Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Απ τα συμφραζομενα εχουμε καταλαβει οτι ο πιπαλεκος ρουφαει ψωλες στη συγγρου..αλλα τι γινεται ακριβως?ειναι gay κ γουσταρει να ρουφαει ψωλες απο τραβελια?πληρωνει γιαυτο?μηπως ειναι τραβελι ο ιδιος κ ασκει το επαγγελμα?
Δωστε τα φωτα σας!!
δεν μπορει να ειναι ολα αυτα μαζι τυπε :think: :S :S :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Απ τα συμφραζομενα εχουμε καταλαβει οτι ο πιπαλεκος ρουφαει ψωλες στη συγγρου..αλλα τι γινεται ακριβως?ειναι gay κ γουσταρει να ρουφαει ψωλες απο τραβελια?πληρωνει γιαυτο?μηπως ειναι τραβελι ο ιδιος κ ασκει το επαγγελμα?
Δωστε τα φωτα σας!!

έχεις εθιστεί στο σάιτ, συγχαρητήρια

ο αλέκος ήταν ένας παλιός μου κλώνος τον οποίο εμπνεύστηκα όταν είδα τη μαλακία του Ανγκ Λη με το βουνό

είναι τόσο πραγματικός όσο η όμορφη ζωή του στρούκα ή το ειδύλλιο του πίκερ με την κορίνα

άλλο τα νικ άλλο τα πρόσωπα που βρίσκονται από πίσω

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Μηπως ειναι κ ο πικερ φανταστικος?
Κ γιατι εχω εθιστει φιλε jim?δε φταιω εγω που ρωταω για τον πιπαλεκο..αφου γινεται συνεχως αναφορα...
Παντως καλα εκανες κ τα ανεφερες τα προηγουμενα γτ ετσι καταλαβαινω οτι τελικα τα περισσοτερα εδω μεσα ειναι fake..

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Κ γιατι εχω εθιστει φιλε jim?δε φταιω εγω που ρωταω για τον πιπαλεκο..αφου γινεται συνεχως αναφορα...
Παντως καλα εκανες κ τα ανεφερες τα προηγουμενα γτ ετσι καταλαβαινω οτι τελικα τα περισσοτερα εδω μεσα ειναι fake..

δεν είναι φέικ
οι κλώνοι είναι αυτόνομοι και με δική τους προσωπικότητα και αυτοτέλεια
οι άνθρωποι είναι φέικ και φοβούνται

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ρε φιλε πιπαλεκο ποιος εισαι?

νεε μου να σου σηστηθω. καταρχη κοψε το πιπαλεκος γιατι θα σε παω  :fuck2:. ειμαι ο αλεκος2. ειχα φτιαξει και αλεκος1 και αλεκος3 γιατι ηθελα να φτασω τον αρκανς που ειχε φτιαξει πολους αρκανς. νομιζω ειχε φταση αρκανς86, αλλα εχω χαση τους κοδικους και κατησα μονο το αλεκος2 :rockon: :rockon:
ειμαι παλιο μελος στο σιτε ουτε θημαμε απο ποτε :S  ειμε δεξιος αεκαρα και λιγο κολομπαρας :2funny: :2funny: επησης ειμε γνωστος για τα ντυσηματα που κανω και ειμε και καμακι. το καμακι εινε κατι σαν δεφτερο επαγκελμα για μενα :headbaning2: επησης ειμε και φιλοζοος. εχω μια γατα αλλα μου αρεση το κατσικακι λαδοριγανι ο κοκορας μακαροναδα και γενικα ολα τα ζωα τα αγαπω :rockon:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
νεε μου να σου σηστηθω. καταρχη κοψε το πιπαλεκος γιατι θα σε παω  :fuck2:. ειμαι ο αλεκος2. ειχα φτιαξει και αλεκος1 και αλεκος3 γιατι ηθελα να φτασω τον αρκανς που ειχε φτιαξει πολους αρκανς. νομιζω ειχε φταση αρκανς86, αλλα εχω χαση τους κοδικους και κατησα μονο το αλεκος2 :rockon: :rockon:
ειμαι παλιο μελος στο σιτε ουτε θημαμε απο ποτε :S  ειμε δεξιος αεκαρα και λιγο κολομπαρας :2funny: :2funny: επησης ειμε γνωστος για τα ντυσηματα που κανω και ειμε και καμακι. το καμακι εινε κατι σαν δεφτερο επαγκελμα για μενα :headbaning2: επησης ειμε και φιλοζοος. εχω μια γατα αλλα μου αρεση το κατσικακι λαδοριγανι ο κοκορας μακαροναδα και γενικα ολα τα ζωα τα αγαπω :rockon:

[move]:wanker: :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection: :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection:
:wanker: :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection: :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection:
:wanker: :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection: :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection:

[/move]

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
είναι τόσο πραγματικός όσο η όμορφη ζωή του στρούκα ή το ειδύλλιο του πίκερ με την κορίνα

άλλο τα νικ άλλο τα πρόσωπα που βρίσκονται από πίσω

Μίλα για τον εαυτό σου τζιμακο, δεν εχω να αποδείξω τίποτα εδώ μέσα, μια χαρά είναι η ζωή μου, το ίδιο ευχομαι και για εσένα.

Το τελευταίο συμβαίνει συγουρα για κάποιους, αλλά δεν θα πρεπει να μας απασχολεί, η ανωνυμια του ιντερνετ τα καλύπτει όλα. 

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
νεε μου να σου σηστηθω. καταρχη κοψε το πιπαλεκος γιατι θα σε παω  :fuck2:. ειμαι ο αλεκος2. ειχα φτιαξει και αλεκος1 και αλεκος3 γιατι ηθελα να φτασω τον αρκανς που ειχε φτιαξει πολους αρκανς. νομιζω ειχε φταση αρκανς86, αλλα εχω χαση τους κοδικους και κατησα μονο το αλεκος2 :rockon: :rockon:
ειμαι παλιο μελος στο σιτε ουτε θημαμε απο ποτε :S  ειμε δεξιος αεκαρα και λιγο κολομπαρας :2funny: :2funny: επησης ειμε γνωστος για τα ντυσηματα που κανω και ειμε και καμακι. το καμακι εινε κατι σαν δεφτερο επαγκελμα για μενα :headbaning2: επησης ειμε και φιλοζοος. εχω μια γατα αλλα μου αρεση
το κατσικακι λαδοριγανι ο κοκορας μακαροναδα και γενικα ολα τα ζωα τα αγαπω :

Είσαι αρχηγός..... Μόνο και μόνο για το ΑΕΚΑΡΑ

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.642
Πόντοι
6.056
τυπε φανη
μιας και ψαχνεις φιλους να βγαινετε
πως σου φανεται ο πιπαλεκος?

κανει και το ντυσιματα του εχει και λαδι bmw... ;)

Επισκέπτης
Όλοι είναι κλώνοι κάποιου και μόνο εγώ είμαι στην ορφάνια και την εγκατάλειψη... :S :S :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Ως Αλεκος2 θα είσαι υποψήφιος MR MALAKAS 2018.

θα φκιαξω κι εγω διαγονισμο φετο. ο τιτλος θα εινε μρ κρυφοπουστας 2018 και θα βαλω
εσενα
ιακοβο
εντουρο
χελρεζερ76
μπραμπαγιανι
κι αλλα κρυφα στρακια που το πεζετε αντρακια :2funny: :2funny: :2funny:

ζητω ο πικερ και ο νομος του :rockon: :rockon:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
λεω να αλλαξω αβαταρ πιο απο τα παρακατω να βαλω :think: :think:

Συνημμένα

• φηρτ.jpg
    φηρτ.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • gr7.jpg
    gr7.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • φεγολ.jpeg
    φεγολ.jpeg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 23

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
θα φκιαξω κι εγω διαγονισμο φετο. ο τιτλος θα εινε μρ κρυφοπουστας 2018 και θα βαλω
εσενα
ιακοβο
εντουρο
χελρεζερ76
μπραμπαγιανι
κι αλλα κρυφα στρακια που το πεζετε αντρακια :2funny: :2funny: :2funny:

ζητω ο πικερ και ο νομος του :rockon: :rockon:
τυπε μπορεις να βαλεις κ μενα?.... :S :S :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ξέχασες ότι είσαι και μεγάλος λάτρης της ορθογραφίας!!!

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Αν και αυτο σε αντιπροσωπευει καλυτερα τυπε...

Συνημμένα

• 20180223_124547.jpg
    20180223_124547.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 35

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Ξέχασες ότι είσαι και μεγάλος λάτρης της ορθογραφίας!!!

φιλε μη κοροιδεβης. δηστηχως δεν τελιωσα το σχολιο γιατι απο μικρος δουλεβα. εκανα ομως περιουσια και εχω στην ακρη το κατιτις μου :rockon: :rockon: το παλεβω ομως να γραφω οσο πιο σοστα μπορω :S :S
και στη τεληκη αμα κανουμε και 2-3 λαθακια στη ορθογραφια τι πηραζη αμα βγενει νοημα :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom