barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Δασκαλε τα σπαει το αβαταρ
Εχεις παει το τρολαρισμα σε αλλο επιπεδο με πεντε μολις λεξεις.
Δασκαλε τα σπαει το αβαταρ
Απλά έχεις αδυναμία δημιουργίας σχέσης με γυναίκες (ξέρεις, αυτό το πράγμα γύρω από το μουνί) και αυτό δεν είναι επιλογή σου αλλά ασθένεια.Μοναχικέ μπουρδελιάρη τα λαμόγια πονάνε πολύ, γι' αυτό ασχολούνται συνέχεια μαζί μας. Αποκλεισμένοι στον παρορμητικό τους μικρόκοσμο και στην ορμονική τους αυταπάτη, δεν έχουν την ικανότητα να σκεφτούν λογικά. Ξοδεύουν όλη τη ζωή τους τρέχοντας πίσω από το μουνί, την ώρα που εμείς το γαμάμε όποτε θέλουμε χωρίς να του δίνουμε την παραμικρή αξία.
Να ενημερώσω τους άσχετους ότι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας δημοσκόπος-ερευνητής με ΤΠΥ και δουλεύω σε όποια εταιρία θέλω. Επίσης ότι η μάνα μου γνωρίζει φατσικά μέσω facebook όλες σχεδόν τις πουτάνες που γαμάω.
Κανένα βρωμόμουνο δεν αξίζει να χαλάς τη ζαχαρένια σου και να της την πέφτεις. Είναι ζήτημα αρχής.
Εμένα μου αρέσουν όλες και δεν την πέφτω σε καμία. Ξέρω ότι σήμερα - αύριο - μεθαύριο θα γαμήσω ξανά.
Εγώ γάμησα 2 εικοσάχρονες το Σ/Κ και άλλες 2 εικοσάχρονες μέσα στη βδομάδα. Εσείς πόσες γυναίκες γαμήσατε;
[size=70pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]
Και εμείς γαμάμε πουτανες ρε Picker για αυτό είμαστε εδώ..Εγώ γάμησα 2 εικοσάχρονες το Σ/Κ και άλλες 2 εικοσάχρονες μέσα στη βδομάδα. Εσείς πόσες γυναίκες γαμήσατε;
Ξέρεις ότι θα βρεθούν τα ποστ σου που παραδέχεσαι ότι σε κωλοδσκτυλιαζουν αλλά και μαλακιζεσαι από τον κώλο σου με δάκτυλα στο μπάνιο.Έχεις βρει και μια παπαριά για τα κωλοδάχτυλα που ποτέ δεν τρώω (και το ξέρεις) και την πετάς γιατί νομίζεις ότι έτσι θα με πικάρεις... Καημένε ΜΑΛΑΚΑ παντρεμένε που ΔΕΝ γαμάς. :-*
Θυμήσου ΜΑΛΑΚΑ λαμόγιο... Γαμώ 4 εικοσάχρονες πουτάνες ΚΑΘΕ βδομάδα. Γαμάς μόνο τη γυναίκα σου και καμιά πουτάνα με άγχος και ψέματα σαν ΚΟΤΑ όταν η γυναίκα σου λείπει στο χωριό. :-*
Απλά έχεις αδυναμία δημιουργίας σχέσης με γυναίκες (ξέρεις, αυτό το πράγμα γύρω από το μουνί)