Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Πίκερ μπαμιοτσούτσουνε , πότε δουλεύει στο Κολωνού 30
αυτή η Νατάσα που λες ;
Απόγευμα ή πρωϊ ;

:headbaning2:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
πικη ο ozzy ειχε τον καλυτερο κιθαριστα  :rockon: :rockon: :rockon:
lp-1984-the_other_side_of_ozzy_osbourne-jp-28ap2982-12.jpg

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Στέκα λαμόγιο δεν δικαιούσαι να κρατάς τη γυναίκα σου εφόσον πια δεν τη γαμάς. Θα της πω την αλήθεια για σένα ώστε να τη γαμήσει κανένας άλλος. Άσε τη γυναίκα ελεύθερη ρε λαμόγιο.

Ποιος σου είπε ρε μαλακα πως δεν γαμαω την γυναίκα μου? κανονικά της γαμαω και αυτή και την Ουκρανή και πουτανες.

Τις γυναικες μας εμεις οι γνήσιοι πουτανιάριδες τις σεβομαστε, είναι οι μητέρες των παιδιών μας, οπότε γαμαμε γκομενες και πουτάνες για να μην της κουράζουμε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Οταν ο πικερ εβαλε το στραπον στον κωλο του!

mfyOMBq.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλάκα Στέκα από εδώ και πέρα άμα σας βρίσκουμε στα μπουρδέλα θα σας δίνουμε στεγνά στις γυναίκες σας μπας και τις γαμήσει και κανένας άλλος. Είναι κρίμα και άδικο να τις έχετε μόνο για πάρτη σας τη στιγμή που εσείς γαμάτε και άλλες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι γυναίκες των παντρεμένων που γαμάνε πουτάνες υποβιβάζονται αυτόματα σε πουτάνες. Είναι και οι ίδιες πουτάνες.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιτέλους μοναχικοί μπουρδελιάρηδες αφυπνιστείτε. Εφόσον οι παντρεμένοι σας γαμάνε τις πουτάνες, έχετε και εσείς κάθε δικαίωμα να τους γαμήσετε τις γυναίκες. Δεν είναι δίκαιο να μοιράζεστε μόνο τις πουτάνες σας μαζί τους. Φάτε τους.  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Μαλάκα Στέκα από εδώ και πέρα άμα σας βρίσκουμε στα μπουρδέλα θα σας δίνουμε στεγνά στις γυναίκες σας μπας και τις γαμήσει και κανένας άλλος. Είναι κρίμα και άδικο να τις έχετε μόνο για πάρτη σας τη στιγμή που εσείς γαμάτε και άλλες.

Οι γυναίκες των παντρεμένων που γαμάνε πουτάνες υποβιβάζονται αυτόματα σε πουτάνες. Είναι και οι ίδιες πουτάνες.  :rockon:

Οι γυναικες μας είναι για να τις γαμαμε μόνο εμεις και αν τολμαγες να πεις ή να πλησιασεις την γυναικα μου θα ετρωγες της χρονιάς σου... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Η γυναίκα του παντρεμενου πουτανιάρη εχει το προνομιο να εχει ανδρα που γαμάει και δερνει χαζουλη πικερ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι γυναικες μας είναι για να τις γαμαμε μόνο εμεις και αν τολμαγες να πεις ή να πλησιασεις την γυναικα μου θα ετρωγες της χρονιάς σου...

Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι παλιομαλάκα. Άμα σε ήξερα θα είχα κάνει το μουνί της γυναίκας σου σουρωτήρι.  :fuck2:

Επισκέπτης
Οι γυναικες μας είναι για να τις γαμαμε μόνο εμεις και αν τολμαγες να πεις ή να πλησιασεις την γυναικα μου θα ετρωγες της χρονιάς σου... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Η γυναίκα του παντρεμενου πουτανιάρη εχει το προνομιο να εχει ανδρα που γαμάει και δερνει χαζουλη πικερ.

Τυπε μολις ειπε ο Πικεροτυπος τη γυναικα σου πουτανα ή κανω λαθος; :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Τυπε μολις ειπε ο Πικεροτυπος τη γυναικα σου πουτανα ή κανω λαθος; :think:

Και στην μανα του και στην αδερφή του εχει πει να γίνουν πουτάνες τυπε....

Τον πικερ τον γραφω στα αρχίδια μου και οποτε θελω του γαμαω τις πουτάνες και ας κλαψουρίζει οσο θέλει!!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλάκα Στέκα και λοιπά παντρεμένα λαμόγια: στα μπουρδέλα από εδώ και πέρα θα πηγαίνετε τοίχο-τοίχο. Το μήνυμά μου έχει πλέον περάσει στους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες. Να το ξέρετε ότι στην πραγματικότητα είμαστε περισσότεροι από εσάς!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πολλοι εχουν το νομο του Πικερ στο μυαλο τους οταν περιφερουν τους οικους.

Η συνεχης επαναληψη χαραζει μονοπατι στο μυαλο του αναγνωστη.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Μαλάκα Στέκα και λοιπά παντρεμένα λαμόγια: στα μπουρδέλα από εδώ και πέρα θα πηγαίνετε τοίχο-τοίχο. Το μήνυμά μου έχει πλέον περάσει στους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες. Να το ξέρετε ότι στην πραγματικότητα είμαστε περισσότεροι από εσάς!

βάλε ένα poll στο νήμα πικερακο "παντρεμένα/δεσμευμένα λαμόγια που γαμάνε στα μπουρδέλα VS μοναχικοί μπουρδελιάρηδες που εφαρμόζουν το νόμο VS τίποτα από τα παραπάνω" να δούμε επιτέλους πόσα απίδια πιάνει ο νόμος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι παλιομαλάκα  Στέκα . Άμα σε ήξερα θα είχα κάνει το μουνί της γυναίκας σου σουρωτήρι.  :fuck2:

Ρε συ Πικεράκο , η γυναίκα του Στέκα
είναι ειδική στις πολεμικές τέχνες.

Θέλεις να φας μπουκέτα ;  :2funny: :2funny: :2funny:

kick-ass-at-work.gif

Πικεράκο, θα φας ξυλιές από γυναίκα !  :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι παλιομαλάκα. Άμα σε ήξερα θα είχα κάνει το μουνί της γυναίκας σου σουρωτήρι.  :fuck2:

Αν ηταν κανένας αλλος χαζουλη πικερ θα τον πλάκωνα.... Εσενα θα σε τσακιζε η γυναικα έτσι για πλάκα.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
τι να κλασει ρε παιδια ο κακομοιρης ο πικερακος για λυπηση ειναι

Stories

Νέο!

Stories