stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 566
Ακόμα καλύτερα !
Εγώ έχω πάρει παλιά και δύο φιναλιστ καλλιστείων...
Κόστισε κάπως...
Το άξιζαν όμως !
Ηταν κάβλες !
Καλα εκανες τυπε μου
Ακόμα καλύτερα !
Εγώ έχω πάρει παλιά και δύο φιναλιστ καλλιστείων...
Κόστισε κάπως...
Το άξιζαν όμως !
Ηταν κάβλες !
Κώστα Λαδάκη από πότε είναι ποινικό αδίκημα να δίνεις ένα γελοίο λαμόγιο στη γυναίκα του; Αυτός απειλεί με κάτι που είναι κακούργημα και κάθονται οι moderators και τον κοιτάνε. Μόνο στην Ελλάδα της απέραντης λαμογιάς γίνονται αυτά.
Γιάννακη καλησπέρα. Αλίμονο, μην αισθάνεσαι βάρος.
Εσένα σου έχει τύχη να κάνεις σχέση με γυναίκα που βγάζει τέτοια "γουστα"; Δηλαδή να ερεθίζεται αν τη βαράς και την ταπεινώνεις;
Εμένα μου έτυχε και την "έστειλα".
Άτομα -άνδρες και γυναίκες- που βιώνουν τη βία ως σεξουαλικό διεγερτικό, έχουν ψυχολογικά θεματάκια.
Βια και σεξ -στο δικό μου φτωχό και μικρό μυαλό- δε πάνε μαζί.
Ειδικότερα, θεωρώ πως τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αναπτυξουν ολοκληρωμένες σχέσεις, εκτός βέβαια αν τύχουν κάποιας επιτυχημένης αγωγής ενός ψυχίατρου.
Μα δικές μου εμπειρίες μεταφέρω, οι διηγήσεις πολλές φορές είναι παραπλανητικές. Ναι, μου έχει τύχει μία που γούσταρε αυτό το σκηνικό που περιέγραψα. Όμως δεν ήταν στο πλαίσιο του μαζοχισμού. Δεν ήθελε δηλ. γενικά βία, ξύλο ή εξευτελισμό κλπ. Γούσταρε πάρα πολύ τη σκηνή που περιέγραψα, υποθέτω ότι ένοιωθε πλήρως υποταγμένη, η ίδια μόνο ξέρει τι φαντασίωση ζούσε εκείνες τις στιγμές. Άλλη τρελαινόταν να την έχω τελείως πλακωμένη και να της έχω κάνει κανονική λαβή του στυλ να είναι ανίκανη να κουνηθεί έστω και ένα πόντο, υποθέτω (με την τωρινή γνώση μου) ότι ζήταγε να ζήσει φαντασίωση βιασμού με ασφαλές άτομο σε ασφαλές περιβάλλον. Υποθέτω, δεν είμαι δα και επαγγελματίας ψυχολόγος, ερασιτέχνης είμαι. Όσο γι αυτούς που ερεθίζονται με τη βία, συμφωνώ ότι καλό είναι να τους αποφεύγεις για σχέση. Κανά δυο πειράματα όμως δεν με χαλάνε, όταν μου έκατσαν τα έζησα
Γελοίο υποκείμενο stekas72 όποτε γουστάρω σε δίνω στη γυναίκα σου και τρως παντόφλα. Στα λαμόγια σαν εσένα αξίζει πέρα για πέρα η ρουφιανιά. Εσύ μου το παίζεις μάγκας ότι μου γαμάς τις πουτάνες και με χλευάζεις που είμαι ντόμπρος και μόνος. Έχεις την εντύπωση ότι είμαι τόσο χαζός για να σε ανεχτώ; Θα φας στεγνό δόσιμο και παντόφλα ρε βλάκα.
Αυτό που θα βοηθούσε στο θέμα της πορνείας είναι να φορολογηθεί και οι πόρνες να γίνουν ελευθεροι επαγγελματίες.
Τέρμα οι νταβατζήδες, τέρμα οι εκβιασμοί από την αστυνομια, τέρμα το τραφικινγκ κτλ. Αυτό είναι και το μόνιμο αίτημα του ΣΕΠΕ, του συνδικαλιστικού οργάνου των ιερόδουλων. 'Ολα τα άλλα είναι μλκιες άσχετων και ηλιθιων κομματόσκυλων.
Τώρα όσον αφορα τη Ξαβιέρα Χολάντερ, πρόκειται για άτομο με πολύ ιδιαίτερο ψυχισμό.
Στο βιβλίο που αναφερεις (Happy Hooker:My own story), αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είχε σεξουαλική συνευρεση με σκύλο (!!!) και της άρεσε (!!!), είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον άνδρα της αδερφής της, ενώ είχε και μια μακροχρόνια σχεση με έναν άνδρα που του άρεσε να...τον πηδαέι με δονητη (την ίδια δε την ενοχλούσε).
Στο ίδιο βιβλίο η Ξαβιέρα επανείλημμένα γραφει πως οι αγαπημένοι της εραστές είναι οι Έλληνες (μιλάμε για το 1972), τωρα αυτό να το εκλαβουμε ως κομπλιμέντο; Τεσπα.
troll machine brokolo
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ τα λαμόγια το άρχισαν, εγώ δεν φταίω. Αντί να αποδεχτούν το έλλειμμα ηθικής τους μας το παίζουν και ανώτεροι από πάνω. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μια κουβέντα μας στη γυναίκα τους και είναι τελειωμένοι. Αντί να μας ευχαριστούν που τους αφήνουμε και γαμάνε τις ίδιες πουτάνες καυχιόνται ότι εμείς δεν μπορούμε να γαμήσουμε τις γυναίκες τους. Αντί να το βουλώνουν δηλαδή βγάζουν γλώσσα. Αφού δεν αντιλαμβάνονται τη μειονεκτική τους θέση, τους τη θυμίζουμε εμείς.
Και επιπλέον, αφού τα περισσότερα λαμόγια δεν γαμάνε καν τις γυναίκες τους πλέον, με ποιο δικαίωμα τις στερούν από τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό; Εμείς θα ελευθερώσουμε αυτές τις γυναίκες από τα λαμόγια και θα τις προσφέρουμε στον κόσμο.