Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :respect:
πως θα γινει να σε γαμησω

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
ένα είναι πλέον το ερώτημα φίλοι μου και συναγωνισταί :

Ποιός ΣΚΟΤΩΣΕ τον ΠΙΚΕΡ ; ; ;

:heavymetalbig:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ρε παιδια επειδη ειμαι καινουριος στο forum κανα 2 μηνο,ασχετο αλλα ποιος ειναι ο πιπαλεκος?βλεπω πολλοι τον αναφερουν αλλα δε ξερω γιατι..ειναι straight?κ γιατι τοσες αναφορες?χαχα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Ρε παιδια επειδη ειμαι καινουριος στο forum κανα 2 μηνο,ασχετο αλλα ποιος ειναι ο πιπαλεκος?βλεπω πολλοι τον αναφερουν αλλα δε ξερω γιατι..ειναι straight?κ γιατι τοσες αναφορες?χαχα
Είχα ρωτήσει κι εγω σχετικά πρίν λίγο καιρό , το γιατί τον λένε έτσι δεν ξέρω .. όλο και κάποιο λόγο θα έχουν φαντάζομαι , πάντως σαν πιπαλέκο λένε τον τύπο αλέκος2 και όχι τον τύπο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ (είχα ρωτήσει στο πόστ μου αν πρόκειται για το ίδιο άτομο , και τελικά είναι 2 διαφορετικά άτομα :P)
Μάλιστα ο τύπος enduro είχε απαντήσει οτι ο πουσταλέκος έχει το όνομα και ο πιπαλέκος την χάρη  :2funny:

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Δε θα μαθουμε ποτε τι εστι πιπαλεκος..

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ρε φιλε πιπαλεκο ποιος εισαι?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.642
Πόντοι
6.056
ρε φιλε πιπαλεκο ποιος εισαι?
σου απαντησε ο σαββας τυπε
δεν χανεις τιποτα που δεν τον ξερεις..

Είχα ρωτήσει κι εγω σχετικά πρίν λίγο καιρό , το γιατί τον λένε έτσι δεν ξέρω .. όλο και κάποιο λόγο θα έχουν φαντάζομαι , πάντως σαν πιπαλέκο λένε τον τύπο αλέκος2 και όχι τον τύπο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ (είχα ρωτήσει στο πόστ μου αν πρόκειται για το ίδιο άτομο , και τελικά είναι 2 διαφορετικά άτομα :P)
Μάλιστα ο τύπος enduro είχε απαντήσει οτι ο πουσταλέκος έχει το όνομα και ο πιπαλέκος την χάρη  :2funny:

Επισκέπτης
τα καινουρια μελη συνηθιζουν μετα το "νεα μελη κλπ θρεντ"
να εμφανιζονται στο νομο του πικερ

αγνωστο γιατι
:huh:

Νομιζω τυπε ειναι ατομα που παρακολουθουσαν το σαι πολλα χρονια πριν αυτο ανεβει στο ιντερνετ και αποφασισαν τωρα να γινουν μελη... :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Νομιζω τυπε ειναι ατομα που παρακολουθουσαν το σαι πολλα χρονια πριν αυτο ανεβει στο ιντερνετ και αποφασισαν τωρα να γινουν μελη... :S :S :S

Αυτά δε γίνονται ούτε στο μπου ρε τύπε.  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Απ τα συμφραζομενα εχουμε καταλαβει οτι ο πιπαλεκος ρουφαει ψωλες στη συγγρου..αλλα τι γινεται ακριβως?ειναι gay κ γουσταρει να ρουφαει ψωλες απο τραβελια?πληρωνει γιαυτο?μηπως ειναι τραβελι ο ιδιος κ ασκει το επαγγελμα?
Δωστε τα φωτα σας!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom