You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
προτεινω να αλλαξει η ονομασια του θρεντ
απο "ο νομος του πικερ"
σε "ο κωλος του πικερ"
τι λετε?
Στην σελίδα 1438 το εχω προτείνει ιδη. Θέλω πνευματικά δικαιώματα αν επιτευχθει.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
σωστος...Στην σελίδα 1438 το εχω προτείνει ιδη. Θέλω πνευματικά δικαιώματα αν επιτευχθει.
Existentialism is the most thoroughgoing philosophy of individualism in our time. “Be yourself at all costs!” is its first commandment. It champions the spontaneity of the individual menaced by the mass, the class, the state. It seeks to safeguard the dignity, rights, initiatives, even the vagaries of the autonomous personality against any oppressive authority, organised movement, or established institution.
σωστος...
Για έπαθλο θέλω δίωρο ραντεβού με την κορίνα, και δημόσια δήλωση της μεσω facebook οτι ειμαι γκόμενος της, και γαμάω καλύτερα απο τον πίκερ. χαχαχα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω σε προκλήσεις και μαλακίες. Σκούζετε όσο θέλετε. Είναι πολύ σοβαρός ο ρόλος μου εδώ για να τον ξεφτιλίσω. Από εδώ και πέρα θα γράφω αυτά που θέλω κι εσείς θα γράφετε αυτά που θέλετε. Ελευθερία έχουμε.
Θα γράφει και ο Τάσος ή μόνο εσύ;
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Εσυ πολλα λες και εισαι και πρασινισμενοςπροτεινω να αλλαξει η ονομασια του θρεντ
απο "ο νομος του πικερ"
σε "ο κωλος του πικερ"
τι λετε?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Μήπως μπορείς να μεσολαβήσεις για να ξεμιουτάρουν τον Λιλά;
Νομίζω ότι κάτι μπορείς να κάνεις, δεδομένης της βαρύτητας που έχει ο ρόλος σου στο σάιτ.
Είπε οτι θα ασχολείται με σοβαρά πράγματα μόνο τύπε
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
τι εισαι εσυ ρε λεβιε?Εσυ πολλα λες και εισαι και πρασινισμενος
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Ο ιππότης της στρογγυλής κωλαράςΑπό τη στιγμή που βάζεις στη γυναίκα ολόκληρη πούτσα, το να δεχτείς κι εσύ από αυτήν ένα δάχτυλο είναι ιπποτισμός.
Ο βασικός μας σκοπός στο σεξ είναι να υποτάσσουμε με την πούτσα μας το ασθενές φύλο. Το αν δεχόμαστε στον προστάτη μας ένα γυναικείο δαχτυλάκι για να μας γίνει η πούτσα πέτρα είναι κάτι πολύ μικρό μπροστά στο ξέσκισμα που ακολουθεί.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
αντιφαση...Ο βασικός μας σκοπός στο σεξ είναι να υποτάσσουμε με την πούτσα μας το ασθενές φύλο. Το αν δεχόμαστε στον προστάτη μας ένα γυναικείο δαχτυλάκι για να μας γίνει η πούτσα πέτρα είναι κάτι πολύ μικρό μπροστά στο ξέσκισμα που ακολουθεί.
Όταν θεωρείς ότι αυτός που γαμάει είναι νικητής και αυτός που γαμιέται χαμένος, δεν είσαι καθόλου διαφορετικός από έναν καθυστερημένο μουσουλμάνο. Τέτοια άτομα είναι τραγικό να υπάρχουν σε μια υποθετικά Δυτική χώρα.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Την Αντριάννα δεν θα την γαμούσες;
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
πολλα λεςτι εισαι εσυ ρε λεβιε?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ρε τραβα γαμησου...πολλα λες
παλιομαλακα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.476
- Πόντοι
- 25.467
Ο βασικός μας σκοπός στο σεξ είναι να υποτάσσουμε με την πούτσα μας το ασθενές φύλο. Το αν δεχόμαστε στον προστάτη μας ένα γυναικείο δαχτυλάκι για να μας γίνει η πούτσα πέτρα είναι κάτι πολύ μικρό μπροστά στο ξέσκισμα που ακολουθεί.
Εντάξει.
Το εμπεδώσαμε ότι γουστάρεις να σου γεμίζουν την σούφρα, και ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να τον τρως συνέχεια.
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
έχει δικό της νήμα...που δουλευει η τυπισα μαγκες
Παρόμοια θέματα