Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παράλληλα έχει το νου του και για τυχόν παντρεμένα λαμόγια, τα οποία του κάθονται στο λαιμό και τα δίνει στεγνά.  :2funny:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Πουτσα και ξυλο σε καθε παντρεμενο που ξενογαμαει!!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το μήνυμα που προσπαθώ να περάσω στους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες είναι πως είναι τραγικό να αντιμετωπίζουν τους παντρεμένους ως συναγωνιστές τους. Τι σχέση έχουν αυτοί με εμάς ρε σεις; Σκεφτείτε λίγο και μην είστε μαλάκες!  :tickedoff:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Πίκερ , να πάω τώρα να γαμήσω τη Κορίνα στη Κολωνού

ή να το αναβάλλω γιά αύριο Παρασκευή ;

Αυτά είναι τα μεγάλα διλήμματα της ανθρωπότητας !  :rockon:

dilemma-1566@1x.jpg

Πικεράκο , της τον χώνω της Κορίνας και
βογγάει και συσπάται το στενό μουνάκι της !  :rockon:

Κάτσε εσύ σπίτι, να κάνεις υπνοθεραπεία !  :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θέλω να πω 2 λόγια και για το νόμο σχετικά με το "καμάκι" που θέλει να εφαρμόσει ο Μακρόν στη Γαλλία. Ο νόμος του Picker βασικά είναι υπέρ του νόμου αυτού, γιατί θεωρεί ότι το "καμάκι" αποτελεί ντροπή για τον άντρα. Ο άντρας δεν πρέπει να δίνει καμία αξία στις γκόμενες. Πρέπει να φροντίζει μόνο για την επαγγελματική του επιτυχία και για τα γαμήσια του με πουτάνες και οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για σχέση πρέπει να τον παρακαλάνε.

Υπάρχει εδώ όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Και αυτό είναι ότι μιλάμε για τη Γαλλία, μια χώρα που κινείται στα χνάρια της Σουηδίας και πριν από 2 χρόνια - επί Ολάντ - εφάρμοσε στην πράξη το λεγόμενο "Σουηδικό Μοντέλο" για την πορνεία. Αυτό σημαίνει ότι οι άντρες στη Γαλλία δεν έχουν πλέον την επιλογή του πληρωμένου σεξ. Είναι παράνομο να πληρώσουν μια ιερόδουλη και τρώνε πρόστιμο γύρω στα 1500 ευρώ. Κόβοντάς τους λοιπόν το "καμάκι" και την πορνεία, η ελεεινή φεμινιστική κυβέρνηση της χώρας είναι σαν να λέει στους μοναχικούς Γάλλους να κόψουν το πουλί τους!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δυστυχώς αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες στην Ευρώπη δεν έχουν πλέον άλλη επιλογή από το να ψηφίζουν συντηρητικά. Γιατί, ας πούμε, μια κυβέρνηση Σαρκοζί δεν θα ψήφιζε ποτέ τους νόμους αυτούς. Οι σοσιαλιστές το έχουν κάψει τελείως!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη η Κορίνα δεν έχει στενό μουνάκι. Το έχω γαμήσει πολλές φορές και το ξέρω.

Άμα θες πραγματικά στενό μουνάκι να πας στη Νατάσα στο Κολωνού 30.  :birdman:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη η Κορίνα δεν έχει στενό μουνάκι. Το έχω γαμήσει πολλές φορές και το ξέρω.

Άμα θες πραγματικά στενό μουνάκι να πας στη Νατάσα στο Κολωνού 30.  :birdman:

Επειδή έχεις μπάμια για πούτσο,

δεν καταλαβαίνεις ότι η Κορίνα έχει στενό μουνάκι.

ttar_okra_v.jpg

:2funny: :2funny:

Την έχω γαμήσει την Kορίνα πάνω από 10 φορές και είναι στενή.

:rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη μη λες μαλακίες. Η πούτσα μου έχει κανονικό πάχος και ξέρει να κρίνει σωστά τα μουνιά. Πήγαινε γάμα τη Νατάσα στο Κολωνού 30 και μετά κάνε σύγκριση με την Κορίνα!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολύ στενό μουνί έχει και η Ρίτα από το Ιάσωνος 1 αλλά αυτή δεν κάθεται ούτε να της το βάλεις. Είναι πάντως ΠΟΛΥ στενή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάτσε να ξεράσω λίγο με τις φεμινίστριες στη Γαλλία και τη Σουηδία.  :vomit:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποτέ δεν θα κλείσετε τα μπουρδέλα στην Ελλάδα φεμινίστριες!

Το μόνο που δεχόμαστε είναι να απαγορευτεί η είσοδος στους παντρεμένους.  :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ κανε μου τη χαρη να μη σκοτωνεις τα σαμιαμιδια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λίγες διευκρινίσεις για τη συχνότητα στο νόμο του Picker:

H συχνότητα 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ είναι σωρευτική. Αυτό σημαίνει ότι στόχος σου πρέπει να είναι στο τέλος της ζωής σου και συνολικά από τα 15 σου και μετά να έχεις τόσες σεξουαλικές πράξεις όσες προβλέπει η συχνότητα αυτή.

Π.χ. αν πεθάνεις στα 80 σου θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 365,25 : 7 x 3 x 65 = 10175 ολοκληρωμένες πράξεις.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τον παραπάνω υπολογισμό. Στις ημέρες του έτους βάζω μέσα και τα δίσεκτα και υπολογίζω τα ελάχιστα τελειωμένα γαμήσια που θα πρέπει να έχεις από τα 15 ως τα 80 σου σύμφωνα με τη συχνότητα που ορίζει ο νόμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom