Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
και για το θεμα με το γαμησι
αντιγραφω απο εδω ανεκδοτο :dancing:
[URL unfurl="true"]http://asteiakia.gr/anekdota/o_pidixtaras[/url]
Είναι ο Μητσάρας στην παρέα του και τους εξιστορεί τις σεξουαλικές του επιδόσεις.
- Και πόσες γκόμενες πήδηξες ταυτόχρονα, ρε Μητσάρα; ρωτούν οι φίλοι του.
- 21 ρε παιδιά! Λέει ο Mήτσος.
Τον πλακώνουν όλοι στις σφαλιάρες. Κάποια στιγμή τον ρωτά ένας από την παρέα:
- Και πως τα κατάφερες, βρε θηρίο, να τις πάρεις όλες μαζί με τη μία...;
- Είναι απλά τα πράγματα ρε παιδιά, εξηγεί ο Mήτσος. Τις έβαλα μπρούμυτα όλες στην σειρά και βάλε-βγάλε μια φορά στην κάθε μια, τις πήδηξα όλες μαζί!
Αρχίζουν τα γέλια όλοι, οπότε σε μια στιγμή ένας του λέει:
- Σιγά ρε φίλε. Αυτό δεν είναι πήδημα...
Kι ο Μητσάρας:
- Φίλε μου, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά κάτσε κι εσύ να σου τον βάλω και να σου τον βγάλω - έστω μία φορά - και πες μετά στην παρέα από δω, ότι δεν σε πήδησα...!!!

Κατά τον πικερ αυτό δεν μετραει για  :fuck1: !!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και βέβαια μετράει, αν τελειώσεις. Αν δεν τελειώσεις, μετράει σαν μισό γαμήσι μέχρι να ξαναγαμήσεις και να τελειώσεις. Αλλά αν γαμήσεις 21 γκόμενες και τελειώσεις 1 φορά, μετράει για 1 γαμήσι. Όχι για 21!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ π.χ. την πρώτη φορά που είχα γαμήσει (στο Φυλής 86 τον Φεβρουάριο του 1997) δεν τελείωσα. Πήγα μετά από 2 μήνες στο Φυλής 80 και τελείωσα. Το δεύτερο γαμήσι το μετράω σαν συνέχεια του πρώτου και τα δύο μαζί σαν 1 φορά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Εγώ π.χ. την πρώτη φορά που είχα γαμήσει (στο Φυλής 86 τον Φεβρουάριο του 1997) δεν τελείωσα. Πήγα μετά από 2 μήνες στο Φυλής 80 και τελείωσα. Το δεύτερο γαμήσι το μετράω σαν συνέχεια του πρώτου και τα δύο μαζί σαν 1 φορά.

Όταν δεν χύνεις κρεμάς στις πουτάνες και ταμπελάκι που γράφει ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, όπως στα τηλεοπτικά σήριαλ;;;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κατι αλλο

η δικια μου πχ τελειωνει δυο τρεις φορες ενω εγω μια
ποσες φορες καναμε σεξ???

μια που τελειωσα εγω η τριε ςπου τελειωσε αυτη??? :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Η ποσοτητα του σπερματος που θα βγαλεις δεν μετραεί? εσυ μπορει να βγαζεις μια σταγόνα και εγω να φουλαρω το μουνι μεχρι πανω, είναι το ιδιο πραγμα?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
κατι αλλο

Παιρνεις τον μεσο όρο ... στο παραδειγμά σου (3+1)/2 = 2 φορές!  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
κατι αλλο

Καμία.

Τα "κατά φαντασίαν" γαμήσια, δεν πιάνονται.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σοβαρα τωρα το σεξ ειναι φαλλοκρατικο γιατι μετριεται με το ποσες φορες τελειωνει ο αντρας και οχι η γυναικα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχει ενα δικιο ο πικερ εδω αλλα σιγουρα δεν συμφωνω οτι αμα δεν τελειωσεις δεν μετριεται για σεξ

δηλαδη αν καποιος χυσει στο δυλεπτο και καποιος γαμαει μισαωρο και δεν τελειωσει ποιος εκανε σεξ περισσοτερο

πικερ ξεκαθαρισε το

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
εχει ενα δικιο ο πικερ εδω αλλα σιγουρα δεν συμφωνω οτι αμα δεν τελειωσεις δεν μετριεται για σεξ

δηλαδη αν καποιος χυσει στο δυλεπτο και καποιος γαμαει μισαωρο και δεν τελειωσει ποιος εκανε σεξ περισσοτερο

πικερ ξεκαθαρισε το

Καλά!!!

Κάτσε εσύ να στον πατσικώσω χωρίς να χύσω, και μετά τράβα να ισχυριστείς ότι δεν σε γάμησα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μιας και είδα τον Στέκα, δεν μπορώ να μην κάνω και μια αναφορά στα λαμόγια. Τα λαμόγια είναι το ακριβώς αντίθετο των μοναχικών μπουρδελιάρηδων. Είναι αυτοί που γαμάνε στα μπουρδέλα για διασκέδαση και όχι από ανάγκη. Είναι αυτοί που μας θεωρούν κορόιδα και "ναυάγια" ενώ τους εαυτούς τους έξυπνα πουλιά και μάγκες. Φυσικά δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί μας γιατί γαμάνε στα μπουρδέλα 4 φορές το μήνα ενώ εμείς γαμάμε στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα λαμόγια γαμάνε με ψέματα τις γκόμενες που εμάς μας απορρίπτουν γιατί φοράμε παντελόνια και τους λέμε την αλήθεια. Τα λαμόγια είναι αυτοί που μας ανάγκασαν να στραφούμε στα μπουρδέλα. Είναι ψεύτες, ανήθικοι και πλεονέκτες. Θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Για το λόγο αυτό δεν αξίζει οίκτος στα λαμόγια. Τους δίνουμε να καταλάβουν ότι παίζουν στο γήπεδό μας. Τα μπουρδέλα στην Ελλάδα λέγονται οίκοι ανοχής και μας ανήκουν. Δίνουμε στεγνά στις γυναίκες τους τα λαμόγια και τις γαμάμε όπως γαμάνε κι αυτοί τις δικές μας. Σαν πουτάνες!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
τυπε ολο με γυροφερνεις αλλα γουσταρω πενταγιω να σαι καλα

Καλά!!!

Εσύ γουσταρες και τον καραφλό μουστακαλή με την τραγιάσκα, που έκανε ρόμπα τον Πίκη, επειδή ο δεύτερος την πάτησε, τον πέρασε για γκόμενα και του έστελνε αγαπουλοπιρφορομηνύματα, με όρκους αιώνιας αγάπης, και λουλούδια.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Pussy wagon αν δεν τελειώσει ο άντρας δεν μετράει για σεξ. Είναι αποτυχημένη προσπάθεια. Τέλος!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καλά!!!

Εσύ γουσταρες και τον καραφλό μουστακαλή με την τραγιάσκα, που έκανε ρόμπα τον Πίκη, επειδή ο δεύτερος την πάτησε, τον πέρασε για γκόμενα και του έστελνε αγαπουλοπιρφορομηνύματα, με όρκους αιώνιας αγάπης, και λουλούδια.  :2funny:

μπερδευεις τις περιπτωσεις ειναι διαφορετικες
κατι ξερω παραπανω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Pussy wagon αν δεν τελειώσει ο άντρας δεν μετράει για σεξ. Είναι αποτυχημένη προσπάθεια. Τέλος!

πικερ δεν συμφωνω αν ο αλλος ξεμουνιασει την αλλη και η αλλη χυσεις δυο φορες αλλα ο αντρας δεν χυσει και αυτο σεξ ειναι

αμα ο αλλος χυσει στην πιπα σεξ ειναι??? οχι

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Τα λαμόγια γαμάνε με ψέματα τις γκόμενες που εμάς μας απορρίπτουν γιατί φοράμε παντελόνια και τους λέμε την αλήθεια. Τα λαμόγια είναι αυτοί που μας ανάγκασαν να στραφούμε στα μπουρδέλα. Είναι ψεύτες, ανήθικοι και πλεονέκτες. Θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Για το λόγο αυτό δεν αξίζει οίκτος στα λαμόγια. Τους δίνουμε να καταλάβουν ότι παίζουν στο γήπεδό μας. Τα μπουρδέλα στην Ελλάδα λέγονται οίκοι ανοχής και μας ανήκουν. Δίνουμε στεγνά στις γυναίκες τους τα λαμόγια και τις γαμάμε όπως γαμάνε κι αυτοί τις δικές μας. Σαν πουτάνες!
Μιας και είδα τον Στέκα, δεν μπορώ να μην κάνω και μια αναφορά στα λαμόγια. Τα λαμόγια είναι το ακριβώς αντίθετο των μοναχικών μπουρδελιάρηδων. Είναι αυτοί που γαμάνε στα μπουρδέλα για διασκέδαση και όχι από ανάγκη. Είναι αυτοί που μας θεωρούν κορόιδα και "ναυάγια" ενώ τους εαυτούς τους έξυπνα πουλιά και μάγκες. Φυσικά δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί μας γιατί γαμάνε στα μπουρδέλα 4 φορές το μήνα ενώ εμείς γαμάμε στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα.

Μιας και λες πως εισαι δεξιος και οπαδος της οικονομιας της αγορας, το μουνι της πουτανας είναι αγαθό.

Το πληρώνεις, το γαμας και φευγεις. Τοσο απλα.

Το μουνι της γυναικας μου είναι μονο για μενα, δεν είναι αγαθό προς πώληση, δεν το βλέπεις και δεν το γαμας.

Οπως καταλαβαινεις, τα μουνια που γαμας οποτε θελω τα γαμάω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
μπερδευεις τις περιπτωσεις ειναι διαφορετικες
κατι ξερω παραπανω

Καμία περίπτωση δεν μπερδεύω.

Έστελνες πιρφορομηνύματα σε σε θηλυκό μέλος, που αποδείχθηκε πανηγυρικά καραφλός μουστακαλής.-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom