anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Τρί..καληχμμμ καλή εισαι ...!
Θηλυκός διάολος, γυναίκα φτιαγμένη για μεγάλες καταστροφες
Τρί..καληχμμμ καλή εισαι ...!
Ολοι οι ηγετες ειχαν πολυταραχη ζωη . Θα ηταν βαρετο να ηταν απλα ενας τυπικος ανθρωπος.
Ο Πικερ είναι ενα τελειωμενο ανθρωπακι, ανδρας κατ' επίφαση, που βαζει μακιγιαζ, μενει στο παιδικό του δωματιο και ας είναι 40 χρονών, δεν ειχε ποτέ γκομενα, μεχρι τα 28 δεν είχε γαμησει, δεν φλερτάρει γκόμενες, στο σεξ αντεχει 5 λεπτα και επαναφορτίζει μετά από 48 ώρες, βαζει κωλοδακτυλο, τελουσε υπό ψυχιατρική παρακολουθηση, βγαζει 400 ευρώ τον μήνα εκ των οποίων τα 170 πανε σε πουτάνες των 10 ευρώ, δεν έχει παει ποτέ διακοπές με γκόμενα, είναι ρουφιάνος ειδικά με τους γκομενιαριδες και παντρεμένους...
Καλημερα. Εχω μηνυμα απο το δασκαλο για εσας. ( dont shoot the messenger)
Stekas72 είσαι ένα γελοίο υποκείμενο. Μια κουβέντα μου στη γυναίκα σου κι έχεις τελειώσει μαλάκα. Τόσο άντρας είσαι ρε παντοφλάκια. Ένα ελεεινό σκουπίδι που κρύβεται μια ζωή. Σε γαμάει ο Picker.
Που τα ξέρεις αυτά τα κομμουνιστικά, εσύ κορίτσι πράμα;You can call me Yuri Alexandrovich Bezmenov
Έλα ρε Γιαννάκη δε μιλαει το τραγούδι για την Ανουκ, μιλάει για μια γυναίκα που δε θελει δεσμευσεις. Και απ' ότι διάβασα η Ανουκ ήταν ήδη παντρεμένη όταν βγήκε το τραγούδι.Θα σε πληροφορήσω ότι η Ανούκ άλλα ισχυρίζεται, κι άλλα πράττει, σα σωστή γυναίκα. Αν και λέει ότι δεν θα είναι γυναίκα κανενός, έχει παντρευτεί δύο φορές και γέννησε και έξι παιδιά
Που τα ξέρεις αυτά τα κομμουνιστικά, εσύ κορίτσι πράμα;
Τέλος πάντων, μιας και μιλάμε καιρό, έχω αρχίσει και σε ψυχολογώ (μη φοβάσαι δεν είμαι stalker lol).
Είσαι επικίνδυνη περίπτωση θηλυκού. Μας παίζεις τόσο καιρό όλους, ρίχνεις ατάκες φαρμακερές, έχεις μια μάλλον χαμηλη εκτίμηση στο ανδρικό φύλο, ε σου αρέσει ομως και η καλή Λογοτεχνια (αναφέρομαι στην Ιστορία που έγραψα), για να σου γράψω και κάτι θετικό.
Σου αφιερώνω λοιπόν ένα τραγούδι που νομίζω πως σε εκφράζει -με αγγλικούς στίχους, αλίμονο Κυπραία είσαι θα ξέρεις καλά Ιγγλέζικα.
Y.Γ. Δώσε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Αρχηγό, άμα τον δεις.
Για τους μιγκταου ναι μάλλον αυτό πιστεύουν , και απο οτι νομίζω πιστεύουν οτι δεν υπάρχουν ούτε εξαιρέσεις. Αμα θες ρίξε και μια ματιά στο σχετικό βίντεο.Έλα ρε Γιαννάκη δε μιλαει το τραγούδι για την Ανουκ, μιλάει για μια γυναίκα που δε θελει δεσμευσεις. Και απ' ότι διάβασα η Ανουκ ήταν ήδη παντρεμένη όταν βγήκε το τραγούδι.
Μια απορία (εντίμως ρατάω), οι MGTOW πιστευουν οτι οι γυναικες είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αγαπήσουν και οτι τους άνδρες τους βλέπουν σαν τροφοδότες/προμοτορες;
Οκ, λοιπόν, απ΄ότι φαίνετε δε σε διάβασα σωστά.Ο αρχηγος μας διαβαζει ,οποτε δε χρειαζεται να του μεταφερω.
Ευχαριστώ για την αφιερωση ,αλλα...
Δεν επεσες μεσα ,δε εχω σε χαμηλη εκτιμηση τους αντρες. Δε νιωθω να απειλειται η υπαρξη μου απο αυτους ,για να επιθυμω την καταστροφη τους. Απλα διασκεδαζω με οσους το παιζουν πολυ σκληροι και ακαμπτοι ,ενω κανει μπαμ οτι ειναι διψασμενοι για αισθηματα και ενδιαφερον ,περισσοτερο και απο εναν διχρονο μπεμπη . Χαλαρωστε αγορια ,δε ειναι αναγκη να κρυβετε τα συναισθηματα σας ,απελευθερωθειτε επιτελους
Θα με διαβασεις οταν μου γνωρισεις τη γατα σου. Ποτε ειπαμε;Οκ, λοιπόν, απ΄ότι φαίνετε δε σε διάβασα σωστά.
Whatever...
Δωροθέα, αλήθεια θες να γνωρίσεις τη γάτα μου;Θα με διαβασεις οταν μου γνωρισεις τη γατα σου. Ποτε ειπαμε;
Δωροθέα, αλήθεια θες να γνωρίσεις τη γάτα μου;
Ή μήπως θες να γνωρίσεις ΕΜΕΝΑ;
Κακόμοιρο κοριτσάκι, έπεσες θύμα της γοητέιας μου, έτσι δεν είναι;
Μικρό μου, Κυπριακό λουλουδάκι, αχ τι πέραση έχω στις γυναίκες ο τσόγλανος...
Αυτή την περιόδο νταλαβερίζομαι με μια κοπέλα που γνώρισα- τρελη και παλαβή με την πάρτη μου, όπως θα φαντάζεσαι- δεν έχω χρόνο και για σένα.
Πάρε σειρά προτεραιότητας
(Αμάν θα μου έρθει καμια μολοτωφ στο κεφάλι)
Το μυαλό σου στις ψήφους, πονηρούτσικο.Τελειαααα ,θα παρουμε και την κοπελα σου μαζι ,αγαπω πολυ τις γυναικες ,θα τα βρουμε σιγουρα . Δε θα της πω οτι γνωριστηκαμε εδω , μην ανησυχεις . Αν θελει βεβαια να φτιαξει ενα λογαριασμό για να με ψηφισει ,δε θα της πω οχι.
+2 ψηφοι ...20!!!!
ποια περιπέτεια ζήσαμε ακριβώς μετά το 2015?
εγώ είδα σημαντική μείωση της ανεργίας
100.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο μέσω εσπα 8 μηνών και 12 μηνών
είδα κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης σε 700.000 δικαιούχους
είδα εφάπαξ κοινωνικό μέρισμα σε 1.000.000 πολίτες
είδα γενναίες εκπτώσεις σε δεη ευδαπ σε όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα
δωρεάν μετακινήσεις ΜΜΜ σε άνεργους
απολύτως δωρεάν περίθαλψη ανασφάλιστων σε δημόσια νοσοκομεία
θες κι άλλα?
προς τι η αναρτηση με αδαμιαία περιβολη; πεσαν εξω οι δουλειες μηπως;Προβαταααααα μου.....εεεε ..σορρυ...ψηφοφοροιιιιιι μουυυυ
προς τι η αναρτηση με αδαμιαία περιβολη; πεσαν εξω οι δουλειες μηπως;
κραταω τα προσχηματαΓιατί, είχαν πέσει ποτέ μέσα;;; :S :S :S
Κάνω ένα διάλλεμα πό την κοπιαστική μισθωτή εργασία μου για να σώσω ένα δείγμα γραφής στη Δώρα για το ποιός είναι ο nikos_plat
Τώρα, στα σοβαρά, μπορείς να ανταγωνιστείς τέτοια διαστροφή;
Καλημέρα Δώρα, λουλουδάκι παρηγοριάς;