Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Θα απαντήσω αλά Νεροπιστολάκης ή Τζελιγκας  :). :

"Πάρε μεγαλόσωμο σκύλο μωρή φακλάνα..."

Εχω ηδη αρκετους :) ισως τους φερω καποια μερα στο μαγαζι που συχναζετε. Για να ειστε θαμωνας ,ειναι σιγουρα pet friendly

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλά από βαης και λιφο κλπ πουστροσαητ που ρεπορτερ ειναι 5 γυναικες 4 γκεη και 3 αμφιφιλοφιλοι τι περιμενες?

διαφημιζουν τις γκεηκες τεχνικες μηπως τσιμπησουν κανενα ημιγκεη τρεντυ και τον κανουν κανονικο πουστρακι για να εχουν και αλλους ομοϊδεατες πικερ να τους υποστηριζουν και να κανουν τις ονειρεμενες τους παρτουζες με αραπαδες και παππουδια...

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
καλά από βαης και λιφο κλπ πουστροσαητ που ρεπορτερ ειναι 5 γυναικες 4 γκεη και 3 αμφιφιλοφιλοι τι περιμενες?

διαφημιζουν τις γκεηκες τεχνικες μηπως τσιμπησουν κανενα ημιγκεη τρεντυ και τον κανουν κανονικο πουστρακι για να εχουν και αλλους ομοϊδεατες πικερ να τους υποστηριζουν και να κανουν τις ονειρεμενες τους παρτουζες με αραπαδες και παππουδια...

Περισσοτεροι gay ,περισσοτερες γυναικες για εσας τους straight διαθεσιμες. Δειτε τη θετικη πλευρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Εχω ηδη αρκετους :) ισως τους φερω καποια μερα στο μαγαζι που συχναζετε. Για να ειστε θαμωνας ,ειναι σιγουρα pet friendly

Το πιο πιθανόν είναι να μπουν αυτοί και να μείνετε έξω εσείς.

Το μαγαζί Pet friendy είναι. Όχι φακλανο friendly...    :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Το πιο πιθανόν είναι να μπουν αυτοί και να μείνετε έξω εσείς.

Το μαγαζί Pet friendy είναι. Όχι φακλανο friendly...    :)

Κατι με λετε εσεις τωρα εσεις αλλα δυστυχως δε γνωριζω τη λεξη ,για να ξερω αν πρεπει να θυμωσω  :happy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Περισσοτεροι gay ,περισσοτερες γυναικες για εσας τους straight διαθεσιμες. Δειτε τη θετικη πλευρα
αυτό βλεπω και χαιρομαι με την αυξηση των γκεη,
αυτό που μου τη δινει είναι ότι καποιοι σαν τον πικερ δεν το παραδέχονται δημοσια και ετσι φαινονται οι γκεουλες λιγοτεροι από ότι πραγματικα είναι.

βγες ρε δειλε και πες το σε ολη την γειτονια, σου αρεσει να γαμας τον κωλαρικο σου και σου αρεσουν οι ηλικιωμένοι νεγροι, μην δινεις ψευτικες ελπιδες στην γειτονισσα και στην συναδελφισα που δεν σε ξερει καλα και υστερα αυτή το παιζει δυσκολη νομιζοντας ότι υπαρχουν πολλοι αντρες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης χαιρομαι δορα που κατέταξες συμφωνοντας τον πικερ στην σωστη πλευρα , δηλαδή στους γκεη ως κωλοδακτυλιασμενος που είναι.

και εμας τους στρεητ που γουστραουμε γυναικεια βυζάκια κωλαρακια κλπ στην σωστη πλευρα.

τα του καίσαρος τω καισαρι
και τα του θεου τω θεω

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχει επίσης η άποψη ότι ορισμένοι ή οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι ομοφοβικοί έχουν στην πραγματικότητα καταπιέσει τη δική τους ομοφυλοφιλία. Το 1996, σε μια ελεγχόμενη μελέτη του Πανεπιστημίου της Γεωργίας των ΗΠΑ, σε 64 ετεροφυλόφιλους άντρες (οι μισοί εκ των οποίων αυτοπροσδιορίστηκαν ως ετεροφυλόφιλοι και δήλωσαν ότι ήταν ομοφοβικοί βάσει της εμπειρίας τους), διαπιστώθηκε ότι οι άντρες που αξιολογήθηκαν ως πιο ομοφοβικοί (με βάση την Κλίμακα Ομοφοβίας)[9] ήταν πολύ πιθανότερο να διεγερθούν σεξουαλικά (με μέτρηση της στυτικής διέγερσης), όταν έβλεπαν ομοερωτικές εικόνες σε σύγκριση με τους μη-ομοφοβικούς άντρες

Λετε;  :think:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Με συγχωρειτε ,δωστε μου μισο λεπτο να ασκησω τα νεα μου καθηκοντα

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στα αρχιδια μας.
αν ,
και εάν,
και μπορει,
εδώ εχουμε δεδομενα; ο νηματοθετης ηδη αρχισε τις εκσκαφες στον κωλο του και του αρεσε,
εχει προχωρησει στα επομενα σταδια.
δεν  μιλαμε για ομοφοβικο ΠΟΥ ΙΣΩΣ ειναι πουστης.
αλλα για αρνητη της ομοφιλοφιλιας του, που ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ.
και του ξεφευγουν και κατι λογακια για αραπαδες και παππουδια .
ομοφοβικος ξεομοφοβικος, πουστης ειναι συμφωνα με τα ελληνικα λεξικα και να ξαναβγει να κανει κυρηγμα για υπερφανους μπουρδελιαριδες,

ας δηλωσει και ας αντιμετωπισει την αληθεια οπως εχει.
ΔΕΝ του αρεσει το καμακι, δεν τον ελκυει τον ανδροπρεπες κυνηγι.
του αρεσει ως αμφιφυλοφιλος που ειναι να γαμει κανενα πουτανακι αλλα και να γαμιεται ο ιδιος πραγμα που το ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ.
...και οπως ειπαμε τα λογακια που του ξεφυγαν για παππουδια και αραπαδες ας ειναι μονο λογακια.
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, γαμηθηκε? πουστης λεγεται στα ελληνικα ως παθητικος ομοφιλοφιλος, εστω και περιστασιακα.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
στα αρχιδια μας.
αν ,
και εάν,
και μπορει,
εδώ εχουμε δεδομενα; ο νηματοθετης ηδη αρχισε τις εκσκαφες στον κωλο του και του αρεσε,
εχει προχωρησει στα επομενα σταδια.
δεν  μιλαμε για ομοφοβικο ΠΟΥ ΙΣΩΣ ειναι πουστης.
αλλα για αρνητη της ομοφιλοφιλιας του, που ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ.
και του ξεφευγουν και κατι λογακια για αραπαδες και παππουδια .
ομοφοβικος ξεομοφοβικος, πουστης ειναι συμφωνα με τα ελληνικα λεξικα και να ξαναβγει να κανει κυρηγμα για υπερφανους μπουρδελιαριδες,

ας δηλωσει και ας αντιμετωπισει την αληθεια οπως εχει.
ΔΕΝ του αρεσει το καμακι, δεν τον ελκυει τον ανδροπρεπες κυνηγι.
του αρεσει ως αμφιφυλοφιλος που ειναι να γαμει κανενα πουτανακι αλλα και να γαμιεται ο ιδιος πραγμα που το ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ.
...και οπως ειπαμε τα λογακια που του ξεφυγαν για παππουδια και αραπαδες ας ειναι μονο λογακια.
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, γαμηθηκε? πουστης λεγεται στα ελληνικα ως παθητικος ομοφιλοφιλος, εστω και περιστασιακα.

Μα δεν αναφερομουν στον πικερ :( αλλα σε οσους εκδηλωνουν εχθρικα συναισθηματα για τους gay .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εμεις αναφερόμαστε στον πικερ γιατι εδώ είναι το νημα του.
και προφανεστατα η αναφορα σου κολλαει γαντι σε αυτόν.

ποιος αλλος από αυτους που γραφουν εδώ "απολαμβαναν μασαζ προστατη"??

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Προφανως πολλοι που απλα δε το δηλωνουν δημοσια. Σαν γυναικα,μαλλον ξερω καλυτερα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν μπορω να ξερω τι ξερεις και τι ποσοστα εχεις από προσωπικη εμπειρια,

παντως ο πικερ το ομολογησε δημοσια, δεν μιλαμε για περιπτωση κρυφοπουστα,

αλλα για ομοφυλοφιλο που παραδεχεται τα ομοφυλοφιλικα του γουστα και προτιμησεις

...και βγαινει υστερα να μας πει ότι δεν είναι ομοφυφιλος που γαμιεται από τον κωλο και γουσταρει νεγρους , αλλα είναι προτυπο μπουρδελιαρη αντρα!!!!!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορω να ξερω τι ξερεις και τι ποσοστα εχεις από προσωπικη εμπειρια,

παντως ο πικερ το ομολογησε δημοσια, δεν μιλαμε για περιπτωση κρυφοπουστα,

αλλα για ομοφυλοφιλο που παραδεχεται τα ομοφυλοφιλικα του γουστα και προτιμησεις

...και βγαινει υστερα να μας πει ότι δεν είναι ομοφυφιλος που γαμιεται από τον κωλο και γουσταρει νεγρους , αλλα είναι προτυπο μπουρδελιαρη αντρα!!!!!

Εσεις γιατι αγχωνεστε τοσο για τη σεξουαλικοτητα του πικερ;

Οπως και να εχει ,οσο αντικαθιστω τον πικερ ,επιβαλλεται να μοιραζομαι τις προσωπικες εμπειριες μου μαζι σας. Μια φωτογραφια λοιπον ,απο την αποψινη μου συνευρεση

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (9).jpeg
    αρχείο λήψης (9).jpeg
    120,4 KB · Εμφανίσεις: 17
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχω απαντησει πολλες φορες γιατι χωνομαι στον πικερ.

αν γαμαει 4 φορες την εβδομαδα και εγω 8 και καποιος άλλος 2 ή 12 δεν ενδιαφερει κανενα.

αν όμως αυτος που γαμει 4 φορες βγαινει στην πλατεια του χωριου και φωναζει είμαι ο γαμιας ακολουθείτε τον νομο μου, είναι για τις ντοματες.

και αυτό του κανω, του πεταω ντοματες.

ΕΙΔΙΚΑ από την στην στιγμη που ομολογησε ότι είναι πισωγλεντης δεν εχει δικαίωμα πλεον να μιλαει για υπερηφάνια

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
αυτό βλεπω και χαιρομαι με την αυξηση των γκεη,
αυτό που μου τη δινει είναι ότι καποιοι σαν τον πικερ δεν το παραδέχονται δημοσια και ετσι φαινόμαστε οι γκεουλες λιγοτεροι από ότι πραγματικα είμαστε.

βγες ρε δειλε και πες το σε ολη την γειτονια, σου αρεσει να γαμας τον κωλαρικο σου και σου αρεσουν οι ηλικιωμένοι νεγροι, μην νομίζουν οι τράβελοι ότι δεν θα έχουν πελατεία και κρατάνε τις τιμές υψηλές.

Fixed ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom