anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Ναι.
Άλλαξε αβαταρ
Ναι.
Άλλαξε αβαταρ
Πωωω ρε γμτ, δεν παίζεται αυτή, θα μας τρελάνει ή μπανάρει όλους...
Κουκλιτσα, ό,τι και να κάνεις Mr.Malakas δε βγαίνεις, ξέρεις γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Δ-Ι-Α-Ο-Λ-Ο-Σ.
Γιάνναρε το τελευταιο σου μήνυμα επικό, η γιουτούμπια παραπομπή θεϊκή
Όχι δεν υπάρχουν, το flying spaghetti monster είναι παρωδία...... υπάρχουν ανθρωποι που πιστευουν στο ιπταμενο μακαρονοτερας. But , he forgets...faith can manipulated, knowledge never
Α μωρε, το παίζεις κακια για τα ψηφαλάκια.
Γιάνναρε, μη την παρεξηγεις, θέλει να γίνει αντιπαθής για να τη ψηφίσουμε Mr. Malaka 2018.
Κατα τ' άλλα, Ιωάννη, σε παραδέχομαι. Δεν είσαι MGTOW με παρωπίδες, δεν τα ισοπεδώνεις όλα. Γεγονός πάντως είναι πως οι γυναίκες χάλασαν παρα πολύ τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα ΟΠΩς ΌΜΩΣ χάλασαν και οι άντρες, γενικότερα οι κακές οικονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με υλίστικά κοινωνικά πρότυπα, διέφθειραν ΟΛΗ την κοινωνια και τους άνδρες και τις γυναίκες.
Εν ολιγοις, εγιναμαν σκατά.
ελπιζω τοτε να μην χαθεις στην ερημο ........παιζει και να πνιγεις απο το πολυ νερο που θα βλεπειςΝαι.
Άλλαξε αβαταρ
Όχι δεν υπάρχουν, το flying spaghetti monster είναι παρωδία.
Με συγχωρείτε κυριε μποκολε ,αλλα αποδειξεις ζητησατε και εσεις για την υπαρξη ψυχης. Θα μπορουσα να σας παραπεμψω κι εγω σε ποιηματα και μυθους. Αλλα πειραματικη αποδειξη δεν υπαρχει . Οπως δεν υπαρχει και για την αγαπη
και τον αερα δεν τον βλεπεις αλλα υπαρχει.......μην τα κανουμε ολα ισιωμα........
'Αντε πάλι η λειτουργικά αναλφάβητη που ενώ έγραψε ότι γνωρίζει την ύπαρξη της Οξυτοκίνης τώρα έχει ελαφρά αμνησία. Οι ορμόνες που εκχέει ο οργανισμός μας (ντοπαμίνη και νοραδρεναλίνη) όταν μας έχει κοπανήσει κατακούτελα ο έρωτας δημιουργούν εξάρτηση, παρόμοια με την εξάρτηση από Αμφεταμίνες (κοντινά συμπτώματα). Αυτή είναι η χημική εξήγηση του έρωτα και όχι ο φτερωτός θεός που χτυπάει με βέλη, όπως τον έπλασε η ανθρώπινη φαντασία. Ικανοποιήθηκες;
Πωωω ρε γμτ, δεν παίζεται αυτή, θα μας τρελάνει ή μπανάρει όλους...
Κουκλιτσα, ό,τι και να κάνεις Mr.Malakas δε βγαίνεις, ξέρεις γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Δ-Ι-Α-Ο-Λ-Ο-Σ.
Γιάνναρε το τελευταιο σου μήνυμα επικό, η γιουτούμπια παραπομπή θεϊκή
όχι, δεν είναι διάολος. Ελάχιστες γυναίκες είναι ικανές να καταλάβουν τη βιοχημεία, άρα την εξήγηση των συναισθημάτων. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό της, κι εδώ που τα λέμε, τι ζητάς; Καλλιγραφία από της Μυλωνούς τον Κώλο;
Ναι ,καλο παιδι ο γιαννακης ,πιστευει στην αγαπη. Εχω ακουσει και χειροτερα ,υπάρχουν ανθρωποι που πιστευουν στο ιπταμενο μακαρονοτερας. But , he forgets...faith can manipulated, knowledge never
Οχι ,ως γυναικα θελω πολλα για να ικανοποιηθω. Μια ερωτηση ,επι του πρακτεου... μιλατε τοσο πολυ και κατα τη διαρκεια της συνουσιας;
Το ξέρω ρε Γιάνναρε κάπως έτσι ξεκίνησε και το κίνημα των MGTOW, από τις επαίσχυτικες δικαστικές αποφάσεις των διαζυγίων. Ισοπεδώνουν τον άντρα κτλΑνέστη, μάλλον δεν έχεις καταλάβει ... Αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να κάνει αίτηση διαζυγίου, να διώξει τον άντρα, να κρατήσει τα παιδιά, να του πάρει το 1/3 του μισθού του και ΦΥΣΙΚΑ να κρατήσει όλη την οικοσκευή και το σπίτι, για να μην πληγωθούν τα παιδιά...
Κατά τη διάρκεια της συνουσίας έχω δύο πρόσωπα, που εξαρτούνται ΑΠΟΛΥΤΑ από την παρτεναιρ. Αν είναι σεξεργάτρια, της δείχνω ότι τη σέβομαι και την υπολογίζω, αλλά ότι το αφεντικό είμαι εγώ και θα κάνει ότι μου υποσχέθηκε πριν τη μισθώσω. Με λίγα λόγια είμαι ξεκάθαρος στην περιγραφή και δεν μιλάω στη συνέχεια. Αν είναι το στανταράκι μου, της κάνω σεξ όπως θα έκανα στην κοπέλλα μου. Τη ψιθυρίζω χίλια γλυκά τίποτα στο αυτάκι, της ανεβάζω την αυτοπεποίθηση για το σώμα και την παράσταση που δίνει, της λέω πολλές φορές πόσο όμορφα με κάνει και νοιώθω και πόσο τυχερός είμαι που τη συνάντησα. Και άλλα πολλά που δεν θα τα κοινοποιήσω. Φεύγουμε κι οι δύο με όμορφα συναισθήματα. Είχες ποτέ τέτοια εμπειρία;
Κυριε μποκολε νιωθω οτι τρεμετε την γυναικεια κυριαρχια. Καλως τρεμετε . Ξερετε ,σε ολες τις καταστασεις ,ο φοβος και ο πονος προκυπτει απο την αντίσταση σε αυτο που συμβαινει. Αποδεχτειτε οτι πλεον ειστε ΥΠΟ ,να λυτρωθειτε. Η αρνηση ,δε βοηθαει ,ξερετε
Άντε πάλι η προσπάθεια του γύναιου να με κάνει να νιώσω άσχημα χρησιμοποιώντας Ad Hominem. Ποια γυναικεία κυριαρχία; που είσαι ανίκανη σα φύλο να σκοτώσεις μια κατσαρίδα και φωνάζεις σαν υστερική βοήθεια; που αν μπλοκάρει το φωτοτυπικό πάντα κάποιος άντρας το αναλαμβάνει; Για να μη μιλήσουμε για σχεδιασμό, εξέλιξη, συντήρηση όλων των μηχανών που κάνουν εύκολη τη δικιά σας ζωή και είστε ανίκανες να αναλάβετε
Ω Jesus..., για να την κάνουμε καλά αυτή πρέπει να φέρουμε εξορκιστήΟχι , ποσα χρεωνετε για να δοκιμασω;
Οχι , ποσα χρεωνετε για να δοκιμασω;
Δε σκοτωνουμε τις κατσαριδες κυριε ,γιατι ειμαστε αντισπισιστριες και οικολογες. Εχετε προβλημα;