Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Συγνωμη, τηλεφωνητης.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πάνω από 20 άτομα παρακολουθούν και απόψε το νόμο του Picker. Αυτό δείχνει τη διαχρονική του αξία. Ο νόμος των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων και τιμωρών των ελεεινών λαμόγιων. Η πιάτσα ανήκει σε εμάς γιατί κατέχουμε την αλήθεια!

Δεν τους έλκει ο νόμος, αλλά οι απέλπιδες προσπάθειες ενός φουκαρά  να καταστείλει την έμφυτη ομοφυλοφιλία του, προτάσσοντας δόγματα και νόμους που αλληλοσυγκρούονται μεταξύ τους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Χαμούρα μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσε ο Νάσος.  :2funny:

Δεν πειράζει, πάθε το εγκεφαλικό σου και άσε με ήσυχο να σου τη γαμήσω.

Πίκυρούλα...

Όσο και να σκούζεις, δεν σε πηδάω. Το πολύ πολύ να σου ρίξω κάνα πουτσοσκάμπιλο και να σε κατουρήσω στην καράφλα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Δεν με ενδιαφέρει να βρω γκόμενα ρε μαλάκα, με ενδιαφέρει να μη βλέπω τις ελεεινές σας φάτσες στην πιάτσα.  :rockon:

Θα μας βλεπεις πικερ... και ασε τα περι λαμογίων, οι πουτανες γνωριζουν οτι ειμαι παντρεμένος!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
έχετε καταλάβει για τι πραγμα μιλάμε...

το παιδί έχει σοβαρή ψυχιατρική νόσο με συνοδό νοητική έκπτωση και αδυναμία (πλήρους) αυτοεξυπηρέτησης
ήταν κλεισμένος στο σπίτι του 5 χρόνια και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική
και το να τρίβεται στο μεταξουργείο με το δεκάρικο και μετά να γράφει στο site για το κατόρθωμά του, είναι μια πρόοδος γι'αυτόν...

πραγματικά πιστευω ότι μ'αυτά τα δεδομένα, δεν έχει νοημα η συζήτηση ή η αντιπαραθεση με τον πικερ
το μονο νοημα που βρισκω είναι η μελέτη του φαινομένου για επιστημονικους λόγους 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
έχετε καταλάβει για τι πραγμα μιλάμε...

το παιδί έχει σοβαρή ψυχιατρική νόσο με συνοδό νοητική έκπτωση και αδυναμία (πλήρους) αυτοεξυπηρέτησης
ήταν κλεισμένος στο σπίτι του 5 χρόνια και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική
και το να τρίβεται στο μεταξουργείο με το δεκάρικο και μετά να γράφει στο site για το κατόρθωμά του, είναι μια πρόοδος γι'αυτόν...

πραγματικά πιστευω ότι μ'αυτά τα δεδομένα, δεν έχει νοημα η συζήτηση ή η αντιπαραθεση με τον πικερ
το μονο νοημα που βρισκω είναι η μελέτη του φαινομένου για επιστημονικους λόγους  

Εχεις δίκιο τυπε....

Ο πικερ ανηκει στην ψυχιατρική επιστήμη και στην ερευνα για επιστημονικους λόγους. Η μελετη του πικερ ίσως βοηθησει αλλους τρελους.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εχεις δίκιο τυπε....

Ο πικερ ανηκει στην ψυχιατρική επιστήμη και στην ερευνα για επιστημονικους λόγους. Η μελετη του πικερ ίσως βοηθησει αλλους τρελους.

είναι τέλειο "πειραματόζωο" με την καλή έννοια ...προσωπικά έχω βγαλει πολλά συμπερασματα
για το πως μια ψυχιατρική νοσος υποβαθμιζει την σκέψη , πως οδηγεί στο κοινωνικό περιθώριο και πως καθιστά αδύνατη την σχέση με τους άλλους ανθρώπους και το άλλο φυλο και πως βρισκει υποκατάστατα και πως αμύνεται σ'αυτη την δυσμένεια ...

μπορει να μην είμαι ψυχίατρος αλλά αν καποιος θέλει να κάνει διδακτορικό στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή πιστευω ότι θα βρει πλούσιο υλικό εδω

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
είναι τέλειο "πειραματόζωο" με την καλή έννοια ...προσωπικά έχω βγαλει πολλά συμπερασματα
για το πως μια ψυχιατρική νοσος υποβαθμιζει την σκέψη , πως οδηγεί στο κοινωνικό περιθώριο και πως καθιστά αδύνατη την σχέση με τους άλλους ανθρώπους και το άλλο φυλο και πως βρισκει υποκατάστατα και πως αμύνεται σ'αυτη την δυσμένεια ...

μπορει να μην είμαι ψυχίατρος αλλά αν καποιος θέλει να κάνει διδακτορικό στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή πιστευω ότι θα βρει πλούσιο υλικό εδω

Ο Πικεράκος, το παίζει τρελός

ενώ δεν είναι τρελός,

χαβαλετζής είναι !

Τον έχω πετύχει στο Μετάξι , και

τριγυρνά στα μπουρδέλα

σαν τον Σέρλοκ Χολμς !  :2funny:

5204-Sherlock-Holmes-Costume-Set-2main.jpg

Ρε Πικεράκο, η Κορίνα η ρουμάνα στο Φωκαίας 17 πάνω
είναι η πιο ΣΤΕΝΗ και ΡΗΧΗ μούνα στη ζωή μου.

Επρεπε να τη γαμήσεις, και
ενώ είσαι μπάμιας, θα ένοιωθες ψωλαράς !  :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
ποιο μελος με πολλες κριτικες για Μεταξι,προσφατα ανενηψε, και τωρα που ξαναγυρισε Μεταξι ντρεπεται να  γραψει κριτικες μην τον πουν κωλοτουμπα :think: :S :S :S

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
"Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς"

Ζητω ο picker    :rockon: