BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Αν θέλετε να τα πιείτε με τον Άγιο θα πρέπει να πάτε στο μπαρ το "Ναυάγιο". Εκεί κοινωνεί με ουίσκι και νερό.
Ενας 13χρονος υποστηρίζει οτι εχει φτιάξεί ; η τελος πάντων αν οχι φτιάξει μάλλον εχει στα σκαριά να λειτουργήσει μια μηχανή που θα δίνει απεριόριστη ενέργεια , νομίζω παρόμοια με αυτην που είχε αρχικά σχεδιάσει ο τέσλα. Το βίντεο το είδα αρχικά στο facebook το είχανε ανεβάσει με ελληνικούς υπότιτλους αλλά δεν το βρήκα στο youtube με ελληνικους.
Αν θέλετε να τα πιείτε με τον Άγιο θα πρέπει να πάτε στο μπαρ το "Ναυάγιο". Εκεί κοινωνεί με ουίσκι και νερό.
εχει αγριεψει αυτος τωρα τελευταια και πολυ φοβαμαι μην εχουμε κανα καρδιακο η εγκεφαλικο επεισοδιο
Τον γλυκουλη να του κανουμε κανενα body to body ,να χαλαρωσει ;
αμε το εχει αναγκη ,απλα οχι ταυτοχρονα μαζι
Οκ ,ποια πλευρα θες ,την μπροστινη η την πισω;
θα τον κανουμε σαντουιτς?
Οχι ,βρε ,για καταμερισμο εργασιας σκεφτομουν
δεσποινις δωρα εισαι πολυ προχωρημενη αλλα το συγκεκριμενο παππουδι δεν τρεφει ευγενικα αισθηματα προς μερια μου
μην απογοητευεσαι . Ολοι οι μεγαλοι ερωτες και οι μεγαλες φιλιες απο κοντρες ξεκινησαν
θαρρω τουτο το θρεντ εχει ξεφυγει κατα την απουσια του νηματοθετη
Hi !!θελω να παιξω στο ffbb ,αλλα δεν εχω wallet . Κανενας αλλος τροπος δεν υπαρχει;
Χαχαχα σε πειράζω καλέ,, τι εννοείς να μπείς.. ειναι για άντρες ο διαγωνισμός.. εσυ να μπεις τι να κάνεις?
θα το κανω δωρο σε αλλον αν κερδισω .