Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.312
Πόντοι
3.656
Αποκλείεται τύπε να παίζει τέτοια συνωμοσία :S :S :S Μόνη της είναι :S :S :S

Μην τα ξαναγράφω. Καμία γυναίκα του χώρου δεν μπορεί να γνωρίζει Νίτσε και να παραθέτει αποσπάσματα. Και όλα αυτά μαζί με ποίηση, κομμάτια Μπρεχτ και Ανατολίτικη Φιλοσοφία. Άντρας είναι από συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό χώρο και ηλικία. Αν προσέξεις τα γραπτά διαφέρουν συχνά σε επίπεδο, συντακτικό, λεξιλόγιο κλπ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Και βέβαια ισχύει Άγιε. Η λύση είναι απλούστατη. Ξενοδοχείο και Call Girl. Και πάλι η συνεύρεση θα κοστίσει περίπου το ίδιο ποσό με υπηρεσίες ποιοτικά καλύτερες από αυτές που μπορεί να προσφέρει η φωτογραφηθείσα κυρία. Δεν μπορεί η μέση Ελλεηνίδα να συγκριθεί με τα Σλάβικα / Ρουμάνικα / Τσέχικα γονίδια και τη σεξουαλικότητά τους

Εγώ πάντως, της τό 'ριχνα ένα ευχέλαιο στα 70... :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μην τα ξαναγράφω. Καμία γυναίκα του χώρου δεν μπορεί να γνωρίζει Νίτσε και να παραθέτει αποσπάσματα. Και όλα αυτά μαζί με ποίηση, κομμάτια Μπρεχτ και Ανατολίτικη Φιλοσοφία. Άντρας είναι από συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό χώρο και ηλικία. Αν προσέξεις τα γραπτά διαφέρουν συχνά σε επίπεδο, συντακτικό, λεξιλόγιο κλπ

τι λες ρε που καμια γυναικα δεν μπορει να  γνωριζει τον ναζισταρα νιτσε και τους υπολοιπους

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Πρώτον δεν είναι του χώρου. Δεύτερον θεωρητική ήταν ή την αντίστοιχη κυπριακή κατεύθυνση τέλος πάντων. Απλά αποστήθισε κάποια αποσπάσματα και τα πετάει. Η διαφορά που λες στον τρόπο γραφής ισχύει σε μικρό βαθμό φαινομενικά, αλλά ουσιαστικά αν προσέξεις πάντα τα ίδια γράφει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.312
Πόντοι
3.656
τι λες ρε που καμια γυναικα δεν μπορει να  γνωριζει τον ναζισταρα νιτσε και τους υπολοιπους

καμία γυναίκα ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ έγραψα. Και ο Νίτσε δεν ήταν Ναζιστής, αφού πέθανε πριν το Ναζισμό. Και ειδικά τον Γιαπωνέζο υπερκατάσκοπο ιδρυτή του Αικίντο, ελάχιστες Ελληνίδες πλην των αθλητριών του εν λόγω στυλ γνωρίζουν και αναφέρουν κομμάτια του

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καμία γυναίκα ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ έγραψα. Και ο Νίτσε δεν ήταν Ναζιστής, αφού πέθανε πριν το Ναζισμό. Και ειδικά τον Γιαπωνέζο υπερκατάσκοπο ιδρυτή του Αικίντο, ελάχιστες Ελληνίδες πλην των αθλητριών του εν λόγω στυλ γνωρίζουν και αναφέρουν κομμάτια του

σημασια εχει οτι ηταν λατρης του ο χιτλερ

για το αικιντο τον μονο δασκαλο που ξερω ειναι τον στιβεν σηγκαλ
:S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.312
Πόντοι
3.656
Πρώτον δεν είναι του χώρου. Δεύτερον θεωρητική ήταν ή την αντίστοιχη κυπριακή κατεύθυνση τέλος πάντων. Απλά αποστήθισε κάποια αποσπάσματα και τα πετάει. Η διαφορά που λες στον τρόπο γραφής ισχύει σε μικρό βαθμό φαινομενικά, αλλά ουσιαστικά αν προσέξεις πάντα τα ίδια γράφει.

Το ότι είναι του χώρου με κοστολόγιο 70€ το ισχυρίστηκε η ίδια, τουλάχιστον αρχικά. Στη συνέχεια αφαίρεσε το τιμολόγιο από το προφίλ της. Επανέρχομαι λοιπόν και λέω ότι αυτός ο τρόπος γραφής με αρχή, μέση και τέλος και τάχα πνεύμα δεν υπάρχει σε γυναίκα του χώρου. Κι όντως κάποια / ος μπορεί να αποστηθίσει κομμάτια, αλλά θα τα πετάει χωρίς να δένουν. Δεν είδα κάτι τέτοια στα ΑΡΧΙΚΑ της (γυναίκα, λέμε τώρα) γραπτά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.312
Πόντοι
3.656
σημασια εχει οτι ηταν λατρης του ο χιτλερ

για το αικιντο τον μονο δασκαλο που ξερω ειναι τον στιβεν σηγκαλ
:S

Ναι, ο Χίτλερ διέστρεψε κάποια κομμάτια του επιλεκτικά. Αν λοιπόν εσύ που είσαι άντρας γνωρίζεις ένα και μόνο δάσκαλο του Αικίντο, κι αυτόν επειδή είναι ηθοποιός, πόσο πιθανόν είναι μια γυναίκα του χώρου να γνωρίζει τον ΙΔΡΥΤΗ του και να ποστάρει κομμάτια του; κι όλα αυτά μαζί με την θεωρία του Κάρλ Γιούνγκ για το Άνιμα και Άνιμους;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ναι, ο Χίτλερ διέστρεψε κάποια κομμάτια του επιλεκτικά. Αν λοιπόν εσύ που είσαι άντρας γνωρίζεις ένα και μόνο δάσκαλο του Αικίντο, κι αυτόν επειδή είναι ηθοποιός, πόσο πιθανόν είναι μια γυναίκα του χώρου να γνωρίζει τον ΙΔΡΥΤΗ του και να ποστάρει κομμάτια του; κι όλα αυτά μαζί με την θεωρία του Κάρλ Γιούνγκ για το Άνιμα και Άνιμους;

θεωρω οτι γινεται
δεν εχω να πω κατι αλλο
μπορει να σπανιζει αλλα σιγουρα γινεται

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Το ότι είναι του χώρου με κοστολόγιο 70€ το ισχυρίστηκε η ίδια, τουλάχιστον αρχικά. Στη συνέχεια αφαίρεσε το τιμολόγιο από το προφίλ της. Επανέρχομαι λοιπόν και λέω ότι αυτός ο τρόπος γραφής με αρχή, μέση και τέλος και τάχα πνεύμα δεν υπάρχει σε γυναίκα του χώρου. Κι όντως κάποια / ος μπορεί να αποστηθίσει κομμάτια, αλλά θα τα πετάει χωρίς να δένουν. Δεν είδα κάτι τέτοια στα ΑΡΧΙΚΑ της (γυναίκα, λέμε τώρα) γραπτά

Και εγώ τύπε μπορώ να ισχυριστώ ότι είμαι ο Πάπας της Ρώμης. Στην αρχή έγραφε κάπως δομημένα για να πουλήσει πνεύμα αλλά μετά που την σπάσαμε άρχισε τα δικά της. Τα κομμάτια που πέταγε ήταν γενικόλογα και δεν κόλλαγαν ακριβώς στην περίσταση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεσποινίς Δωροθέα! :)

Λυστε μου παρακαλώ μία απορία. :)

Τα φλόκια, τα φτύνετε; Τα καταπίνετε; Ή τα κάνετε γαργάρα; :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ τύπε μπορώ να ισχυριστώ ότι είμαι ο Πάπας της Ρώμης. Στην αρχή έγραφε κάπως δομημένα για να πουλήσει πνεύμα αλλά μετά που την σπάσαμε άρχισε τα δικά της. Τα κομμάτια που πέταγε ήταν γενικόλογα και δεν κόλλαγαν ακριβώς στην περίσταση.

Περιμενω ακομα στρατηγε μου :) .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Περιμενω ακομα στρατηγε μου :) .

Αφήστε τώρα τους κ.κ. Μπλιτζκρίκο & Μπρόκολο και τις  ομιχλώδεις σαχλές θεωρίες, και ελάτε να συζητήσουμε κάτι σοβαρό και πρακτικό.

Από τον κώλο, τον παίρνετε;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αφήστε τώρα τους κ.κ. Μπλιτζκρίκο & Μπρόκολο και τις  ομιχλώδεις σαχλές θεωρίες, και ελάτε να συζητήσουμε κάτι σοβαρό και πρακτικό.

Από τον κώλο, τον παίρνετε;

Πιστευω στην αμοιβαιοτητα. Εσεις τον παιρνετε; :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πιστευω στην αμοιβαιοτητα. Εσεις τον παιρνετε; :)

Δεν υπάρχει αμοιβαιότητα καλή μου όταν κοστολογείτε τις υπηρεσίες σας, και τις παρέχετε κατόπιν αμοιβής. Αυτό καλείται συναίνεση μεταξύ δύο ατόμων. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Λοιπόν αγαπητή μου... :)

Τον παίρνετε από τον κώλο; :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τουλάχιστον θα μου απαντήσετε σχετικά με το αν καταπίνετε ή φτύνετε τα φλόκια; :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Έσπασε σαν το κλαράκι η δήθεν απελευθερωμένη φεμινίστρια, και έτρεξε να χωθεί στο λαγούμι της.  :sunglasses:

Τα λέμε αύριο πάλι, με την προϋπόθεση ότι θα έχει συνέλθει από τους εμετούς που ρίχνει στην λεκάνη τουαλέτας, επειδή το στομάχι της δεν άντεξε κι έγινε κόμπος.  :sunglasses:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαι νιρβανα κανουμε ανταλλαγη call girl :cheesy: θα απαντηθουν ολες οι αποριες σας σε λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom