Jhonny64 εσύ μιλάς για ένα τραγουδάκι του 1980 που κανείς δεν αναγνωρίζει σήμερα ως ύμνο της ΝΔ. Εγώ δεν συμφωνώ σε όλα με τη ΝΔ αλλά δεν πάει πλέον το χέρι μου στους σοσιαλιστές-φεμινιστές που κλείνουν στην Ευρώπη τα μπουρδέλα.
Πλάκα πλάκα στην γαλλία έχει ήδη περάσει ο νόμος της σουηδίας που κάνει παράνομο τον πελάτη , θα χει φάση να πρότεινε τίποτα τέτοιο ο Μακρόν στον Τσίπρα
Πλάκα κάνω ελπίζω να είχανε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούνε, απλά εχω την απορία αν μια στο τόσο μας φέρουνε κι εδω τίποτα τέτοιο τι θα γίνει μετα, η τι γίνεται ηδη στις χωρες που εφαρμόζεται ο νόμος , βρήκα και ένα κομμάτι μιας σελίδας στο ιντερνετ που λεει ποιες χώρες το εφαρμόζουνε :
– Η νομοθεσία της Σουηδίας για την αντιμετώπιση της πορνείας έχει αποτελέσει παράδειγμα καλής πρακτικής για σημαντικό αριθμό κρατών. Το 2009 η Νορβηγία και η Ισλανδία τροποποίησαν την εθνική τους νομοθεσία και οι χρήστες σεξουαλικών υπηρεσιών με αμοιβή διώκονται πλέον ποινικά. Η Νορβηγία έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα μέσω της ποινικοποίησης της αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών στο εξωτερικό. Επίσης, ο Καναδάς, η Νότια Αφρική, η Νότια Κορέα, η Ιρλανδία και η Γαλλία έχουν επηρεαστεί από το σουηδικό μοντέλο στην εθνική τους νομοθεσία σε αυτό τον τομέα.