pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Δεν περασα
Δεν περασα χθες καθολου ,ο πικερ παει Σάββατο συνηθως .
πηγα πολυ αργα δυο και το ξημερωμα
Δεν περασα
Δεν περασα χθες καθολου ,ο πικερ παει Σάββατο συνηθως .
πηγα πολυ αργα δυο και το ξημερωμα
Που γυρνουσες;
βαριομουνα και πηγα λιγο στο μεταξι να δω για μια που υποσχεθηκα οτι θα τσεκαρω αν δουλευει στα παιδια της ενημερωσης και μετα εκανα βολτες με το αμαξι
Καναμε τιποτα καλο;
οχι πηγα ειδα και εφυγα :S
Kανε τωρα που μπορεις γιατι οταν φτασεις στην ηλικια του αγιου ,θα τα βλεπεις στην τηλεοραση μονο
Kανε τωρα που μπορεις γιατι οταν φτασεις στην ηλικια του αγιου ,θα τα βλεπεις στην τηλεοραση μονο
εγω σπρωχνω κωλους τυπε μου ,καπις ?
καλησπερα
εγω αγιε δεν θα επαιζ α το το ματς
Δεν θέλω να σας σοκάρω έτσι πουριτανή που είστε, αλλά υπάρχει και ζωντανό σεξ σόου, μαντάμ.
Εχω την κακη συνηθεια να αμφιβάλλω για οτι δε μπορω να διαπιστωσω με τα ιδια μου τα ματια. Θελετε να μου κανετε σοου για να μου αποδειξετε τον ισχυρισμό σας;
Δώρα ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γιατί θα βάλω το Δρακουλίνι να σε ξεμαλλιάσειΠαω στο φερετρο μου κι εγω..
Αν επιθυμείτε τόσο διακαώς να πάρετε μάτι την αηδιαστική μαλαπέρδα ενός κοντοστούπη, καραφλού, ξεδοντιάρη & κακάσχημου γέροντα, πολύ ευχαρίστως.
Δώρα ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γιατί θα βάλω το Δρακουλίνι να σε ξεμαλλιάσει
Τερματίζεται η συνεδρίαση φεύγω από το γραφείο, πάω να ενημερώσω το πρόγραμμα.
Επομένως ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ;) αλλιώς αύριο.....
Παππουλη μη τσιμπας με τα προτυπα του καπιταλισμου ,ψηλοι ,μπρατσωμενοι ,αποτριχωμενοι κλπ. Ειναι συνομωσια για να μας υποβιβασουν σε αβουλους καταναλωτες. Εισαι ομορφος. Μας συνδεει φως,ακτινοβολια. Anarchy will win!