barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.983
- Πόντοι
- 5.506
Δεν είχα την τύχη. Πλην όμως,
έχω πάει Αγιά Βαρβάρα, παρ τα φλόκια μου γαργάρα...
Με ταπωσατε.
Δεν είχα την τύχη. Πλην όμως,
έχω πάει Αγιά Βαρβάρα, παρ τα φλόκια μου γαργάρα...
To νημα του πισωγλέντη Picker κατάντησε πεδίο σαλιαρίσματος πιρφόρων με μια φερομενη τανα
To νημα του πισωγλέντη Picker κατάντησε πεδίο σαλιαρίσματος πιρφόρων με μια φερομενη τανα
Εχετε δικιο ,με συγχωρειτε κυριε Ιωαννη. Καλοι μου φιλοι με συμβουλευσαν να μην μιλαω σαν την γλυκατζη αρβελερ αλλα να ειμαι ευγενικη και να λεω μονο καλημερα,καλησπερα ,καληνυχτα. Επιτρεψτε μου να το τεσταρω ,να δω αν το εχω .
Καλησπερα παππουλη σεντ . Να σε περασω απεναντι στο δρομο;
Ξεκόλλα από εδώ μέσα (καλά οι άλλοι 2 είναι για τη ντούντα)....Καλό μήνα
Εχετε δικιο ,με συγχωρειτε κυριε Ιωαννη. Καλοι μου φιλοι με συμβουλευσαν να μην μιλαω σαν την γλυκατζη αρβελερ αλλα να ειμαι ευγενικη και να λεω μονο καλημερα,καλησπερα ,καληνυχτα. Επιτρεψτε μου να το τεσταρω ,να δω αν το εχω .
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Προσφερομαι να βοηθησω,θα κοψω τη κυκλοφοριαΕχετε δικιο ,με συγχωρειτε κυριε Ιωαννη. Καλοι μου φιλοι με συμβουλευσαν να μην μιλαω σαν την γλυκατζη αρβελερ αλλα να ειμαι ευγενικη και να λεω μονο καλημερα,καλησπερα ,καληνυχτα. Επιτρεψτε μου να το τεσταρω ,να δω αν το εχω .
It's ok ,ειμαι vegetarian , βολευομαι και με βοσκη στην παρνηθαΔώρα, σε λάθος νήμα κινείσαι αν είσαι κοπέλα του χώρου
Θα μου πεις τώρα τι λόγος σου πέφτει, όμως επειδή φλυαρείς αρκετά εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες θα σου υπενθυμίσω ότι ο νηματοθέτης κοστολογεί τις υπηρεσίες λιγότερο από 11.5 Euros....
Ούτε μια τυρόπιττα δεν πρόκειται να σε κεράσει.....
Ξεκόλλα από εδώ μέσα (καλά οι άλλοι 2 είναι για τη ντούντα)....
Μπήκε νέος μήνας, ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΚΟΡ
Πως σου ξεφυγε και αυτο το αρθρο
Το τραγούδι της ημέρας ;)