Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ολοι; δε νομιζω. Μαλλον οι κομπλεξικοι. Γιατι να νιωσει ενας ανθρωπος την αναγκη να κοροιδεψει καποιον ,αν ο ιδιος δεν αισθανεται ασχημα με τον εαυτο του;ενας γεματος ανθρωπος δε το χρειαζεται αυτο. Δε χρειαζεται να υποτιμησει για να εξυψωθει ο ιδιος . Ενας ανθρωπος που αγαπα και σεβεται τον εαυτο του ,δεν ειναι αυτονοητο οτι θα σεβεται και οποιον αλλον ανθρωπο;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δεν κοροϊδεύουν όλοι τους άλλους για αυτό τον λόγο. Πολλοί αισθάνονται μια χαρά για τον εαυτό τους.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Θελετε να μου εξηγησετε το λογο που ενας ανθρωπος που αισθανεται πληρης ,θα καθησει εστω μισο λεπτο να ασχοληθει με τη σεξουαλικοτητα ,την ιδιαιτεροτητα ,καποιου αλλου;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ξαλαφρωνει το αισθημα μηδαμινοτητας που θα ελεγε και ο μπρεχτ;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Οι αποκλίνουσες συμπεριφορές πάντα προκαλούν αντίδραση. Πρέπει να είναι εξελικτικό. Επίσης σχεδόν κανείς δεν ασχολείται μαζί τους αν αυτοί δεν προκαλέσουν πρώτα. Και το κάνουν επίτηδες για να γίνεται ντόρος. Ο Μπρεχτ κομμουνιστής ήταν, μαλακίες έλεγε.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ολα δραση ,αντιδραση ειναι. Οποτε στη δικη σας αντιδραση ,λογικα δε θα υπαρχει μια αντιστοιχη δραση και ουτω καθεξης;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Θελετε να μου εξηγησετε το λογο που ενας ανθρωπος που αισθανεται πληρης ,θα καθησει εστω μισο λεπτο να ασχοληθει με τη σεξουαλικοτητα ,την ιδιαιτεροτητα ,καποιου αλλου;

Γιατί μπορεί.  :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αλλα παλι το σοβαρεψαμε και θα επεμβει ο κυριος μποκολος. Μα τι ανθρωπος κι αυτος... μου ειπε να δωσω χαιρετισμους στη μητερα μου . Αδυνατω να κατανοησω γιατι δε χαρηκε ιδαιτερα και την παλευουμε με αντιυπερτασικα απο προχθες :(

Πικερ λειπεις!!!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ολα δραση ,αντιδραση ειναι. Οποτε στη δικη σας αντιδραση ,λογικα δε θα υπαρχει μια αντιστοιχη δραση και ουτω καθεξης;

Για να υπάρξει αντίδραση πρέπει να έχει προηγηθεί δράση. Όχι το ανάποδο.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Τη δημοσια αιδω ,μπορει να προσβάλλει και η πιατσα ιεροδουλων πχ . Γιατι δεν κοπτεστε εκει; τα καλα και συμφεροντα ειστε ; :)

Απαγορευεται η ελευθερη πιατσα ιεροδουλων , με βαση το νομο πρεπει να συλληφθουν
Τα πουστριλικια παραιντ επιτρεπονται
Δεν προσβαλλουν μονο την αισθητικη των ματιων μας , αλλα δινουν το κακο παραδειγμα στα μικρα παιδακια

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Δεν εχει να κανει με το ψυχολογικο επουδενι
Ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον με ταση κουτσομπολιου , δεν του κοστιζει λοιπον τιποτα στο να κατσει να κανει κριτικη με εναν πουστη και να σπαει πλακα μαζι του για παραδειγμα...

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Απαγορευεται η ελευθερη πιατσα ιεροδουλων , με βαση το νομο πρεπει να συλληφθουν
Τα πουστριλικια παραιντ επιτρεπονται
Δεν προσβαλλουν μονο την αισθητικη των ματιων μας , αλλα δινουν το κακο παραδειγμα στα μικρα παιδακια

Κοιταξτε ,σας ειπα προσωπικα διαφωνω με το parade , δε ξερω αν ωφελει ,δινει μια διαστρεβλωμενη εικονα για τους γκει.γνωριζω υπεροχους γκει ανθρωπους ,απο το παιδι που παιρνω τον καφε μου το πρωι μέχρι επιστημονες ,μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι ειναι υπεροχοι ,απλοι ,καθημερινοι ανθρωποι και πολλοι απο αυτους προσφερουν και πολλα. Η εικονα "gay ειναι οποιος κολοχτυπιεται γυμνος στο συνταγμα " ,τους αδικει σε καθε περιπτωση

