Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αφου και που γαμαει που λεει
γαμαει για να μην τον περασουν οι "σχεσακιδες" :jerking:
εντελως ψυχαναγκαστικα και οχι για την καυλα του
τζαμπα τα λεφτα δλδ

πιστευω ότι όλη η ουσία της ιστορίας συμπυκνώνεται στο άνωθεν post

πιστευώ ότι είναι μια ψυχαναγκαστική αυνανιστική ταχυπαρατριψη για να
αμβλυνθεί το άγχος κάποιας ιδεοληψίας και υπάρχει ένας φαυλος κύκλος
που διαιωνίζεται και σε αποτρέπει να γνωρίσεις άλλους τρόπους ηδονής

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
πιστευω ότι όλη η ουσία της ιστορίας συμπυκνώνεται στο άνωθεν post

πιστευώ ότι είναι μια ψυχαναγκαστική αυνανιστική ταχυπαρατριψη για να
αμβλυνθεί το άγχος κάποιας ιδεοληψίας και υπάρχει ένας φαυλος κύκλος
που διαιωνίζεται και σε αποτρέπει να γνωρίσεις άλλους τρόπους ηδονής
Ποιοι ειναι οι αλλοι τροποι ηδονης; Ο ιδιος εχει γραψει οτι του αρεσουν μονο τα πιπινια και οτι θα του ηταν αδυνατον να βγαλει γκομενα εικοσαρα

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
511
Πόντοι
316
Πικερ: Ποιος κατα τη γνωμη σου θα επρεπε να ειναι ο αντιστοιχος νομος του Πικερ για τις γυναικες;

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΙΚΕΡ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.

FemalePicker   :headbaning1:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.755
Πόντοι
736
Πικερ: Ποιος κατα τη γνωμη σου θα επρεπε να ειναι ο αντιστοιχος νομος του Πικερ για τις γυναικες;

Ζουμε σε εποχη μεγαλης (ανδρικης) αγαμιας και υποκρισιας και απο τα δυο φυλα.

Πως θα μπορουσε μια γυναικα να ζησει μια πληρη σεξουαλικη ζωη, με περηφανια, χωρις ψεμα και λαμογια;

Για τις γυναίκες έχει γράψει ο πικερ οτι θα έπρεπε να έχουνε μια υποχρεωτική θητεία (βασικά αφου θέλουνε ισότητα συμπληρωνω εγω θα έπρεπε να πηγαίνουνε στρατο, όπως νομίζω οτι πηγαίνουνε στο ισραήλ) ως πουτάνες.

Επίσης είχε πει οτι θα έπρεπε κάθε γυναίκα να έχει την τιμή της , δηλαδη να κάθετε τζάμπα στον δικό της , αν εχει , και με μια τιμή στους υπόλοιπους ...

Εγω πάλι θα πρότεινα να καταργηθούνε οι σοβαρες σχέσεις , και να επικρατήσουνε οι ελεύθερες σχέσεις .. :P δεν ξέρω αν θα συμφωνούσε και ο πικερ μ αυτο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγω πάλι θα πρότεινα να καταργηθούνε οι σοβαρες σχέσεις , και να επικρατήσουνε οι ελεύθερες σχέσεις .. :P δεν ξέρω αν θα συμφωνούσε και ο πικερ μ αυτο.

Ενδιαφερουσα αποψη. Και εγω προς τα εκει κλινω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ποιοι ειναι οι αλλοι τροποι ηδονης; Ο ιδιος εχει γραψει οτι του αρεσουν μονο τα πιπινια και οτι θα του ηταν αδυνατον να βγαλει γκομενα εικοσαρα

κοίτα ,

αν κάποιος είναι εθισμένος σ'αυτήν την ψυχαναγκαστική μαλακία
το "ντύνει" ιδεολογικά με διάφορες πίπες και έτσι κλειδώνεται
σ'αυτόν τον φαυλο κύκλο

εδώ ένα χαμογελάκι του ρίχνουν οι πουτάνες και αρχίζει τα παρακάλια
τα κλαμάτα και τους έρωτες φαντάσου να του χαμογέλαγε απλά μια έξω γυνάικα
τι θα γινόταν ... θα πήγαινε κάθε βραδυ κάτω απο το μπαλκονι της και θα έκλαιγε
για ένα της βλέμμα

απλά είναι δυσκολο να τον πλησιάσει ποσο μάλλον να κάτσει μαζί του κανονική γυναίκα,
λόγω των ηλίθιων ιδεοληψιών που έχει ντύσει την ψυχαναγκαστική ταχυπατριπτική συνήθειά του
και έτσι είναι δυσκολο να σπάσει αυτός ο φαυλος κύκλος

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 23 πάνω: Νικόλ. Αγάπη μου εσύ, δεν χορταίνω να σε γαμάω και να σε γλείφω παντού.  :smitten:
Με πανέμορφο ελαφρύ πράσινο πεντικιούρ σήμερα. Τη λατρεύω.  :smitten:

Το σημερινό μου ΓΑΜΗΣΙ με αυτό το πανέμορφο πλάσμα είναι αφιερωμένο στα κωλαράκια όσων με αμφισβητούν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φτάνοντας  σήμερα στο Μετάξι με σκοπό να γαμήσω τη Νικόλ ένα δάκρυ συγκίνησης κύλησε στο μάτι μου. Σκέφτηκα πόσο συγκινητικό είναι να έχεις ένα τέτοιο πλάσμα κάθε μέρα να σε περιμένει να το γαμήσεις για 10 ευρώ. Είναι απίστευτο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Φτάνοντας  σήμερα στο Μετάξι με σκοπό να γαμήσω τη Νικόλ ένα δάκρυ συγκίνησης κύλησε στο μάτι μου. Σκέφτηκα πόσο συγκινητικό είναι να έχεις ένα τέτοιο πλάσμα κάθε μέρα να σε περιμένει να το γαμήσεις για 10 ευρώ. Είναι απίστευτο.

το 10ρικο περιμενει μαστορα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άτομα ελεεινά, τελείως παρείσακτα στα μπουρδέλα, που δεν έχουν καμία εκτίμηση στις πουτάνες, που τις βλέπουν σαν "άψυχα παθητικά κρέατα". Γελοία υποκείμενα, λαμόγια ολκής, κομπλεξικοί αρχιμαλάκες που προσπαθούν να μειώσουν αυτούς που ζηλεύουν για να βγουν από πάνω. Ο νόμος του Picker θα τους γαμάει μια ζωή, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.218
Πόντοι
10.686
Ένα εναλλακτικό τουριστικό γραφείο θα μπορούσε να διοργανώνει πορνοεκδρομές στο Μεταξουργείο,οι Ευρωπαίοι και λοιποί τουρίστες αυτό θα θυμούνταν από τις διακοπές τους στην Ελλάδα,ούτε Ακρόπολη,ούτε greek mouzaka,μόνο ότι γαμούσαν πιπίνια με 10€! :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
μα οι ιδιες δεν εχουν εκτιμηση στον εαυτο τους με την "δουλεια" που κανουν

αν οχι "αψυχα παθητικα κρεατα"  αψυχα ερωτικα σωματα

μετα αρχιζει το παραληρημα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 23 πάνω: Νικόλ. Αγάπη μου εσύ, δεν χορταίνω να σε γαμάω και να σε γλείφω παντού.  :smitten:
Με πανέμορφο ελαφρύ πράσινο πεντικιούρ σήμερα. Τη λατρεύω.  :smitten:

Το σημερινό μου ΓΑΜΗΣΙ με αυτό το πανέμορφο πλάσμα είναι αφιερωμένο στα κωλαράκια όσων με αμφισβητούν.

Πικερ θα παει τωρα ενας κολλιτος μου να την γαμήσει.... αν προλαβω θα περασω και εγω καποια στιγμή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή θυμάμαι μια φορά ήταν ένας Βρετανός τουρίστας στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 και του λέει η κοπέλα "10 euro". Και αυτός την ξαναρώταγε γιατί νόμιζε ότι δεν κατάλαβε ή γιατί δεν μπορούσε να το πιστέψει. Τελικά της έδωσε 20 ευρώ χωρίς να ζητήσει ρέστα και μπήκε. Πραγματικό περιστατικό.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.218
Πόντοι
10.686
Δεν τον ρώτησες βέβαια πώς πέρασε όταν βγήκε,μακάρι να μην έφαγε καμιά φόλα και έβριζε την Ελλάδα στην πατρίδα του... :cheesy:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο γι' αυτούς που λένε ότι η πουτάνα το κάνει για το 10-ρικο, η λογική τους με ξεπερνάει. Ξέρεις πολλές 20-χρονες εκεί έξω που θα κάτσουν να τις γαμήσεις για 10 ευρώ; Ε, αυτή ρε μαλάκα ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Εσένα σε νοιάζει το γιατί το κάνει ή ότι ΤΟ ΚΑΝΕΙ; Με την ίδια λογική, και η Μελάνια Τραμπ και όλες οι άλλες μουνάρες σαν αυτήν για τα λεφτά το κάνουν. Χαίρω πολύ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για εμάς αγάπη είναι να ανοίγει μια γυναίκα τα πόδια της στον κάθε φτωχό, άσχημο, απόκληρο της ζωής για 10 ευρώ. Μας συγκινεί πολύ αυτή η πράξη. Και μόνο που σκεφτόμαστε τον εξευτελισμό αυτών των γυναικών μας έρχονται δάκρυα στα μάτια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom