Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Ολοι οι ηγετες ειχαν πολυταραχη ζωη . Θα ηταν βαρετο να ηταν απλα ενας τυπικος ανθρωπος.

Την ζωη του Πικερ δεν την λες πολυταραχη, αλλά προβληματική, μίζερη, αποτυχιμένη.

Ο Πικερ είναι ενα τελειωμενο ανθρωπακι, ανδρας κατ' επίφαση, που βαζει μακιγιαζ, μενει στο παιδικό του δωματιο και ας είναι 40 χρονών, δεν ειχε ποτέ γκομενα, μεχρι τα 28 δεν είχε γαμησει, δεν φλερτάρει γκόμενες, στο σεξ αντεχει 5 λεπτα και επαναφορτίζει μετά από 48 ώρες, βαζει κωλοδακτυλο, τελουσε υπό ψυχιατρική παρακολουθηση, βγαζει 400 ευρώ τον μήνα εκ των οποίων τα 170 πανε σε πουτάνες των 10 ευρώ, δεν έχει παει ποτέ διακοπές με γκόμενα, είναι ρουφιάνος ειδικά με τους γκομενιαριδες και παντρεμένους... 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Καλημερα. Εχω μηνυμα απο το δασκαλο για εσας. ( dont shoot the messenger)

Stekas72 είσαι ένα γελοίο υποκείμενο. Μια κουβέντα μου στη γυναίκα σου κι έχεις τελειώσει μαλάκα. Τόσο άντρας είσαι ρε παντοφλάκια. Ένα ελεεινό σκουπίδι που κρύβεται μια ζωή. Σε γαμάει ο Picker.

Ντορα και εγω του εχω μηνυμα.

"Πικερ είσαι ενα τελειωμενο ανθρωπακι, ανδρας κατ' επίφαση, που βαζεις μακιγιαζ, μενεις στο παιδικό του δωματιο και ας είσαι 40 χρονών, δεν ειχες ποτέ γκομενα, μεχρι τα 28 δεν είχες γαμησει, δεν φλερτάρεις γκόμενες, στο σεξ αντεχεις 5 λεπτα και επαναφορτίζεις μετά από 48 ώρες, βαζεις κωλοδακτυλο, τελουσες υπό ψυχιατρική παρακολουθηση, βγαζεις 400 ευρώ τον μήνα εκ των οποίων τα 170 πανε σε πουτάνες των 10 ευρώ, δεν έχεις παει ποτέ διακοπές με γκόμενα, είσαι ρουφιάνος ειδικά με τους γκομενιαριδες και παντρεμένους...

Θα ανακαλέσεις τις υβρεις προς οικογενειες, μανες και παιδια αλλιως θα μπαναριζεσαι μεχρι να φυγεις από το παιδικό σου κρεβατάκι".

Να το στειλεις αμεσως και συστημένο....

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
You can call me Yuri Alexandrovich Bezmenov :cheesy:
Που τα ξέρεις αυτά τα κομμουνιστικά, εσύ κορίτσι πράμα;

Τέλος πάντων, μιας και μιλάμε καιρό, έχω αρχίσει και σε ψυχολογώ (μη φοβάσαι δεν είμαι stalker lol).
Είσαι επικίνδυνη περίπτωση θηλυκού. Μας παίζεις τόσο καιρό όλους, ρίχνεις ατάκες φαρμακερές, έχεις μια μάλλον χαμηλη εκτίμηση στο ανδρικό φύλο, ε σου αρέσει ομως και η καλή Λογοτεχνια (αναφέρομαι στην Ιστορία που έγραψα), για να σου γράψω και κάτι θετικό.

Σου αφιερώνω λοιπόν ένα τραγούδι που νομίζω πως σε εκφράζει -με αγγλικούς στίχους, αλίμονο Κυπραία είσαι θα ξέρεις καλά Ιγγλέζικα.
Y.Γ. Δώσε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Αρχηγό, άμα τον δεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.097
Πόντοι
3.656
Σου αφιερώνω λοιπόν ένα τραγούδι που νομίζω πως σε εκφράζει -με αγγλικούς στίχους, αλίμονο Κυπραία είσαι θα ξέρεις καλά Ιγγλέζικα.
[/quote]

Θα σε πληροφορήσω ότι η Ανούκ άλλα ισχυρίζεται, κι άλλα πράττει, σα σωστή γυναίκα. Αν και λέει ότι δεν θα είναι γυναίκα κανενός, έχει παντρευτεί δύο φορές και γέννησε και έξι παιδιά

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Θα σε πληροφορήσω ότι η Ανούκ άλλα ισχυρίζεται, κι άλλα πράττει, σα σωστή γυναίκα. Αν και λέει ότι δεν θα είναι γυναίκα κανενός, έχει παντρευτεί δύο φορές και γέννησε και έξι παιδιά
Έλα ρε Γιαννάκη δε μιλαει το τραγούδι για την Ανουκ, μιλάει για μια γυναίκα που δε θελει δεσμευσεις. Και απ' ότι διάβασα η Ανουκ ήταν ήδη παντρεμένη όταν βγήκε το τραγούδι.
Μια απορία (εντίμως ρατάω), οι MGTOW πιστευουν οτι οι γυναικες είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αγαπήσουν και οτι τους άνδρες τους βλέπουν σαν τροφοδότες/προμοτορες;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Που τα ξέρεις αυτά τα κομμουνιστικά, εσύ κορίτσι πράμα;

Τέλος πάντων, μιας και μιλάμε καιρό, έχω αρχίσει και σε ψυχολογώ (μη φοβάσαι δεν είμαι stalker lol).
Είσαι επικίνδυνη περίπτωση θηλυκού. Μας παίζεις τόσο καιρό όλους, ρίχνεις ατάκες φαρμακερές, έχεις μια μάλλον χαμηλη εκτίμηση στο ανδρικό φύλο, ε σου αρέσει ομως και η καλή Λογοτεχνια (αναφέρομαι στην Ιστορία που έγραψα), για να σου γράψω και κάτι θετικό.

Ο αρχηγος μας διαβαζει ,οποτε δε χρειαζεται να του μεταφερω.
Ευχαριστώ για την αφιερωση ,αλλα...
Δεν επεσες μεσα ,δε εχω σε χαμηλη εκτιμηση τους αντρες. Δε νιωθω να απειλειται η υπαρξη μου απο αυτους ,για να επιθυμω την καταστροφη τους. Απλα διασκεδαζω με οσους το παιζουν πολυ σκληροι και ακαμπτοι ,ενω κανει μπαμ οτι ειναι διψασμενοι για αισθηματα και ενδιαφερον ,περισσοτερο και απο εναν διχρονο μπεμπη . Χαλαρωστε αγορια ,δε ειναι αναγκη να κρυβετε τα συναισθηματα σας ,απελευθερωθειτε επιτελους  :P

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Έλα ρε Γιαννάκη δε μιλαει το τραγούδι για την Ανουκ, μιλάει για μια γυναίκα που δε θελει δεσμευσεις. Και απ' ότι διάβασα η Ανουκ ήταν ήδη παντρεμένη όταν βγήκε το τραγούδι.
Μια απορία (εντίμως ρατάω), οι MGTOW πιστευουν οτι οι γυναικες είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αγαπήσουν και οτι τους άνδρες τους βλέπουν σαν τροφοδότες/προμοτορες;
Για τους μιγκταου ναι μάλλον αυτό πιστεύουν , και απο οτι νομίζω πιστεύουν οτι δεν υπάρχουν ούτε εξαιρέσεις. Αμα θες ρίξε και μια ματιά στο σχετικό βίντεο.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ο αρχηγος μας διαβαζει ,οποτε δε χρειαζεται να του μεταφερω.
Ευχαριστώ για την αφιερωση ,αλλα...
Δεν επεσες μεσα ,δε εχω σε χαμηλη εκτιμηση τους αντρες. Δε νιωθω να απειλειται η υπαρξη μου απο αυτους ,για να επιθυμω την καταστροφη τους. Απλα διασκεδαζω με οσους το παιζουν πολυ σκληροι και ακαμπτοι ,ενω κανει μπαμ οτι ειναι διψασμενοι για αισθηματα και ενδιαφερον ,περισσοτερο και απο εναν διχρονο μπεμπη . Χαλαρωστε αγορια ,δε ειναι αναγκη να κρυβετε τα συναισθηματα σας ,απελευθερωθειτε επιτελους  :P
Οκ, λοιπόν, απ΄ότι φαίνετε δε σε διάβασα σωστά.
Whatever...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Θα με διαβασεις οταν μου γνωρισεις τη γατα σου. Ποτε ειπαμε; :cheesy:
Δωροθέα, αλήθεια θες να γνωρίσεις τη γάτα μου;
Ή μήπως θες να γνωρίσεις ΕΜΕΝΑ;
Κακόμοιρο κοριτσάκι, έπεσες θύμα της γοητέιας μου, έτσι δεν είναι;
Μικρό μου, Κυπριακό λουλουδάκι, αχ τι πέραση έχω στις γυναίκες ο τσόγλανος...
Αυτή την περιόδο νταλαβερίζομαι με μια κοπέλα που γνώρισα- τρελη και παλαβή με την πάρτη μου, όπως θα φαντάζεσαι- δεν έχω χρόνο και για σένα.
Πάρε σειρά προτεραιότητας :)

(Αμάν θα μου έρθει καμια μολοτωφ στο κεφάλι)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δωροθέα, αλήθεια θες να γνωρίσεις τη γάτα μου;
Ή μήπως θες να γνωρίσεις ΕΜΕΝΑ;
Κακόμοιρο κοριτσάκι, έπεσες θύμα της γοητέιας μου, έτσι δεν είναι;
Μικρό μου, Κυπριακό λουλουδάκι, αχ τι πέραση έχω στις γυναίκες ο τσόγλανος...
Αυτή την περιόδο νταλαβερίζομαι με μια κοπέλα που γνώρισα- τρελη και παλαβή με την πάρτη μου, όπως θα φαντάζεσαι- δεν έχω χρόνο και για σένα.
Πάρε σειρά προτεραιότητας :)

(Αμάν θα μου έρθει καμια μολοτωφ στο κεφάλι)

Τελειαααα ,θα παρουμε και την κοπελα σου μαζι ,αγαπω πολυ τις γυναικες ,θα τα βρουμε σιγουρα :cheesy: . Δε θα της πω οτι γνωριστηκαμε εδω , μην ανησυχεις . Αν θελει βεβαια να φτιαξει ενα λογαριασμό για να με ψηφισει ,δε θα της πω οχι.

+2 ψηφοι ...20!!!!

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Τελειαααα ,θα παρουμε και την κοπελα σου μαζι ,αγαπω πολυ τις γυναικες ,θα τα βρουμε σιγουρα :cheesy: . Δε θα της πω οτι γνωριστηκαμε εδω , μην ανησυχεις . Αν θελει βεβαια να φτιαξει ενα λογαριασμό για να με ψηφισει ,δε θα της πω οχι.

+2 ψηφοι ...20!!!!
Το μυαλό σου στις ψήφους, πονηρούτσικο.
Δώρα, άστο, δε σε βλέπω να βγαίνεις.
Για να βγεις Mr. Malakas ,πρέπει να μπαχαλέψεις όχι μόνο ένα νήμα αλλά πολλά.
Να κάνεις τύπους και μύστες ΄ΕΞΑΛΛΟΥΣ, να σου έρχονται τα WARNED βροχή.
Να προσβάλλεις οικογενειες, να θίξεις κοσμο και ντουνιά.
Δε το ΄χεις κούκλα μου, δεν είναι αυτά για σένα.
Τέτοιου μεγέθους μαλακίες κάνουν ΜΟΝΟ άντρες.
Με το συμπαθειο κιολας :)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αν και είναι νωρίς ακόμα (για το Θεό έχουμε Απριλιο) σκέφτομαι να ψηφίσω των niko_plat (καπως έτσι τον λένε).
Υποστηρίζει με πάθος το κυβερνητικό έργο, και τα δικαιώματα των δημοσίων υπάλλήλων.
Δε θα τα καταφέρεις πουλάκι μου, αυτά είναι διεστραμμένα πράγματα, δεν τοχεις.
Συγνωμμη που σου γκρεμιζω τα ονειρα, ένα λουλουδάκι παρηγοριάς ;
:rose:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κάνω ένα διάλλεμα πό την κοπιαστική μισθωτή εργασία μου για να σώσω ένα δείγμα γραφής στη Δώρα για το ποιός είναι ο nikos_plat

ποια περιπέτεια ζήσαμε ακριβώς μετά το 2015?

εγώ είδα σημαντική μείωση της ανεργίας
100.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο μέσω εσπα 8 μηνών και 12 μηνών
είδα κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης σε 700.000 δικαιούχους
είδα εφάπαξ κοινωνικό μέρισμα σε 1.000.000 πολίτες
είδα γενναίες εκπτώσεις σε δεη ευδαπ σε όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα
δωρεάν μετακινήσεις ΜΜΜ σε άνεργους
απολύτως δωρεάν περίθαλψη ανασφάλιστων σε δημόσια νοσοκομεία

θες κι άλλα?

Τώρα, στα σοβαρά, μπορείς να ανταγωνιστείς τέτοια διαστροφή;
Καλημέρα Δώρα, λουλουδάκι παρηγοριάς;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Κάνω ένα διάλλεμα πό την κοπιαστική μισθωτή εργασία μου για να σώσω ένα δείγμα γραφής στη Δώρα για το ποιός είναι ο nikos_plat

Τώρα, στα σοβαρά, μπορείς να ανταγωνιστείς τέτοια διαστροφή;
Καλημέρα Δώρα, λουλουδάκι παρηγοριάς;

Εχει μια λογικη ,με την οποια προσωπικα διαφωνω βεβαιως ...αλλα ενταξει περι ορεξεως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom