Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Αν θέλετε να τα πιείτε με τον Άγιο θα πρέπει να πάτε στο μπαρ το "Ναυάγιο". Εκεί κοινωνεί με ουίσκι και νερό. :dancing:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ενας 13χρονος υποστηρίζει οτι εχει φτιάξεί ; η τελος πάντων αν οχι φτιάξει μάλλον εχει στα σκαριά να λειτουργήσει μια μηχανή που θα δίνει απεριόριστη ενέργεια , νομίζω παρόμοια με αυτην που είχε αρχικά σχεδιάσει ο τέσλα. Το βίντεο το είδα αρχικά στο facebook το είχανε ανεβάσει με ελληνικούς υπότιτλους αλλά δεν το βρήκα στο youtube με ελληνικους.

:rose: ποσο χαιρομαι οταν βλεπω τετοια παιδια :) μου φτιαξες το βραδυ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
:2funny: :2funny:

Οχι ,βρε ,για καταμερισμο εργασιας σκεφτομουν

δεσποινις δωρα εισαι πολυ προχωρημενη αλλα το συγκεκριμενο παππουδι δεν τρεφει ευγενικα αισθηματα προς μερια μου

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
δεσποινις δωρα εισαι πολυ προχωρημενη αλλα το συγκεκριμενο παππουδι δεν τρεφει ευγενικα αισθηματα προς μερια μου

:( μην απογοητευεσαι . Ολοι οι μεγαλοι ερωτες και οι μεγαλες φιλιες απο κοντρες ξεκινησαν

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θαρρω τουτο το θρεντ εχει ξεφυγει κατα την απουσια του νηματοθετη :orchestra:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
θαρρω τουτο το θρεντ εχει ξεφυγει κατα την απουσια του νηματοθετη :orchestra:

Καθολου :cheesy: . Ισα ισα που ακολουθουμε πιστα το νομο. Εκτονωνουμε τις καυλες μας εκει που πρεπει. Εδω ,δηλαδη :cheesy:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ..  ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ (το ξερουμε δε γινετε αυτο) , ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ....  :headbang2:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Hi !!θελω να παιξω στο ffbb ,αλλα δεν εχω wallet . Κανενας αλλος τροπος δεν υπαρχει;

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Χαχαχα σε πειράζω καλέ,, τι εννοείς να μπείς.. ειναι για άντρες ο διαγωνισμός.. εσυ να μπεις τι να κάνεις?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom