You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.283
- Πόντοι
- 41.129
Ελευθερωστε τον συντροφο μας πικερ ,αλλιως θα βομβαρδισουμε το μπουρδελα.κομ (η φωτο ειναι ενδεικτικη απο αλλο μπουρδελο )
μεχρι και ο κουφοντινας ειναι ελευθερος να βγαινει με αδεια απο την φυλακη , ο Δασκαλος Πικερ τι εκανε πια ?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Συναγωνιστή Βόκολε διάβασε κάποια από τις συνεντεύξεις του Nicolas Tesla σχετικά με την ύπαρξη ψυχής και νομίζω πως είναι ποιό καταξιωμένος από αυτον που ανέφερες
Τις προαλλες είχα πετύχει κι εγώ ενα άρθρο στο ίντερνετ που έλεγε οτι σε πολλές χώρες όπως Αλβανία νηγηρια και μερικές ακόμα επιτρέπεται το σεξ απο τα 13 και στις φιλλιπινες αν δεν απατομε , επιτρέπεται απο τα 13 αλλά μονο αν δεν είναι επι πληρωμή. Οποτε θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανεις αν είναι παιδοφιλος η απλα γεννήθηκε σε λάθος χώρα. Η το άλλο μήπως που θέλει να κανει ο νομοθέτης στα 80 του να γαμει 18χρονα πιπινια δεν θα είναι σαν να πηγαινει με την "εγγονή" του ;παιδια νομιζω αδικα τον κατηγορείτε τον σκατοπροδοτη τον πουσιβαγκον.
[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/Παιδοφιλία[/url]
κατω απο 13 ειναι παιδοφιλια, στα 16 και στα 17 και γενικα στην εφηβια εχει ηδη αναπτυξει χαρακτηριστικα φυλου και δεν θεωρειται επιστημονικα ανωμαλια,
ειδικα αν υπαρχει και συναινεση του κηδεμονα μπορουν να παντρευτουν κανονικα και με το νομο και απο τα 16,
διαφορετικα το μονο που μπορει να κανει ο κηδεμονας ειναι να κυνηγισει τον εραστη για αποπλανηση ανηλικου, ΟΧΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.291
- Πόντοι
- 3.656
Συναγωνιστή Βόκολε διάβασε κάποια από τις συνεντεύξεις του Nicolas Tesla σχετικά με την ύπαρξη ψυχής και νομίζω πως είναι ποιό καταξιωμένος από αυτον που ανέφερες
Δώσε λινκ. Ο Τέσλα ήταν Φυσικός όμως και όχι γιατρός. Αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Έχω όμως την υποψία ότι οποιοσδήποτε πιστεύει στην ύπαρξη της ανύπαρκτης ψυχής θα πάει στο Νευροχειρούργο να τον σώσει, όταν πάθει ανεύρυσμα ή κάτι σχετικό. Οι πιστοί πάνε στους Επιστήμονες για να σωθούν, κι ακόμα κι όταν σωθούν από αυτούς, τους ανύπαρκτους θεούς τους ευγνωμονούν. Η Υποκρισία και η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.291
- Πόντοι
- 3.656
Νομιζω ,μαλλον οι καθε λογης τυρρανοι,σκεφτηκαν οτι με τη βοηθεια των νευροεπιστημων ,μπορουν να ελεγξουν τους καταπιεζομενους ωστε να μη πολεμησουν . Αυτη τη φορα,δε ειναι οι φουρνοι του χιτλερ,ειναι η επιστημονικη καθυποταξη του ανθρώπου,ο πληρης εξευτελισμός του,που ειπε και ο ελυτης.
Νομίζεις. Κι εγώ νομίζω ότι είμαι γνήσιος απόγονος του Φαραώ Ραμσή και μου ανήκει η Αίγυπτος σαν κληρονομιά. Στοιχεία έχεις να αποδείξεις την ύπαρξη της ψυχής; που εδρεύει; τι λειτουργίες επιτελεί; παθαίνει δυσλειτουργίες; μπορεί να θεραπευθεί; με ποιο τρόπο; Αποτελεσματικά φάρμακα; παρενέργειες; τι κάνει όταν κάποιος πάθει εγκεφαλικό και είναι ανίκανος να επικοινωνήσει;
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Νομίζεις. Κι εγώ νομίζω ότι είμαι γνήσιος απόγονος του Φαραώ Ραμσή και μου ανήκει η Αίγυπτος σαν κληρονομιά. Στοιχεία έχεις να αποδείξεις την ύπαρξη της ψυχής; που εδρεύει; τι λειτουργίες επιτελεί; παθαίνει δυσλειτουργίες; μπορεί να θεραπευθεί; με ποιο τρόπο; Αποτελεσματικά φάρμακα; παρενέργειες; τι κάνει όταν κάποιος πάθει εγκεφαλικό και είναι ανίκανος να επικοινωνήσει;
Μα και ο ιδιος ο κυριος παξινος αυτοαμφισβητειται.εχει δηλωσει οτι οχι ,δεν εξηγουνται ολα με την λειτουργία του εγκεφαλου. Εξαλλου ,αυτο καναν παντα οι επιστήμονες ,αυριο θα βρεθει καποιος αλλος που θα αμφισβητησει τα δεδομενα του παξινου.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Ξεμιουτάρετε ρε γαμώτο τον Picker Δεν πάει άλλο
Ξεμιουτάρετε ρε γαμώτο τον Picker Δεν πάει άλλο
θα αρχισουν παλι τα βρισιδια οποτε το μπαν θα ειναι σιγουρο παλι
Ο κλωνος που αφησε στο κατοπι του κραταει το νημα σε ενα επιπεδο
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
δωρακι τι λεει
πες κανα νεο
πες κανα νεο
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δωρακι τι λεει
πες κανα νεο
Καλα,μωρο ,τα συνηθισμενα ,το πρωι μοιρασα φυλλαδια για την απελευθέρωση του πικερ στην ομονοια,μετα αφισοκολληση στα εξαρχεια κλπ κλπ
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
περιφημα
ε σε κανα διβδομαδο υπολογιζω να ξεμιουταριστει
ε σε κανα διβδομαδο υπολογιζω να ξεμιουταριστει
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Μπλιτζ μου οταν ξεμιουταριστει ο πικερ ,θα ερχομαι να στα λεω ινμποξ ,μην ανησυχεις ,δε θελω να στεναχωριεσαι οτι θα με χασεις
Προφέρεται Μπλιτς. Είναι Γερμανικά. Όπως Μπλίτσκριγκ αν έχεις ακουστά...
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πριτς
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα αρχισουν παλι τα βρισιδια οποτε το μπαν θα ειναι σιγουρο παλι
Ο κλωνος που αφησε στο κατοπι του κραταει το νημα σε ενα επιπεδο
Θα τον συμβουλεψει η υποστηρικτικη ομαδα ,ωστε να μη γινει αυτο
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δε εχω ,θα μου πεις ή να επιστρατευσω το google?
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Δε εχω ,θα μου πεις ή να επιστρατευσω το google?
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χμμμ ενδιαφερον!! Και γιατι σε εκφραζει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371