Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλάκα stekas72 κοίτα να έχεις ταυτότητα μαζί σου όταν θα κάνεις τις λαμογιές σου γιατί σύντομα θα σου τη ζητάνε. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των λαμόγιων και των γνήσιων μπουρδελιάρηδων. Ότι οι πρώτοι κατεβαίνουν στην πιάτσα σαν χεσμένοι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη από πότε είναι ποινικό αδίκημα να δίνεις ένα γελοίο λαμόγιο στη γυναίκα του; Αυτός απειλεί με κάτι που είναι κακούργημα και κάθονται οι moderators και τον κοιτάνε. Μόνο στην Ελλάδα της απέραντης λαμογιάς γίνονται αυτά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=70pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]  :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Κώστα Λαδάκη από πότε είναι ποινικό αδίκημα να δίνεις ένα γελοίο λαμόγιο στη γυναίκα του; Αυτός απειλεί με κάτι που είναι κακούργημα και κάθονται οι moderators και τον κοιτάνε. Μόνο στην Ελλάδα της απέραντης λαμογιάς γίνονται αυτά.

Και πώς είσαι σίγουρος ότι θα σε πιστέψει η γυναίκα του; Έχεις στοιχεία;  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.928
Πόντοι
5.506
Γυρισε ο μαλακας της καρδιας μας;

nobodyelsebutme

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Κριτικές
15
Like
475
Πόντοι
291
Βλάκας με πατέντα είσαι Picker. Για τους παντρεμένους φτιάχτηκαν τα μπουρδέλα. Οι ελεύθεροι ας ψάξουν γκόμενα έστω στο εξωτερικό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Γιάννακη καλησπέρα. Αλίμονο, μην αισθάνεσαι βάρος.
Εσένα σου έχει τύχη να κάνεις σχέση με γυναίκα που βγάζει τέτοια "γουστα"; Δηλαδή να ερεθίζεται αν τη βαράς και την ταπεινώνεις;
Εμένα μου έτυχε και την "έστειλα".
Άτομα -άνδρες και γυναίκες- που βιώνουν τη βία ως σεξουαλικό διεγερτικό, έχουν ψυχολογικά θεματάκια.
Βια και σεξ -στο δικό μου φτωχό και μικρό μυαλό- δε πάνε μαζί.
Ειδικότερα, θεωρώ πως τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αναπτυξουν ολοκληρωμένες σχέσεις, εκτός βέβαια αν τύχουν κάποιας επιτυχημένης αγωγής ενός ψυχίατρου.

Μα δικές μου εμπειρίες μεταφέρω, οι διηγήσεις πολλές φορές είναι παραπλανητικές. Ναι, μου έχει τύχει μία που γούσταρε αυτό το σκηνικό που περιέγραψα. Όμως δεν ήταν στο πλαίσιο του μαζοχισμού. Δεν ήθελε δηλ. γενικά βία, ξύλο ή εξευτελισμό κλπ. Γούσταρε πάρα πολύ τη σκηνή που περιέγραψα, υποθέτω ότι ένοιωθε πλήρως υποταγμένη, η ίδια μόνο ξέρει τι φαντασίωση ζούσε εκείνες τις στιγμές. Άλλη τρελαινόταν να την έχω τελείως πλακωμένη και να της έχω κάνει κανονική λαβή του στυλ να είναι ανίκανη να κουνηθεί έστω και ένα πόντο, υποθέτω (με την τωρινή γνώση μου) ότι ζήταγε να ζήσει φαντασίωση βιασμού με ασφαλές άτομο  σε ασφαλές περιβάλλον. Υποθέτω, δεν είμαι δα και επαγγελματίας ψυχολόγος, ερασιτέχνης είμαι. Όσο γι αυτούς που ερεθίζονται με τη βία, συμφωνώ ότι καλό είναι να τους αποφεύγεις για σχέση. Κανά δυο πειράματα όμως δεν με χαλάνε, όταν μου έκατσαν τα έζησα

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μα δικές μου εμπειρίες μεταφέρω, οι διηγήσεις πολλές φορές είναι παραπλανητικές. Ναι, μου έχει τύχει μία που γούσταρε αυτό το σκηνικό που περιέγραψα. Όμως δεν ήταν στο πλαίσιο του μαζοχισμού. Δεν ήθελε δηλ. γενικά βία, ξύλο ή εξευτελισμό κλπ. Γούσταρε πάρα πολύ τη σκηνή που περιέγραψα, υποθέτω ότι ένοιωθε πλήρως υποταγμένη, η ίδια μόνο ξέρει τι φαντασίωση ζούσε εκείνες τις στιγμές. Άλλη τρελαινόταν να την έχω τελείως πλακωμένη και να της έχω κάνει κανονική λαβή του στυλ να είναι ανίκανη να κουνηθεί έστω και ένα πόντο, υποθέτω (με την τωρινή γνώση μου) ότι ζήταγε να ζήσει φαντασίωση βιασμού με ασφαλές άτομο  σε ασφαλές περιβάλλον. Υποθέτω, δεν είμαι δα και επαγγελματίας ψυχολόγος, ερασιτέχνης είμαι. Όσο γι αυτούς που ερεθίζονται με τη βία, συμφωνώ ότι καλό είναι να τους αποφεύγεις για σχέση. Κανά δυο πειράματα όμως δεν με χαλάνε, όταν μου έκατσαν τα έζησα

troll machine brokolo

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Γελοίο υποκείμενο stekas72 όποτε γουστάρω σε δίνω στη γυναίκα σου και τρως παντόφλα. Στα λαμόγια σαν εσένα αξίζει πέρα για πέρα η ρουφιανιά. Εσύ μου το παίζεις μάγκας ότι μου γαμάς τις πουτάνες και με χλευάζεις που είμαι ντόμπρος και μόνος. Έχεις την εντύπωση ότι είμαι τόσο χαζός για να σε ανεχτώ; Θα φας στεγνό δόσιμο και παντόφλα ρε βλάκα.

Ρε πίκερ, μπορείς να μας εξηγήσεις, γιατί έχεις τόσο μένος ενάντια σε νυμφευμένους που χρησιμοποιούν σεξεργάτριες; γιατί τραβάς τόσο ζόρι; Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΟΝ, τελείωσε. Κάποτε (για χιλιάδες χρόνια) υπήρχαν χαρέμια στην Ανατολή και παλλακίδες στην Ελλάδα. Για 1,6 δισεκατομμύρια Μουσουλμάνους ΣΗΜΕΡΑ επιτρέπεται η πολυγυνία. Σήμερα, σε αυτή τη μεριά του κόσμου, ο καθένας βρίσκει τις λύσεις που μπορεί. Άλλος κάνει εξωσυζυγική σχέση. Άλλος αυτοϊκανοποιείται βλέποντας πορνό. Άλλος χρησιμοποιεί σεξεργάτριες. Γιατί το έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να τους αποκαλύψεις; δεν έχει νόημα ΑΥΤΗ ειδικά η εμμονή σου, κάθε άνθρωπος πρέπει να νοιάζεται για τη δικιά του ηθική και αυτοβελτίωση, να μην ασχολείται με τους άλλους. Τροχονόμος στους πούτσους των νυμφευμένων θέλεις να γίνεις; Γιατί το κάνεις;    

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα μπουρδέλα λέγονται οίκοι ανοχής και μέχρι το 1982 η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα. Και με το νόμο που προωθούμε σε συνεργασία με τη ΓΓΙΦ θα επανέλθει σύντομα η ομαλότητα στους ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ. Λαμόγια τις ταυτότητες στο χέρι.  :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Αυτό που θα βοηθούσε στο θέμα της πορνείας είναι να φορολογηθεί και οι πόρνες να γίνουν ελευθεροι επαγγελματίες.
Τέρμα οι νταβατζήδες, τέρμα οι εκβιασμοί από την αστυνομια, τέρμα το τραφικινγκ κτλ. Αυτό είναι και το μόνιμο αίτημα του ΣΕΠΕ, του συνδικαλιστικού οργάνου των ιερόδουλων. 'Ολα τα άλλα είναι μλκιες άσχετων και ηλιθιων κομματόσκυλων.

Τώρα όσον αφορα τη Ξαβιέρα Χολάντερ, πρόκειται για άτομο με πολύ ιδιαίτερο ψυχισμό.
Στο βιβλίο που αναφερεις (Happy Hooker:My own story), αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είχε σεξουαλική συνευρεση με σκύλο (!!!) και της άρεσε (!!!), είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον άνδρα της αδερφής της, ενώ είχε και μια μακροχρόνια σχεση με έναν άνδρα που του άρεσε να...τον πηδαέι με δονητη (την ίδια δε την ενοχλούσε).
Στο ίδιο βιβλίο η Ξαβιέρα επανείλημμένα γραφει πως οι αγαπημένοι της εραστές είναι οι Έλληνες (μιλάμε για το 1972), τωρα αυτό να το εκλαβουμε ως κομπλιμέντο; Τεσπα.

Μα από αυτήν ξεκίνησε ο μύθος του Έλληνα εραστή στο εξωτερικό. Έχω διαβάσει και το άλλο της βιβλίο, τα όργια. Κι όσο για τις συνευρέσεις με σκύλους και με άλλα ζώα, τα Ελληνικά χωριά κάτι ξέρουν, πίστεψέ με. Είτε μιλάμε για τις χήρες, είτε μιλάμε για άντρες. Είτε έτσι, είτε αλλιώς της άρεσε το επάγγελμα δεν το έκανε αναγκαστικά. Μιλούσε 6 γλώσσες κι ήταν πολύ καλή γραμματέας, δεν ήταν το δυστυχισμένο κοριτσάκι που του πούλησε έρωτα ένας νταβατζής και το ξεγέλασε. Δεν το έκανε για να σώσει την πεινασμένη της οικογένεια κάπου στον τρίτο κόσμο. Επιλογή της ήταν, αυτό σημειώνω. Και δεν ήταν η μόνη 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ τα λαμόγια το άρχισαν, εγώ δεν φταίω. Αντί να αποδεχτούν το έλλειμμα ηθικής τους μας το παίζουν και ανώτεροι από πάνω. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μια κουβέντα μας στη γυναίκα τους και είναι τελειωμένοι. Αντί να μας ευχαριστούν που τους αφήνουμε και γαμάνε τις ίδιες πουτάνες, καυχιόνται ότι εμείς δεν μπορούμε να γαμήσουμε τις γυναίκες τους. Αντί να το βουλώνουν, βγάζουν γλώσσα. Αφού δεν αντιλαμβάνονται τη μειονεκτική τους θέση, τους τη θυμίζουμε εμείς.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.068
Πόντοι
3.656
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ τα λαμόγια το άρχισαν, εγώ δεν φταίω. Αντί να αποδεχτούν το έλλειμμα ηθικής τους μας το παίζουν και ανώτεροι από πάνω. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μια κουβέντα μας στη γυναίκα τους και είναι τελειωμένοι. Αντί να μας ευχαριστούν που τους αφήνουμε και γαμάνε τις ίδιες πουτάνες καυχιόνται ότι εμείς δεν μπορούμε να γαμήσουμε τις γυναίκες τους. Αντί να το βουλώνουν δηλαδή βγάζουν γλώσσα. Αφού δεν αντιλαμβάνονται τη μειονεκτική τους θέση, τους τη θυμίζουμε εμείς.

Αν εννοείς ότι όσοι δηλώνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν σεξεργάτριες είναι υποκριτές και ανήθικοι, επικροτώ και επαυξάνω. Δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο. Άλλο σε ρώτησα. Γιατί αφιερώνεις τόσα ποστ στο θέμα αυτό. Κατήγγειλε την υποκρισία τους και προχώρα. Σημείωσε την ειλικρίνειά σου και άσε τους άλλους. Σε χαλάει να ασχολείσαι, δεν το καταλαβαίνεις; Ζήσε με το δικό σου κανόνα, τον οποίο σε γενικές γραμμές τον εφαρμόζω πριν τον διαβάσω από σένα, κι άσε τους άλλους να ζήσουν τη ζωή τους με το δικό τους τρόπο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και επιπλέον, αφού τα περισσότερα λαμόγια δεν γαμάνε καν τις γυναίκες τους πλέον, με ποιο δικαίωμα τις στερούν από τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό; Εμείς θα ελευθερώσουμε αυτές τις γυναίκες από τα λαμόγια και θα τις προσφέρουμε στον κόσμο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Και επιπλέον, αφού τα περισσότερα λαμόγια δεν γαμάνε καν τις γυναίκες τους πλέον, με ποιο δικαίωμα τις στερούν από τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό; Εμείς θα ελευθερώσουμε αυτές τις γυναίκες από τα λαμόγια και θα τις προσφέρουμε στον κόσμο.

Να είσαι σίγουρος, ότι αν οι νυμφευμένοι δεν γαμάνε τις γυναίκες τους, αυτές θα έχουν βρει άλλους τρόπους ικανοποίησης. Αν κάποιες δεν έχουν ανάγκη το σεξ (κι ίσως για αυτό οι άντρες τους να μην τις πλησιάζουν πλέον) και πάλι δικαίωμά τους. Ας δίνουν το μουνί τους αν, όποτε και σε όποιον θέλουν

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν οι γυναίκες τους ήξεραν την αλήθεια δεν θα έμεναν μαζί τους. Πολλές από αυτές είναι αξιογάμητες και απλά χαραμίζονται με τα λαμόγια. Εμείς θα τις καταστήσουμε ξανά διαθέσιμες, εμείς θα μεγαλώσουμε την πίτα. Λαμόγια θα πονέσετε πολύ.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom