Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ανόητε Στέκα σου έχω ξαναπεί πως είσαι η ντροπή της δεξιάς. Γνωρίζω προσωπικά δεξιούς που κάνουν εμετό με τα γραφόμενά σου. Είναι άτομα ελεύθερα ή παντρεμένα, με ανδρισμό και ήθος, που δεν θα κορόιδευαν ποτέ μια γυναίκα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτά που γράφεις για μένα είναι βλακείες. Η οικογένειά μου είναι περήφανη για μένα επειδή είμαι ένας μεγάλος άντρας και γαμιάς. Και με γκόμενες με έχουν δει πολλές φορές και 4 από αυτές τις έχω γαμήσει μέσα στο δωμάτιό μου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Που ποτέ δεν θα κανεις οικογένεια και παιδιά ενω το παίζεις κεντροδεξιός?

Ποσο περιφανη μπορει να είναι μια κεντροδεξια οικογένεια με εναν τέτοιο γιο?

Ανόητε Στέκα σου έχω ξαναπεί πως είσαι η ντροπή της δεξιάς.

δεξιοι κεντροδεξιοι

πατριδα θρησκεια οικογενεια

:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υποκριτες

Επισκέπτης
Αυτά που γράφεις για μένα είναι βλακείες. Η οικογένειά μου είναι περήφανη για μένα επειδή είμαι ένας μεγάλος άντρας και γαμιάς. Και με γκόμενες με έχουν δει πολλές φορές και 4 από αυτές τις έχω γαμήσει μέσα στο δωμάτιό μου.
κι επειδή στρώνεις το κρεβατάκι σου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η φιλελεύθερη δεξιά - ή αλλιώς κεντροδεξιά - δεν έχει σχέση με το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια". Είμαστε συντηρητικοί σχετικά με τις γυναίκες ή τους gay αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε τη δημιουργία οικογένειας αυτοσκοπό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Η φιλελεύθερη δεξιά - ή αλλιώς κεντροδεξιά - δεν έχει σχέση με το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια". Είμαστε συντηρητικοί σχετικά με τις γυναίκες ή τους gay αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε τη δημιουργία οικογένειας αυτοσκοπό.

ε πως

ζητω η πατριδα  ζητω η θρησκεια ζητω η νεα δημοκρατια λεει ο υμνος της επαρατης

οικογενεια δεν λεει αλλα υπονοειται απο τις δυο προηγουμενες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Bardamu υπάρχουν πολλοί μεγάλοι άντρες που για οικονομικούς λόγους σήμερα προτιμούν να μένουν με τους γονείς τους. Αυτό δεν μειώνει την αξία σου ως άντρα, αρκεί να είσαι σχετικά ανεξάρτητος και όχι ζήτουλας, και φυσικά να ΓΑΜΑΣ.

Επισκέπτης
Bardamu υπάρχουν πολλοί μεγάλοι άντρες που για οικονομικούς λόγους σήμερα προτιμούν να μένουν με τους γονείς τους. Αυτό δεν μειώνει την αξία σου ως άντρα, αρκεί να είσαι σχετικά ανεξάρτητος και όχι ζήτουλας, και φυσικά να ΓΑΜΑΣ.
φυσικά και την μειώνει. θα σουν πολύ πιο άντρας αν έμενες μόνος σου και τα λεφτά που δίνεις στις τάνες τα δινες στο νοίκι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Jhonny64 εσύ μιλάς για ένα τραγουδάκι του 1980 που κανείς δεν αναγνωρίζει σήμερα ως ύμνο της ΝΔ. Εγώ δεν συμφωνώ σε όλα με τη ΝΔ αλλά δεν πάει πλέον το χέρι μου στους σοσιαλιστές-φεμινιστές που κλείνουν στην Ευρώπη τα μπουρδέλα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν εδειξε και πολυ ενδιαφερον ο νωντας

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Bardamu δουλεύω όσο χρειάζεται για να μπορώ να μη ζητάω ποτέ λεφτά και να εφαρμόζω πιστά το νόμο. Αν χρειαστεί να δουλέψω παραπάνω θα το κάνω. Δεν βλέπω όμως τώρα κάποιο λόγο να μείνω μόνος. Μια χαρά άντρας είμαι κι έτσι.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom