Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Bardamu υπάρχουν πολλοί μεγάλοι άντρες που για οικονομικούς λόγους σήμερα προτιμούν να μένουν με τους γονείς τους. Αυτό δεν μειώνει την αξία σου ως άντρα, αρκεί να είσαι σχετικά ανεξάρτητος και όχι ζήτουλας, και φυσικά να ΓΑΜΑΣ.

Εξαρτημένος είσαι μωρή κωλοδαχτυλιάρα του ελέους. Και μάλιστα πολύ εξαρτημένος από την στιγμή που σου προσφέρουν στέγη και τροφή. 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να απαντήσω σε τίποτα προσωπικό. Aπαντήσεις στις προσβολές θα λαμβάνετε μέσω pm.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι φίρμα, είμαι σταρ, είμαι μεγάλος γαμιάς και καταλαβαίνω τη ζήλεια μερικών εδώ μέσα. Όμως δεν θα απαντώ σε καμία πρόκληση πλέον. Εδώ είναι ο νόμος μου και απλά θα γράφω αυτά που θέλω.  :sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.531
Πόντοι
2.886
Είμαι φίρμα, είμαι σταρ, είμαι μεγάλος γαμιάς και καταλαβαίνω τη ζήλεια μερικών εδώ μέσα. Όμως δεν θα απαντώ σε καμία πρόκληση πλέον. Εδώ είναι ο νόμος μου και απλά θα γράφω αυτά που θέλω.  :sunglasses:

:rockon: :rockon: :rockon:

Πικεράκο, βάστα γερά !  :rockon:

Αν γίνει ο Καμίνης αρχηγός την Δημ. Συμπ.
θα κλείσει το Μετάξι !  :S :S

Θα παντρευτείς αναγκαστικά !  :S

kavlouris

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
picker
tha ithela kai egw na gamaw kathe mera kai diaforetiko mwro alla prepei na analogisteis oti iparxoun kai perioxes pou apo oikonomikhs pleyras den simferei na pigaineis mera para mera sta mpourdela.
Menw stin eparxia opou oi times ksekinane apo 40 eyrw  :headbang: kai milalme gia ipiresies xamilou epipedou  :vomit:  :zfuck:.
Opote kaneis sxesh me kanena gkomenaki , mpas kai sou rthei pio oikonomika.
Eseis sthin athina eiste poli tixeroi!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο άλλος ξεκιναει από το πακισταν και την σενεγαλη και ερχεται αθηνα, και εσεις οι επαρχιώτες με κομπόδεμα από τις προηγούμενες γενιες δεν μπορειτε να μεταναστεύσετε αθηνα? απορια το εχω εγω όταν εμενα επαρχια λογω δουλειας κάθε σκ ημουν αθηνα ή θεσσαλονικη και παντα στις μεταθεσεις δηλωνα πολη για να ερθω όπως και ηρθα καποια στιγμη.

δηλαδή ακομη και κτηνοτροφος να εισαι ή αγροτης δεν μπορεις να μετοικισεις αττικη? να εχεις τα προβατα σου πχ στο κορωπι και με 1 ωρα συγκοινωνια να εισαι κεντρο, πρεπει να εισαι φλωρινα και καρπενησι όπως ο παππους σου που δεν ηξερε τα κολπα?

kavlouris

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε μακάρι να ταν τοσο απλά τα πράγματα.
Μένω σε νησί , για να ερθω να μείνω στην αθήνα για μία μέρα . Θέλω 60 ευρώ με το καράβι μετ ΄επιστροφης , 50 ευρώ διαμονή , 20 ευρώ το γαμήσι και 20 ευρώ φαγητό και λοιπά εξοδα... δηλαδή 150 ευρώ στην καλύτερη περιπτωση!!!!! για μια μερα!! Είναι πολλά για εμένα

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
εγω δεν τον πιστευω τον πικερ οτι γαμαει καθεται σπιτι και τον εχει κανει λαστιχοαυτο πιστευω. ανθρωπος που γαμαει δεν κανει σαν τον πικερ σαν αυτιστικο κοριτσακι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
εγω δεν τον πιστευω τον πικερ οτι γαμαει καθεται σπιτι και τον εχει κανει λαστιχοαυτο πιστευω. ανθρωπος που γαμαει δεν κανει σαν τον πικερ σαν αυτιστικο κοριτσακι
αφου και που γαμαει που λεει
γαμαει για να μην τον περασουν οι "σχεσακιδες" :jerking:
εντελως ψυχαναγκαστικα και οχι για την καυλα του
τζαμπα τα λεφτα δλδ

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
αφου και που γαμαει που λεει
γαμαει για να μην τον περασουν οι "σχεσακιδες" :jerking:
εντελως ψυχαναγκαστικα και οχι για την καυλα του
τζαμπα τα λεφτα δλδ

ποια καβλα αφου ειναι πουστης

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.755
Πόντοι
736
Jhonny64 εσύ μιλάς για ένα τραγουδάκι του 1980 που κανείς δεν αναγνωρίζει σήμερα ως ύμνο της ΝΔ. Εγώ δεν συμφωνώ σε όλα με τη ΝΔ αλλά δεν πάει πλέον το χέρι μου στους σοσιαλιστές-φεμινιστές που κλείνουν στην Ευρώπη τα μπουρδέλα.

Πλάκα πλάκα στην γαλλία έχει ήδη περάσει ο νόμος της σουηδίας που κάνει παράνομο τον πελάτη , θα χει φάση να πρότεινε τίποτα τέτοιο ο Μακρόν στον Τσίπρα :P

Πλάκα κάνω ελπίζω να είχανε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούνε, απλά εχω την απορία αν μια στο τόσο μας φέρουνε κι εδω τίποτα τέτοιο τι θα γίνει μετα, η τι γίνεται ηδη στις χωρες που εφαρμόζεται ο νόμος , βρήκα και ένα κομμάτι μιας σελίδας στο ιντερνετ που λεει ποιες χώρες το εφαρμόζουνε :

– Η νομοθεσία της Σουηδίας για την αντιμετώπιση της πορνείας έχει αποτελέσει παράδειγμα καλής πρακτικής για σημαντικό αριθμό κρατών. Το 2009 η Νορβηγία και η Ισλανδία τροποποίησαν την εθνική τους νομοθεσία και οι χρήστες σεξουαλικών υπηρεσιών με αμοιβή διώκονται πλέον ποινικά. Η Νορβηγία έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα μέσω της ποινικοποίησης της αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών στο εξωτερικό. Επίσης, ο Καναδάς, η Νότια Αφρική, η Νότια Κορέα, η Ιρλανδία και η Γαλλία έχουν επηρεαστεί από το σουηδικό μοντέλο στην εθνική τους νομοθεσία σε αυτό τον τομέα.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ο πικερ ειναι παλαιας κοπης μπουρδελιαρης... με τη κοιλιτσα του τη καραφλιτσα του... γαμαει στο μεταξι...δεν υπαρχουν πια τετιοοι...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να απαντήσω σε τίποτα προσωπικό. Aπαντήσεις στις προσβολές θα λαμβάνετε μέσω pm.

Εφόσον δεν είσαι ξεκωλιάρης μόνον σεξουαλικά, αλλά είσαι και πούστης στην ψυχή και στο φέρσιμο, αφού αρνείσαι να αναμετρηθείς στα ίσα και δημόσια, προτιμώντας τα προσωπικά μηνύματα, σου δηλώνω ότι :

Από εδώ και στο εξής, θα βγάζω στη φόρα, όλα τα απειλητικά προσωπικά μηνύματα που μου στέλνεις, ομού με τον αριθμό τηλεφώνων των μπάτσων και των μπράβων που ισχυρίζεσαι ότι έχεις κανονίσει να με δείρουν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγω θα αν γινομουν πρωθυπουργος θα πηγαινα να γαμησω σε μπουρδελο με καμερες για να δειξω στον κοσμο οτι δεν ειναι κακο. Και θα εβαζα την τσατσα να μου χτυπησει την πορτα στο δεκαλεπτο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ: Ποιος κατα τη γνωμη σου θα επρεπε να ειναι ο αντιστοιχος νομος του Πικερ για τις γυναικες;

Ζουμε σε εποχη μεγαλης (ανδρικης) αγαμιας και υποκρισιας και απο τα δυο φυλα.

Πως θα μπορουσε μια γυναικα να ζησει μια πληρη σεξουαλικη ζωη, με περηφανια, χωρις ψεμα και λαμογια;

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.531
Πόντοι
2.886
Εγω θα αν γινομουν πρωθυπουργος θα πηγαινα να γαμησω σε μπουρδελο με καμερες για να δειξω στον κοσμο οτι δεν ειναι κακο. Και θα εβαζα την τσατσα να μου χτυπησει την πορτα στο δεκαλεπτο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Πικερ: Ποιος κατα τη γνωμη σου θα επρεπε να ειναι ο αντιστοιχος νομος του Πικερ για τις γυναικες;

Ζουμε σε εποχη μεγαλης (ανδρικης) αγαμιας και υποκρισιας και απο τα δυο φυλα.

Πως θα μπορουσε μια γυναικα να ζησει μια πληρη σεξουαλικη ζωη, με περηφανια, χωρις ψεμα και λαμογια;
να γινει πουτανα θα σου πει... :2funny:

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Και ναι ρε φίλε, εγώ το παραδέχομαι ότι δεν μου είχε κάτσει γκόμενα "τζάμπα" ως τα 29. Ξέρεις όμως κάτι; Καλά που έγινε αυτό και κατάλαβα πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι αυτοί που εκθειάζουν τις γκόμενες σε σύγκριση με τις πουτάνες. Έχω γαμήσει 6 γκόμενες "τζάμπα" και πραγματικά τα καλύτερα γαμήσια μου με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά τα έχω κάνει με πουτάνες!

To παρακάτω σκηνικό το προτιμώ απο 100 μπουρδελογαμήσια αν και γαμάω και σε μπουρδελα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Εφόσον δεν είσαι ξεκωλιάρης μόνον σεξουαλικά, αλλά είσαι και πούστης στην ψυχή και στο φέρσιμο, αφού αρνείσαι να αναμετρηθείς στα ίσα και δημόσια, προτιμώντας τα προσωπικά μηνύματα, σου δηλώνω ότι :

Από εδώ και στο εξής, θα βγάζω στη φόρα, όλα τα απειλητικά προσωπικά μηνύματα που μου στέλνεις, ομού με τον αριθμό τηλεφώνων των μπάτσων και των μπράβων που ισχυρίζεσαι ότι έχεις κανονίσει να με δείρουν.

Ελα ρε τυπε, σου εχει στειλει τετοια pm???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom