Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ελευθερωστε τον συντροφο μας πικερ ,αλλιως θα βομβαρδισουμε το μπουρδελα.κομ (η φωτο ειναι ενδεικτικη απο αλλο μπουρδελο )

Συνημμένα

• ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ-ΚΑΤΑ-ΒΟΥΛΗΣ.jpg
    ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ-ΚΑΤΑ-ΒΟΥΛΗΣ.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 34

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.283
Πόντοι
41.129
Ελευθερωστε τον συντροφο μας πικερ ,αλλιως θα βομβαρδισουμε το μπουρδελα.κομ (η φωτο ειναι ενδεικτικη απο αλλο μπουρδελο )

μεχρι και ο κουφοντινας ειναι ελευθερος να βγαινει με αδεια απο την φυλακη , ο Δασκαλος Πικερ τι εκανε πια ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Συναγωνιστή Βόκολε διάβασε κάποια από τις συνεντεύξεις του Nicolas Tesla σχετικά με την ύπαρξη ψυχής και νομίζω πως είναι ποιό καταξιωμένος από αυτον που ανέφερες

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.733
Πόντοι
736
παιδια νομιζω αδικα τον κατηγορείτε τον σκατοπροδοτη τον πουσιβαγκον.

[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/Παιδοφιλία[/url]

κατω απο 13 ειναι παιδοφιλια, στα 16 και στα 17 και γενικα στην εφηβια εχει ηδη αναπτυξει χαρακτηριστικα φυλου και δεν θεωρειται επιστημονικα ανωμαλια,

ειδικα αν υπαρχει και συναινεση του κηδεμονα μπορουν να παντρευτουν κανονικα και με το νομο και απο τα 16,
διαφορετικα το μονο που μπορει να κανει ο κηδεμονας ειναι να κυνηγισει τον εραστη για αποπλανηση ανηλικου, ΟΧΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ
Τις προαλλες είχα πετύχει κι εγώ ενα άρθρο στο ίντερνετ που έλεγε οτι σε πολλές χώρες όπως Αλβανία νηγηρια και μερικές ακόμα επιτρέπεται το σεξ απο τα 13 και στις φιλλιπινες αν δεν απατομε , επιτρέπεται απο τα 13 αλλά μονο αν δεν είναι επι πληρωμή. Οποτε θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανεις αν είναι παιδοφιλος η απλα γεννήθηκε σε λάθος χώρα. Η το άλλο μήπως που θέλει να κανει ο νομοθέτης στα 80 του να γαμει 18χρονα πιπινια δεν θα είναι σαν να πηγαινει με την "εγγονή" του ; :P

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.291
Πόντοι
3.656
Συναγωνιστή Βόκολε διάβασε κάποια από τις συνεντεύξεις του Nicolas Tesla σχετικά με την ύπαρξη ψυχής και νομίζω πως είναι ποιό καταξιωμένος από αυτον που ανέφερες

Δώσε λινκ. Ο Τέσλα ήταν Φυσικός όμως και όχι γιατρός. Αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Έχω όμως την υποψία ότι οποιοσδήποτε πιστεύει στην ύπαρξη της ανύπαρκτης ψυχής θα πάει στο Νευροχειρούργο να τον σώσει, όταν πάθει ανεύρυσμα ή κάτι σχετικό. Οι πιστοί πάνε στους Επιστήμονες για να σωθούν, κι ακόμα κι όταν σωθούν από αυτούς, τους ανύπαρκτους θεούς τους ευγνωμονούν. Η Υποκρισία και η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.291
Πόντοι
3.656
Νομιζω ,μαλλον οι καθε λογης τυρρανοι,σκεφτηκαν οτι με τη βοηθεια των νευροεπιστημων ,μπορουν να ελεγξουν τους  καταπιεζομενους ωστε να μη πολεμησουν . Αυτη τη φορα,δε ειναι οι φουρνοι του χιτλερ,ειναι η επιστημονικη καθυποταξη του ανθρώπου,ο πληρης εξευτελισμός του,που ειπε και ο ελυτης.

Νομίζεις. Κι εγώ νομίζω ότι είμαι γνήσιος απόγονος του Φαραώ Ραμσή και μου ανήκει η Αίγυπτος σαν κληρονομιά. Στοιχεία έχεις να αποδείξεις την ύπαρξη της ψυχής; που εδρεύει; τι λειτουργίες επιτελεί; παθαίνει δυσλειτουργίες; μπορεί να θεραπευθεί; με ποιο τρόπο; Αποτελεσματικά φάρμακα; παρενέργειες; τι κάνει όταν κάποιος πάθει εγκεφαλικό και είναι ανίκανος να επικοινωνήσει;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζεις. Κι εγώ νομίζω ότι είμαι γνήσιος απόγονος του Φαραώ Ραμσή και μου ανήκει η Αίγυπτος σαν κληρονομιά. Στοιχεία έχεις να αποδείξεις την ύπαρξη της ψυχής; που εδρεύει; τι λειτουργίες επιτελεί; παθαίνει δυσλειτουργίες; μπορεί να θεραπευθεί; με ποιο τρόπο; Αποτελεσματικά φάρμακα; παρενέργειες; τι κάνει όταν κάποιος πάθει εγκεφαλικό και είναι ανίκανος να επικοινωνήσει;

Μα και ο ιδιος ο κυριος παξινος αυτοαμφισβητειται.εχει δηλωσει οτι οχι ,δεν εξηγουνται ολα με την λειτουργία του εγκεφαλου. Εξαλλου ,αυτο καναν παντα οι επιστήμονες ,αυριο θα βρεθει καποιος αλλος που θα αμφισβητησει τα δεδομενα του παξινου.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ξεμιουτάρετε ρε γαμώτο τον Picker :cussing: Δεν πάει άλλο :headbang:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Ξεμιουτάρετε ρε γαμώτο τον Picker :cussing: Δεν πάει άλλο :headbang:

θα αρχισουν παλι τα βρισιδια οποτε το μπαν θα ειναι σιγουρο παλι
Ο κλωνος που αφησε στο κατοπι του κραταει το νημα σε ενα επιπεδο

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μπλιτζ μου οταν ξεμιουταριστει ο πικερ ,θα ερχομαι να στα λεω ινμποξ ,μην ανησυχεις ,δε θελω να στεναχωριεσαι οτι θα με χασεις  :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δωρακι τι λεει
πες κανα νεο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
περιφημα

ε σε κανα διβδομαδο υπολογιζω να ξεμιουταριστει

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μπλιτζ μου οταν ξεμιουταριστει ο πικερ ,θα ερχομαι να στα λεω ινμποξ ,μην ανησυχεις ,δε θελω να στεναχωριεσαι οτι θα με χασεις  :2funny:

Προφέρεται Μπλιτς. Είναι Γερμανικά. Όπως Μπλίτσκριγκ αν έχεις ακουστά...

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
θα αρχισουν παλι τα βρισιδια οποτε το μπαν θα ειναι σιγουρο παλι
Ο κλωνος που αφησε στο κατοπι του κραταει το νημα σε ενα επιπεδο

Θα τον συμβουλεψει η υποστηρικτικη ομαδα ,ωστε να μη γινει αυτο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom