barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Υπενθυμίζω στα λαμόγια ότι έχω γαμήσει και 6 γκόμενες στη ζωή μου πέρα από τις εκατοντάδες πουτάνες. :-*
7 είναι, ξέχασες την αρραβωνιάρα σου.....
Υπενθυμίζω στα λαμόγια ότι έχω γαμήσει και 6 γκόμενες στη ζωή μου πέρα από τις εκατοντάδες πουτάνες. :-*
Απασφάλισε πρωί πρωί......
Μπαναριστηκε ο βανακιας και ειπε να καλύψει το κενό....
Να σου υπενθυμίσω ότι οι πλαστικές κούκλες δεν μετράνε, ούτε τα ζώα, ούτε συγγενείς πρώτου βαθμού
Ο νόμος του Picker είναι η νέα επανάσταση, μια συμφωνία ήθους. Είναι ο νόμος που θα βγάλει από τα μνημόνια τη χώρα.
να μαστε καλα να τονεθυμωμαστε κι αυτοναΝιωθω σαν να σας ξερω ... πιστευετε στη μετεμψύχωση;
πικερ αναλωνεται πιστευω ο νομος με τα λαμογιαΕίστε παρείσακτοι και περαστικοί, είμαστε εκεί σχεδόν κάθε μέρα. Λαμόγια θα μάθετε να σέβεστε, η πιάτσα μας ανήκει.
θα εισαι το βραδυ στο μπρεντ; θελω να μιλησουμε...να με διαφωτισεις σε διαφορα ζητηματα που με ταλανιζουνΕίστε παρείσακτοι και περαστικοί, είμαστε εκεί σχεδόν κάθε μέρα. Λαμόγια θα μάθετε να σέβεστε, η πιάτσα μας ανήκει.
ρε τυπε στο μεταξι παει , παρεα με τα πακια και τους κακομοιρηδεςpicker αλήθεια τι δουλειά κάνεις και θές να γαμάς κ στα μπουρδέλα 4-5 φορές την εβδομάδα;;;; σε κόβω να χεις βγάλει καντήλες στη παλάμη απο τη πολύ