Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Στην Ελλάδα που ανέκαθεν είχε ελεύθερη και οργανωμένη πορνεία υπήρχε - ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κατά τη γνώμη μου - ο νόμος περί μοιχείας έτσι ώστε να είναι - έστω και τυπικά - παράνομο για τους παντρεμένους να γαμάνε σε μπουρδέλα. Το νόμο αυτό τον κατήργησε το 1983 ο αρχι-απατεώνας μοιχός Ανδρέας Παπανδρέου για να κερατώνει ελεύθερα τη γυναίκα του Μαργαρίτα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566
Στην Ελλάδα που ανέκαθεν είχε ελεύθερη και οργανωμένη πορνεία υπήρχε - ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κατά τη γνώμη μου - ο νόμος περί μοιχείας έτσι ώστε να είναι - έστω και τυπικά - παράνομο για τους παντρεμένους να γαμάνε σε μπουρδέλα. Το νόμο αυτό τον κατήργησε το 1983 ο αρχι-απατεώνας μοιχός Ανδρέας Παπανδρέου για να κερατώνει ελεύθερα τη γυναίκα του Μαργαρίτα.

Δηλαδη ο Ανδρεας καταργησε τον νομο περι μοιχείας για να γαμαει στα μπουρδέλα με 100 δρχ τοτε, οπως εσυ γαμας με 10 ευρώ σημερα?

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
πίκερ αναρωτήθηκες ποτέ γιατί στη χώρα μας επιτρέπεται η πορνεία ενώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες όχι και πως φτάσαμε στο σημείο να είναι νόμιμα τα μπουρδέλα?
Ποιος ήταν ο μοχλός πίεσης για να νομιμοποιηθεί η ελεγχόμενη πορνεία σε μια άκρως πουριτανή και κατά τα άλλα βαθιά θρησκεύομενη χώρα?
Ο λόγος είναι οι παντρεμένοι.
Η κοινωνία (και η εκκλησία που λύνει και δένει στη χώρα μας) πάντα έδινε και θα δίνει τεράστια βαρύτητα στο θεσμό του γάμου στην Ελλάδα και προκειμένου να μην διαλύονται εύκολα οι γάμοι από γκομενιλίκια και ξενοπηδήματα ανάγκασε με τον τρόπο της το πολιτικό σύστημα να καθιερώσει τα μπουρδέλα.
ο λόγος που μπορείς και εφαρμόζεις τον ψευτονόμο σου είναι οι παντρεμένοι πικεράκο
χέστηκε η κοινωνία για αγάμητους σαν και σένα, τα μπουρδέλα δεν νομιμοποιήθηκαν ούτε για τους αγάμητους, ούτε για τους λάθρο.

Τα έχεις μπερδέψει τύπε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.307
Πόντοι
1.686
πικερόκο σουφρέντι τύπε, αν ποτέ γίνουν της μόδας τσόντες πολύ μικρού μήκους, θα χεστεί στο τάληρο ο πικερόκο

:2funny: :2funny: :2funny:

Και το " Πικερόκο " πολύ καλό !

ΠΙΚΕΡ + ΡΟΚΟ ( Σιλφρέντι) = ΠΙΚΕΡΟΚΟ !

Χωρίς παρεξήγηση Πίκερ , αλλά γελάσαμε !

Ένας άλλος τον είπε....Πίθηκερ !

Πικεράκο σε συμπαθούμε, μη θυμώνεις !

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τα μπουρδέλα chris82 υπάρχουν γιατί - αν δεν υπήρχαν - άτομα σαν εμένα θα βίαζαν τη μάνα σου και την αδερφή σου.  :uglystupid:
Για άτομα σαν εσένα υπάρχει και ο ευνουχισμός. :birdman:
Χημικός,με μαχαίρι,τσεκούρι,γκιλοτίνα κλπ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ακόμα έχεις το θράσος και μιλάς μωρή πουστάρα; Άντε τράβα να γλείψεις τα αρχίδια του "Φιόνα". ΠΟΥΣΤΑΡΑ.  :pipa2:
πουσταρα είναι οποιος γαμιεται σαν εσενα.

εγω μονο γαμαω.

και μονο γυναικες.

και 2 φορες πιο πολλες φορες από σενα.

και 4 φορες περισσοτερο χρονο.

βγαινεις να κανεις και κυρηγμα αποτυχημενε.

αντε ψυχακια, παππουδολαγνε, κωλοδακτυλιασμενε, γκεη,

αντιμετωπισε την πραγματικοτητα σου και μη λες ψεματα για αλλους, φαντασιοπληκτε. την αλλη φορα μου ειχες φορτωσει ελλεηνιδα γκομενα για να με μειωσεις ενώ η γκομενα μου είναι ρωσιδα.

Επισκέπτης
την αλλη φορα μου ειχες φορτωσει ελλεηνιδα γκομενα για να με μειωσεις ενώ η γκομενα μου είναι ρωσιδα.

Φίλε σε βλέπω μερόνυχτα εδώ με μοναδικό σκοπό να προκαλείς τον Picker. Αν κάνω λάθος, κάνε μία παράθεση που να προσπαθείς να μιλήσεις σωστά μαζί του αφού βρίσκεσαι στο νήμα του. Όχι. Μόνο ειρωνείες και προσβολές. Άστον τον τυπάκο! Έχει φτιάξει τον Νόμο του μήπως και καταφέρει να ανταπεξέλθει στην τρέλα του μουνιού της κοινωνίας μας. Τι τον πιλατεύεις? Του αρέσει λίγο δάκτυλο? Και τί σε νοιάζει εσένα? Ο κώλος του είσαι? Θέλει να γαμάει 5 λεπτά και να χύνει? Τί σε νοιάζει εσένα, η ψωλή του είσαι?

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Πάμε άλλη μια φορά λοιπόν. Γελάει ο κόσμος μωρή πούστρα:

περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
η φιονα, το τραινο, μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size]
της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες  :undecided:.

ειδα και την καινουριοεμφανιζομενη κυπρια με το ραβ4, δεν θυμαμαι κατι ειχε συμμετασχει σε καποιο ρεαλιτυ παλια αυτή? ειχε γινει καποιος ντορος για αυτην στην κυπρο? τελος παντων δεν θυμαμαι και συνεχισα αποφασισμένος να βρω δυνατο τσιμπουκι προς τα μπουρδελα της πολης, για νικολ τρανς από βουλγαρια ή χριστινα από ρουμανια, τελικα βρηκα την χριστινα. πολύ δυνατη η πιπα της παιδια χωρις δοντι τον σφιγκει καλα και δεν παραπονιεται για δυνατο σφυροκόπημα στα 4. ακολουθει κριτικη. και η άλλη η κυπρια η καλοκαρδη η εξω καρδια όπως λεω ηταν στην πιατσα με καγουρικο μερσεντές αν δεν κανω λαθος, 2 νικολα επισης αυτή που ειχε το τς14 και η άλλη, το κοριτσακι με τα λιγα ψυχολογικα. η χοντρη ξανθια στο αυτοκινητο της στην σελ. και καποιες αδιαφορες πρεζουδες γυφτισες κατά μηκος της γιαννιτσωνε. στην θεση της φιονας μια ηλικιωμενη αποκρουστικη καπως τραβεστί στην σταση. καλες τσαρκες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πάμε άλλη μια φορά λοιπόν:
μπουφιδη σε αυτό που παραθεσες αναφερω καπου ότι πηγα με τραβεστί?????

και πριν 11 χρονια όταν διοριστικα ροδο εψαξα να βρω την χειλουδακη, γιατι από μικρος την θαυμαζα που την εβλεπα στα περιοδικα σεξυ.
ΔΕΝ την γαμησα, αηδιασα γιατι είμαι αντρας και όχι γκεης σαν εσενα.
εσυ θυμισε μας τι σκέφτεσαι να κανεις στα γεραματα με τα παππουδια και τι ηδη κανουν οι πουτανες με την κωλοτρυπιδα σου.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Μωρή ΠΟΥΣΤΑΡΑ εσύ δεν γράφεις ότι έψαχνες τη "νικόλ τρανς" για να σου πάρει (ή μάλλον να της πάρεις) τσιμπούκι;  :effemine:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φίλε σε βλέπω μερόνυχτα εδώ με μοναδικό σκοπό να προκαλείς τον Picker. Αν κάνω λάθος, κάνε μία παράθεση που να προσπαθείς να μιλήσεις σωστά μαζί του αφού βρίσκεσαι στο νήμα του. Όχι. Μόνο ειρωνείες και προσβολές. Άστον τον τυπάκο! Έχει φτιάξει τον Νόμο του μήπως και καταφέρει να ανταπεξέλθει στην τρέλα του μουνιού της κοινωνίας μας. Τι τον πιλατεύεις? Του αρέσει λίγο δάκτυλο? Και τί σε νοιάζει εσένα? Ο κώλος του είσαι? Θέλει να γαμάει 5 λεπτά και να χύνει? Τί σε νοιάζει εσένα, η ψωλή του είσαι?

εχω απαντησει πολλακις οτι δεν θα ασχολιομουν με τον οποιοδηποτε τρελο δεν προκαλει.
οποιος τον τρωει ο κωλος του θα τα ακουει.
και γουσταρω τρελά να τον τρελαινω και αλλο τον πουστη.
παλιοτερα στο χωριο μου πεταγανε σαπιες ντοματες σε κατι τεοιους ειναι παραδοση.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Πες μου κάτι nik1410: η Φιόνα και η Νικόλ έχουν μεγάλα παλαμάρια; Σου το σκίζουν το κωλαράκι καλά μωρή ΠΟΥΣΤΡΑ;  :effemine:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μωρή ΠΟΥΣΤΑΡΑ εσύ δεν γράφεις ότι έψαχνες τη "νικόλ τρανς" για να σου πάρει (ή μάλλον να της πάρεις) τσιμπούκι;  :effemine:

όπως και εσυ γραφεις ότι ΘΑΑΑΑΑΑ με περασεις σε γαμησια στα 80 χρονια.

οοοοοοοοταν με περασεις λοιπον και
οοοοοοοταν παω εν γνωση μου με τρανς και μου αρεσει

τοοοοοτε θα εισαι υπερήφανος γαμιας και εγω θα εχω γινει πουστης.

για την ωρα εσυ εισαι πουστης γιατι γαμιεσαι από τον κωλο .
και εγω μονο γαμαω κατά το σεξ, ποτέ δεν γαμιεμαι και παντα με γυναικες.

το καταλαβες τωρα μπουφοπουλε?

Επισκέπτης
μπουφιδη σε αυτό που παραθεσες αναφερω καπου ότι πηγα με τραβεστί?????

και πριν 11 χρονια όταν διοριστικα ροδο εψαξα να βρω την χειλουδακη, γιατι από μικρος την θαυμαζα που την εβλεπα στα περιοδικα σεξυ.
ΔΕΝ την γαμησα, αηδιασα γιατι είμαι αντρας και όχι γκεης σαν εσενα.
εσυ θυμισε μας τι σκέφτεσαι να κανεις στα γεραματα με τα παππουδια και τι ηδη κανουν οι πουτανες με την κωλοτρυπιδα σου.

Η Χειλουδάκη πρωτοξεκίνησε στην Φυλής (έχει γίνει άπειρες φορές συζήτηση το συγκεκριμένο θέμα για την Φυλής). Την είχα πετύχει σε ένα μπουρδέλο που κατέβαινες 2-3 σκαλάκια, και το οποίο είναι ακριβώς πριν έναν σχετικά μεγάλο δρόμο μίας κατεύθυνσης που κόβει την Φυλής. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτό που ήταν και μπήκα (δεν ήταν γνωστή ακόμα και εγώ θυμάμαι είχα πάθει πλάκα, ήταν πολύ όμορφη). Θυμάμαι ότι δεν τελείωνα και είπε "άντε επιτέλους, τί θέλετε να σας κάνουνε για να χύσετε;". Τότε από το χρώμα της φωνής κατάλαβα, ταντάααν

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Μεταξύ μας τώρα δίκιο έχει. Έγραψες ωδή στον τράβελο και μας το παίζεις φανατικός ανήρ και αδιάλλακτος.

Επισκέπτης
εχω απαντησει πολλακις οτι δεν θα ασχολιομουν με τον οποιοδηποτε τρελο δεν προκαλει.
οποιος τον τρωει ο κωλος του θα τα ακουει.
και γουσταρω τρελά να τον τρελαινω και αλλο τον πουστη.
παλιοτερα στο χωριο μου πεταγανε σαπιες ντοματες σε κατι τεοιους ειναι παραδοση.

Βγάζει μόνο άντρακλες το χωριό σου τύπε? Τα πόδια της κατσίκας τα βάζετε μέσα στις γαλότζες γα λιγότερη κόντρα, σωστά?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η Χειλουδάκη πρωτοξεκίνησε στην Φυλής (έχει γίνει άπειρες φορές συζήτηση το συγκεκριμένο θέμα για την Φυλής). Την είχα πετύχει σε ένα μπουρδέλο που κατέβαινες 2-3 σκαλάκια, και το οποίο είναι ακριβώς πριν έναν σχετικά μεγάλο δρόμο μίας κατεύθυνσης που κόβει την Φυλής. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτό που ήταν και μπήκα (δεν ήταν γνωστή ακόμα και εγώ θυμάμαι είχα πάθει πλάκα, ήταν πολύ όμορφη). Θυμάμαι ότι δεν τελείωνα και είπε "άντε επιτέλους, τί θέλετε να σας κάνουνε για να χύσετε;". Τότε από το χρώμα της φωνής κατάλαβα, ταντάααν

αρα ξεγελάστηκες.
αν πηγαινες εν γνωση σου ότι γουστάρεις αντρα.
ή γαμιοσουν όπως ομ πικερ.
τοτε θα ησουν πουστης.
όπως είναι πικερ τωρα και εχει φαγωθεί να μην το παραδεχτει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom