Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω μια γυναίκα όλη μέρα στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια. Εγώ όμως έχω δουλειά στο PC που είναι ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι. Κάθε 1 ώρα κάνω διάλειμμα από την εργασία μου και της ρίχνω δυο πουτσιές για πλάκα χωρίς φυσικά να τελειώνω. Αυτό εκείνη τη μέρα το κάνω συνολικά 15 φορές. Πόσες φορές μετράει ότι έκανα σεξ;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Έχω μια γυναίκα όλη μέρα στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια. Εγώ όμως έχω δουλειά στο PC που είναι ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι. Κάθε 1 ώρα κάνω διάλειμμα από την εργασία μου και της ρίχνω δυο πουτσιές για πλάκα χωρίς φυσικά να τελειώνω. Αυτό εκείνη τη μέρα το κάνω συνολικά 15 φορές. Πόσες φορές μετράει ότι έκανα σεξ;
τι δουλεια Πικερ :think: :S :S :S

Συνημμένα

• why_computers_were_invented___-4_tmb.jpg
    why_computers_were_invented___-4_tmb.jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 14

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εσείς αυτά μπορεί να τα σκέφτεστε στιγμιαία αλλά εγώ κάθομαι και τα σκέφτομαι όλη μέρα αναλύοντας και την τελευταία παράμετρο. Δεν γράφω έτσι εύκολα τις εγκυκλίους του νόμου.  :sunglasses:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τώρα καταλαβαίνετε γιατί είναι σημαντική η αποφυγή της μαλακίας. Ο στόχος του άντρα στο σεξ και στα μπουρδέλα δεν είναι να αλλάζει 15 στάσεις αλλά ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, να μη φεύγει άχυστος. Και όσο περισσότερο αποφεύγει τη μαλακία τόσο ευκολότερα φτάνει στο στόχο του εκεί που πρέπει.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.362
Πόντοι
14.615
γαμησι λεγεται η διεισδυση όχι η εκσπερματηση, ανοιξτε κανενα λεξικο.
όταν λεμε γαμαω 10 λεπτα εννοουμε είμαι μεσα 10 λεπτα , προφανως δεν χυνω 10 λεπτα...

σεξ θεωρείται οποιαδήποτε επαφη σωματικη με το άλλο φυλο μας διεγειρει ερωτικα. μπορει να είναι μια πιπα, μπορει και να είναι και ένα γλωσσοφιλο 2 λεπτων, αλλα συνηθως εννουμε την διεισδυση. σεξ όμως είναι πχ και η ωρα που μπορει να κανεις γλυφομουνι ή προκαταρτικα
Αυτά που γράφεις, είναι παρανομίες τύπε.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ.  :sunglasses:
διαφωνω...
αν πας με μια πουτανα και την γαμησεις αλλα δεν χυσεις
(πες πχ οτι σε στραβωσε και την εδιωξες)
δεν ξαναπας με αυτην αλλα λες οτι αυτην τη γαμησες
*P

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.783
Πόντοι
2.646
Πικερ,ο νόμος μπάζει από παντού.Φτιαξτον λίγο γιατί ο Λιλά φαίνεται δυνατός και θα είσαι παιχνιδάκι γι αυτον στον τελικό .

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Reznov αυτό που περιγράφεις είναι ένα μισό, ανολοκλήρωτο γαμήσι. Θα ολοκληρωθεί και θα μετράει κανονικά για σεξ όταν ξαναπάς με γυναίκα και τελειώσεις μαζί της. Μέχρι τότε, θεωρείται ότι το έχεις αφήσει στη μέση. Αν μετά πας σπίτι σου και μαλακιστείς, αυτό θεωρείται μαλακία και όχι συνέχεια και τελείωμα του σεξ. Γιατί αν σε δει κάποιος να μαλακίζεσαι, δεν θα ξέρει ότι πριν έχεις γαμήσει αλλά θα σε πει απλά μαλάκα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Για εμενα σεξ ειναι οταν η στυση ειναι σκληρη και υπαρξει κολπικη ή πρωκτικη διεισδυση με τουλαχιστον 25 παλινδρομησεις. Το χυσιμο σιγουρα ολοκληρωνει την επαφη αλλα και χωρις να χυσεις παλι ειναι σεξ. Μαλιστα το τανδρικο σεξ στηριζεται στην αποφυγη της συχνης εκσπερματισης. Επισης οι γυναικες ευχαριστιουνται το σεξ χωρις να να φτανουν αναγκαστικα σε οργασμο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem το σεξ για τον άντρα καθορίζεται από την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Με το δικό σου σκεπτικό μπορεί κάποιος 80-άρης συνταξιούχος να παίρνει το χάπι του, να έχει μια γυναίκα μέσα στο σπίτι και να τη γαμάει κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ με διαλείμματα, να χύνει όμως 2 φορές την εβδομάδα - γιατί τόσο μπορεί - και να δηλώνει μετά στα γκάλοπ ότι κάνει σεξ 20 φορές την εβδομάδα. Αντιπροσωπεύει αυτό την πραγματικότητα; Όχι βέβαια, γιατί η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του ΓΙΑ ΣΕΞ είναι 2 φορές την εβδομάδα.

Επισκέπτης
Για εμενα σεξ ειναι οταν η στυση ειναι σκληρη και υπαρξει κολπικη ή πρωκτικη διεισδυση με τουλαχιστον 25 παλινδρομησεις. Το χυσιμο σιγουρα ολοκληρωνει την επαφη αλλα και χωρις να χυσεις παλι ειναι σεξ. Μαλιστα το τανδρικο σεξ στηριζεται στην αποφυγη της συχνης εκσπερματισης. Επισης οι γυναικες ευχαριστιουνται το σεξ χωρις να να φτανουν αναγκαστικα σε οργασμο.

Αυτο τυπε δεν ειναι σεξ αλλα ο ορισμος της υπερτροφιας προστατη....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επίσης, αν δεν μετράει το πόσες φορές τελειώνεις, ένας πραγματικός γαμίκουλας 20-άρης που χύνει 10 φορές τη μέρα είναι δυνατόν να λες ότι γαμάει τις ίδιες φορές με τον 80-άρη που σου περιγράφω πιο πάνω; Είναι απλά γελοίο και αδιανόητο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΧΥΣΤΟΣ; ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΤΕΛΟΣ.  :sunglasses:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Duke Nukem το σεξ για τον άντρα καθορίζεται από την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Με το δικό σου σκεπτικό μπορεί κάποιος 80-άρης συνταξιούχος να παίρνει το χάπι του, να έχει μια γυναίκα μέσα στο σπίτι και να τη γαμάει κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ με διαλείμματα, να χύνει όμως 2 φορές την εβδομάδα - γιατί τόσο μπορεί - και να δηλώνει μετά στα γκάλοπ ότι κάνει σεξ 20 φορές την εβδομάδα. Αντιπροσωπεύει αυτό την πραγματικότητα; Όχι βέβαια, γιατί η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του ΓΙΑ ΣΕΞ είναι 2 φορές την εβδομάδα.

Γαμαει καποιος απο το πρωι ως το βραδυ επι μια εβδομαδα και εσυ διατεινεσαι οτι γαμησε 2 φορες. Για σκεψου αν στεκει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γαμαει καποιος απο το πρωι ως το βραδυ επι μια εβδομαδα και εσυ διατεινεσαι οτι γαμησε 2 φορες. Για σκεψου αν στεκει.

Φυσικά και στέκει, γιατί τόσες φορές τελείωσε. Μέχρι να τελειώσει με γυναίκα, απλά κάνει 1 φορά σεξ με διαλείμματα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.362
Πόντοι
14.615
Ενας ειχε γραψει παλιοτερα οτι στη Φωκαιας επειδη του αρεσε πολυ η κοπελα εχυνε στο σαλονακι.Μετραει κι αυτο Πικερ;
Αυτός ήταν ο αλήστου μνήμης foujim, κορυφαίος ανεμογάμης, ανεπανάληπτος.
Τον foujim τον φοβήθηκε ακόμα κι ο Picker

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
και για το θεμα με το γαμησι
αντιγραφω απο εδω ανεκδοτο :dancing:
[URL unfurl="true"]http://asteiakia.gr/anekdota/o_pidixtaras[/url]
Είναι ο Μητσάρας στην παρέα του και τους εξιστορεί τις σεξουαλικές του επιδόσεις.
- Και πόσες γκόμενες πήδηξες ταυτόχρονα, ρε Μητσάρα; ρωτούν οι φίλοι του.
- 21 ρε παιδιά! Λέει ο Mήτσος.
Τον πλακώνουν όλοι στις σφαλιάρες. Κάποια στιγμή τον ρωτά ένας από την παρέα:
- Και πως τα κατάφερες, βρε θηρίο, να τις πάρεις όλες μαζί με τη μία...;
- Είναι απλά τα πράγματα ρε παιδιά, εξηγεί ο Mήτσος. Τις έβαλα μπρούμυτα όλες στην σειρά και βάλε-βγάλε μια φορά στην κάθε μια, τις πήδηξα όλες μαζί!
Αρχίζουν τα γέλια όλοι, οπότε σε μια στιγμή ένας του λέει:
- Σιγά ρε φίλε. Αυτό δεν είναι πήδημα...
Kι ο Μητσάρας:
- Φίλε μου, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά κάτσε κι εσύ να σου τον βάλω και να σου τον βγάλω - έστω μία φορά - και πες μετά στην παρέα από δω, ότι δεν σε πήδησα...!!!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.783
Πόντοι
2.646
και για το θεμα με το γαμησι
αντιγραφω απο εδω ανεκδοτο :dancing:
[URL unfurl="true"]http://asteiakia.gr/anekdota/o_pidixtaras[/url]
Είναι ο Μητσάρας στην παρέα του και τους εξιστορεί τις σεξουαλικές του επιδόσεις.
- Και πόσες γκόμενες πήδηξες ταυτόχρονα, ρε Μητσάρα; ρωτούν οι φίλοι του.
- 21 ρε παιδιά! Λέει ο Mήτσος.
Τον πλακώνουν όλοι στις σφαλιάρες. Κάποια στιγμή τον ρωτά ένας από την παρέα:
- Και πως τα κατάφερες, βρε θηρίο, να τις πάρεις όλες μαζί με τη μία...;
- Είναι απλά τα πράγματα ρε παιδιά, εξηγεί ο Mήτσος. Τις έβαλα μπρούμυτα όλες στην σειρά και βάλε-βγάλε μια φορά στην κάθε μια, τις πήδηξα όλες μαζί!
Αρχίζουν τα γέλια όλοι, οπότε σε μια στιγμή ένας του λέει:
- Σιγά ρε φίλε. Αυτό δεν είναι πήδημα...
Kι ο Μητσάρας:
- Φίλε μου, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά κάτσε κι εσύ να σου τον βάλω και να σου τον βγάλω - έστω μία φορά - και πες μετά στην παρέα από δω, ότι δεν σε πήδησα...!!!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom