The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.216
- Πόντοι
- 25.467
Παλι με ερεθισατε βραδιατικα και δε εχω που να εκτονωθω
Θα απαντήσω αλά Νεροπιστολάκης ή Τζελιγκας . :
"Πάρε μεγαλόσωμο σκύλο μωρή φακλάνα..."
Παλι με ερεθισατε βραδιατικα και δε εχω που να εκτονωθω
Θα απαντήσω αλά Νεροπιστολάκης ή Τζελιγκας . :
"Πάρε μεγαλόσωμο σκύλο μωρή φακλάνα..."
καλά από βαης και λιφο κλπ πουστροσαητ που ρεπορτερ ειναι 5 γυναικες 4 γκεη και 3 αμφιφιλοφιλοι τι περιμενες?
καλά από βαης και λιφο κλπ πουστροσαητ που ρεπορτερ ειναι 5 γυναικες 4 γκεη και 3 αμφιφιλοφιλοι τι περιμενες?
διαφημιζουν τις γκεηκες τεχνικες μηπως τσιμπησουν κανενα ημιγκεη τρεντυ και τον κανουν κανονικο πουστρακι για να εχουν και αλλους ομοϊδεατες πικερ να τους υποστηριζουν και να κανουν τις ονειρεμενες τους παρτουζες με αραπαδες και παππουδια...
Εχω ηδη αρκετους ισως τους φερω καποια μερα στο μαγαζι που συχναζετε. Για να ειστε θαμωνας ,ειναι σιγουρα pet friendly
Το πιο πιθανόν είναι να μπουν αυτοί και να μείνετε έξω εσείς.
Το μαγαζί Pet friendy είναι. Όχι φακλανο friendly...
αυτό βλεπω και χαιρομαι με την αυξηση των γκεη,Περισσοτεροι gay ,περισσοτερες γυναικες για εσας τους straight διαθεσιμες. Δειτε τη θετικη πλευρα
Κατι με λετε εσεις τωρα εσεις αλλα δυστυχως δε γνωριζω τη λεξη ,για να ξερω αν πρεπει να θυμωσω
στα αρχιδια μας.
αν ,
και εάν,
και μπορει,
εδώ εχουμε δεδομενα; ο νηματοθετης ηδη αρχισε τις εκσκαφες στον κωλο του και του αρεσε,
εχει προχωρησει στα επομενα σταδια.
δεν μιλαμε για ομοφοβικο ΠΟΥ ΙΣΩΣ ειναι πουστης.
αλλα για αρνητη της ομοφιλοφιλιας του, που ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ.
και του ξεφευγουν και κατι λογακια για αραπαδες και παππουδια .
ομοφοβικος ξεομοφοβικος, πουστης ειναι συμφωνα με τα ελληνικα λεξικα και να ξαναβγει να κανει κυρηγμα για υπερφανους μπουρδελιαριδες,
ας δηλωσει και ας αντιμετωπισει την αληθεια οπως εχει.
ΔΕΝ του αρεσει το καμακι, δεν τον ελκυει τον ανδροπρεπες κυνηγι.
του αρεσει ως αμφιφυλοφιλος που ειναι να γαμει κανενα πουτανακι αλλα και να γαμιεται ο ιδιος πραγμα που το ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ.
...και οπως ειπαμε τα λογακια που του ξεφυγαν για παππουδια και αραπαδες ας ειναι μονο λογακια.
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, γαμηθηκε? πουστης λεγεται στα ελληνικα ως παθητικος ομοφιλοφιλος, εστω και περιστασιακα.
δεν μπορω να ξερω τι ξερεις και τι ποσοστα εχεις από προσωπικη εμπειρια,
παντως ο πικερ το ομολογησε δημοσια, δεν μιλαμε για περιπτωση κρυφοπουστα,
αλλα για ομοφυλοφιλο που παραδεχεται τα ομοφυλοφιλικα του γουστα και προτιμησεις
...και βγαινει υστερα να μας πει ότι δεν είναι ομοφυφιλος που γαμιεται από τον κωλο και γουσταρει νεγρους , αλλα είναι προτυπο μπουρδελιαρη αντρα!!!!!
αυτό βλεπω και χαιρομαι με την αυξηση των γκεη,
αυτό που μου τη δινει είναι ότι καποιοι σαν τον πικερ δεν το παραδέχονται δημοσια και ετσι φαινόμαστε οι γκεουλες λιγοτεροι από ότι πραγματικα είμαστε.
βγες ρε δειλε και πες το σε ολη την γειτονια, σου αρεσει να γαμας τον κωλαρικο σου και σου αρεσουν οι ηλικιωμένοι νεγροι, μην νομίζουν οι τράβελοι ότι δεν θα έχουν πελατεία και κρατάνε τις τιμές υψηλές.
καλως τον οπαδο του πισωγλεντηFixed ;)