Επισκέπτης
τυπε κλωνοφερνεις :S :S :S
Τυπε δεν ειμαι αυτος που νομιζεις οτι ειμαι... :S :S :S
τυπε κλωνοφερνεις :S :S :S
καποιοι λενε οτι εισαι ο Πικερ τυπεΤυπε δεν ειμαι αυτος που νομιζεις οτι ειμαι... :S :S :S
καποιοι λενε οτι εισαι ο Πικερ τυπε:S :S :S
Δηλαδή αρχιδοσπάστης πλασιέ που παίρνει μεσημεριάτικα τον κοσμάκη τηλέφωνο.
Καμία έκπληξη.
πραγματικά πιστευω ότι μ'αυτά τα δεδομένα, δεν έχει νοημα η συζήτηση ή η αντιπαραθεση με τον πικερ
Έχω πει ότι δουλεύω σε εταιρίες δημοσκοπήσεων. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με πωλήσεις. :-*
Δεν τους έλκει ο νόμος, αλλά οι απέλπιδες προσπάθειες ενός φουκαρά να καταστείλει την έμφυτη ομοφυλοφιλία του, προτάσσοντας δόγματα και νόμους που αλληλοσυγκρούονται μεταξύ τους.
πραγματικά πιστευω ότι μ'αυτά τα δεδομένα, δεν έχει νοημα η συζήτηση ή η αντιπαραθεση με τον πικερ
το μονο νοημα που βρισκω είναι η μελέτη του φαινομένου για επιστημονικους λόγους
Είναι απλό το γιατί με πολεμούν. Έχω δημιουργήσει έναν τέλειο νόμο βασισμένο πάνω στο σεξ, την υπερηφάνεια και την ηθική. Αυτό που δεν αντέχουν είναι η πληρότητα του νόμου. Δεν μπορούν να μου τη βγουν αλλιώς και καταφεύγουν σε απειλές και σε ψέματα - όπως π.χ. ότι είμαι gay - που ξέρουν καλά ότι δεν ισχύουν.
Η πορνεία σε χώρες όπως οι Η.Π.Α είναι ακριβή και για τον λόγο αυτό οι περισσότεροι αν δεν βρουν γκόμενα να γαμήσουν είναι αναγκασμένοι είτε να γαμήσουν κάποια παντρεμένη είτε να γαμήσουν την χούφτα τους! Οι συμβουλές τους δεν αφορούν τους Αθηναίους!Όσο για τις ηλίθιες αμερικάνικες έρευνες, έχω ξαναπεί ότι απευθύνονται σε έναν αντρικό πληθυσμό που δεν έχει τη δυνατότητα να γαμάει σε μπουρδέλα γιατί απλά στις ΗΠΑ οι φεμινίστριες από τις αρχές του 20ού αιώνα έχουν κλείσει τα μπουρδέλα!!!
Λαμόγιο θυμήσου την 7η εντολή:
ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ!![]()
Δεν με ενδιαφέρει να βρω γκόμενα ρε μαλάκα, με ενδιαφέρει να μη βλέπω τις ελεεινές σας φάτσες στην πιάτσα.![]()