Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ειμαι νιρβανα κανουμε ανταλλαγη call girl :cheesy: θα απαντηθουν ολες οι αποριες σας σε λιγο

Ειλικρινά τώρα... :)

Με κάτι τέτοιες ματσολιές τύπου: Άλλα αντ' άλλα τρώω πατσά με την κουτάλα, που ψελλίζετε μεταξύ πέμπτου και έκτου εμετού, νομίζετε πως θα ανασκευάσετε τις εντυπώσεις; :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ειλικρινά τώρα... :)

Με κάτι τέτοιες ματσολιές τύπου: Άλλα αντ' άλλα τρώω πατσά με την κουτάλα, που ψελλίζετε μεταξύ πέμπτου και έκτου εμετού, νομίζετε πως θα ανασκευάσετε τις εντυπώσεις; :)

Οκ θα σας απαντησω :)  . Λοιπον με τους συντροφους μου βαζουμε μονοι μας τους ορους μας οπως μας αρεσει . Λειτουργουμε σε πιο ελευθερο στυλ ,οποτε οι ερωτησεις σας δε μπορουν να απαντηθουν. :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.646
Πόντοι
606
Οκ θα σας απαντησω :)  . Λοιπον με τους συντροφους μου βαζουμε μονοι μας τους ορους μας οπως μας αρεσει . Λειτουργουμε σε πιο ελευθερο στυλ ,οποτε οι ερωτησεις σας δε μπορουν να απαντηθουν. :)
μαντεψε..
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.646
Πόντοι
606
Να φροντιζετε τα λογια σας να αντιστοιχουν στις πραξεις σας. :) στα αρχιδια σας ,αλλα εδω ειστε; γιατι ασχολειστε με κατι τοσο αδιαφορο; :cheesy:
Εξυπνο αλλα παλιο.
ψαξε κατι αλλο να κανεις εντυπωση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Οκ θα σας απαντησω :)  . Λοιπον με τους συντροφους μου βαζουμε μονοι μας τους ορους μας οπως μας αρεσει . Λειτουργουμε σε πιο ελευθερο στυλ ,οποτε οι ερωτησεις σας δε μπορουν να απαντηθουν. :)

Από το: τα αρσενικά τα χρησιμοποιούμε σαν σκεύη ηδονής, το γυρισατε στους "συντρόφους";;;

Πιό εξευτελιστική κωλοτούμπα, μόνο ο Πούπης είχε κάνει.

:2funny: :2funny: :2funny:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Από το: τα αρσενικά τα χρησιμοποιούμε σαν σκεύη ηδονής, το γυρισατε στους "συντρόφους";;;

Πιό εξευτελιστική κωλοτούμπα, μόνο ο Πούπης είχε κάνει.

Ο εξυπνος ανθρωπος αλλαζει γνωμη. Ο ηλιθιος ποτε :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ο εξυπνος ανθρωπος αλλαζει γνωμη. Ο ηλιθιος ποτε :cheesy:

Αυτό δεν είναι αλλαγή γνώμης, αγαπητή μου, αυτό είναι αλλαγή χαρακτήρα.

Από σκληρή και αδιαπραγμάτευτη φεμινίστρια το γυρίσατε στο: η καλή νοικοκυρά, είναι δούλα και κυρά.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό δεν είναι αλλαγή γνώμης, αγαπητή μου, αυτό είναι αλλαγή χαρακτήρα.

Από σκληρή και αδιαπραγμάτευτη φεμινίστρια το γυρίσατε στο: η καλή νοικοκυρά, είναι δούλα και κυρά.

Σας εχω απαντησει ηδη . Ευθυνονται οι 7 εαυτοι μου . Εσεις ,μονοδιαστατος;

Πρώτος Εαυτός:

Εδώ, σ’ αυτό τον τρελό μέσα, κατοίκησα όλα μου ετούτα τα χρόνια, χωρίς άλλο να κάνω παρά ν’ ανανεώνω τον πόνο του, τη μέρα, και να ξαναπλάθω τη θλίψη του, τη νύχτα.
Δεν αντέχω πια τη μοίρα μου κι επαναστατώ, από ‘δω και πέρα.

Δεύτερος Εαυτός:

Η δική σου μοίρα είναι καλύτερη από τη δική μου, αδερφέ, γιατί δικό μου γραφτό: να ‘μαι ο χαρωπός εαυτός του τρελού τούτου.
Γελώ με το γέλιο του και τραγουδώ, τις ώρες της χαράς του και με τρισφτερωμένα πόδια χορεύω τις λαμπερόσπιθες σκέψεις του.
Εγώ θα ‘πρεπε να επαναστατήσω ενάντια στην υποσταμένη μου ύπαρξη.

Τρίτος Εαυτός:

Και τι ν’ ακούσετε από μένα, τον ερωτοκένταυρο εαυτό του, το πυραχτώδικο
έμβλημα των άγριων παθών και των φανταστικών επιθυμιών;
Εγώ είμαι: ο ερωτοπλάνταχτος εαυτός του – που θα ‘πρεπε να σηκώσω παντιέρα ενάντια στον τρελόν ετούτο.

Τέταρτος Εαυτός:

Εγώ, ανάμεσα σε όλους εσάς, είμαι ο πιο δυστυχισμένος, γιατί δε μου έλαχε παρά το απεχθές μίσος κι η ξεθεμελιώστρα αποστροφή.
Εγώ θα ‘πρεπε, ο όμοιος με καταιγίδα εαυτός – ο γεννημένος στις μαυροσπηλιές της Κόλασης,
να ‘μαι ο πρώτος διαμαρτυρόμενος, για να υπηρετήσει τον τρελόν ετούτο.

Πέμπτος Εαυτός:

Όχι, εγώ θα ‘πρεπε, ο διανοούμενος εαυτός, ο εαυτός της κάθε φαντασίωσης, ο εαυτός της κάθε πείνας και δίψας, ο καταδικασμένος στην, χωρίς αναπαμό, περιπλάνηση, στο κυνηγητό άγνωρων πραγμάτων – κι αδημιούργητων πραγμάτων ακόμα’ εγώ θά ‘πρεπε κι όχι εσεις, να επαναστατήσω.

Έκτος Εαυτός:

Κι εγώ, ο δουλευτάρης εαυτός, ο αξιοδάκρυτος εαυτός του μόχθου που, με υπομονής χέρια και πολύπαθα μάτια, πλάθω τις μέρες σε εικόνες και δίνω στα ασχηματοποίητα στοιχεία καινούργιες κι αιώνιες μορφές – εγώ θα ‘πρεπε, ο απομοναχιασμένος, να ‘μαι ο επαναστάτης ενάντια στον πολυπράγμονα τρελόν ετούτο.

Έβδομος Εαυτός:

Πόσο παράξενο, να θέτε εσείς όλοι να επαναστατήσετε ενάντια στον άνθρωπο αυτόν, γιατί καθένας σας κι όλοι έχετε να εκπληρώσετε προδιαγραμμένο ρόλο. Αχ! και να μπορούσα να ‘μουν ένας σαν εσάς, ένας εαυτός με προκαθορισμένη κλήρα! Μα εγώ δεν έχω καμιά. Είμαι ο εαυτός που τίποτα δεν κάνει, κείνος που κάθεται στο αλάλητο, στο πουθενά και στο ουδέποτε, ενόσω εσείς είσαστε απασχολημένοι με την αναδημιουργία της ζωής.
Εσείς είσαστε ή εγώ, γείτονες, που θα ‘πρεπε να επαναστατήσω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ό,τι έγραψα παραπάνω. Σπάσατε σαν το κλαράκι, και αρχίσατε να αμολατε μελάνι,  με δήθεν κουλτουριάρικες υπεκφυγές.  :sunglasses:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ό,τι έγραψα παραπάνω. Σπάσατε σαν το κλαράκι, και αρχίσατε να αμολατε μελάνι,  με δήθεν κουλτουριάρικες υπεκφυγές.  :sunglasses:

Σορρυ παππουδι ,δε γινεται αυτο που λες ,αρα θα απογοητευτεις ,αν αυτο ειναι το ποθουμενο :)  λυπαμαι που δε μπορω να σου προσφερω αυτη την ικανοποιηση ,αλλα σου εχω εμπιστοσυνη οτι θα βρεις αλλα ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις για να καλυψεις το κενο :(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Σορρυ παππουδι ,δε γινεται αυτο που λες ,αρα θα απογοητευτεις ,αν αυτο ειναι το ποθουμενο :)  λυπαμαι που δε μπορω να σου προσφερω αυτη την ικανοποιηση ,αλλα σου εχω εμπιστοσυνη οτι θα βρεις αλλα ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις για να καλυψεις το κενο :(

ΚΚΚΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚ.  :sunglasses:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Όχι απλά έσπασε, θρύψαλα έγινε η "σκληρή καριόλα" :2funny:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Η σκληρη καριολα δε κολωνει να στα πει απο κοντα :cheesy: . Eρχεσαι ,ειπαμε; εχω μια ωρα ακομα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom