Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αρα ξεγελάστηκες.
αν πηγαινες εν γνωση σου ότι γουστάρεις αντρα.
ή γαμιοσουν όπως ομ πικερ.
τοτε θα ησουν πουστης.
όπως είναι πικερ τωρα και εχει φαγωθεί να μην το παραδεχτει.

Όταν μία πολύ όμορφη εγχειρισμένη μπορεί να ξεγελάσει, (όπως τότε η Χειλουδάκη η οποία έλαμπε στα νιάτα της) τότε γινόμαστε όλοι εν δυνάμει "πούστηδες". Γιατί σε μερικά χρόνια τύπε με την εξέλιξη της αισθητικής κλπ ιατρικής, δεν θα σου λέει η κουκλάρα που θα έχεις καμακώσει ότι ήταν ανήρ στα νιάτα της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μεταξύ μας τώρα δίκιο έχει. Έγραψες ωδή στον τράβελο και μας το παίζεις φανατικός ανήρ και αδιάλλακτος.

και σε αλλα τραβελια εχω γραψει ωδη, όπως την πανεμοεφη νινα ή την φωτομοντέλα χειλουδακη για την ΘΗΛΥΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΟ.

αν γραψω ωδη για την φωτογραφιση στο πλεημπου της κατερινας στανιση σημαινει μου αρεσει το χαρτι του πλευμποη και ειμαι ανωμαλος ή η γυμνη γυναικεια εμφανιση της στανιση που αρεσει σε καθε φυσιολογικο αντρα??

πειτε μου 1 αντρα που δεν του αρεσει η χειλουδακη ως φωτομοντελο στα 20 της?????
αυτος που παει μαζι της εν γνωση του ή και γουσταρει περισσοτερο επειδη ειναι τρανς ειναι ανωμαλιαρης. οχι πχ ο σινσ που ξεγελαστηκε. βγαινει να μας κανει μαθημα και να μας πει πουστιδες ο κωλοδακτυλιασμενος παππουδολαγνος, ουστ μωρη ξεφωνημενη. συυυυυυυυυυυυυκα συυυυυυυυυκα

Επισκέπτης
και σε αλλα τραβελια εχω γραψει ωδη, όπως την πανεμοεφη νινα ή την φωτομοντέλα χειλουδακη για την ΘΗΛΥΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΟ.

αν γραψω ωδη για την φωτογραφιση στο πλεημπου της κατερινας στανιση σημαινει μου αρεσει το χαρτι του πλευμποη και ειμαι ανωμαλος ή η γυμνη γυναικεια εμφανιση της στανιση που αρεσει σε καθε φυσιολογικο ανδτρα??

πειτε μου 1 αντρα που δεν του αρεσει η χειλουδακη ως φωτομοντελο στα 20 της?????
αυτος που παει μαζι της εν γνωση του ή και γουσταρει περισσοτερο επειδη ειναι τρανς ειναι ανωμαλιαρης. οχι πχ ο σινσ που ξεγελαστηκε. βγαινει να μα κανει μαθημα και να ας πει πουστιδες ο κωλοδακτυλιασμενος παππουδολαγνος, ουστ μωρη ξεφωνημενη. συυυυυυυυυυυυυκα συυυυυυυυυκα

Το παράδειγμα με την Στανίση είναι τυχαίο?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

αν γραψω ωδη για την φωτογραφιση στο πλεημπου της κατερινας στανιση σημαινει μου αρεσει το χαρτι του πλευμποη και ειμαι ανωμαλος ή η γυμνη γυναικεια εμφανιση της στανιση που αρεσει σε καθε φυσιολογικο αντρα??

αυτος που παει μαζι της εν γνωση του ή και γουσταρει περισσοτερο επειδη ειναι τρανς ειναι ανωμαλιαρης. οχι πχ ο σινσ που ξεγελαστηκε. βγαινει να μα κανει μαθημα και να ας πει πουστιδες ο κωλοδακτυλιασμενος παππουδολαγνος, ουστ μωρη ξεφωνημενη. συυυυυυυυυυυυυκα συυυυυυυυυκα

Σε λίγο θα μας πεις και ότι όποιος δεν θαυμάζει την θηλυκή ομορφιά κάποιον ανδρών είναι πούστης :S :S :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
η στανιση μου ηρθε στο μυαλο.

ο ειδικος ο ασκητης και όχι ο ασχετος ο πικερ, εξηγησε μαλιστα ότι για περιπτώσεις τραβεστολογνων που εχουν ΜΟΝΟ ενεργητικο ρολο και πηγαινουν και με γυναικες πρόκειται για βιτσιο όπως ο σαδομαζοχισμος, η λαγνεια, η τσοντα και ΟΧΙ για ομοφυλοφιλια, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Ο ΠΙΚΕΡ, ή ονειρευεται παππουδια

Κρύβε λόγια!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η στανιση μου ηρθε στο μυαλο.

ο ειδικος ο ασκητης και όχι ο ασχετος ο πικερ, εξηγησε μαλιστα ότι για περιπτώσεις τραβεστολογνων που εχουν ΜΟΝΟ ενεργητικο ρολο και πηγαινουν και με γυναικες πρόκειται για βιτσιο όπως ο σαδομαζοχισμος, η λαγνεια, η τσοντα και ΟΧΙ για ομοφυλοφιλια, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Ο ΠΙΚΕΡ, ή ονειρευεται παππουδια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σε λίγο θα μας πεις και ότι όποιος δεν θαυμάζει την θηλυκή ομορφιά κάποιον ανδρών είναι πούστης :S :S :S

όταν θαυμαζεις την γυναικεια ομορφια εισαι φυσιολογικος αντρας εξυπνακια.

αααααααααν ανακαλύψεις ότι η φωτομοντέλα χειλουδακη πχ ηταν αντρας και χαλαστείς είναι δικο σου θεμα.

αν γουστάρεις να γαμιεσαι σαν τον πικερ αυτόματα εισαι πουστης. δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω για να σε βαλει σε αυτή την κατηγορια.

επισης το ότι ονειρευεται σεξ με παππούδες αυτόματα τον κατατασει στους πουστιδες.

γκεγκε?

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Εσύ ΠΟΥΣΤΑΡΑ nik1410 με κατηγορείς για μερικά κωλοδάχτυλα που έχω φάει από γυναίκες. Το ίδιο έχουν κάνει και οι μεγαλύτεροι straight γαμιάδες όλων των εποχών Rocco Siffredi και Nacho Vidal. Κανείς από αυτούς όμως δεν έχει γαμηθεί - τουλάχιστον on camera - με τραβεστί ή τρανσέξουαλ όπως εσύ. Ξέρεις γιατί;

Γιατί το κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι straight ενώ το γαμήσι με shemale είναι gay. Είμαι άντρας και είσαι ΠΟΥΣΤΑΡΑ, κατάλαβέ το μωρή λουλού. Μου βάζουν κωλοδάχτυλο 2-3 πουτάνες, σου βάζει ΠΟΥΤΣΑ η "Φιόνα" και η "Νικόλ".

[size=40pt]ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ![/size]   :vomit:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
όταν θαυμαζεις την γυναικεια ομορφια εισαι φυσιολογικος αντρας εξυπνακια.

αααααααααν ανακαλύψεις ότι η φωτομοντέλα χειλουδακη πχ ηταν αντρας και χαλαστείς είναι δικο σου θεμα.

αν γουστάρεις να γαμιεσαι σαν τον πικερ αυτόματα εισαι πουστης. δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω για να σε βαλει σε αυτή την κατηγορια.

επισης το ότι ονειρευεται σεξ με παππούδες αυτόματα τον κατατασει στους πουστιδες.

γκεγκε?

Δηλαδή κάποιος που σε 222 γαμήσια σε 2-3 (1%) δέχτηκε δάχτυλο από ΓΥΝΑΙΚΑ χωρίς να το ζητήσει κι όλας είναι πούστης ενώ κάποιος που την παίζει ή και γαμιέται με ΑΝΔΡΕΣ είναι straight. Άσε ρε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εσύ ΠΟΥΣΤΑΡΑ nik1410 με κατηγορείς για μερικά κωλοδάχτυλα που έχω φάει από γυναίκες. Το ίδιο έχουν κάνει και οι μεγαλύτεροι straight γαμιάδες όλων των εποχών Rocco Siffredi και Nacho Vidal. Κανείς από αυτούς όμως δεν έχει γαμηθεί - τουλάχιστον on camera - με τραβεστί ή τρανσέξουαλ όπως εσύ. Ξέρεις γιατί;

Γιατί το κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι straight ενώ το γαμήσι με shemale είναι gay. Είμαι άντρας και είσαι ΠΟΥΣΤΑΡΑ, κατάλαβέ το μωρή λουλού. Μου βάζουν κωλοδάχτυλο 2-3 πουτάνες, σου βάζει ΠΟΥΤΣΑ η "Φιόνα" και η "Νικόλ".

[size=40pt]ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ![/size]  :vomit:

δεν σε κατηγορω στο λεω ξανα και ξανα για να το καταλάβεις.

και οι μεγαλύτεροι γαμιαδες πορνοσταρ που αναφέρεις δεν σημαινει ότι δεν είναι γκεη.

μπαησεξουαλ είναι.

ο μπαησεξουαλ και γαμαει και γαμιεται.
είναι ταυτόχρονα και στρεητ και γκεη.
εγω δεν εχω τετοια πρότυπα.

και εσυ στην ιδια κατηγορια εισαι.
γαμας πιπινακια
αλλα γαμιεσαι κιολας
και γουστάρεις και κανα παππου

να σε βαφτησουμε 100% στρεητ, αφου εχεις γαμηθει και μαλιστα το γουσταρες δεν γινεται.
χωνεψε το.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δηλαδή κάποιος που σε 222 γαμήσια σε 2-3 (1%) δέχτηκε δάχτυλο από ΓΥΝΑΙΚΑ χωρίς να το ζητήσει κι όλας είναι πούστης ενώ κάποιος που την παίζει ή και γαμιέται με ΑΝΔΡΕΣ είναι straight. Άσε ρε.

και οι 2 είναι πουστιδες.

και αυτος που γαμιεται από γυναικες.

και αυτοπς που γουσταρει αντρες.

ο πικερ λοιπον είναι και με τις 2 εννοιες πουστις και εχει γαμηθει από τον κωλο.
και του αρεσουν οι παππούδες.

αντίθετα εγω δεν γουστάρω αντρες ουτε εχω βαλει τιποτα στον κωλο μου

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
και οι 2 είναι πουστιδες.

και αυτος που γαμιεται από γυναικες.

και αυτοπς που γουσταρει αντρες.

Το βρίσκεις λοιπόν λογικό ο ένας από τους δύο (ας πούμε ο δεύτερος) να κράζει τον άλλον και να του το παίζει άντρας; (Το παράδειγμα είναι τυχαίο)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
και οι 2 είναι για κραξιμο.

εγω δεν ανηκω σε καμια από τις 2 κατηγοριες.

ο πικερ ανηκει και στις 2 κατηγοριες πουστιδων.

εγω εχω δικαίωμα να τον κραζω γιατι είναι γκεη.
αυτος όχι, γιατι εγω δεν ειμαι.

περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
η φιονα, το τραινο, μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size]
της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες  :undecided:.

ειδα και την καινουριοεμφανιζομενη κυπρια με το ραβ4, δεν θυμαμαι κατι ειχε συμμετασχει σε καποιο ρεαλιτυ παλια αυτή? ειχε γινει καποιος ντορος για αυτην στην κυπρο? τελος παντων δεν θυμαμαι και συνεχισα αποφασισμένος να βρω δυνατο τσιμπουκι προς τα μπουρδελα της πολης, για νικολ τρανς από βουλγαρια ή χριστινα από ρουμανια, τελικα βρηκα την χριστινα. πολύ δυνατη η πιπα της παιδια χωρις δοντι τον σφιγκει καλα και δεν παραπονιεται για δυνατο σφυροκόπημα στα 4. ακολουθει κριτικη. και η άλλη η κυπρια η καλοκαρδη η εξω καρδια όπως λεω ηταν στην πιατσα με καγουρικο μερσεντές αν δεν κανω λαθος, 2 νικολα επισης αυτή που ειχε το τς14 και η άλλη, το κοριτσακι με τα λιγα ψυχολογικα. η χοντρη ξανθια στο αυτοκινητο της στην σελ. και καποιες αδιαφορες πρεζουδες γυφτισες κατά μηκος της γιαννιτσωνε. στην θεση της φιονας μια ηλικιωμενη αποκρουστικη καπως τραβεστί στην σταση. καλες τσαρκες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το βρίσκεις λοιπόν λογικό ο ένας από τους δύο (ας πούμε ο δεύτερος) να κράζει τον άλλον και να του το παίζει άντρας; (Το παράδειγμα είναι τυχαίο)
και οι 2 είναι για κραξιμο.

εγω δεν ανηκω σε καμια από τις 2 κατηγοριες.

ο πικερ ανηκει και στις 2 κατηγοριες πουστιδων.

εγω εχω δικαίωμα να τον κραζω γιατι είναι γκεη.
αυτος όχι, γιατι εγω δεν ειμαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γκομεναρα η χειλουδακη.

μηπως και αυτή η δηλωση με κανει γκεη????
αντε κουνα λιγο το κεφαλι σου.

εγω όταν βρηκα την χειλουδακη ΔΕΝ πηγα μαζι της όχι γιατι ειχε μπαζεψει πλεον αλλα γιατι ηξερα το βιολογικο της φυλο.

και σε κάθε τσαρκα που κανω με ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΒΥΖΙΑ από τις τραβεστί.
η ιδεα όμως ότι ανηκουν σε αντρες με χαλαει, επειδή ΔΕΝ είμαι πουστης για να με ελκουν οι αντρες.

τον πικερ ουτε οι ΑΝΤΡΕΣ παππούδες τον χαλανε.
και γουσταρει να γαμιεται από τον κωλο.

100 φορες το ειπαμε πια, από οπου και να το πιασεις γκεη είναι ο ανθρωπος και βγαινει να κανει ως μπαησεξουαλ τον αντρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom