Τι να μας πει το κάθε λαμόγιο από τη ζωή του; Κανένας σχεσάκιας δεν μπορεί να μας κοντράρει στον αριθμό των γυναικών που έχουμε γαμήσει. Αν και εγώ άρχισα μόλις πριν από 12 χρόνια να γαμώ συστηματικά στα μπουρδέλα, ήδη κοιτώντας πλέον στο παρελθόν μου είναι αμέτρητα τα κορίτσια που έχω γαμήσει. Ζούμε στα μπουρδέλα τη ζωή ενός πορνοστάρ σε μικρογραφία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Συμφωνώ και εγώ. Καμία φωτό δεν υπάρχει με το Rocco η το Nacho
να γαμάνε τράβελο.
Άντε πάλι φτου και από την αρχή
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.308
- Πόντοι
- 1.686
Ρε φίλε γυναίκα είναι αυτή που πιπώνει στη φωτογραφία ο Rocco. Βλέπεις καμία πούτσα;
Και αυτό που λες για τον Vidal είναι μύθος αν δεν μου φέρεις απόδειξη.
Συμφωνώ και εγώ. Καμία φωτό δεν υπάρχει με το Rocco η το Nacho
να γαμάνε τράβελο.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Άντε πάλι φτου και από την αρχή
Άσε ρε συ να αλλάξει λίγο το θέμα της συζήτησης.
Επισκέπτης
Άσε ρε συ να αλλάξει λίγο το θέμα της συζήτησης.
"Έχει γαμήσει ο Σουφρέντι τράβελο?"
3ος κύκλος, επεισόδιο 145
Στον 4ο κύκλο άκουσα γίνεται ανατροπή
Ρίχνεις τον τζίρο στα μπουρδέλα έτσι - ο δείκτης ανέβηκε μόλις πριν δυό μέρες με την ανακοίνωση για τα υποχρεωτικά 4 την εβδομάδα
Ο δείκτης ανέβηκε προσωρινά γιατί τα είχα πάρει με τους μαλάκες που με ανάγκασαν να φάω mute. Εγώ βέβαια τώρα γαμώ 4 φορές την εβδομάδα σταθερά γιατί έχω μείνει λίγο πίσω αλλά ο μέσος όρος πρέπει να ορίζεται μεσοσταθμικά και να αφορά όλες τις περιόδους - δηλαδή το σύνολο - της σεξουαλικά ενήλικης ζωής.
Ο στόχος μας είναι στο τέλος της ζωής μας να έχουμε μέσο όρο τουλάχιστον 3 γαμήσια την εβδομάδα από τα 15 μας χρόνια και μετά. Και επειδή ο μέσος όρος ζωής είναι γύρω στα 80 θέτω ως στόχο τα 10.200 γαμήσια μέχρι την ηλικία αυτή.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
"Έχει γαμήσει ο Σουφρέντι τράβελο?"
3ος κύκλος, επεισόδιο 145
Ε δεν πειράζει. Σε σχέση με αυτά που συζητούσαμε πριν...
Επισκέπτης
Ε δεν πειράζει. Σε σχέση με αυτά που συζητούσαμε πριν...
Α ναι! Το ξέχασα το κωλοδάχτυλο!
Και θέλω εδώ να διευκρινίσω κάτι... Ο νόμος του Picker δεν είναι απαραίτητα κατά της σχέσης ούτε κατά της δημιουργίας απογόνων. Ο νόμος του Picker είναι απλά υπέρ της αντρικής τιμής και της αλήθειας, γιατί πιστεύει ότι το "γλείψιμο" των γυναικών και το ψέμα δεν ταιριάζουν στους γνήσιους άντρες.
Ο στόχος μας πρέπει να παραμένει αναλλοίωτος σε κάθε περίπτωση είτε έχουμε σχέση ή γαμάμε πουτάνες. Ο γνήσιος μπουρδελιάρης για το νόμο του Picker δεν είναι το λαμόγιο που γαμάει πουτάνες στα κρυφά αλλά ο περήφανος άντρας που λέει στα ίσια στη γυναίκα του αν τη βαρέθηκε και αν παράλληλα γαμάει πουτάνες. Γιατί ο γνήσιος μπουρδελιάρης ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ να μείνει μόνος. Ξέρει ότι είτε με γυναίκα ή χωρίς αυτός θα γαμάει το ίδιο!
Ο στόχος μας πρέπει να παραμένει αναλλοίωτος σε κάθε περίπτωση είτε έχουμε σχέση ή γαμάμε πουτάνες. Ο γνήσιος μπουρδελιάρης για το νόμο του Picker δεν είναι το λαμόγιο που γαμάει πουτάνες στα κρυφά αλλά ο περήφανος άντρας που λέει στα ίσια στη γυναίκα του αν τη βαρέθηκε και αν παράλληλα γαμάει πουτάνες. Γιατί ο γνήσιος μπουρδελιάρης ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ να μείνει μόνος. Ξέρει ότι είτε με γυναίκα ή χωρίς αυτός θα γαμάει το ίδιο!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Και επειδή ο μέσος όρος ζωής είναι γύρω στα 80 θέτω ως στόχο τα 10.200 γαμήσια μέχρι την ηλικία αυτή.
αν περασεις τα 10200 τι θα γινει;
αν δεν φτασεις τα 80 τι θα γινει;
αν περασεις τα 80 τι θα γινει;
αν παρολο τις προσπαθειες δεν περασεις τις 10200 τι θα γινει;
αν χρεοκοπησεις καποια στιγμη και δεν εχεις το 10ρικο τι θα γινει;
σοβαρα ερωτηματα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
πικερ συγγνωμη που θα στο χαλασω αλλα εγω τον φιονο δεν τον εχω ακουμπησει. η γυναικεια της εμφανιση μου αρεσει και η αντρικη της φυση με αποτρεπει γιατι δεν είμαι γκεης σαν εσενα.
αλλα εσυ από τον κωλο εχεις γαμηθει οποτε ότι και να πεις εσυ εισαι ο γκεουλας.
αντε μετρα μεχρι τα 80 να φτασεις 10.000 γαμησια.
αν και νομιζω πολύ πιο νωρις θα το γυρισεις στα παππουδια που ονειρεύεσαι.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Και θέλω εδώ να διευκρινίσω κάτι... Ο νόμος του Picker δεν είναι απαραίτητα κατά της σχέσης ούτε κατά της δημιουργίας απογόνων. Ο νόμος του Picker είναι απλά υπέρ της αντρικής τιμής και της αλήθειας, γιατί πιστεύει ότι το "γλείψιμο" των γυναικών και το ψέμα δεν ταιριάζουν στους γνήσιους άντρες.
Εμείς είμαστε κατά της δημιουργίας απογόνων του Πικηπόκο. Προστατεύουμε την κοινωνία και την επόμενη γενιά.
Δεν μου πέφτει λόγος για τα γούστα σου,αλλά το post που παρέθεσε ο Picker κάθε άλλο παρά απλή αναφορά αποκαλύπτει...πικερ συγγνωμη που θα στο χαλασω αλλα εγω τον φιονο δεν τον εχω ακουμπησει. η γυναικεια της εμφανιση μου αρεσει και η αντρικη της φυση με αποτρεπει γιατι δεν είμαι γκεης σαν εσενα.
Επισκέπτης
πικερ συγγνωμη που θα στο χαλασω αλλα εγω τον φιονο δεν τον εχω ακουμπησει. η γυναικεια της εμφανιση μου αρεσει και η αντρικη της φυση με αποτρεπει γιατι δεν είμαι γκεης σαν εσενα.
Τυπε μενεις πανω ή κατω απο τη Θηβα; :S :S :S
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
πανω από την θηβα και την φιονα την ξερουν ολοι οι θεσσαλονικεις γιατι είναι στο δρομο για τα νυκτερινα κεντρα τα τελευταια 20 χρονια, ακομη και οι γυναικες την ξερουν γιατι σε καποια εξοδο την πετυχαν στο ποστο της. το ιδιο ποστ θα εκανα πχ και για την τζενη χειλουδακη πως ως γυναικα ηταν μοντελο, ως αντρας όμως που ηταν βιολογικα δεν θα πηγαινα μαζι της.
πικερ ποτε κωλοδακτυλιαστηκες τελευταια φορα?
μηπως πρεπει να αφαιρέσουμε τις φορες που γαμιεσαι από τις φορες που γαμας για τον στοχο των 10.000 γαμησιων?
υγ. δεν εχει λιγο και πολύ πουστης, οποιος γαμιεται και του αρεσει πουστης λεγεται, ανεξάρτητα αν γαμαει και γυναικες.
επισης δεν εχει σημασια αν τον κωλο του πικερ τον γαμαει δονητης, αγγουρακι, μπανανουλα ή μια πουτανα με το δακτυλο. το ιδιο πουστης καθίσταται αφου του αρεσει να τον γαμανε.
πικερ ποτε κωλοδακτυλιαστηκες τελευταια φορα?
μηπως πρεπει να αφαιρέσουμε τις φορες που γαμιεσαι από τις φορες που γαμας για τον στοχο των 10.000 γαμησιων?
υγ. δεν εχει λιγο και πολύ πουστης, οποιος γαμιεται και του αρεσει πουστης λεγεται, ανεξάρτητα αν γαμαει και γυναικες.
επισης δεν εχει σημασια αν τον κωλο του πικερ τον γαμαει δονητης, αγγουρακι, μπανανουλα ή μια πουτανα με το δακτυλο. το ιδιο πουστης καθίσταται αφου του αρεσει να τον γαμανε.
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 509
- Πόντοι
- 316
πίκερ αναρωτήθηκες ποτέ γιατί στη χώρα μας επιτρέπεται η πορνεία ενώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες όχι και πως φτάσαμε στο σημείο να είναι νόμιμα τα μπουρδέλα?
Ποιος ήταν ο μοχλός πίεσης για να νομιμοποιηθεί η ελεγχόμενη πορνεία σε μια άκρως πουριτανή και κατά τα άλλα βαθιά θρησκεύομενη χώρα?
Ο λόγος είναι οι παντρεμένοι.
Η κοινωνία (και η εκκλησία που λύνει και δένει στη χώρα μας) πάντα έδινε και θα δίνει τεράστια βαρύτητα στο θεσμό του γάμου στην Ελλάδα και προκειμένου να μην διαλύονται εύκολα οι γάμοι από γκομενιλίκια και ξενοπηδήματα ανάγκασε με τον τρόπο της το πολιτικό σύστημα να καθιερώσει τα μπουρδέλα.
ο λόγος που μπορείς και εφαρμόζεις τον ψευτονόμο σου είναι οι παντρεμένοι πικεράκο
χέστηκε η κοινωνία για αγάμητους σαν και σένα, τα μπουρδέλα δεν νομιμοποιήθηκαν ούτε για τους αγάμητους, ούτε για τους λάθρο.
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 509
- Πόντοι
- 316
Τι να μας πει το κάθε λαμόγιο από τη ζωή του; Κανένας σχεσάκιας δεν μπορεί να μας κοντράρει στον αριθμό των γυναικών που έχουμε γαμήσει. Αν και εγώ άρχισα μόλις πριν από 12 χρόνια να γαμώ συστηματικά στα μπουρδέλα, ήδη κοιτώντας πλέον στο παρελθόν μου είναι αμέτρητα τα κορίτσια που έχω γαμήσει. Ζούμε στα μπουρδέλα τη ζωή ενός πορνοστάρ σε μικρογραφία.
κάτι τέτοιες δηλώσεις είναι που κάνουν αυτό το νήμα το πιο διασκεδαστικό στον πλανήτη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις