BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Ο μπλιτς με πληγωσε ,ας με παρηγορησει καποιος![]()
Φάε και σου περάσει
Ο μπλιτς με πληγωσε ,ας με παρηγορησει καποιος![]()
Μεγάλωσες στη ζούγκλα υιοθετημένη από μια αγέλη ζώων σαν τον ΜόγληΑυτό εξηγεί πολλά :S :S :S
Θες να μοιραστουμε τη μπανανα μου;Φάε και σου περάσειΞέρεις εσύ ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιχαίνονται να γαμάνε τα ίδια μουνιά με τους Πάκηδες και γαμάνε ελλεεινίδες (ή ελλεεινιδοποιημένες Κύπριες):S :S :S
Νομιζω καπου θιχτηκατε. Σαν να ακουσα κι εγω τριγμους ,αραγε;
Κιούχου, κιούχου καλή μου αναρχικιά, που δε συμπαθείς τους αναρχικούς, γούτσου, γούτσουΟ μπλιτς με πληγωσε ,ας με παρηγορησει καποιος![]()
Κιούχου, κιούχου καλή μου αναρχικιά, που δε συμπαθείς τους αναρχικούς, γούτσου, γούτσου
Δώρα αυτό δηλαδή τώρα τι σήμαινει; Υπάρχουν προβαλλόμενοι αναρχικοί;Τους προβαλλομενους ,παρακαλω ,μη γενικευετε
Δώρα αυτό δηλαδή τώρα τι σήμαινει; Υπάρχουν προβαλλόμενοι αναρχικοί;
Δηλαδή εσύ σε ποια ομάδα-συλλογικότητα των αναρχικών-αντιεξουσιαστών ανήκεις;Μονιμως οι μπαχαλακηδες προβαλλονται
Αν και τώρα είμαι ενας συμβιβασμένος μικροαστός, στα νιάτα μου (φοιτητης δεκαετία '90) ήμουν σε αναρχική συλλογικότητα.Δηλαδή εσύ σε ποια ομάδα-συλλογικότητα των αναρχικών-αντιεξουσιαστών ανήκεις;
Γεια σας. Ποιος ειναι ο προεδρος να του κανω τα γλυκα ματια ,για να ειμαι υποψηφια;
Ιδρυτής και πρόεδρος της BOUEFA είμαι εγω Ντορα, ο βανακιας απλα ξερογλύφεται για την θεση αλλά θα μείνει με το πουλι στο χέρι... οπως πάντα....![]()
![]()
![]()
δεν εχεις καμια ελπιδα...Γεια σου ομορφε παιδαρε!! Εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα.
Θα με βαλεις υποψηφια ;![]()
Γεια σου ομορφε παιδαρε!! Εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα.
Θα με βαλεις υποψηφια ;![]()
δεν εχεις καμια ελπιδα...
Νταξει ,οπως τη βρισκει ο καθενας. Αν τη βρισκετε με αντρικα οπισθια ,μπορω να φερω παρεα. Ηρθε ο βαγκον ή αδικα περιμενω την εκβαση της μαχης;
Ανδρικά οπίσθια λοιπόν...
Αααα ρε Πίκη!!!
Θέλει ο ξεκωλιάρης να κρυφτεί, κι η χαρά δεν τον αφήνει...![]()
Το αυτοασχολειστε τοσο με τον αγαπητο νηματοθετη που θα μας μπουν υποψιες για τα πραγματικα σας αισθηματα προς αυτον ,σε λιγο...