
Η παλη των ταξεων εχει μεταφερθει αναμεσα στους εντος συστηματος βολεμενους και τους εκτος συστηματος παραγκωνισμενους. Φυσικα και ο παντρεμενος μπαρμπας που χαρτοπαιζει στο καφενειο και πεταγεται μεχρι το μπουρδελακι βρισκεται στους εντος οσο και να μυξοκλαιγεται για τα οικονομικα του.

Ο τριανταρης σαρανταρης incel μπορει να μην πειναει αλλα ειναι αυτος απο τον οποιο στερησαν τη ζωη για να βολευτουν οι αλλοι.

Η κομμουνιστικη θεωρηση δεν μπορει να αντιληφθει αυτες τις κλεμενες ζωες γιατι κανει οικονομικη/υλιστικη αναλυση και αγνοει δογματικα το κοινωνικο κομματι. Την κοινωνικη ενταξη του ατομου και το δικαιωμα του στο μουνι.

Πιστευω οτι εσυ και ο Κλεομενης θιγεται θεματα πιο επικαιρα και πιο ουσιαστικα απο το οικονομικο. Η ελληνικη κοινωνια χρεωκοπησε πολυ πριν χρσωκοπησει η οικονομια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom