Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.386
Πόντοι
5.506
Εγώ Πίκερ σε στηρίζω. Η πρόταση πάντως για την Ανίτα, δεν είναι κακή. Σκέψου ότι 1ον. Θα βγάλεις αρκετά χρήματα για τις άσχημες ημέρες που πιθανόν να έρθουν, κι αν δεν έρθουν θα τα χρησιμοποιήσεις όπου θες. 2ον. Θα γίνεις διάσημος Πανελλαδικά και οι γυναίκες είναι τόσο σχιζοφρενείς, που κάποια μπορεί να έρθει και να σου την πέσει. Εδώ θεώρησαν καυτό ηθοποιό τον Ρόμπερτ Πάτινσον που έκανε ένα φυτοφάγο Βρικόλακα, σε σένα θα κωλόσουν; Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς. Αν και στο παρελθόν σε συμβούλεψα να βάλεις υποψηφιότητα για το Ρεκόρ Γκίνες, που θα το έπαιρνες χαλαρά. Πρέπει να είσαι ο μόνος άνθρωπος στη Γη,  ο οποίος δεν δείχνει να έχει κάποιο ΣΜΝ και να τον έχει διώξει επαγγελματίας του Σεξ. Ξανασκέψου το 

Τυπε εχεις σκεφτει τα απανωτα εγκεφαλικα που θα παθει αν κατα λαθος καποια γυναικα του την πεσει;

Επισκέπτης
Ρε γελοία λαμόγια είναι δυνατόν να περηφανεύεστε που δεν έχετε τα αρχίδια να λέτε στις γυναίκες σας την αλήθεια;  :2funny:

δεν περηφανευομαστε για αυτο τυπε, περηφανευόμαστε που μας αγαπανε τοσο πολυ που κανουν οτι μας πιστευουν  :S :S

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Ρε γελοία λαμόγια είναι δυνατόν να περηφανεύεστε που δεν έχετε τα αρχίδια να λέτε στις γυναίκες σας την αλήθεια;  :2funny:
για λυπηση ινε μαν μου ,οταν πανε μπουρδελα η καρδια τους βαραει 200 χτυπους το λεπτο απο το ανχος κ τις ενοχες τους ,καταστρεφουν τις οικογενεις τους κ τις σχεσεις τους πηγενοντας στις πουτανες κ κατα βαθος το χερουν γιαυτο εχουν τυψεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Τυπε εχεις σκεφτει τα απανωτα εγκεφαλικα που θα παθει αν κατα λαθος καποια γυναικα του την πεσει;

Μπα, μάλλον δεν έχεις καταλάβει το δρόμο που τραβάει ο εγκέφαλός του. Ίσα - ίσα, θα ψηλώσει 10 πόντους και ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ θα γράψει ότι ο Νόμος του δικαιώθηκε. Ότι η συνεπής στάση του, αποδείχτηκε τελικά σωστή. 'Οτι, ότι, ότι, χίλια παραμύθια θα βρει για να συνεχίσει, ανέγγιχτος τον ίδιο δρόμο 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Υπενθυμίζω στα λαμόγια ότι έχω γαμήσει και 6 γκόμενες στη ζωή μου πέρα από τις εκατοντάδες πουτάνες.  :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.994
Πόντοι
25.467
Υπενθυμίζω στα λαμόγια ότι έχω γαμήσει και 6 γκόμενες στη ζωή μου πέρα από τις εκατοντάδες πουτάνες.  :-*

Κοντεύεις τα 50, και έχεις πηδήξει και 6 γκόμενες;;;

Μπράβο ρε! :)

Μεγάλη επιτυχία! :)

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Υπενθυμίζω στα λαμόγια ότι έχω γαμήσει και 6 γκόμενες στη ζωή μου πέρα από τις εκατοντάδες πουτάνες.  :-*

Να σου υπενθυμίσω ότι οι πλαστικές κούκλες δεν μετράνε, ούτε τα ζώα, ούτε  συγγενείς πρώτου βαθμού

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και αυτές τις γάμησα χωρίς να προσπαθήσω πολύ. Και αν μου ξανακάτσει ποτέ γκόμενα πάλι έτσι θα γίνει. Θα δείξει εκείνη πρώτη ενδιαφέρον. Όποιος εφαρμόζει το νόμο δεν τον νοιάζει να έχει γκόμενα αλλά να γαμάει 4 φορές την εβδομάδα.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Περίμενε μια διευκρίνιση... είχαν γεννηθεί γυναίκες η έγιναν στην πορεία ;;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ είμαι υπεράνθρωπος. Απλά εσείς είστε πολύ μικροί για να καταλάβετε το μεγαλείο του νόμου του Picker.  :sunglasses:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.862
Πόντοι
5.975
Και αυτές τις γάμησα χωρίς να προσπαθήσω πολύ. Και αν μου ξανακάτσει ποτέ γκόμενα πάλι έτσι θα γίνει. Θα δείξει εκείνη πρώτη ενδιαφέρον. Όποιος εφαρμόζει το νόμο δεν τον νοιάζει να έχει γκόμενα αλλά να γαμάει 4 φορές την εβδομάδα.
Δώσε πόνο Picker!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εγώ είμαι υπεράνθρωπος. Απλά εσείς είστε πολύ μικροί για να καταλάβετε το μεγαλείο του νόμου του Picker.  :sunglasses:

Καλημερα υπερανθρωπε Πικερ....

Ωρα να σηκωθεις από το παιδικό κρεβατακι σου και να πιεις το γαλα σου που σου εφτιαξε η μαμα σου, στο κομοδίνο είναι το 10ευρω που σου αφησε ο πατέρας σου, ανδρα παλαιας κοπής ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα χριστιανά λαμόγια νηστεύουν τη Μεγάλη Εβδομάδα; Ανάβουν το κεράκι τους στην εκκλησία; Προσεύχονται;  :vomit:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια και καμιά φορά (στα μουλωχτά) στην πιάτσα με καπέλο και μαύρα γυαλιά.  :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom