Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι πέντε λεπτά σεξ αρκετά; Και όμως!

Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση που θα ανακουφίσει χιλιάδες άντρες.

Πόση ώρα διαρκεί αυτό το καλό σεξ τέλος πάντων, αναρωτιόταν πριν μερικούς μήνες η Αλεξάνδρα Σαμσά, σε ένα θέμα που δεν άφησε ασυγκίνητο αναγνωστικό κοινό. Στο ίδιο θέμα μάλιστα, η Αλεξάνδρα παρέθετε και στοιχεία: Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο New York Magazine το 2005, ο μέσος όρος διάρκειας μιας καλής συνουσίας φρέναρε στα μόλις 5,4 λεπτά!

Ο χρόνος μπορεί να μοιάζει απογοητευτικά λίγος, αλλά αφήνουμε την επιστήμη να μιλήσει και... να συμφωνήσει. Σύμφωνα με μελέτη Αμερικάνων και Καναδών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε το 2008, οτιδήποτε ανάμεσα σε τρία και επτά λεπτά σεξουαλικής επαφής θεωρείται αρκετό. Ναι μάλιστα, αρκετό.

Κρατώντας τις ισορροπίες και για να μην χαθούν οι ισορροπίες, η ίδια μελέτη διευκρινίζει ότι η επιθυμητή διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης κυμαίνεται από τα επτά μέχρι τα δεκατρία λεπτά. Αλλά ξαναλέμε, το 'από τρία μέχρι επτά' κρίνεται επαρκές.

Για την ιστορία, ένα λίγο αρχαίο στατιστικό εύρημα του 1948 από τον Alfred Kinsey σημείωνε ότι το 75% των Αμερικάνων εκσπερμάτιζε μέσα στα πρώτα δύο λεπτά σεξ. Οπότε, οι καιροί αλλάζουν, ο κόσμος προοδεύει, αλλά σιγά σιγά, όπως καταδεικνύει η έρευνα των Αμερικάνων και των Καναδών σεξολόγων.

Όπως και να 'χει, θα πρέπει να πάψουμε να συγχέουμε και να συνδέουμε την υπέρτατη απόλαυση του σεξ με χρόνους και χρονόμετρα και στατιστικές. Οπότε, ναι, και το τρίλεπτο, αν είναι ποιοτικό, θεωρείται μια χαρά. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το παραπάνω κείμενο είναι αφιερωμένο στο μουνάκι του rigormortis και όσων σνομπάρουν τα ΓΑΜΗΣΙΑ μας στο Μετάξι.  :-*

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
α) το "γαμήσι" στο μετάξι και στα μπορδέλα γενικότερα είναι γιαα πεινασμένους ή 16χρονους που έχουν μουρλαθεί στην μαλακία και αντί να τρφτούν στο χέρι τους , τρίβονται βιαστικά σε παθητικό πληρωμένο κρέας για αλλάγη 
β) τα 5 λεπτά πεοκολπικής παράτριψης είναι σίγπυρα αστείο ...και εκτός αυτού δεν λαμβανεις υπόψη ούτε τα προκαταρκτικά που με εξω γυνάίκες μπορεί να διαρκεσουν ώρες , ούτε την συμμετοχή / καυλα της γυναίκας , ούτε την ένταση της επαφής
γ) αν δεν κάνω λαθος είχες πει ότι στα μπουρδέλα δεν πας επειδή σου αρέσει αλλά για να εκτονώσεις την ιδεοληψία σου ότι σε θεωρούν μαλάκα και για να μην πουν οι "σχεσάκηδες" οτι γαμούν περισοτερο απο σένα , οπότε το μετάξι έίναι μια μαλακία που κάνεις για να αμβλύνεις το αίσθημα κατωτερότητας που νιώθεις σε σχέση με τους υπόλοιπους

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δες την έρευνα και σιώπα, επιστημονικά στοιχεία σου παραθέτω. Αν έχεις κλειτορίδα μόνο δεν σου φτάνουν τα 5 λεπτά.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όλοι οι φλώροι και οι άχυστοι βγάζουν τον κομπλεξισμό τους στο νόμο του Picker. Από εδώ και πέρα θα μιλάμε με επιστημονικά στοιχεία. Άλλος μαλάκας είναι ο Λαδάκης που καυχιέται ότι ρίχνει 2-3 γαμήσια την ημέρα. Αυτό που δεν λέει όμως είναι ότι γαμάει 1 ημέρα την εβδομάδα. Γενικά ο μέσος όρος σεξουαλικών επαφών στην Ελλάδα είναι 2-3 φορές την εβδομάδα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
α) το "γαμήσι" στο μετάξι και στα μπορδέλα γενικότερα είναι γιαα πεινασμένους ή 16χρονους που έχουν μουρλαθεί στην μαλακία και αντί να τρφτούν στο χέρι τους , τρίβονται βιαστικά σε παθητικό πληρωμένο κρέας για αλλάγη. 

Σοβαρά τώρα, έγραψε ο τύπος με τις 400+ αξιολογήσεις.  :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Μεγάλη και ανεκτίμητη η συνεισφορά του σε θεωρητικά κυρίως πονήματα,εδώ όμως μόνος του έβαλε τα χεράκια του κι έβγαλε τα ματάκια του...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...πάνω απ'όλα είμαι ειλικρινής
αν κάποιος έχει την δυνατότητα να γαμεί τζάμπα καυλωμένες γυναίκες έξω, γιατί να πληρώνει για να αυνανιστεί σε παθητικά κρέατα στο μπουρδέλο ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
αν κάποιος έχει την δυνατότητα να γαμεί τζάμπα καυλωμένες γυναίκες έξω, γιατί να πληρώνει για να αυνανιστεί σε παθητικά κρέατα στο μπουρδέλο ?
Οι καυλωμένες γυναίκες έξω, α) στοιχίζουν - κοστίζουν περισσότερο από τις επί χρήμασι, β) δεν είναι πάντα εύκολο να τις ξεφορτωθείς όπως νομοτελειακά γίνεται με τις επί χρήμασι, γ) μιλάνε πολύ, σε αντίθεση με τις επί χρήμασι.

Επισκέπτης
βασικά αν ήταν όσο εύκολο είναι και να γαμάς 3-4 διαφορετικές την εβδομάδα όπως ο πίκερ, κανείς δε θα πλήρωνε...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
έχω περιπτώσεις αγωνιστών του καθωσπρεπει ηδονισμου που γαμουν τακτικα καυλωμενες γυναικες εξω ανευ επιπλοκων και λοιπων οικονομικων επιβαρυνσεων , χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα ή μορφωτικά ή οικονομικα ...και φυσικα δεν καταδεχονται ή δεν ικανοποιουνται απο την πληρωμενη μαλακια στο μπουρδελο ...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν είναι αυνανισμός αγόρι μου, σεξ είναι. Αυτές τις μαλακίες μόνο από κάτι φεμινίστριες τις ακούς. Πήγαινε στη Wikipedia να ξεδιαλύνεις τις 2 έννοιες στο μυαλό σου.

δεν χρειάζομαι την wikipedia πικερακο , ο απολυτος κριτής για το τι λεω είναι το πουλί μου , το οποιο μου λέει ότι ειναι μαλακια το να αυνανιζεσαι αγχωμενα στο μπουρδελο σε σχεση με ολονυκτιο γαμησι με μια καυλωμενη γυναικα εξω ...κατσε εσυ και ψαχνε μελέτες για να δικαιοόγησεις την μαλακια σου

Επισκέπτης
έχω περιπτώσεις αγωνιστών του καθωσπρεπει ηδονισμου που γαμουν τακτικα καυλωμενες γυναικες εξω ανευ επιπλοκων και λοιπων οικονομικων επιβαρυνσεων , χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα ή μορφωτικά ή οικονομικα ...και φυσικα δεν καταδεχονται ή δεν ικανοποιουνται απο την πληρωμενη μαλακια στο μπουρδελο ...
να τους χαίρεσαι ρε τύπε, τι μας το λες...

εσύ γαμάς; εγώ κανονικές γυναίκες θα γαμήσω μία τον χρόνο, γι αυτό γουστάρω μπουρδέλα

Επισκέπτης
δεν χρειάζομαι την wikipedia πικερακο , ο απολυτος κριτής για το τι λεω είναι το πουλί μου , το οποιο μου λέει ότι ειναι μαλακια το να αυνανιζεσαι αγχωμενα στο μπουρδελο σε σχεση με ολονυκτιο γαμησι με μια καυλωμενη γυναικα εξω ...κατσε εσυ και ψαχνε μελέτες για να δικαιοόγησεις την μαλακια σου
τι ολονύκτιο ρε τύπε, έχουμε και δουλειές

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τι ολονύκτιο ρε τύπε, έχουμε και δουλειές

πες παλι την ιστορια με την χοντρη απο το νετ

που πηγες σπιτι της την πηδηξες μετα κατεβηκες ειδες το κινητο σου κ ειχαν περαει 7 λεπτα

Επισκέπτης
πες παλι την ιστορια με την χοντρη απο το νετ

που πηγες σπιτι της την πηδηξες μετα κατεβηκες ειδες το κινητο σου κ ειχαν περαει 7 λεπτα
εντάξει τέτοιες πολλές, αλλά προτιμώ μπουρδελάκια απ'το να αποβλακώνομαι στα τσατ και τα τιντερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom