Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
πραγματικά πιστευω ότι μ'αυτά τα δεδομένα, δεν έχει νοημα η συζήτηση ή η αντιπαραθεση με τον πικερ

Εγώ ειμαι ευτυχώς χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά..

Το βλέπω να κάνετε καμιά bou συνάντηση ή ομαδική μπουρδελότσαρκα και να σκάσει με καπαρντίνα να σας ξηγηθει Columbine :S

columbine-never-sleeps-03.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα λαμόγια βρίσκονται υπό εξαφάνιση από την πιάτσα και έχουν πανικοβληθεί. Οι μέρες σας λαμόγια τελειώνουν.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν τους έλκει ο νόμος, αλλά οι απέλπιδες προσπάθειες ενός φουκαρά  να καταστείλει την έμφυτη ομοφυλοφιλία του, προτάσσοντας δόγματα και νόμους που αλληλοσυγκρούονται μεταξύ τους.

Σκάσε εσύ μωρή πουτάνα. Αηδία κατάντησες με την εμμονή σου να σε γαμήσω για να σου αποδείξω ότι είμαι ενεργητικός.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
πραγματικά πιστευω ότι μ'αυτά τα δεδομένα, δεν έχει νοημα η συζήτηση ή η αντιπαραθεση με τον πικερ
το μονο νοημα που βρισκω είναι η μελέτη του φαινομένου για επιστημονικους λόγους  

Αφού δεν έχει κανένα νόημα τότε γιατί ο μόνος λόγος ύπαρξής σου στο site είναι να μπαίνεις στο thread μου και να μου τη λες;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι απλό το γιατί με πολεμούν. Έχω δημιουργήσει έναν τέλειο νόμο βασισμένο πάνω στο σεξ, την υπερηφάνεια και την ηθική. Αυτό που δεν αντέχουν είναι η πληρότητα του νόμου. Δεν μπορούν να μου τη βγουν αλλιώς και καταφεύγουν σε απειλές και σε ψέματα - όπως π.χ. ότι είμαι gay - που ξέρουν καλά ότι δεν ισχύουν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Είναι απλό το γιατί με πολεμούν. Έχω δημιουργήσει έναν τέλειο νόμο βασισμένο πάνω στο σεξ, την υπερηφάνεια και την ηθική. Αυτό που δεν αντέχουν είναι η πληρότητα του νόμου. Δεν μπορούν να μου τη βγουν αλλιώς και καταφεύγουν σε απειλές και σε ψέματα - όπως π.χ. ότι είμαι gay - που ξέρουν καλά ότι δεν ισχύουν.

Εισαι τυχερός που μένεις Ελλάδα και γαμάς με 10ευρώ και που υπαρχουμε και εμείς οι μαλάκες στο bou να ξεσπάς.

Σε άλλη χώρα θα γαμούσες κάθε χριστούγεννα και όλοι θα σε κοιτούσαν σαν εξωγήινο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μπορούν τα λαμόγια να χωνέψουν ότι τα μπακούρια "τους τη βγαίνουν με κόκκινο". Είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα να έχουν γκόμενες και να γαμάνε πουτάνες στα κρυφά. Τώρα όμως από τη μία έχουν σφίξει οι κώλοι, από την άλλη τους αποτελειώνουμε με την υπόσχεση να μην είμαστε πια τα κορόιδα και να τους δίνουμε στεγνά στις ηλίθιες γκόμενές τους.

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
κ.Πίκερ σε πολεμούν γιατί πολύ απλά υποκινούνται από τον αχρείο νεοδημοκράτη Στέκα.Ακόμα να το καταλάβεις?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όλα αυτά δημιουργούν ένα ασφυκτικό κλίμα στα ελεεινά λαμόγια και το μόνο που τους μένει είναι να ξεσπούν στο νόμο του Picker με αοριστίες και άναρθρες κραυγές. Είναι εμφανής πλέον η ηθική και σεξουαλική μας ανωτερότητα απέναντί τους!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λαμόγιο θυμήσου την 7η εντολή:

[size=70pt]ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ![/size]  :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Όσο για τις ηλίθιες αμερικάνικες έρευνες, έχω ξαναπεί ότι απευθύνονται σε έναν αντρικό πληθυσμό που δεν έχει τη δυνατότητα να γαμάει σε μπουρδέλα γιατί απλά στις ΗΠΑ οι φεμινίστριες από τις αρχές του 20ού αιώνα έχουν κλείσει τα μπουρδέλα!!!
Η πορνεία σε χώρες όπως οι Η.Π.Α είναι ακριβή και για τον λόγο αυτό οι περισσότεροι αν δεν βρουν γκόμενα να γαμήσουν είναι αναγκασμένοι είτε να γαμήσουν κάποια παντρεμένη είτε να γαμήσουν την χούφτα τους! Οι συμβουλές τους δεν αφορούν τους Αθηναίους!

Το γαμήσι είναι για τους άντρες ενώ η μαλακία είναι για τους μαλάκες!

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Λαμόγιο θυμήσου την 7η εντολή:

ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ!  :heavymetalbig:

Χύστη Picker, Σήμερα πήγα στο Φυλής 71Β και ξεκώλιασα την Στέλλα, και φεύγοντας μετά άκουσα την τσατσά να την ρωτάει με ποιόν μιλούσε στο τηλέφωνο και την Στέλλα να της απαντά ότι μιλούσε με τον άντρα της! :wowmouth: Το :fuck2: που της έριξα θεωρείται μοιχεία? :priest: Διότι αν ήξερα ότι ήταν παντρεμένη, σίγουρα δεν θα περνούσα μαζί της στο δωμάτιο... :badair:

Επισκέπτης
Δεν με ενδιαφέρει να βρω γκόμενα ρε μαλάκα, με ενδιαφέρει να μη βλέπω τις ελεεινές σας φάτσες στην πιάτσα.  :rockon:

Picker οι παντρεμένοι που βλέπεις να τριγυρίζουν στο Μεταξουργείο έχουν παντρευτεί μπάζα και σε ζηλεύουν επειδή εσύ πηδάς καλύτερες από τις γυναίκες τους, ενώ όσοι έχουν παντρευτεί ωραίες αυτές τους κερατώνουν  την ώρα που αυτοί πηδάνε στο Μεταξουργείο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom