Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
βάλε ένα poll στο νήμα πικερακο "παντρεμένα/δεσμευμένα λαμόγια που γαμάνε στα μπουρδέλα VS μοναχικοί μπουρδελιάρηδες που εφαρμόζουν το νόμο VS τίποτα από τα παραπάνω" να δούμε επιτέλους πόσα απίδια πιάνει ο νόμος.
1.77 εχει γραψει οτι ειναι και με πολυ αδυνατο-κοριτσιστικο σκελετο εχει γραψει και κιλα αλλα δε θυμαμαι
Είμαι 1,77 χωρίς παπούτσια και χωρίς τα μαλλιά. Όλοι με κάνουν για 1,80. Η πούτσα μου είναι 15 εκατοστά. Καλησπέρα.
Αυτος ειναι ο πικερ;;;;
Ο πικερ ερχεται....με ενα αγκουρι στον κωλο του!
με τα μαλλια ποσο φτανεις Πικερ; :S :S :SΕίμαι 1,77 χωρίς παπούτσια και χωρίς τα μαλλιά. Όλοι με κάνουν για 1,80. Η πούτσα μου είναι 15 εκατοστά. Καλησπέρα.
κωστα λαδακη η ocd ανηκει στις αγχωδεις διαταραχες ...βεβαια εμεις εδω εχουμε φτασει σε τετοιο επιπεδο που την διαγιγνωσκουμε απο τις δερματικές εκδηλωσεις της
κοιτα , και μονο απο τα καυλοσπυρακια του πικερ μπορει κανεις να κάνει μια αφαιρετική αναγωγη και να ανασυνθεσει ολοκληρο τον ψυχισμο του...
κοιτα , και μονο απο τα καυλοσπυρακια του πικερ μπορει κανεις να κάνει μια αφαιρετική αναγωγη και να ανασυνθεσει ολοκληρο τον ψυχισμο του...
με τα μαλλια ποσο φτανεις Πικερ; :S :S :S