Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
To νημα του πισωγλέντη Picker κατάντησε πεδίο σαλιαρίσματος πιρφόρων με μια φερομενη τανα

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εχετε δικιο ,με συγχωρειτε κυριε Ιωαννη. Καλοι μου φιλοι με συμβουλευσαν να μην μιλαω σαν την γλυκατζη αρβελερ αλλα να ειμαι ευγενικη και να λεω μονο καλημερα,καλησπερα ,καληνυχτα. Επιτρεψτε μου να το τεσταρω ,να δω αν το εχω .

Καλησπερα παππουλη σεντ . Να σε περασω απεναντι στο δρομο;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Εχετε δικιο ,με συγχωρειτε κυριε Ιωαννη. Καλοι μου φιλοι με συμβουλευσαν να μην μιλαω σαν την γλυκατζη αρβελερ αλλα να ειμαι ευγενικη και να λεω μονο καλημερα,καλησπερα ,καληνυχτα. Επιτρεψτε μου να το τεσταρω ,να δω αν το εχω .

Μετά μεγάλης μου χαράς, τέκνον μου.  :)

Επισκέπτης
Δώρα, σε λάθος νήμα κινείσαι αν είσαι κοπέλα του χώρου :afro:
Θα μου πεις τώρα τι λόγος σου πέφτει, όμως επειδή φλυαρείς αρκετά εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες θα σου υπενθυμίσω ότι ο νηματοθέτης κοστολογεί τις υπηρεσίες λιγότερο από 11.5 Euros....
Ούτε μια τυρόπιττα δεν πρόκειται να σε κεράσει.....

Ξεκόλλα από εδώ μέσα (καλά οι άλλοι 2 είναι για τη ντούντα)....
Μπήκε νέος μήνας, ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΚΟΡ  :rockon: :headbaning1:

Συνημμένα

• Ένα Μετάξι και μια τυρόΠΙΠΑ.jpg
    Ένα Μετάξι και μια τυρόΠΙΠΑ.jpg
    112,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Ψάξε για τέτοιους εδώ μέσα - ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.jpg
    Ψάξε για τέτοιους εδώ μέσα - ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.jpg
    89,5 KB · Εμφανίσεις: 14
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656

Κυρία Δώρα, γνωρίζω καλά την τεχνική του Red Herring, με αποτέλεσμα να μην πιάνει σε μένα. Μην προσπαθείτε να εκτρέψετε τη συζήτηση, θα μιλήσουμε άλλη φορά περί Λογικών Σφαλμάτων και κας Αρβελέρ. Είναι δυνατόν να απαντήσετε ευθέως στην ερώτησή μου; Είστε ευγενική και με παιδεία. Μην αφήνετε ένα μεσόκοπο άνθρωπο σαν κι εμένα να περιμένει την απάντησή σας. Τα δέοντα στη μητέρα σας. Διατελώ Μετά Τιμής, Ιωάννης.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Για να μην ξεχνιομαστε ..
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1

Προσφερομαι να βοηθησω,θα κοψω τη κυκλοφορια :cool2: :cool2:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δώρα, σε λάθος νήμα κινείσαι αν είσαι κοπέλα του χώρου :afro:
Θα μου πεις τώρα τι λόγος σου πέφτει, όμως επειδή φλυαρείς αρκετά εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες θα σου υπενθυμίσω ότι ο νηματοθέτης κοστολογεί τις υπηρεσίες λιγότερο από 11.5 Euros....
Ούτε μια τυρόπιττα δεν πρόκειται να σε κεράσει.....

Ξεκόλλα από εδώ μέσα (καλά οι άλλοι 2 είναι για τη ντούντα)....
Μπήκε νέος μήνας, ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΚΟΡ  :rockon: :headbaning1:
It's ok ,ειμαι vegetarian , βολευομαι και με βοσκη στην παρνηθα  :happy:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom