Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686
Ο νομος του Πικερ....

10706830_571132803016488_917944602_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Πικεράκο , μαδημένη κότα
πήγαινε σε κανένα γυμναστήριο να ασκηθείς
και άσε τις μαγκιές, που με τα χίλια ζόρια
και με υποβοήθηση, μπορείς να κάνεις ΜΙΑ (1)
φορά σεξ το διήμερο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Τράβα στα γηροκομεία να κάνεις τον ερωτύλο ! :2funny: :2funny:

1436512788_12.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη ο Σάββας έχει καταλάβει καλά το νόμο του Picker. Να μας πεις πόσες φορές κατάφερες να χύσεις και όχι πόσες καταθέσεις έκανες. Βέβαια και πάλι μπορεί να πεις ψέματα καθώς είσαι γνωστό λαμόγιο του site.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467
Κώστα Λαδάκη ο Σάββας έχει καταλάβει καλά το νόμο του Picker. Να μας πεις πόσες φορές κατάφερες να χύσεις και όχι πόσες καταθέσεις έκανες. Βέβαια και πάλι μπορεί να πεις ψέματα καθώς είσαι γνωστό λαμόγιο του site.

Τελικά ο κ. Λαδάκης, είναι ο κακός σας δαίμονας.  :)

Μέχρι και στον ύπνο σας πρέπει να τον βλέπετε.  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
O μεγάλος γαμιάς Επιρρεπής επίσης έχει πιάσει το νόημα του νόμου. Ο νόμος έχει μακροπρόθεσμη λογική και η συχνότητα που προτείνει είναι μία μέση ενδεικτική. Μπορείς να κάνεις σεξ από 2 ως 5 φορές την εβδομάδα μέσο όρο και πάντα να είσαι μέσα στα πλαίσια του νόμου. Πάνω απ' όλα πρέπει να έχεις πρόγραμμα και στόχο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ προσωπικά αν είχα γιο - έχω πάντως ανίψια - θα του έλεγα να περιμένει μέχρι τα 18 μπας και βρει γκόμενα και στο διάστημα αυτό να μαλακίζεται με μέτρο. Αν μέχρι τα 18 δεν είχε κάνει σχέση θα του έλεγα να ξεχάσει τις καριόλες και θα τον έβαζα στο νόμο του Picker με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι ο νόμος του Picker δεν είναι κατά της σχέσης. Ο νόμος είναι μια σανίδα σωτηρίας και μια περήφανη λύση για τους μοναχικούς άντρες που για κάποιο λόγο δεν "το έχουν" με τις σχέσεις. Γι' αυτό και έχω πει πολλές φορές ότι όσοι τα πάνε καλά με τις γκόμενες δεν χρειάζεται να μας ενοχλούν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686

Πάντα ολοκληρώνω , ρε μαδημένη κοτούλα Πίκερ !  :2funny: :2funny:

Τι νομίζεις, όλοι πάσχουν από ανικανότητα , σαν και σένα ;  :2funny:

Τράβα ρε μπάμια, να γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο.
Κάνε σωστή διατροφή.
Σταμάτα να είσαι ΜΑΜΑΚΙΑΣ, και να φοβάσαι και τη σκιά
σου, με τέτοια ψυχολογία είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ κατά 50% .

ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ της Κορίνας , και των άλλων κοριτσιών,
να γίνεις ΑΝΤΡΑΣ, πάψε να είσαι κοτοπουλάκι !

Funny-Chicken-32.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη ξέρεις ότι σε γράφω στα αρχίδια μου γιατί είσαι ψεύτης. Έχω βάλει ένα στόχο στη ζωή μου - να γίνω διάσημος μέσα από το νόμο του Picker. Και είμαι διατεθειμένος να βγω και 10 φορές Μίστερ Μαλάκας για να τον πετύχω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Κώστα Λαδάκη ξέρεις ότι σε γράφω στα αρχίδια μου γιατί είσαι ψεύτης. Έχω βάλει ένα στόχο στη ζωή μου - να γίνω διάσημος μέσα από το νόμο του Picker. Και είμαι διατεθειμένος να βγω και 10 φορές Μίστερ Μαλάκας για να τον πετύχω.

Είναι 5:56 πήγαινε καλύτερα για ύπνο...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγώ προσωπικά αν είχα γιο - έχω πάντως ανίψια - θα του έλεγα να περιμένει μέχρι τα 18 μπας και βρει γκόμενα και στο διάστημα αυτό να μαλακίζεται με μέτρο. Αν μέχρι τα 18 δεν είχε κάνει σχέση θα του έλεγα να ξεχάσει τις καριόλες και θα τον έβαζα στο νόμο του Picker με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα.
Εχεις πει στους δικούς της ότι πρέπει να γίνει πουτάνα όπως λες για όλες τις γυναίκες;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι συσχετισμοί ήταν εναντίον μας, όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Δεν είχαμε πει όμως την τελευταία μας λέξη. Δεν το περίμεναν, δεν ήταν προετοιμασμένοι. Περάσαμε στην αντεπίθεση όταν αυτοί κατέρρεαν και τους πιάσαμε στον ύπνο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και είμαστε τώρα εδώ αναγεννημένοι, περήφανοι για τα κατορθώματά μας. Εγώ έχω τον τρόπο να σας δείξω τον δρόμο. Η εμπειρία μου είναι πλέον μακρά, ο νόμος μου τελειοποιημένος. Μοναχικοί τύποι εμπιστευθείτε το νόμο του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αν δε φτιαξεις βιντεακι γιουτουμο δε θα γινεις ποτε διασημος.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
picker νομιζω οτι μετα απο σκληρη μαχη γυρισες το αποτελεσμα.
αν μιλαγαμε με ποδοσφαιρικους ορους θα ειχαμε κατι τετοιο
picker vs the saint
2 ημιχρονο 1 τελικο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467

Δηλαδή Θα τον βάζατε να τρώει κωλοδάχτυλο 4 φορές την εβδομάδα. Ωραίος πατέρας θα γίνετε...   :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686
Δηλαδή Θα τον βάζατε να τρώει κωλοδάχτυλο 4 φορές την εβδομάδα. Ωραίος πατέρας θα γίνετε...   :S

Ο Πικεράκος είναι πολύ αστείος αρλεκίνος !  :2funny:

Ο Πικεράκος είναι μια ...αγριεμένη ..μπάμια !  :2funny:

file.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467
O μεγάλος γαμιάς Επιρρεπής επίσης έχει πιάσει το νόημα του νόμου. Ο νόμος έχει μακροπρόθεσμη λογική και η συχνότητα που προτείνει είναι μία μέση ενδεικτική. Μπορείς να κάνεις σεξ από 2 ως 5 φορές την εβδομάδα μέσο όρο και πάντα να είσαι μέσα στα πλαίσια του νόμου. Πάνω απ' όλα πρέπει να έχεις πρόγραμμα και στόχο.

Από την τρικυμία που έχεις στο κρανίο, δεν καταλαβαίνεις το τι διαβάζεις.

Ο κ. Επιρρεπής, αναφέρθηκε μόνο στο κομμάτι του νόμου σου (λέμε τώρα) που αφορά την συχνότητα, και όχι στο "νόημα" του νόμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom