Εμένα δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος να με καθοδηγήσει και έχασα πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω ότι ανήκω στα μπουρδέλα. Έτσι έφτασα σχεδόν 28 έχοντας γαμήσει μόνο 12 φορές. Αν υπήρχε τότε κάποιος να με μυήσει στο νόμο του Picker θα τον είχα εφαρμόσει πολύ νωρίτερα. Σε αυτούς τους τύπους εγώ απευθύνομαι, τους πάντα μόνους - τα λεγόμενα "ναυάγια της ζωής".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διασχίσαμε ερήμους και θάλασσες, μείναμε νηστικοί και διψασμένοι για χρόνια. Γίναμε πέτρα και ατσάλι, σκυλιά λυσσασμένα και θηρία ανήμερα. Μάθαμε να επιβιώνουμε στις πιο αντίξοες συνθήκες. Και τώρα επιστρέψαμε για να τα γαμήσουμε όλα.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.157
- Πόντοι
- 1.686
Εμένα δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος να με καθοδηγήσει και έχασα πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω ότι ανήκω στα μπουρδέλα. Έτσι έφτασα σχεδόν 28 έχοντας γαμήσει μόνο 12 φορές. Αν υπήρχε τότε κάποιος να με μυήσει στο νόμο του Picker θα τον είχα εφαρμόσει πολύ νωρίτερα. Σε αυτούς τους τύπους εγώ απευθύνομαι, τους πάντα μόνους - τα λεγόμενα "ναυάγια της ζωής".
Πικεράκο, ο χρυσός αιώνας των μπουρδελιάρηδων
ήταν από το 1993- 1999 , που τα μπουρδελάκια
ήταν γεμάτα με όμορφες ρωσίδες και ουκρανές
που τις παίρναμε με 3 χιλ δρχ δηλαδή αντίστοιχα με 8.8 ευρώ
Ήμουν φοιτητής και μαζί με άλλους συναγωνιστές
είχαμε πάρει πάνω από 1500 σοβιετικές !
Εσύ γεννήθηκες το 1978 ;
Μπορούσες να χαρείς τη χρυσή εποχή,
αλλά ΔΕΝ γνώριζες ότι υπήρχαν τα μπουρδελάκια
με τις όμορφες ρωσίδες και ουκρανέζες !
http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/temp//F82764D7E8CC682E4F7F047C05C703D1.jpg[/img[/URL]]
Εσύ τότε Πικεράκο ήσουν καψουράκος
με τις συμφοιτήτριές σου !
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Μα 28 χρονων με 12 γαμησια? θα ελιωσες στην μαλακια, προφανως σου εμειναν κουσουρια και εγκεφαλικές βλαβες, ετσι εφτασες σε αυτή τη μαλακια - "νομο".
Σκεψου ποσσοι είναι σαν εσενα, - τα λεγόμενα "ναυάγια της ζωής", οι οποίοι δεν εχουν ιντερνετ και δεν γνωρίζουν τον "νομο" σου.
Αν ομως βγεις στην τηλεοραση και στην Αννιτα Πανια ολοι θα μαθουν τον "νομο" σου, θα δωσεις νοημα στην ζωή των ναυαγίων.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.388
- Πόντοι
- 5.506
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
Μια υπενθύμιση...... οι πλαστικές κούκλες δεν μετράνε 12 φορές λίγο δυσκολο πικερακο
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.388
- Πόντοι
- 5.506
Μια υπενθύμιση...... οι πλαστικές κούκλες δεν μετράνε 12 φορές λίγο δυσκολο πικερακο
Γιατί ρε τύπε, αν τις έχει βαφτίσει και τις έχει δώσει ονοματάκια;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.388
- Πόντοι
- 5.506
Στην Αννίτα Πάνια πάνε μόνο κάτι ρεντίκολα.
Ότι πρέπει. Έτοιμος είσαι.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.388
- Πόντοι
- 5.506
Ο νόμος του Picker πονάει τα λαμόγια γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι τα "ναυάγια" μπορούν να γαμάνε περισσότερο. :-*
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.388
- Πόντοι
- 5.506
Εδώ ρε φίλε, οι γυναίκες την πέφτανε στην ψύχρα στον δολοφόνο και βιαστή Παπαχρόνη!
Χιλιάδες τα γράμματα γυναικών που λάμβανε στην φυλακή ο ψυχοδιανοητικά διεστραμμένος Παπαχρόνης που του πρότειναν να τις πηδήξει και να τις δεχθεί στις ώρες επισκεπτηρίου της φυλακής! Και οι τσούλες λάδωναν τους φύλακες για να στήσουν κώλο στον Παπαχρόνη εντός φυλακής!
Αλλά που να καταλάβει ο Πίκερ!...Τόσο μαλάκας είναι.Που να καταλάβει οτι θα΄χει να γαμάει τα καλύτερα μουνιά τζάμπα.
Δεν έχεις καταλάβει, ο πίκερ δε μπορεί να γαμήσει τζάμπα. Δε θα τα καταφέρει, πως να στο πω, δεν ερεθίζεται καν στην ιδέα οτι ΔΕ θα αφήσει στο τέλος λεφτά στο κομοδίνο.
Φυσικά και γι αυτό υπάρχει λύση, μπορεί στο τέλος οποιοδήποτε μουνέτο κι αν γαμεί να του αφήνει ένα 10ευρω στο κομοδίνο,
ΡοδοΠακης
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2016
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Τιτάνα Picker είμαστε μαζί σου.Καλύπτουμε τα νώτα σου.Ξεβράκωσέ τα θρασύδειλα λαμόγια.Ο νόμος του Picker πονάει τα λαμόγια γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι τα "ναυάγια" μπορούν να γαμάνε περισσότερο. :-*
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
αργοστροφε εισαι μετεμψυχωση καποιου απο τους πεσοντες?Μπορεί και παραμπορεί.Αυτά που λέει είναι πούτσες μπλε επειδή δεν του κάθεται καμία τζάμπα.Ένα ανθρωπάκι είναι που φοβάται να κάνει το μεγάλο άλμα και να αλλάξει την ζωή του.Και βγάζει νόμους ως «υπεράνω νομοθέτης» τρομάρα του για να κουκουλώσει την ασήμαντη ύπαρξή του και να πνιγεί μέσα στην φαύλη αυταπάτη του: «Είμαι υπεράνθρωπος!,είμαι 100 χρόνια μπροστά! κ.τ.λ.»
Μαλάκα Πίκερ,ΞΥΠΝΑ!!!!
Και πάρε την ζωή στα χέρια σου!!!
[size=10pt]Υστερόγραφο: Σ'αρέσει που ασχολούμαστε μαζί σου,κουφαλίτσα... [/size]
Επισκέπτης
Στις κοινωνιες των κυνηγων τροφοσυλλεκτων δεν υπηρχε η εννοια του ζευγαριου. Ολοι οι αντρες γαμουσαν ολες τις γυναικες. Ο παντρεμενος ή δεσμευμενος αντρας σε εκεινη την κοινωνια ειναι κατι αφυσικο. Ο γαμος ειναι ανακαλυψη των αγροτων που εχοντας πολεμικη υπεροχη επιβληθηκαν στους κυνηγους τροφοσυλλεκτες και τους απορροφησαν κατα την επεκταση τους απο τη μεση ανατολη στον υπολοιπο κοσμο. Η σχεση ειναι ανακαλυψη της μεταχριστιανικης κοινωνιας και λειτουργει ως εφημερο υποκαταστατο του γαμου.
Ο Ενγκελς ειχε ονομασει τον τροπο ζωης των κυνηγων τροφοσυλλεκτων πρωτογονο κομμουνισμο.
Ο Ενγκελς ειχε ονομασει τον τροπο ζωης των κυνηγων τροφοσυλλεκτων πρωτογονο κομμουνισμο.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
τι να λεμε ρε τυπεΣτις κοινωνιες των κυνηγων τροφοσυλλεκτων δεν υπηρχε η εννοια του ζευγαριου. Ολοι οι αντρες γαμουσαν ολες τις γυναικες. Ο παντρεμενος ή δεσμευμενος αντρας σε εκεινη την κοινωνια ειναι κατι αφυσικο. Ο γαμος ειναι ανακαλυψη των αγροτων που εχοντας πολεμικη υπεροχη επιβληθηκαν στους κυνηγους τροφοσυλλεκτες και τους απορροφησαν κατα την επεκταση τους απο τη μεση ανατολη στον υπολοιπο κοσμο. Η σχεση ειναι ανακαλυψη της μεταχριστιανικης κοινωνιας και λειτουργει ως εφημερο υποκαταστατο του γαμου.
απλα πραγματα ηθελες να γαμησεις? της καθοσουν μια με το ροπαλο και την επαιρνες κωλο
τωρα θελουν μια βδομαδα ψησιμο και δειπνα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31