Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φιλε μη κοροιδεβης. δηστηχως δεν τελιωσα το σχολιο γιατι απο μικρος δουλεβα. εκανα ομως περιουσια και εχω στην ακρη το κατιτις μου :rockon: :rockon: το παλεβω ομως να γραφω οσο πιο σοστα μπορω :S :S
και στη τεληκη αμα κανουμε και 2-3 λαθακια στη ορθογραφια τι πηραζη αμα βγενει νοημα :headbaning2:
2-3 λαθάκια σε κάθε λέξη σκατά νόημα βγαίνει.
Ρε Αλέκο υπάρχουν βοηθήματα για να γράφεις ορθογραφημένα ,όλοι οι browser έχουν ελληνικό λεξικό .

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Εγλυφαν ψωλες ο γκρισινο ο σεραφινο και ο πολντο τυπε?.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
2-3 λαθάκια σε κάθε λέξη σκατά νόημα βγαίνει.
Ρε Αλέκο υπάρχουν βοηθήματα για να γράφεις ορθογραφημένα ,όλοι οι browser έχουν ελληνικό λεξικό .

ενταξη φιλε απο σημερα θα γραφω ορθογραφημενα. κι αν εχω χρονο ισως βαζω και τονους.
με εσας που εχω μπλεξει στο τελος θα καταντησω να γραφω σαν το μελος "μπακαλης" που εγραφε στην καθαρευουσα :rockon: :rockon:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Εγλυφαν ψωλες ο γκρισινο ο σεραφινο και ο πολντο τυπε?.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

δεν νομιζω τυπε. εσυ ομως μαλλον γλυφεις.  :S :S  ξες θελει η πουτανα (ο πουστης στην περιπτωση σου) να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ;)

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Μην τα βαζεις αβαταρ τοτε πιπαλεκο....ξεφτιλιζεις τους παιδικους μας ηρωες.... :S :S :S βαλε την κουραδα τυπε....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Μην τα βαζεις αβαταρ τοτε πιπαλεκο....ξεφτιλιζεις τους παιδικους μας ηρωες.... :S :S :S βαλε την κουραδα τυπε....

τυπε εσενα σε κοβω να εχεις για ηρωα και προτυπο το παρακατω :S :S

Συνημμένα

• 777685-e0.jpg
    777685-e0.jpg
    84 KB · Εμφανίσεις: 24

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Αλεκο στον διαγωνισμό θα σε παρουσιασω με την φανελα "ΠουστρΑλεκος2" για να μην μπερδευονται τα μελη του σαιτ  :heavymetalbig:  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
δεν νομιζω τυπε. εσυ ομως μαλλον γλυφεις.  :S :S  ξες θελει η πουτανα (ο πουστης στην περιπτωση σου) να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ;)
τυπε πολυ χαρουμενος φαινεσαι..σου γυαλισε ο αλ μαλλον :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
μου χει στειλει π.μ να τον χυσω αλλα δεν του  τον δινω τυπε.... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

αντε μωρη κλωσσα ακομα να βρεις το π.μ. που λες οτι σου εχω στειλει  :think:  μηπως το εβαλες στην κωλαρα σου ? και χαθηκε στο απυθμενο της βαθος :2funny: :2funny:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
αντε μωρη κλωσσα ακομα να βρεις το π.μ. που λες οτι σου εχω στειλει  :think:  μηπως το εβαλες στην κωλαρα σου ? και χαθηκε στο απυθμενο της βαθος :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: πολυ καλο τυπε....μηπως εκτος απο πουστης εισαι κ μογγολο?... :S :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: πολυ καλο τυπε....μηπως εκτος απο πουστης εισαι κ μογγολο?... :S :S

απο που προκυπτει αυτο ?
για πεσμας, εσυ εκτος απο κρυφο-πουστας τι αλλο εισαι ?

και για το τελος
τελικα βρηκες καποιον να γαμησει τη "γυναικα" σου ? ή σε πηραν χαμπαρει οτι ψαχνεις ψωλες για τον κωλο σου ? :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom