η ελληνικη φιλοσοφημενη περα για περα απαντηση στους ανατολίτικους σκοταδισμούς για μοιχειες
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την άποψη αυτή, αρκεί να έχεις τα αρχαιοελληνικά αρχίδια να το πεις στη σύντροφό σου.
η ελληνικη φιλοσοφημενη περα για περα απαντηση στους ανατολίτικους σκοταδισμούς για μοιχειες
Για όσους δεν έχουν αρχαιοελληνικά αρχίδια ισχύει η 7η εντολή:
[size=70pt]OY ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ![/size]
ακουγεται οτι ο mindreader την εκανε απο το νημα φοβουμενος οτι θα βρει τον Πικερ καβαλα στην γυναικα του συντομα κανα βραδυ :- :S :S :S
Πως θα αντιδρουσες τυπε σε τετοιο ενδεχομενο; :S :S :SΜπά...
Αν πρόκειται για τον Πίκη, ο φόβος είναι το αντίστροφο.
Δεν φοβούμεθα ότι θα βρούμε τον Πίκη να καβαλάει την ερωμένη μας, αλλά την ερωμένη μας να φορά στραπόν και να καβαλάει τον Πίκη... :S
Τρυπιος είναι τυπε?Μπά...
Δεν φοβούμεθα ότι θα βρούμε τον Πίκη να καβαλάει την ερωμένη μας, αλλά την ερωμένη μας να φορά στραπόν και να καβαλάει τον Πίκη... :S
Πως θα αντιδρουσες τυπε σε τετοιο ενδεχομενο; :S :S :S
δες το φιλοσοφικα τυπε,δεν γινεται αλλιως :S :S :SΔεν νομίζω ότι το πολλαπλό εγκεφαλικό επεισόδιο θα μου επέτρεπε να αντιδράσω. :S
Μπά...
Δεν νομίζω ότι το πολλαπλό εγκεφαλικό επεισόδιο θα μου επέτρεπε να αντιδράσω. :S