Δεν ξέρω αν είσαι χρόνια εδώ , πάντως σε αριθμό μηνυμάτων ανα ημερα πρεπει να είσαι αν όχι πρώτος μάλλον στο τοπ 10 του σάιτΟύτε εγώ είμαι χρόνια εδώ πέρα αλλά το ξέρω :S :S :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απο την αλλη βέβαια μπορεί να μειωθούν οι γάμοι , αν και ηδη έχουν μειωθεί νομιζω , με αποτέλεσμα να έχουν χειρότερη κρίση τα σχετικά επαγγέλματα όπως πχ τα κέντρα που γίνονται τα γλέντια και διάφορα αλλά.Δεν ειμαι χρονια εδω περα . Ενθουσιαστηκα με την ιδεα ,αν επικρατησει ο πικερονομος ,θα ανακαμψουν πολλα επαγγελματα σε κριση ,οπως πχ του δικηγορου αφου θα αυξηθουν τα διαζυγια, ο δασκαλος ειναι ιδιοφυια.
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Απο την αλλη βέβαια μπορεί να μειωθούν οι γάμοι , αν και ηδη έχουν μειωθεί νομιζω , με αποτέλεσμα να έχουν χειρότερη κρίση τα σχετικά επαγγέλματα όπως πχ τα κέντρα που γίνονται τα γλέντια και διάφορα αλλά.
Χμμμ ναι αλλα ως εργε
Απο την αλλη βέβαια μπορεί να μειωθούν οι γάμοι , αν και ηδη έχουν μειωθεί νομιζω , με αποτέλεσμα να έχουν χειρότερη κρίση τα σχετικά επαγγέλματα όπως πχ τα κέντρα που γίνονται τα γλέντια και διάφορα αλλά.
Τους παπαδες δε τους θελουμε ουτως η αλλως... τα κεντρα μπορουν να δουλεψουν ως καταστηματα εστιασης ,αφου οι εργενηδες θα τρωνε περισσοτερο εξω ...μα γιατι μας χαλατε τη φαντασιωση και εσεις πχια;
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Μπήκα στο προφίλ της δωρας να πυρφορισω ματαιως αλλα δωρον αδωρον δεν απεκριθη ο βρυκολακακιασμένος ποθος μου
Εντούτοις, πετυχα ενα αξιοπροσεκτο μακροσκελες σχόλιο στο προφίλ απο νεογεννηθεντα χρηστη με το διόλου ευφανταστο νικμειμ toolmaker
ΠανΆγιοτατε, γνώμη σου για πιθανή ταυτοτητα ενοχου
Πάντως γέλασα με την ψυχούλα μου
Εντούτοις, πετυχα ενα αξιοπροσεκτο μακροσκελες σχόλιο στο προφίλ απο νεογεννηθεντα χρηστη με το διόλου ευφανταστο νικμειμ toolmaker
ΠανΆγιοτατε, γνώμη σου για πιθανή ταυτοτητα ενοχου
Πάντως γέλασα με την ψυχούλα μου
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Μπα, για αυτον δεν εχουνε πληροφορίες οι φίλοι σου, καλή μου;
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Δηλαδή φοράτε και αυτα τα μαύρα παντελόνια τα μοντέρνα με τις κοψιες πώς τα λεει;
Αν φοράτε και αυτά τα κολάν με τους αστεαγαλους εξω και τα δίχρωμα αθλητικά με το λευκό της μαζοποιησης και της ανάγλυφης μουντζουρας και το χρυσό της ξιπασιας και της ψυχικής ενδειας, ίσως θα έπρεπε η κουβέντα να τερματιστει καπου εδω
Αν φοράτε και αυτά τα κολάν με τους αστεαγαλους εξω και τα δίχρωμα αθλητικά με το λευκό της μαζοποιησης και της ανάγλυφης μουντζουρας και το χρυσό της ξιπασιας και της ψυχικής ενδειας, ίσως θα έπρεπε η κουβέντα να τερματιστει καπου εδω
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή φοράτε και αυτα τα μαύρα παντελόνια τα μοντέρνα με τις κοψιες πώς τα λεει;
Προσπαθησα να φανταστω αυτο που περιγραφετε ,αλλα δεν ....
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Κάποια μακρυα και ευκινητη ψωλη θα ονειρευεστε και θα είστε άκρως αφηρημένη, το δίχως άλλο
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κάποια μακρυα και ευκινητη ψωλη θα ονειρευεστε και θα είστε άκρως αφηρημένη, το δίχως άλλο
Οπως λεει ο σοφος λαος ,ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. Μπορειτε ,παντα ,να με ταισετε
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Οπως λεει ο σοφος λαος ,ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. Μπορειτε ,παντα ,να με ταισετε
μπα εσείς προτιμάτε την θεωρητική συζήτηση περί πίτουρων και αλεύρων
μέχρι να ξεπεράσετε κάποια κόκκινη γραμμή και να βρεθείτε με κοκκινισμένο προφίλ, επανερχόμενη σαφώς με κάποιο καινούργιο πικερομανιακό λογαριασμό ή ίσως σαν μητσάρας29 σε κάποιο κωλομπαρίστικο τόπικ
καλή σας συνέχεια και θα είμαι εδώ για τα κόλλυβα να σας τιμήσω σαν έρθει κείνη η μέρα
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπα εσείς προτιμάτε την θεωρητική συζήτηση περί πίτουρων και αλεύρων
μέχρι να ξεπεράσετε κάποια κόκκινη γραμμή και να βρεθείτε με κοκκινισμένο προφίλ, επανερχόμενη σαφώς με κάποιο καινούργιο πικερομανιακό λογαριασμό ή ίσως σαν μητσάρας29 σε κάποιο κωλομπαρίστικο τόπικ
καλή σας συνέχεια και θα είμαι εδώ για τα κόλλυβα να σας τιμήσω σαν έρθει κείνη η μέρα
Μην ανησυχειτε για μενα ,εχω αυτοελεγχο ,αυτοπειθαρχια ,αυτοσυγκρατηση ,δε προκειται να ξεπερασω καμια γραμμη . Αλλα αν λαχταρατε κολλυβα ,καντε λιγη υπομονη ,εχουμε και υπεργηρους στο νημα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Μην ανησυχειτε για μενα ,εχω αυτοελεγχο ,αυτοπειθαρχια ,αυτοσυγκρατηση ,δε προκειται να ξεπερασω καμια γραμμη . Αλλα αν λαχταρατε κολλυβα ,καντε λιγη υπομονη ,εχουμε και υπεργηρους στο νημα
εχετε ολα αυτα αλλα και εκει που χρειαζεται ειστε τιγρης
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Λοιπον βρέθηκε το ενα παλικάρι απο τα τέσσερα που σαν έρθει η ωρα θα σας σηκώσουν στους ωμους τους με πυγμη
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
καλου κακου, κάντε ενα εγκεφαλογραφημα,οποτε δε εχουμε κενες θεσεις .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις