You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αν μας την πέσει γυναίκα τίμιου δεσμευμένου τη φτύνουμε στη μάπα και τη δίνουμε στον άντρα της για να έχει το νου του. Αντίθετα δεν έχουμε την παραμικρή εκτίμηση για τα δεσμευμένα λαμόγια που μας γαμάνε τις πουτάνες. ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 509
- Πόντοι
- 316
πίκερ το παντρεμένο λαμόγιο δεν ζηλεύει τίποτα από σένα και τον αστείο νόμο σου, αντίθετα εσύ φθονείς τους πάντες.
Ο παντρεμένος πραγματικός άντρας (πολυγαμικό ον) ξενογαμάει για να σώσει το γάμο του και να μην χαλάσει την οικογένεια του από αστεία γκομενιλίκια, εσύ "γαμάς" χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο, ούτε καν για την ευχαρίστηση μιας και χρειάζεσαι πλέον δαχτυλάκι για να σου κάνει κούκου η μπάμια
Ο παντρεμένος πραγματικός άντρας (πολυγαμικό ον) ξενογαμάει για να σώσει το γάμο του και να μην χαλάσει την οικογένεια του από αστεία γκομενιλίκια, εσύ "γαμάς" χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο, ούτε καν για την ευχαρίστηση μιας και χρειάζεσαι πλέον δαχτυλάκι για να σου κάνει κούκου η μπάμια
Πικερ. Θα συμμετεχεις στον διαγωνισμο μας; Εχουμε βαλει διαγωνισμο ωστε να βρουμε τι εχωσε στον κωλο του αυτος που εκθρονησε τον λιλα. Θελουμε και την δικη σου άποψη. Αν κερδισεις θα δωσω στην γυναικα του παντρεμενο οτι παει στα μπουρδελα.
Συνημμένα
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
STEKAS72
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Πικερ ηρθε η ωρα να εφαρμόσεις τον δικό μου νόμο!!!!
STEKAS72
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Από τη στιγμή που την απατάς, η γυναίκα σου πλέον δεν σου ανήκει. Η γυναίκα σου λαμόγιο ανήκει στο λαό.![]()
Μια χαρά μου ανήκει εδώ και 10+ χρονια!!!
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
Πικερ στο παιδικό κρεβατάκι σου κοιμασαι με κουκλα ή αρκουδάκι;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ζητω η νεα δημοκρατια ζητω η δαπ νδφ
Μαλάκα Στέκα ξεφτιλίστηκες τελείως με τον διαγωνισμό-παρωδία σου! Είσαι μια παρωδία σκέτη ο ίδιος! Λυπάμαι τον Billy13 που άλλαξε όνομα μετά την κατάκτηση αυτού του τροπαίου-παρωδία!
Εγώ είμαι δυνατός χαρακτήρας ΜΑΛΑΚΑ, δώσε μου όσα τρόπαια θες. Θα σε γλεντάω εδώ μέσα για πάντα!![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Εγώ είμαι δυνατός χαρακτήρας ΜΑΛΑΚΑ, δώσε μου όσα τρόπαια θες. Θα σε γλεντάω εδώ μέσα για πάντα!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Picker
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
STEKAS72![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
Chris82 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Δεν σε φθονώ καθόλου! Απλά έχω μόνο 2 επιλογές για να σε αντιμετωπίσω: Να σε δώσω στεγνά ή να γίνω κι εγώ ελεεινό λαμόγιο. Και φυσικά προτιμώ να σε δώσω στεγνά!
Εσύ μου έχεις φάει μια γυναίκα με το ψέμα και την κρατάς με το ψέμα, εγώ θα την ελευθερώσω με την αλήθεια!![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Εσύ μου έχεις φάει μια γυναίκα με το ψέμα και την κρατάς με το ψέμα, εγώ θα την ελευθερώσω με την αλήθεια!
Αν έχεις μια γκόμενα που γουστάρω και θέλεις να σε σέβομαι, θα είσαι εντάξει μαζί της. Αν είσαι λαμόγιο δεν θα σου τη χαρίσω. Γιατί εγώ δεν θα γινόμουν ποτέ λαμόγιο για να ρίξω ή να κρατήσω μια γυναίκα. Εμένα με απορρίπτει γιατί της έχω πει την αλήθεια ότι γαμάω πουτάνες. Ποιος είσαι εσύ ρε λαμόγιο να της το παίζεις μονογαμικός ενώ δεν είσαι;;;
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Πικεράκο , πρέπει να κάνεις εμφύτευση μαλλιών !
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2016/06/Metamosxefsi3.jpg[/img[/URL]]
Η καλύτερη μεταμόσχευση μαλλιών από τη DHI
[img]http://s.nbst.gr/files/1/2016/06/Metamosxefsi1.jpg
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Πικεράκο ,
να πάψεις να είσαι καραφλούλης !
Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, Αθήνα 11743
Τηλέφωνο: 2109211630
Email: info@dhiglobal.com
Μια μικρή ανακεφαλαίωση των τελευταίων τροπολογιών του νόμου:
- Ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί από τα 15 έτη αλλά καλό θα είναι από τα 15 ως τα 18 να υπάρχει ένας πρόθυμος συνοδός ή κηδεμόνας. Είναι επικίνδυνες περιοχές αυτές για έναν ανήλικο, ειδικά αν πρέπει να πηγαίνει εκεί 4 φορές την εβδομάδα.
- Ο νόμος προτείνει συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα για τους νεότερους και 3 φορές την εβδομάδα για τους ωριμότερους. Ως ηλικία μετάβασης μεταξύ των 2 συχνοτήτων προτείνει τα 45-50 έτη, αφού το προσδόκιμο ζωής των αντρών είναι κοντά στα 80.
- Ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί από τα 15 έτη αλλά καλό θα είναι από τα 15 ως τα 18 να υπάρχει ένας πρόθυμος συνοδός ή κηδεμόνας. Είναι επικίνδυνες περιοχές αυτές για έναν ανήλικο, ειδικά αν πρέπει να πηγαίνει εκεί 4 φορές την εβδομάδα.
- Ο νόμος προτείνει συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα για τους νεότερους και 3 φορές την εβδομάδα για τους ωριμότερους. Ως ηλικία μετάβασης μεταξύ των 2 συχνοτήτων προτείνει τα 45-50 έτη, αφού το προσδόκιμο ζωής των αντρών είναι κοντά στα 80.
Επισκέπτης
Μια μικρή ανακεφαλαίωση των τελευταίων τροπολογιών του νόμου:
Για τους παραβάτες του νόμου Picker τι ποινή προβλέπει ο νομοθέτης;
Ποτέ δεν φεύγουμε από τα μπουρδέλα άχυστοι. Για να μετρήσει μια σεξουαλική πράξη ως επιτυχημένη πρέπει να υπάρχει έστω και ελάχιστη διείσδυση σε κάποια από τις 3 γυναικείες κοιλότητες και κατόπιν επιτόπου τελείωμα μέσα της ή έστω με μαλακία.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις