Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μη μου πείτε πως δεν γνωρίζετε πως ήμουν εγώ ο πλειοδότης, όταν έβγαλε την κωλάρα του στο σφυρί.![]()
Οχι,δε γνωρίζω το γεγονος. Ποσα δωσατε;
Μη μου πείτε πως δεν γνωρίζετε πως ήμουν εγώ ο πλειοδότης, όταν έβγαλε την κωλάρα του στο σφυρί.![]()
Οχι,δε γνωρίζω το γεγονος. Ποσα δωσατε;
Το θέμα είναι ότι τον απέσυρε την τελευταία στιγμή, για να μας καψουρέψει.![]()
Κατα τα φαινομενα ,πετυχε το σκοπο του. Γινατε αγαπουλης :S
Αχα! Τωρα εξηγειται το μενος. Υπαρχει απορριψη απο πισω . :o
Εννοείται!!!![]()
Ωπ κατσε ,ξεχαστηκα, πρεπει να πουμε στον μπλιτς οτι τον αγαπαμε . Θα αρχισει τη γκρινια παλι.
Μπλιτς σ αγαπαμε ,γουτσου ,γουτσου ,απεταξαμην την αρνητικοτητα και μαυριλα ,βλεπω...βλεπωωωω ενα ροζ συννεφο αγαπης να σε τυλιγει . Σμουτς
Τι έγινε κοπελιάΕίδες ότι δεν περνάνε οι μαλακίες σου και κλαίγεσαι
![]()
Τι έγινε κοπελιάΕίδες ότι δεν περνάνε οι μαλακίες σου και κλαίγεσαι
![]()
Οχι μου αρεσει να γελαω με τους μιζεραλς που κανουν λες και τους εκοψα το επιδομα![]()
Το νομο εχεις ξεχασει να ποσταρειΣ 2 μερες. Καλα ,το ξερω οτι με εχεις ερωτευτει ,αλλα μην παραμελεις τα καθηκοντα σου ,κακο ,μοχθηρο αγορι
Παπαριές. Είσαι ο ορισμός της μιζέριας και της μοχθηρίας. Απλά είδες ότι οι μαγκιές σου δεν περνάνε και το παίζεις θύμα. Κλασσική συμπεριφορά μαλακοφεμινίστριας.
Πως δε περνανε; αφου ολο μαζι μου ασχολεισαι. Με αγαπησες,οκ ,δε ειναι κακο
Συνέχισε τις μαλακίες. Αν παρηγορείσαι έτσι δεν είναι κακό.
Ευχαριστώ. Ξερεις ως φεμινιστρια που σεβεται τον εαυτο της ,εχω ονειρο να σκισω ενα μισογυνη. Προσφερεσαι;
![]()
![]()
![]()
![]()
Από μόνη σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Pourquoi???
Ωχου ειναι πληγωμενος ο παππουληςεπιτρεψτε μου να σας απαλυνω τον πονο.
Μη στεναχωριέσαι παππουλη που σε απερριψε επειδη εισαι ηλικιωμενος ,φαλακρος με τριχες στα αυτια. Εχεις τοσα αλλα χαρισματα ,δε μου ερχεται τωρα κατι,αλλα θα εχεις.
Α ,ναι ,εχεις ακινητα.
Μπα,ουτε αυτο τα ακινητα δε συμφερουν πλεον .
δε βοηθατε και εσεις λιγο
Τι συμφορά είναι αυτή που μας έχει βρει κύριε Faint;Πίκη...
Γύρνα πίσω!!! Χωρίς εσένα δεν μπορώ να ψωλοχύσω!!!
Συγγνώμη κύριε Ορέστη!