Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άμα χύσει μόνο η γυναίκα, είναι σεξ για τη γυναίκα αλλά αποτυχημένη προσπάθεια για τον άντρα. Εμάς μας ενδιαφέρει ο άντρας, στα αρχίδια μας η γυναίκα. Άμα χύσεις στην πίπα, φυσικά είναι σεξ. Υπάρχει διείσδυση και τελείωμα, άρα το πιάνεις για σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλάκα Στέκα είσαι η ντροπή της δεξιάς. Πάλι για σένα λέγαμε με τους δεξιούς συναδέλφους μου, συμφωνούν και αυτοί πόσο ξεφτίλας άντρας είσαι. Ο νόμος του Picker καλεί τους πραγματικούς μπουρδελιάρηδες σε διαρκή εγρήγορση για τα λαμόγια. Δεν σέβονται τις γυναίκες τους, άρα είναι πλέον διεκδικήσιμες. Τις βρίσκουμε και τις γαμάμε σαν πουτάνες!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας που ίσχυε επί Κωνσταντίνου Καραμανλή και επίσης υπέρ της εισόδου στα μπουρδέλα μόνο με αστυνομική ταυτότητα και της καθημερινής ανάρτησης των ονομάτων και διευθύνσεων των πελατών σε πίνακα έξω από τα μπουρδέλα. Εμείς οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες θα φέρουμε πίσω στην Ελλάδα τη χαμένη ηθική.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Βλάκα Στέκα είσαι η ντροπή της δεξιάς. Πάλι για σένα λέγαμε με τους δεξιούς συναδέλφους μου, συμφωνούν και αυτοί πόσο ξεφτίλας άντρας είσαι. Ο νόμος του Picker καλεί τους πραγματικούς μπουρδελιάρηδες σε διαρκή εγρήγορση για τα λαμόγια. Δεν σέβονται τις γυναίκες τους, άρα είναι πλέον διεκδικήσιμες. Τις βρίσκουμε και τις γαμάμε σαν πουτάνες!

Οι συναδελφοι σου θα είναι απο τους δεξιούς που ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ χαζουλη πικερ.

Ποτε δεν θα γαμησεις γυναικα πραγματικου πουτανιάρη, δεν εχεις καμιά ελπίδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το πρόβλημα είναι ότι σαλιαρίζεις με ό,τι δηλώσει πως έχει μουνί.

και τι επρεπε να κανωω δηλαδη να σαλιαριζω με οτι δηλωσει οτι εχει κατι αλλο??

το μουνι με ενδιαφερει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
και τι επρεπε να κανωω δηλαδη να σαλιαριζω με οτι δηλωσει οτι εχει κατι αλλο??

το μουνι με ενδιαφερει

Καλά!!

Κάτσε τότε και πιρφόρισε και με τράβελους. Στο θυμιατό μου...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα εσύ και κάποιοι άλλοι ψευτοδεξιοί εδώ μέσα δεν έχετε ιδέα για το τι σημαίνει δεξιά. Δεξιά πάνω απ' όλα σημαίνει ήθος, κάτι που εσύ φυσικά δεν έχεις. Πάμε ένα στοίχημα ότι αν πεις αυτές τις μαλακίες σε έναν πραγματικό δεξιό θα φας 10 μούντζες; Αλλά βασικά λες μαλακίες γιατί είσαι κότα και δεν τολμάς να πας σε μπουρδέλο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ πάντως άμα δω γνωστό μου δεσμευμένο σε μπουρδέλο και γουστάρω τη γυναίκα του, τον έχω σφυρίξει κανονικά. Το ίδιο συμβουλεύω και τους άλλους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες. Εφόσον μοιραζόμαστε τις πουτάνες μας, θα μοιραστούμε και τις γυναίκες σας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
μπερδευεις

αυτο παλι που κολλαει ? το σπορ αυτο δεν με ενδιαφερει

Άσε μας ρε μουνοβαγόνη με το "που κολλάει;"...

Αν σε ξαλαφρώνει πάντως, υπήρξαν και πολλοί άλλοι πιρφόροι που την πάτησαν με τον τράβελο και βγήκαν ρομαντικό ραντεβουδάκι μαζί του.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εγώ πάντως άμα δω γνωστό μου δεσμευμένο σε μπουρδέλο και γουστάρω τη γυναίκα του, τον έχω σφυρίξει κανονικά. Το ίδιο συμβουλεύω και τους άλλους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες. Εφόσον μοιραζόμαστε τις πουτάνες μας, θα μοιραστούμε και τις γυναίκες σας.

πικερ αυτο ομως δεν ειναι ορισμος της λαμογιας και χαρακτηριστικο του βαθυ πασοκ που τοσο μισεις???

επισης πικερ αλλη απορια σε γυναικες εξω πως κανουμε καμακι με συμβατικο τροπο η εχεις καποιο κολπο?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
πικερ αυτο ομως δεν ειναι ορισμος της λαμογιας και χαρακτηριστικο του βαθυ πασοκ που τοσο μισεις???

επισης πικερ αλλη απορια σε γυναικες εξω πως κανουμε καμακι με συμβατικο τροπο η εχεις καποιο κολπο?
εχει πολλα κολπα τυπε,απλα δεν τα εφαρμοζει. :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Άσε μας ρε μουνοβαγόνη με το "που κολλάει;"...

Αν σε ξαλαφρώνει πάντως, υπήρξαν και πολλοί άλλοι πιρφόροι που την πάτησαν με τον τράβελο και βγήκαν ρομαντικό ραντεβουδάκι μαζί του.

επειδη σου αρεσει να μιλας με γριφους δεν το συνεχιζω σε ασχετο νημα

απλα θα σου πω πως ξερω περισσοτερα πραματα και νομιζω σε εχει αντικρουσσει και μελος παλιο εδω μεσα

και στην τελικη ξερω πως ειχες και προταση να βγεις ατιμουλικο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε μαλάκα Saint σε έχω προκαλέσει τόσες φορές να βγάλεις τους διαλόγους μου με τη Double Vision. Όταν μια γκόμενα ξέρει όλη την αλήθεια για τη ζωή μου και δείχνει ότι γουστάρει, φυσικά και θα την παρακινήσω λίγο παραπάνω να βγει μαζί μου. Αυτό δεν αντιβαίνει στο νόμο. Έτσι ακριβώς έχω γαμήσει 6 γκόμενες - η μία μάλιστα από εδώ μέσα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ρε μαλάκα Saint σε έχω προκαλέσει τόσες φορές να βγάλεις τους διαλόγους μου με τη Double Vision. Όταν μια γκόμενα ξέρει όλη την αλήθεια για τη ζωή μου και δείχνει ότι γουστάρει, φυσικά και θα την παρακινήσω λίγο παραπάνω να βγει μαζί μου. Αυτό δεν αντιβαίνει στο νόμο. Έτσι ακριβώς έχω γαμήσει 6 γκόμενες - η μία μάλιστα από εδώ μέσα.

σωστος εδω

αν θες μου λες ποιο μελος μηπως πηραμε την ιδια  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467

Νευρίασες πιρφοροαγαπουλινο μου;  :-*

Τράβα να σε κωλοδακτυλιάσει καμιά πουτάνα να ξεθυμάνεις.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom