You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 5.506
Και αν κάποιος ακόμα απορεί, αυτή ακριβώς την ιδεολογία ανέλυσα στο Κορινάκι και με έκανε πέρα.
Στις πόσες φορές ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟΥ, στις 1308234935937592384038401241;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 5.506
Οι Δεξιές κρυφόπουστες Stekas72 και Barock να αλληλοπιπωθούν και να γαμήσουν ο ένας το κωλαράκι του άλλου.
Πλύθηκες σήμερα; Πόσο δάκτυλο έβαλες στην κωλοσουφρίδα σου για "να καθαρίσει";
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Οι Δεξιές κρυφόπουστες Stekas72 και Barock να αλληλοπιπωθούν και να γαμήσουν ο ένας το κωλαράκι του άλλου.
Καλο θα είναι να κανουμε συζήτηση με επιχειρήματα πικερακο.
Και όταν μου μιλας, να βγαζεις το δακτυλο από τον κωλο γιατί σε επιρεάζει και γραφεις πραγματα που ούτε εσύ δεν πιστεύεις.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Εμείς μοναχικέ μπουρδελιάρη πληρώνουμε γιατί μας ενδιαφέρει μέσω του σεξ να ικανοποιούμαστε οι ίδιοι. Την ικανοποίηση των γυναικών την αφήνουμε στους μουνόδουλους και τα λαμόγια. Δεκάρα δεν δίνουμε για την ικανοποίησή τους.
Γαμαμε αβερτα γκομενες μας ικανοποιούν και τις ικανοποιούμε. Οποτε γουσταρουμε παμε και σε πουτάνες.
Εσύ πικερ ΔΕΝ μπορείς να ικανοποιήσεις γυναίκα, το γνωρίζεις και γι'αυτο πας σε πουτανες για 5λεπτο σεξ, λέμε τώρα.....
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Το 1ο μνημόνιο ήταν το σημείο καμπής, η αρχή του τέλους για τα λαμόγια. Ο τεράστιος Γιώργος Παπανδρέου τσάκισε τον πλεονέκτη και αχόρταγο μαλάκα ελληναρά γαμώντας του τα πρέκια. Τα λαμόγια πλέον δεν έχουν λεφτά ούτε για το γάλα των παιδιών τους, πόσο μάλλον για να γαμήσουν στα μπουρδέλα. Χρωστάνε παντού και την έχουν κάνει σφεντόνα. Την ίδια στιγμή εσύ μοναχικέ μπουρδελιάρη γαμάς και γαμάς και γαμάς χωρίς σταματημό. Γιατί ο τεράστιος Γιώργος Παπανδρέου μείωσε για σένα και την τιμή στα 10 ευρώ. Ζήτω τα μνημόνια και ο φιλελευθερισμός!
Κατσε να κοψει ο ΣΥΡΙΖΑ την συνταξη των γονιών σου και σε βλεπω ουτε σε μπουρδελακι των 10ευρώ δεν θα πηγαίνεις.
Να δουμε τι θα κανεις αν σου πουν να φυγεις από το πατρικό σπίτι τωρα που εφτασες τα 40.
Ε ρε πεινα που θα πέσει.....
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
μια χαρα ειναι το κωλογαμησι ρε πικερΦυσικά και τα κωλοδάχτυλα που έχω δεχτεί ήταν πολύ επιφανειακά, 2-3 πόντους μέσα, μόνο και μόνο για να ερεθιστεί ο προστάτης. Πιο ανώμαλοι και πούστηδες είναι όσοι γαμάνε γυναικείο κώλο παρά όσοι δέχονται τέτοια κωλοδάχτυλα από γυναίκα!
μην τα μπλεκουμε...
εγω παντως εχω ψυχωση με τον γυναικειο κωλο
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
Και φυσικά η Dora86 - αν και συμπαθητική κοπέλα - είναι εκτός του νόμου του Picker. Πρώτα από όλα γιατί δεν νιώθει πουτάνα αλλά θέλει να ικανοποιηθεί. Ο νόμος του Picker θέλει τη γυναίκα πουτάνα χωρίς καμία απαίτηση να έρχεται η ίδια σε οργασμό. Στο νόμο του Picker η γυναίκα ικανοποιείται με τα λεφτά και την ικανοποίηση που προσφέρει στον άντρα. Είναι πουτάνα!
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μια χαρα ειναι το κωλογαμησι ρε πικερ
μην τα μπλεκουμε...
εγω παντως εχω ψυχωση με τον γυναικειο κωλο
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει ,αδελφε
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
δωρα σαν να ψιλοχαθηκε ο κυριος μποκολοςΟ καλος ο μυλος ολα τα αλεθει ,αδελφε
τι λες να φταιει
τελειωσε την αξιολογηση σου και αποτραβηχτηκε?
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δωρα σαν να ψιλοχαθηκε ο κυριος μποκολος
τι λες να φταιει
Σςςςς μη τον αναφερεις και ξαναερθει και μιλαει περισσοτερο απο την κουτσομπολα της γειτονιας παναθεμα με
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Βασικά είσαι φοβισμένος και ανασφαλής.Λατρεύουμε τις πουτάνες, λατρεύουμε να μας παρακαλάνε να τις γαμήσουμε όχι για την ευχαρίστησή τους αλλά για ένα κομμάτι ψωμί. Λατρεύουμε τις γυναίκες που ταπεινώνονται και πέφτουν τόσο χαμηλά. Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες!
Είσαι ένας θεατής της ζωής χωρίς δύναμη για να κάνεις τίποτα.
Σχέση, οικογένεια, καριέρα.... Το απόλυτο μηδέν.
Το μόνο που δεν σε απειλεί είναι η κακομοίρα του δεκάρικου, τόσο χαμηλά είσαι.
Έχεις βαφτίσει την απόλυτη δειλία μαγκιά για να μην τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα.
Έχεις παραιτηθεί ακόμα και από την προσπάθεια να δώσεις ευχαρίστηση σε μια γυναίκα, φοβάσαι ότι και σε αυτό ακόμα θα αποτύχεις.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
δωρα σαν να ψιλοχαθηκε ο κυριος μποκολος
τι λες να φταιει
Είδες να αναφερθεί κάτι καινούριο που να αξίζει απάντησης ή ανάλυσης; Απλά χάθηκε το ψαγμένο / μορφωμένο προσωπείο. Τι να λέμε τώρα; ότι ήταν να γράψω το έγραψα. Μια πραγματικά μορφωμένη είχα συναντήσει στο τρίγωνο και μου φάνηκε (στην αρχή) ότι κάπως κόλλαγε. Τελικά, δεν
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
και μιλαει περισσοτερο απο την κουτσομπολα της γειτονιας παναθεμα με
>>>
Εγω για έναν απλο καφέ πηγαίνω
Εγω φταίω που ο κόσμος με ρωτάει για αλλο κόσμο
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
πηγαινε και με τον κλωνο να γαμησει τυπε :S :S :Sθυμάσαι τον πίκερ που έφτιαξε τον κλώνο John Dick για να του κάνει δεύτερη φωνή στον νόμο του;
δεν υπαρχει καλυτερο.....φτανει να υπαρχει ειλικρινης συμμετοχη κι οχι διεκπαιρεωτικη.......Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει ,αδελφε
Επισκέπτης
10...9...8...7...6...
Κάποια ανθρωπάκια εδώ μέσα δεν μπορούν να χωνέψουν τον φιλελεύθερο, ειλικρινή και περήφανο τρόπο ζωής μας. Είναι τόσο μικροί και στενόμυαλοι που γι' αυτούς όποιος δεν γουστάρει να τον διαλέγουν οι γκόμενες είναι δειλός. Πόσο μικρά ανθρωπάκια είναι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις