Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μη μου πεις οτι δε κανει μασαζ ο τεμπελης;;;
Ωραίο ανέκδοτο.
Χωρατρατζού όπως πάντα...
ΩΩΩΩΩΩ η επιστροφή του Αγίου.
Την ευλογία σου να'χουμε
προσωπικά δεν έχω καταλαβει αν η δώρα ειναι τελικά ανεξάρτητη εδω μεσα ή δουλευει κοσμο. Κλεινω προς το 2ο.
ΩΩΩΩΩΩ η επιστροφή του Αγίου.
Την ευλογία σου να'χουμε
Σιγά που θα εκανε μασαζ, οι γάτες είναι αφεντικά των ... κυριών τους.Μη μου πεις οτι δε κανει μασαζ ο τεμπελης;;;
Ευλογία Κυρίου και έλεος Αυτού, έλθει εφ υμάς, τέκνον Ανέστη.
Προσωπικά πιστεύω πως αρκετοί την έχουν πάρει πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πρέπει.
Κοιτα να δεις απο τη στιγμη που εισαι σε ένα σαϊτ με ιεροδουλες και βγαινει κάποια και λέει κανω αυτο και εκεινο δεν ειναι λογικο να αναρωτηθεις;
Ειπαμε κυριε ,οταν ο αντιπαλος ειναι ισαξιος. Οταν δεν ειναι ,παιρνει χαρη
Μα βρε αγαπη ,περιμενεις απαντηση απο τον mr Alzheimer 2018???
Σε τι πράμα; Αν θα πάω τη γάτα μου σε ραντεβού θανάτου για να της κάνει μασαζ;Ουτε εσυ δινεις απαντησεις.
Ουτε εσυ δινεις απαντησεις.
Ok ,ειμαι κατι παραπανω απο ανεξαρτητη...τοσο ανεξαρτητη δηλαδης που ξεχναω να δουλεψω καμια φορα
Σε τι πράμα; Αν θα πάω τη γάτα μου σε ραντεβού θανάτου για να της κάνει μασαζ;
Ρε παιδιά, δε με μας δουλευει αυτή, ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
Τι θα κάνει η γάτα -όχι ο γάτος- μου αυριο δηλαδη;Ναι , ο γατος του ανεστη ,αυριο
Τι θα κάνει η γάτα -όχι ο γάτος- μου αυριο δηλαδη;
Τι θα κάνει η γάτα -όχι ο γάτος- μου αυριο δηλαδη;
Όχι ναρκωτικά στο ζωάκι μου.Θα καθησει να τη χαιδεψω δεκα λεπτα και φευγοντας θα της αφησω μπαλακι με κουδουνακι ,λιχουδιες και catnip στο κομοδινο
κατι παρομοιο κανω κι εγω οταν με παραμελουν αλλα γονατιστη και αναμεσα στα 2 ποδια του αντραΌχι ναρκωτικά στο ζωάκι μου.
Το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα -όσον αφορά τη γάτα μου- είναι σου παίξω ένα βιντεάκι με ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που μου κάνει όταν κάθoμαι στον υπολογιστή πολύ ώρα και την παραμελώ.
Enjoy.
Μια ηγετικη φυσιογνωμία σαν τον πικερ ,δε μπορει να ανηκει σε μια γυναικα. Ο πικερ ειναι οραματιστης , ειναι 200 χρονια μπροστα ,για αυτο η γυναικα που θα τον συντροφεψει πρεπει να ειναι εξισου μοναδικη! Εγω ειμαι μια απλη ,ταπεινη οπαδος ,ντελαλης του νομου ,δε μπορω να υψωσω τα ματακια μου τοσο ψηλα !