The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Κοκκινομαλλα ηδη ,αν θυμαμαι καλα εχω μια ελια στο...μισο να κοιταξω
Αριστερο
Στο αριστερό αρχίδι; :S
Κοκκινομαλλα ηδη ,αν θυμαμαι καλα εχω μια ελια στο...μισο να κοιταξω
Αριστερο
Εσείς; έχετε λογους να μου αρνειστε το μουνακι σας;
Αριστερο
Στο αριστερό αρχίδι; :S
ΚΟΓΙΟΤ
Όπως σε βλεπω ή όπως με βλεπεις;
Μα σας απαντησα σε πμ ,εκτιμηστε επιτελους το ενδιαφερον μου !
Στο μελλον μπορει να κοψει και την μαλαπερδα αναμεσα στα ποδια εκτος απο την ξανθια περουκα χαχαχαχαΣτο μελλον μπορει
Πυρφόρησε μαζί σας ο Αυτοφωτογραφίας; :S
Ε τότε θα στο γράψω με κείμενο, μην μας πάθεις τίποτα και βάψει η Δώρα το μουνί μαύρο
Παππού μια και δέχεται επίθεση από τον ψαροβαρκάρη www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272986.165]καμαρώστε τον εδώ[/url] δεν πας μαζί με την παρέα σου να λάβετε θέση υποστήριξης?
Έτσι κι αλλιώς σε παίνεψε και δημόσια μην είσαι αχάριστος!
Δώρα δηλαδή είσαι άστατο κορίτσι?
Μη μου λες τέτοια, εγώ κυνηγάω τα στάνταρ ματς!
Παναγιοτατε παίζει η δώρα να είναι μουστακαλής αγρότης που γράφει απο το ράντζο του με κουμπουρια ουίσκι και καντρυ μουσική και ο δουδαρας ανισόρροπη γκομενα κοκκινομάλλα με ελιά στον αριστερό βυζο; γνώμη σου
Τον Ντόντο, δεν τον έχω για κοκκινομάλλα. Περισσότερο για οξυζεναρισμένη ξανθιά με κατάμαυρο άβγαλτο φρύδι, τον έχω.
Ντόρη!!!
Όταν αλλάζεις χρώμα στο μαλλί, βάφεις ασορτί και το μουνί;
Γέρο, υπάρχει και το κουμπί της απάντησης, ένας είμαι εγώ και μοναδικός, είδες εγώ να ασχολιέμαι άμεσα όπως παλιότερα?
Απλά μια κι ο ψαράς κι ο βαρκάρης τη χώθηκε σε εμένα, ε και ως μνήμων έδωσα παραθέσεις για να κάνεις το καθήκον σου.
Το ότι δεν ποστάρω, δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ κάποια θέματα (ανάλογα με το χρόνο).
Μη φοβάσαι δεν χάνεις τα 2 χιλιάρικα που πόνταρες (αν αληθεύει) στο αναβληθέν ματς θα σου επιστραφούν. Αλλά μη με ρωτήσεις για προγνωστικά εγκο ιμε ασχετως μωναχα αλι ξεβρουν.
Υ.Γ.
1) Έχεις δει πολλούς μεθυσμένους & χαζούς εδώ μέσα να θυμούνται τόσα πράγματα??
2) Εσείς είναι λογικό να έχετε δέσει τα γαιδούρια και να χασομεράτε έως τις 4 το πρωί, εγώ όμως όχι ακόμη. Συνεχίστε μόνοι σας!
Ό,τι πιείς και έναν τενεκέ κίτρινη τεκίλα, τα κερνάω εγώ για το χαρμόσυνο νέο.
Εξαιρετικη ιδεα ,αλλα δυσκολη στην εφαρμογη ,ελλείψει τριχοφυιας στην περιοχη