Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Τέσλα ήταν Φυσικός
Ο Νίκολα Τέσλα ήταν Σέρβος ηλεκτρολόγος μηχανικός και στο τελευταίο μάθημα για πτυχίο έπεσε θεωρητική ερώτηση η μηχανή του, οπότε να μη γράφεις ό,τι να είναι....
Ελπίζω να με φωτήσει αυτός ο μεγάλος εφευρέτης και να τα πιάσω χοντρά στο Στοίχημα μια μέρα και να κάνω πρόταση γάμου στη Δώρα γιατί μου έχει ρίξει πολύ κλανίδι τις τελευταίες ώρες.......

ΔΩΡΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ..............

Συνημμένα

• Αχάριστη μαζεύω ρούβλια για την πάρτη σου κι εσύ αδιαφορείς για μένα......png
    Αχάριστη μαζεύω ρούβλια για την πάρτη σου κι εσύ αδιαφορείς για μένα......png
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ο Νίκολα Τέσλα ήταν Σέρβος ηλεκτρολόγος μηχανικός και στο τελευταίο μάθημα για πτυχίο έπεσε θεωρητική ερώτηση η μηχανή του, οπότε να μη γράφεις ό,τι να είναι....
Ελπίζω να με φωτήσει αυτός ο μεγάλος εφευρέτης και να τα πιάσω χοντρά στο Στοίχημα μια μέρα και να κάνω πρόταση γάμου στη Δώρα γιατί μου έχει ρίξει πολύ κλανίδι τις τελευταίες ώρες.......

ΔΩΡΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ..............

Αγαπη σε λατρευω γιατί μου βγαζεις κατι πολυ θετικο και ζωντανο ως ανθρωπος αλλα...

Θα ειμαι ειλικρινης ,δε εχω ιδεα απο ποδοσφαιρο ,ποσο μαλλον απο ορολογια ποδοσφαιρου και δεν καταλαβαινω τι μου λες καθε φορα για να απαντησω :cheesy:

Πρεπει να μου κανεις ιδιαιτερα μαθηματα :)

Επισκέπτης
Άρα δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω!
Ο Μπλίτζ κουμπάρος!
Αλλά μακρυά από την κουμπάρα  :ak: καριόλη γιατί θα γίνω Βαρελάς!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ο Τέσλα ήταν Φυσικός όμως και όχι γιατρός.

Και λοιπόν; Η ύπαρξη ή όχι της ψυχής εμπίπτει πιο πολύ στο πεδίο της Φυσικής.

Έχω όμως την υποψία ότι οποιοσδήποτε πιστεύει στην ύπαρξη της ανύπαρκτης ψυχής θα πάει στο Νευροχειρούργο να τον σώσει

Αυτό δεν είναι επιχείρημα. Από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σου λύσουν το πρόβλημά σου γιατί να το ζητάς από τον Θεό.

Γενικά θα σε συμβούλευα να κόψεις το απόλυτο ύφος σχετικά με ανυπαρξίες και τα σχετικά διότι σου λείπουν αρκετές γνώσεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω παντως κλινω πιο πολυ στον αιτιοκρατικο ντετερμινισμο απο τη δημιουργια του μπινγκ μπανγκ και επειτα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.733
Πόντοι
736
Ενας 13χρονος υποστηρίζει οτι εχει φτιάξεί ; η τελος πάντων αν οχι φτιάξει μάλλον εχει στα σκαριά να λειτουργήσει μια μηχανή που θα δίνει απεριόριστη ενέργεια , νομίζω παρόμοια με αυτην που είχε αρχικά σχεδιάσει ο τέσλα. Το βίντεο το είδα αρχικά στο facebook το είχανε ανεβάσει με ελληνικούς υπότιτλους αλλά δεν το βρήκα στο youtube με ελληνικους.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μεινουμε στον καφε :S

Παμε και για ποτοοοο! Μας το εχει ταξει το παππουδι οτι θα μας κερασει . Εγω ενα μπουκαλι θα το πιω . Να κοιταξω πιο ειναι το πιο ακριβο πρωτα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Παμε και για ποτοοοο! Μας το εχει ταξει το παππουδι οτι θα μας κερασει . Εγω ενα μπουκαλι θα το πιω . Να κοιταξω πιο ειναι το πιο ακριβο πρωτα

εχει αγριεψει αυτος τωρα τελευταια και πολυ φοβαμαι μην εχουμε κανα καρδιακο η εγκεφαλικο επεισοδιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom