Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
τυπε μπορεις να βαλεις κ μενα?.... :S :S :S
εσενα θα σε βαλει ο στεκας για μρ
τυπε μπορεις να βαλεις κ μενα?.... :S :S :S
με ριχνεις τυπε.....εκει θα βγεις με τα τσαρουχια...εσενα θα σε βαλει ο στεκας για μρ
θα φκιαξω κι εγω διαγονισμο φετο. ο τιτλος θα εινε μρ κρυφοπουστας 2018 και θα βαλω
2-3 λαθάκια σε κάθε λέξη σκατά νόημα βγαίνει.φιλε μη κοροιδεβης. δηστηχως δεν τελιωσα το σχολιο γιατι απο μικρος δουλεβα. εκανα ομως περιουσια και εχω στην ακρη το κατιτις μου το παλεβω ομως να γραφω οσο πιο σοστα μπορω :S :S
και στη τεληκη αμα κανουμε και 2-3 λαθακια στη ορθογραφια τι πηραζη αμα βγενει νοημα
2-3 λαθάκια σε κάθε λέξη σκατά νόημα βγαίνει.
Ρε Αλέκο υπάρχουν βοηθήματα για να γράφεις ορθογραφημένα ,όλοι οι browser έχουν ελληνικό λεξικό .
Εγλυφαν ψωλες ο γκρισινο ο σεραφινο και ο πολντο τυπε?....
Μην τα βαζεις αβαταρ τοτε πιπαλεκο....ξεφτιλιζεις τους παιδικους μας ηρωες.... :S :S :S βαλε την κουραδα τυπε....
τον τσιμπουκωσες σαν τζεισον ή σαν αντιγονη τυπε?... ......τυπε εσενα σε κοβω να εχεις για ηρωα και προτυπο το παρακατω :S :S
τυπε πολυ χαρουμενος φαινεσαι..σου γυαλισε ο αλ μαλλον :S :S :Sδεν νομιζω τυπε. εσυ ομως μαλλον γλυφεις. :S :S ξες θελει η πουτανα (ο πουστης στην περιπτωση σου) να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ;)
μου χει στειλει π.μ να τον χυσω αλλατυπε πολυ χαρουμενος φαινεσαι..σου γυαλισε ο αλ μαλλον :S :S :S
δεν του τον δινω τυπε....τυπε πολυ χαρουμενος φαινεσαι..σου γυαλισε ο αλ μαλλον :S :S :S
τυπε βρες λαγουμι να κρυφτεις...φυλαξουμου χει στειλει π.μ να τον χυσω αλλα δεν του τον δινω τυπε....
μου χει στειλει π.μ να τον χυσω αλλα δεν του τον δινω τυπε....
σβηνω τα μνμτα απο πουστηδες τυπε..... :S :Sγιατι δεν βγαζεις φορα-παρτιδα το π.μ. που σου εχω στειλει να το δουν ολοι ?
τιγκανα τυπε....τυπε βρες λαγουμι να κρυφτεις...φυλαξου
μου χει στειλει π.μ να τον χυσω αλλα δεν του τον δινω τυπε....
πολυ καλο τυπε....μηπως εκτος απο πουστης εισαι κ μογγολο?... :S :Sαντε μωρη κλωσσα ακομα να βρεις το π.μ. που λες οτι σου εχω στειλει μηπως το εβαλες στην κωλαρα σου ? και χαθηκε στο απυθμενο της βαθος
πολυ καλο τυπε....μηπως εκτος απο πουστης εισαι κ μογγολο?... :S :S