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Κοιταξτε ,σας ειπα προσωπικα διαφωνω με το parade , δε ξερω αν ωφελει ,δινει μια διαστρεβλωμενη εικονα για τους γκει.γνωριζω υπεροχους γκει ανθρωπους ,απο το παιδι που παιρνω τον καφε μου το πρωι μέχρι επιστημονες ,μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι ειναι υπεροχοι ,απλοι ,καθημερινοι ανθρωποι και πολλοι απο αυτους προσφερουν και πολλα. Η εικονα "gay ειναι οποιος κολοχτυπιεται γυμνος στο συνταγμα " ,τους αδικει σε καθε περιπτωση

Δηλαδή η φωτογραφία σου που μας μοστράρεις τον κώλο σου χαρακτηρίζει όλες τις γυναίκες?  :think:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή η φωτογραφία σου που μας μοστράρεις τον κώλο σου χαρακτηρίζει όλες τις γυναίκες?  :think:

Οχι ,αλλα νομιζω το ιδιο λεμε :) αν 5 gay ,κανουν κατι που θεωρειται προσβλητικο ,δεν αφορα το συνολο της κοινοτητας . Πολλοι αρπαζονται απο ενα μεμονωμενο γεγονος για να χαρακτηρισουν το συνολο

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Εισαι οτι πραττεις λεει ο Αριστοτελης
Ας προσεχαν οι πουστηδες να ειχαν πιο ευπρεπη εικονα για να τους σεβεται υποτυπωδως ο κοσμος

Μπορει να ειναι καλοι επιστημονες στην δουλεια τους και λοιπα δεν το αμφισβητει κανεις , ωστοσο ομως οταν μαθει καποιος την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ  σαφως τον σχολιασει αρνητικα
Απο την στιγμη μαλιστα που εσεις οι ιδιοι τον ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙΤΕ με την λεξη ΙΔΙΑΤΕΡΟΤΗΤΑ , αυτοματως τον περιθεριποιετε κανωντας τον δακτυλοδεικτουμενο

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εισαι οτι πραττεις λεει ο Αριστοτελης
Ας προσεχαν οι πουστηδες να ειχαν πιο ευπρεπη εικονα για να τους σεβεται υποτυπωδως ο κοσμος

Μπορει να ειναι καλοι επιστημονες στην δουλεια τους και λοιπα δεν το αμφισβητει κανεις , ωστοσο ομως οταν μαθει καποιος την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ  σαφως τον σχολιασει αρνητικα
Απο την στιγμη μαλιστα που εσεις οι ιδιοι τον ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙΤΕ με την λεξη ΙΔΙΑΤΕΡΟΤΗΤΑ , αυτοματως τον περιθεριποιετε κανωντας τον δακτυλοδεικτουμενο

Ενας κοσμος χωρις ιδιαιτεροτητες ,δε θα ηταν ενας πολυ βαρετος κοσμος;

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Οχι βεβαια αν εννοεις τους πουστηδες
Η ετεροφυλοφιλη κοινωνια που δομησε ο ανθρωπος απο αρχαιοτατων ετων  στους φυσικους νομους στηριζεται
Κανενα ανθρωπακι οσο δυνατο και αν νομιζει οτι ειναι παιζωντας ταχα θεος , μπορει να τους αλλαξει
Η μητερα φυση ειναι αμειλικτη και τιμωρει με τον τροπο της  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467

Μην το παραφράζετε, καλή μου.  :)

Ένας κόσμος χωρίς ποικιλία θα ήταν βαρετός.

Οι ιδιαιτερότητες  δημιουργούν διακρίσεις.  :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Οχι βεβαια αν εννοεις τους πουστηδες
Η ετεροφυλοφιλη κοινωνια που δομησε ο ανθρωπος απο αρχαιοτατων ετων  στους φυσικους νομους στηριζεται
Κανενα ανθρωπακι οσο δυνατο και αν νομιζει οτι ειναι παιζωντας ταχα θεος , μπορει να τους αλλαξει
Η μητερα φυση ειναι αμειλικτη και τιμωρει με τον τροπο της  
Αυτό που λες για αρχαιοτάτων κτλ , λένε για τους αρχαίους έλληνες ήτανε αρκετοί απο αυτούς ομοφυλόφιλοι η μπορεί και bi δεν είμαι σίγουρος , εκτός αν εννοεις   για ακόμη πιό παλιά. Απο την αλλη κι εμένα μου την δίνει κάπως αμα βρεθώ κάπου έξω και ακούσω άντρα να μιλάει με πιο θηλυκό τόνο απο τις γκομενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom