Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Ούτε εγώ είμαι χρόνια εδώ πέρα αλλά το ξέρω :S :S :S
Δεν ξέρω αν είσαι χρόνια εδώ , πάντως σε αριθμό μηνυμάτων ανα ημερα πρεπει να είσαι αν όχι πρώτος μάλλον στο τοπ 10 του σάιτ :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Δεν ειμαι χρονια εδω περα :cheesy: . Ενθουσιαστηκα με την ιδεα ,αν επικρατησει ο πικερονομος ,θα ανακαμψουν πολλα επαγγελματα σε κριση ,οπως πχ του δικηγορου αφου θα αυξηθουν τα διαζυγια, ο δασκαλος ειναι ιδιοφυια.
Απο την αλλη βέβαια μπορεί να μειωθούν οι γάμοι , αν και ηδη έχουν μειωθεί νομιζω , με αποτέλεσμα να έχουν χειρότερη κρίση τα σχετικά επαγγέλματα όπως πχ τα κέντρα που γίνονται τα γλέντια και διάφορα αλλά.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Απο την αλλη βέβαια μπορεί να μειωθούν οι γάμοι , αν και ηδη έχουν μειωθεί νομιζω , με αποτέλεσμα να έχουν χειρότερη κρίση τα σχετικά επαγγέλματα όπως πχ τα κέντρα που γίνονται τα γλέντια και διάφορα αλλά.

Χμμμ ναι αλλα ως εργε

Τους παπαδες δε τους θελουμε ουτως η αλλως... τα κεντρα μπορουν να δουλεψουν ως καταστηματα εστιασης ,αφου οι εργενηδες θα τρωνε περισσοτερο εξω ...μα γιατι μας χαλατε τη φαντασιωση και εσεις πχια; :(

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ριξτε κανα βαρυ για εμας που εχουμε νταλκα :cheesy:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Που εισαι ντουντυ μου να δεις χασουρα αποψε :(

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Μπήκα στο προφίλ της δωρας να πυρφορισω ματαιως αλλα δωρον αδωρον δεν απεκριθη ο βρυκολακακιασμένος ποθος μου
Εντούτοις, πετυχα ενα αξιοπροσεκτο μακροσκελες σχόλιο στο προφίλ απο νεογεννηθεντα χρηστη με το διόλου ευφανταστο νικμειμ toolmaker

ΠανΆγιοτατε, γνώμη σου για πιθανή ταυτοτητα ενοχου
Πάντως γέλασα με την ψυχούλα μου

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αχαχαχα τωρα το ειδα κι εγω :cheesy: . Tι λεει ο μπαρμπας;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Χμμμ ,οντως μοιαζουμε τοσο με την κυρια που αναφερει ,που αν δε γνωριζα πως δε ημουν ποτε ξανθια ,θα επαιρνα ορκο οτι ειναι κανενας πρωην.γκομενος :(

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Δηλαδή φοράτε και αυτα τα μαύρα παντελόνια τα μοντέρνα με τις κοψιες πώς τα λεει;
Αν φοράτε και αυτά τα κολάν με τους αστεαγαλους εξω και τα δίχρωμα αθλητικά με το λευκό της μαζοποιησης και της ανάγλυφης μουντζουρας και το χρυσό της ξιπασιας και της ψυχικής ενδειας, ίσως θα έπρεπε η κουβέντα να τερματιστει καπου εδω

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή φοράτε και αυτα τα μαύρα παντελόνια τα μοντέρνα με τις κοψιες πώς τα λεει;
Αν φοράτε και αυτά τα κολάν με τους αστεαγαλους εξω και τα δίχρωμα αθλητικά με το λευκό της μαζοποιησης και της ανάγλυφης μουντζουρας και το χρυσό της ξιπασιας και της ψυχικής ενδειας, ίσως θα έπρεπε η κουβέντα να τερματιστει καπου εδω

Προσπαθησα να φανταστω αυτο που περιγραφετε ,αλλα δεν .... :(

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Οπως λεει ο σοφος λαος ,ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. Μπορειτε ,παντα ,να με ταισετε :(

μπα εσείς προτιμάτε την θεωρητική συζήτηση περί πίτουρων και αλεύρων
μέχρι να ξεπεράσετε κάποια κόκκινη γραμμή και να βρεθείτε με κοκκινισμένο προφίλ, επανερχόμενη σαφώς με κάποιο καινούργιο πικερομανιακό λογαριασμό ή ίσως σαν μητσάρας29 σε κάποιο κωλομπαρίστικο τόπικ
καλή σας συνέχεια και θα είμαι εδώ για τα κόλλυβα να σας τιμήσω σαν έρθει κείνη η μέρα :hi:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
μπα εσείς προτιμάτε την θεωρητική συζήτηση περί πίτουρων και αλεύρων
μέχρι να ξεπεράσετε κάποια κόκκινη γραμμή και να βρεθείτε με κοκκινισμένο προφίλ, επανερχόμενη σαφώς με κάποιο καινούργιο πικερομανιακό λογαριασμό ή ίσως σαν μητσάρας29 σε κάποιο κωλομπαρίστικο τόπικ
καλή σας συνέχεια και θα είμαι εδώ για τα κόλλυβα να σας τιμήσω σαν έρθει κείνη η μέρα :hi:

Μην ανησυχειτε για μενα ,εχω αυτοελεγχο ,αυτοπειθαρχια ,αυτοσυγκρατηση ,δε προκειται να ξεπερασω καμια γραμμη :) . Αλλα αν λαχταρατε κολλυβα ,καντε λιγη υπομονη ,εχουμε και υπεργηρους στο νημα :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μην ανησυχειτε για μενα ,εχω αυτοελεγχο ,αυτοπειθαρχια ,αυτοσυγκρατηση ,δε προκειται να ξεπερασω καμια γραμμη :) . Αλλα αν λαχταρατε κολλυβα ,καντε λιγη υπομονη ,εχουμε και υπεργηρους στο νημα :)

εχετε ολα αυτα αλλα και εκει που χρειαζεται ειστε τιγρης  :orchestra:

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Λοιπον βρέθηκε το ενα παλικάρι απο τα τέσσερα που σαν έρθει η ωρα θα σας σηκώσουν στους ωμους τους με πυγμη

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ο βαγκον κανει για 5 ,οποτε δε εχουμε κενες θεσεις .

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Σας ειπα,μετα τη γνωριμια μου μαζι σας ,αμφιβάλλω αν θα ανευρεθει εγκεφαλος :(

Stories

Νέο!

Stories