Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατι από ποτε εγινα εγω πισωγλεντης?

ασε το τρολλαρισμα οπαδε του πισωγλεντη πικερ

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Είχες καμία νέα περιπέτεια με τρένα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είχες καμία νέα περιπέτεια με τρένα;
ειχα μια γκομενα στα 23 μου που δουλευε κυλικιατζου στα τραινα, ηταν χωρισμενη με ένα παιδι και τα είχαμε 3 μηνες, είναι η μονη περιπετεια μου με τραινα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπερδευεις εσκεμμένα καποια πραγματα.
ο ασκητης είναι σεξολόγος και αναφέρεται γενικα σε παιχνίδια.
αν του πεις ο πικερ που γουσταρει αραπηδες και παππούδες τι είναι? ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ θα σου απαντησει.
επισης ο παθητικος γαμημενος το ότι λεγεται στην ελληνικη γλωσσα ΠΟΥΣΤΗΣ δεν είναι θεμα ιατρικο.
στην ιατρικη ορολογια δεν υπαρχει ο ορος ΠΟΥΣΤΗΣ. είναι λεξη χιλιαδων ετων που καλυπτει την περιπτωση του πικερ διοτι γαμησε τον κωλο του και του αρεσε. τελος. στα φιλιππινεζικα μπορει η λεξη πουστης να σημαινει βελανιδια δεν μας ενδιαφερει.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ειχα μια γκομενα στα 23 μου που δουλευε κυλικιατζου στα τραινα, ηταν χωρισμενη με ένα παιδι και τα είχαμε 3 μηνες, είναι η μονη περιπετεια μου με τραινα

Φιόνα την έλεγαν;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
μπερδευεις εσκεμμένα καποια πραγματα.
ο ασκητης είναι σεξολόγος και αναφέρεται γενικα σε παιχνίδια.
αν του πεις ο πικερ που γουσταρει αραπηδες και παππούδες τι είναι? ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ θα σου απαντησει.
επισης ο παθητικος γαμημενος το ότι λεγεται στην ελληνικη γλωσσα ΠΟΥΣΤΗΣ δεν είναι θεμα ιατρικο.
στην ιατρικη ορολογια δεν υπαρχει ο ορος ΠΟΥΣΤΗΣ. είναι λεξη χιλιαδων ετων που καλυπτει την περιπτωση του πικερ διοτι γαμησε τον κωλο του και του αρεσε. τελος. στα φιλιππινεζικα μπορει η λεξη πουστης να σημαινει βελανιδια δεν μας ενδιαφερει.

Βασίζεσαι σε ένα τρολλάρισμα και σε κάτι που δεν το κατάλαβες και μαλακίζεσαι. Χέσε μας επιτέλους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Βασίζεσαι σε ένα τρολλάρισμα και σε κάτι που δεν το κατάλαβες και μαλακίζεσαι. Χέσε μας επιτέλους.
αν το εκανε για τρολλαρισμα δικο του προβλημα,
και δικαίωμα μου να τον κοροιδευω για κατι που ειπε, αφου το ειπε δημοσια.
εσυ τι ζορι τραβας?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
αν το εκανε για τρολλαρισμα δικο του προβλημα,
και δικαίωμα μου να τον κοροιδευω για κατι που ειπε, αφου το ειπε δημοσια.
εσυ τι ζορι τραβας?

Το δικό μου ζόρι είναι ότι μας τα έχεις πρήξει. Το δικό σου ποιό είναι και έχεις εμμονή με τον Picker;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το δικό μου ζόρι είναι ότι μας τα έχεις πρήξει. Το δικό σου ποιό είναι και έχεις εμμονή με τον Picker;
αν στα εχω πρηξει μην ασχολείσαι μαζι μου, δεν σε υποχρεωνω να διαβαζεις ότι γραφω , εσυ με ρωτας και τρολλαρεις για να κοροιδεψεις και σου απανταω.

σου ξαναπαντω λοιπον εχω κολλημα με τον πικερ και με τον κάθε τρελλο που βγαινει στην πλατεια του χωριου να του πεταω σαπιες ντοματες, αν εχει πρόβλημα ας παει σε ειδικο, αφου βγηκε να μας πει την τρελα του θα ακουει και απαντησεις.

οσο δικαίωμα εχει αυτος να λεει παπαριες ότι είναι υπερήφανος μπουρδελιαρης που γαμαει μονο 4 φορες την εβδομαδα , πολύ περισσοτερο δικαίωμα εχω και εγω να τον κραζω γιατι εγω δεν γαμιεμαι από τον κωλο ουτε γουστάρω μαυρους και παππουδια, οποτε δεν ανεχομαι να μου κανει μαθημα υπερηφάνειας ενας κωλοδακτυλιασμενος.

σαπια ντοματα στον κωλοδακτυλιασμενο ψυχακια

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
αν στα εχω πρηξει μην ασχολείσαι μαζι μου, δεν σε υποχρεωνω να διαβαζεις ότι γραφω , εσυ με ρωτας και τρολλαρεις για να κοροιδεψεις και σου απανταω.

σου ξαναπαντω λοιπον εχω κολλημα με τον πικερ και με τον κάθε τρελλο που βγαινει στην πλατεια του χωριου να του πεταω σαπιες ντοματες, αν εχει πρόβλημα ας παει σε ειδικο, αφου βγηκε να μας πει την τρελα του θα ακουει και απαντησεις.

οσο δικαίωμα εχει αυτος να λεει παπαριες ότι είναι υπερήφανος μπουρδελιαρης που γαμαει μονο 4 φορες την εβδομαδα , πολύ περισσοτερο δικαίωμα εχω και εγω να τον κραζω γιατι εγω δεν γαμιεμαι από τον κωλο ουτε γουστάρω μαυρους και παππουδια, οποτε δεν ανεχομαι να μου κανει μαθημα υπερηφάνειας ενας κωλοδακτυλιασμενος.

σαπια ντοματα στον κωλοδακτυλιασμενο ψυχακια

Όχι τύπε δεν είναι αυτός ο λόγος. Και το ποιός είναι ο ψυχάκιας παίζεται.

δεν ειχα καμμια περιπετεια με την φιονα, την εχω δει χιλιαδες φορες και εχουμε μιλησει 10 φορες.
περιπετεια χωρις σαρκικη επαφη δεν λογιεται.

Αμφιβάλω ότι δεν έχει υπάρξει σαρκική επαφή...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δικαίωμα σου και εσυ να υποστηριζεις ότι παπαρια θες,

αλλα να αναφέρεις και κανενα στοιχειο για να το αποδειξεις αλλιως παπαρια παραμενει.

εγω εχω στοιχεια τις ομολογιες του ιδιου του πικερ.

εσυ τι εχεις? τα κοπλιμεντα που εχω κανει σε τραβεστί και τρανσεξουαλ???? είναι αυτό αποδειξη ότι εχω παει και μαζι τους??? οσο εχω παει με την τζενη χειλουδακη άλλο τοσο εχω παει και μαζι τους.

οποτε δικαιολογημένα σε λεω καραγκιοζακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom