pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μη επανδρωμένη σέλφι, με απόφαση της διοίκησης της BOUEFA, θα μετεχεις στην προκριματική φάση για MR MALAKAS 2018.![]()
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
μη επανδρωμένη σέλφι, με απόφαση της διοίκησης της BOUEFA, θα μετεχεις στην προκριματική φάση για MR MALAKAS 2018.![]()
Η Έμιλυ δουλεύει Κων/λεως 94 και Βριλ. 55, sorryΜπράβο, είσαι αντικομφορμίστρια, μπράβο.
Εγώ ως συμβιμβασμένος αστός τιμώ τις επετείους, την ημέρα της γυναίκας ας πούμε, πάω ΠΑΝΤΑ στις πουτάνες!
Παρεμπιπτόντως μύστες, καταπληκτική η Έμιλυ (Κων/λεως 92), τι να γραφω τώρα , τα ξέρετε.
Δώρα συγνώΜΜη.
Και εγω την ημερα του αντρα ,επισκεπτομαι παντα το αττικο ζωολογικο παρκο ,ξερετε ,για το καλο.
Γεια σας. Ποιος ειναι ο προεδρος να του κανω τα γλυκα ματια ,για να ειμαι υποψηφια;
Γεια σας. Ποιος ειναι ο προεδρος να του κανω τα γλυκα ματια ,για να ειμαι υποψηφια;
ο αληθινος διαγωνισμος θα ξεκινησει αλλα δε γινεται να σε βαλω υποψιφια
εισαι τοσο γλυκια![]()
Ώπα, η Δώρα έθεσε ένα πολύ σημαντικό θέμα, το θέμα του ρατσισμού.Κυριε μποκολε ,ρωτησα καποιους συντροφους μου ,γιατι προτιμουν εμενα και οχι καποια συνευρεση με 20 ευρω ,για να μπορεσω να σας απαντησω ειλικρινα. Λοιπον ο πρωτος μου απαντησε οτι αρνειται να το βαλει εκει που το βαλανε πακιστανοι ,ιρακινοι και κουρδοι.
Ο δευτερος μου απαντησε οτι δε μπορει να περιμενει σε ενα σαλονι αναμεσα σε πεντε πακιστανους και οτι προτιμα πιο ποιοτικες καταστασεις.
Ο τριτος μου απαντησε οτι δε του αρεσει το ολο σκηνικο ,τον αγχωνει και αναζητα πιο ηρεμες καταστάσεις.
Οπως καταλαβαινετε,εχουμε εντονο ρατσιστικο θεμα στην ελλαδα. Ανησυχω για τα ποσοστα των χρυσαυγιτων πλεον ,με τοσο ρατσισμο. We love pakistans
Ώπα, η Δώρα έθεσε ένα πολύ σημαντικό θέμα, το θέμα του ρατσισμού.
Ο ρατσισμός (ελληνιστί φυλετική θεωρία) αποτελεί μια θεωρία (ενίοτε και πολιτική) που ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε ανώτερες και κατώτερες φυλές εκ γεννετής, το τελευταίο το υπογραμμίζω γιατί σύμφωνα με τις απόψεις των ρατσιστών, άνθρωπος που ανήκει σε κατώτερη φυλή Ο,ΤΙ κι αν κάνει στη ζωή του (μόρφωση, παιδεία κτλ) ΠΑΝΤΑ θα παραμένει κατώτερος.
Μπράβο Δώρα.
Μπανάνα.
Δώρα συγνώΜΜη.
2 μπανανες και τη δεχομαι
Δώρα συγνώΜΜη.
Ω μεγαλόψυχη και μελισταλαχτη ύπαρξη,Δεκτη ,αλλα μη το ξανακανεις !! Κι ας μη θυμαμαι τι εκανες :S
Και εγω την ημερα του αντρα ,επισκεπτομαι παντα το αττικο ζωολογικο παρκο ,ξερετε ,για το καλο.
Σας ευχαριστώ ,αλλα οπως αντικειμενικα περιεγραψα στην κριτικη μου τα ματια μου ειναι ετσι...Ω μεγαλόψυχη και μελισταλαχτη ύπαρξη,
ευχαρστώ.
(σου είχα πει ότι μου αρεσουν τα μάτια σου, sorry, δε θα το ξανάκανω)
Ο περισσότερος κόσμος επισκέπτεται τους συγγενείς του τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Εσύ διάλεξες άλλη μέρα. Συγχαρητήρια, είσαι πράγματι αντικομφορμίστρια.![]()
Kinky...Σας ευχαριστώ ,αλλα οπως αντικειμενικα περιεγραψα στην κριτικη μου τα ματια μου ειναι ετσι...
Ω μπλιτς αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση για ενα ορφανο που περνουσε παντα μονο τις γιορτεςεισθε πολυ ακαρδος
![]()