Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δεν ξέρω αν είσαι χρόνια εδώ , πάντως σε αριθμό μηνυμάτων ανα ημερα πρεπει να είσαι αν όχι πρώτος μάλλον στο τοπ 10 του σάιτ :)

Μπα, δεν νομίζω τύπε. Υπάρχουν μέλη με 40+ μηνύματα ανά ημέρα. Άσε που τον τελευταίο καιρό έχω πέσει. Το ρεκόρ μου είναι 23.610 ανά ημέρα :cheesy:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Δεν θέλω κογιότ.png
    Δεν θέλω κογιότ.png
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 28
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Σας ειπα,μετα τη γνωριμια μου μαζι σας ,αμφιβάλλω αν θα ανευρεθει εγκεφαλος :(

Αν την διεξαγωγή ερωταπαντησεων σε ηλεκτρονική μορφή την αποκαλειτε γνωριμία, αντεληφθην ποσο βασική και μη νοητη είναι η επαφή σας με τον νηματοθετη, καλή μου

Ρε συ αποπανω εγω έβαλα +1 δλδ ΣΥΜΦΩΝΩ στην φράση σου που παρεθεσα, χαλάρωσε λιγο, αν ηθελα να ισχυριστω αυτα που νομίζεις οτι ισχυριστηκα, θα τα ελεγα ξεκάθαρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Χμμμ ,οντως μοιαζουμε τοσο με την κυρια που αναφερει ,που αν δε γνωριζα πως δε ημουν ποτε ξανθια ,θα επαιρνα ορκο οτι ειναι κανενας πρωην.γκομενος :(

Περίεργο για κάποια που επέρεται ότι έχει 7 εαυτούς, να μην υπήρξε ποτέ ξανθιά.

Πέφτετε σε αντιφάσεις πάλι, καλή μου. :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Περίεργο για κάποια που επέρεται ότι έχει 7 εαυτούς, να μην υπήρξε ποτέ ξανθιά.

Πέφτετε σε αντιφάσεις πάλι, καλή μου. :)

Φυσικο ειναι να πεφτω σε αντιφασεις ,η ιδια η ζωη ειναι μια αντιφαση. Αυτο δε το καταλαβαινουν οσοι απεγνωσμενα ψαχνουν σταθερες ,ασφαλεια ,ελεγχομενες καταστασεις ,μονο τα ελευθερα πνευματα σαν τον πικερ μπορουν να το κατανοησουν

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
149
Πόντοι
1
Φυσικο ειναι να πεφτω σε αντιφασεις ,η ιδια η ζωη ειναι μια αντιφαση. Αυτο δε το καταλαβαινουν οσοι απεγνωσμενα ψαχνουν σταθερες ,ασφαλεια ,ελεγχομενες καταστασεις ,μονο τα ελευθερα πνευματα σαν τον πικερ μπορουν να το κατανοησουν
.....θα προσθέσω ......ότι ο καθένας ζει με τα βίωματα του !
...και ότι κατά ποσό τα έχει βρει με την πάρτη του !

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
149
Πόντοι
1
..γεια σου ντορα ! ( η εξερευνήτρια ?)

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Ερώτηση: ποιό μέλος πιστεύετε ότι έχει είναι κόκκαλο πριν γράψει καθε ποστ;
Ntountaras - 1 (100%)
Achilleas - 0 (0%)
Ntountaras - 0 (0%)
Tramountana - 0 (0%)
Tzoni to alvanopasokompratzoni - 0 (0%)
Ntountaras - 0 (0%)
Εγώ, καλα ρε παιδια αυτο το δεντρο γιατι εχει μπει στην αντιθετη λωριδα, μαζεψου ρε - 0 (0%)
Όλοι εκτός από μένα - 0 (0%)
den εχω αποπση αγορινα για αυτο ρωταω - 0 (0%)
Ntountaras - 0 (0%)
Κλείδωμα ψηφοφορίας
Αλλαγή ψηφοφορίας
Σύνολο ψηφοφόρων: 1

να ξεκαθαρισω οτι το πολ δεν εχει σκοπο να μειωσει κανεναν, ουτε μας πεφτει λογος τι κανει ο καθενας, ουτε το να δινει ενα οινοπνευματωδες αρωμα στα ποστ του καποιος σημαινει οτι ειναι (απαραιτητα) επιθετικος ή λεει ψεματα ή αφελη πραγματα
αλλα καποια μελη, οπως ο Άγιος για παραδειγμα ή ο Αντισθενης ή ο Μασαζό ή η Ελενα η Χατζη μπορεί να πει καποιος οτι γραφουν μπαρουφες, ή  σκυλοβριζουν ή ότι άλλο ξερω γω αλλα παντα σου δινουν την αισθηση μιας νηφαλιοτητας επιπεδου μοναχου θιβετ και καποιοι... το ακριβως αντιθετο, πχ ο Αχιλλεας στο τοπικ Ιμιων συμφωνω με 9/10 απο αυτα που λεει αλλα αισθανεσαι οτι τα λεει τσουγκριστά   :respect:

ψηφιστε απενεχοποιημενα, και..υπευθυνα   :orchestra:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Επισης θα ηθελα να επισημανω οτι οι υποψηφιοι ειναι απλα ζωηροι ,παθιασμενοι και με εντονη προσωπικοτητα... :cheesy:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
0
Ερώτηση: ποιό μέλος πιστεύετε ότι έχει είναι κόκκαλο πριν γράψει καθε ποστ;
Ntountaras - 1 (100%)
Achilleas - 0 (0%)
Ntountaras - 0 (0%)
Tramountana - 0 (0%)
Tzoni to alvanopasokompratzoni - 0 (0%)
Ntountaras - 0 (0%)
Εγώ, καλα ρε παιδια αυτο το δεντρο γιατι εχει μπει στην αντιθετη λωριδα, μαζεψου ρε - 0 (0%)
Όλοι εκτός από μένα - 0 (0%)
den εχω αποπση αγορινα για αυτο ρωταω - 0 (0%)
Ntountaras - 0 (0%)
Κλείδωμα ψηφοφορίας
Αλλαγή ψηφοφορίας
Σύνολο ψηφοφόρων: 1

να ξεκαθαρισω οτι το πολ δεν εχει σκοπο να μειωσει κανεναν, ουτε μας πεφτει λογος τι κανει ο καθενας, ουτε το να δινει ενα οινοπνευματωδες αρωμα στα ποστ του καποιος σημαινει οτι ειναι (απαραιτητα) επιθετικος ή λεει ψεματα ή αφελη πραγματα
αλλα καποια μελη, οπως ο Άγιος για παραδειγμα ή ο Αντισθενης ή ο Μασαζό ή η Ελενα η Χατζη μπορεί να πει καποιος οτι γραφουν μπαρουφες, ή  σκυλοβριζουν ή ότι άλλο ξερω γω αλλα παντα σου δινουν την αισθηση μιας νηφαλιοτητας επιπεδου μοναχου θιβετ και καποιοι... το ακριβως αντιθετο, πχ ο Αχιλλεας στο τοπικ Ιμιων συμφωνω με 9/10 απο αυτα που λεει αλλα αισθανεσαι οτι τα λεει τσουγκριστά  :respect:

ψηφιστε απενεχοποιημενα, και..υπευθυνα  :orchestra:

Εδω εισαι λαθος... ο κακομοιρης ο ντουνταρας δεν ειμαι πιωμενος... απλα ειναι πιο χαζος απο ενα ταψι παστιτσιο!!!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ντουντυ μη τσιμπαςςς

Η προσβολή, η υποτίμηση ή η επίκριση άλλων ανθρώπων μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα για το πώς αισθάνεστε εσείς για τον εαυτό σας, παρά για το χαρακτήρα του άλλου προσώπου. Η ανασφάλεια για τους ίδιους μας τους εαυτούς μας, ευθύνεται σε ένα μεγάλο βαθμό για την αποτύπωση της σκληρότητας που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία.

Πηγή : psychologynow.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom